Katon korjauksen ammattilaiset palveluksessasi!

Peltikaton korjaukset
Tiilikaton korjaukset
Huopakaton korjaukset
Muut kattotyöt…

Katon korjaus Askola

Katon korjaus Askola, tilaa kattoammattilaisemme paikalle, tuloksena talosi saa parhaan mahdollisen suojan päänsä päälle. Paikkaus tehdään toimestamme kohteelle räätälöitynä avaimet käteen- palveluna. Meiltä löytyy työhön kokeneet osaajat sekä ensiluokkaiset tuotteet: kateruuvit, paikkausmassat, harjatiivisteet, kattoturvatuotteet ja aluskatevuodat. Tuomme mukanamme ammattitason työkoneet, telineet ja tarvikkeet. Käytössämme on myös aina putoamissuojaimet sekä muut turvavarusteet. Katon paikkaus ja tiivistys hoituu kauttamme asiantuntevin ottein, yksittäisen kattovuodon kunnostuksesta myrskyvaurioiden korjaukseen. Autamme, kun katto vuotaa savupiipun juuresta tai muualta läpiviennin kohdalta, ja teemme vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun tiivistykset ja korjaukset.

Katon korjaus Askolassa saattaa tulla tarpeeseen monestakin eri syystä. Vuosien varrella katto joutuu alttiiksi niin mekaaniselle kuin kemialliselle rasitukselle. Sade- ja sulamisvedet, lehtiroska, pakkanen ja uv-säteily jättävät jälkensä. Materiaalista riippuen myös ruostetta tai sammalta voi pinttyä katepintaan. Katto saattaa vuotaa auenneen sauman, jiirin tai kiinnikkeen kohdalta, ja joissakin tapauksissa vaurioita paikantuu aluskatteen tai yläpohjankin tuntumaan. Taitamaton tai puutteellinen kattohuolto saattaa lisätä korjaustarvetta. Omat haasteensa katolle tuovat myös alkuperäisen asennuksen virheet. Toisaalta korjaustarve voi päästä yllättämään uuden ja terveenkin katon, mikäli paikalle osuvat äkkiarvaamatta lumi- tai myrskyvauriot. Kenties katto joutui kärsimään, kun puu kaatui talon, mökin tai katon päälle myrskyssä. Tai sitten lumi irrotti kattoläpiviennin, lumiesteen tai tikkaat, ja tuloksena kattoon syntyi reikä.

Katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden korjaus Askolassa hoituu meiltä myös yläpohjan osalta. Teemme kastuneiden villojen tai laudoitusten vaihdot sekä aluskatteen vaurioiden korjaukset. Käsiimme voit jättää kaikenlaiset kohteet mallista tai materiaalista riippumatta – paikkaamme harja-, auma-, pulpetti- ja taitekatot pellistä tiileen sekä palahuopaan. Suoritamme siististi omakotitalon, kesämökin ja autotallin katon korjaukset, kunnostukset varastoon ja pihasaunaan sekä muihin asuin- tai ulkorakennuksiin. Lisäksi saat meiltä katon korjaustyöt saaressa sijaitsevissa kohteissa. Kattotyömme kuuluvat henkilöverotuksessa kotitalousvähennyksen piiriin, ja sivujemme kautta voi kuluihin hakea joustavaa rahoitusta tarpeen mukaan. Tarjoamme taitavaa katonkorjauspalvelua kohteena koko Uusimaa, esimerkiksi Porvoo, Myrskylä, Pukkila, Mäntsälä ja Pornainen. Ajoissa tehdyt korjaukset auttavat välttämään kosteus- ja lahohaitat. Säästä siis rahaa sekä kattoa teettämällä korjaukset kätevästi kauttamme!

Huopakaton korjaus Askola – tarjoamme paikkauksiin tapauskohtaisen palvelun

Huopakaton korjaus Askola, pitävä kunnostus palauttaa kattosi tiiviiksi ja käyttökuntoon. Meiltä löytyy paikkauksiin luotettavat tekijät sekä kattava tuotetuntemus. Tiivistysmassat ja muut materiaalit on valittava kohteelle huolella. Myös esimerkiksi paikkapalat täytyy mitoittaa oikein, ja asentaa ammattitaidolla. Kunnostamme katteesta painumat, reiät, repeämät, vekit ja kuprut, sekä leikkaamme auki näkyvät pullistumat eli niin sanotut huopakaton höyrypussit. Toteutamme sujuvasti huopakaton tulityöt sekä tiivistykset kermien saumoihin. Palautamme myös huopanaulat tai repsottavat bitumipaanut paikoilleen palahuopakatolla. Tarvittaessa saat meiltä kunnostukset alushuovan sekä umpilaudoituksen suhteen, ja suoritamme samoin tasakaton korjaukset, tiivistykset tai paikkaukset. Meiltä saat huopakaton tai palahuopakaton paikkaukset ja tiivistykset Askolassa, sekä kaikki huopakaton korjaukset myös saaressa sijaitsevissa kohteissa.

Kun huopakatto tai palahuopakatto vuotaa Askolassa, voi se tarkoittaa myrskyvaurioiden korjausta, jos katto vaurioitui vaikkapa, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle. Useimmiten haasteet kuitenkin muodostuvat vähitellen iän myötä katolle, kun huopa kuivuu ja halkeilee seurauksena ympäristön rasituksista. Sade- ja sulamisvedet sekä sammaleen juuret luovat painetta huopien saumoihin, ja katepintaan iskevät niin lumi, pakkanen kuin auringon uv-säteilykin. Mekaaniset vauriot voivat olla tulosta myös katon osaamattomasta käsittelystä. Puutteellinen tekniikka tai vääränlaiset tuotteet vioittavat herkästi huopaa.

Peltikaton korjaus Askola, palauttamassa pellit takaisin tiiveiksi

Peltikaton korjaus Askola – hoidamme kattosi epäkohdat kuntoon niin vesikatteen kuin yläpohjan osalta. Myös peltikaton onnistunut paikkaus edellyttää laaja-alaista tuotetuntemusta. Asennamme katollesi laadukkaat kateruuvit ja niihin sopivat tiivisteet. Tällä tavoin varmistetaan katteen vedenpitävyys yksityiskohtia myöten. Rämisevät pellit tai irvistävät saumat korjaamme kattopeltien lisäkiinnityksillä, ja voimme vaihtaa muutenkin kuluneita nauloja tai kateruuveja uusiin kateruuveihin. Suoritamme myös peltikaton reikien paikkaukset sekä yksittäisten kattopeltien vaihdot, samoin aluskatteen korjaukset ja tiivistykset, kun peltikatto vuotaa rakenteisiin. Meiltä saat moitteettomat peltikaton korjaukset ja tiivistykset Askolassa. Lisäksi voit tilata kauttamme peltikaton korjaustyöt saarikohteissa.

Peltikaton korjaus Askolassa liittyy yleensä katepinnan vaurioihin. Esimerkiksi korroosio voi ruostuttaa peltejä puhki varsinkin vanhemmiten. Lisäksi sään- ja lämpötilanvaihtelut iskevät katon liitoskohtiin. Kun pellit elävät edestakaisin, kiinnikkeet höltyvät, ja saumat alkavat irvistää. Aluskate voi kärsiä asennusvirheistä tai äkillisistä mekaanisista vaurioista, ja kosteuden päätyessä rakenteisiin syntyy laajempia lahohaittoja. Toisissa kohteissa peltikatto taas tarvitsee myrskyvaurioiden korjausta. Tällöin tuhot voivat vaihdella katepinnan naarmuista rikkinäisiin välikaton rakenteisiin. Ehkä tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat jättäen katon säälle alttiiksi. Tai sitten vahinkoa syntyi, kun myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle.

Tiilikaton korjaus Askola, kunnostamme taitavasti kohteen kuin kohteen

Tiilikaton korjaus Askola – tyylikäs ja pitävä työnjälki hoituu ammattilaistemme toimesta. Meiltä löytyy jälleen kattava tietotaito materiaaleista ja tuotteista. Kun suoritamme lohjenneiden, paikoiltaan liikkuneiden tai rikkinäisten kattotiilien vaihdot, varmistamme että uudet tiilet sulautuvat mahdollisimman hyvin kattoon. Tilanteen mukaan voimme lisäksi toteuttaa suojakäsittelyn katteelle. Tämä pitää tiilet jatkossa paremmin turvassa ulkoisilta uhkilta. Tiivistämme tiilikaton saumat ja korjaamme muutkin yksittäiset elementit, kuten laudoitukset, jiirit, pellitykset, rännit sekä kattoturvatuotteet. Hoidamme tiilikaton aluskatteen korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset, painuneen rakenteen oikaisut sekä myrskyvaurioiden korjaukset. Kun tiilikatto vuotaa Askolassa, korjaus hoituu sujuvasti kauttamme. Meiltä saat samoin kaikki tiilikaton korjaustyöt saaressa sijaitsevissa kohteissa.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Askolassa voi tulla eteen monestakin syystä. Tavallisimmin korjaustoimia kuitenkin tarvitaan murentuneen katepinnan takia. Muun muassa kosteus ja lämpötilanvaihtelut pakkasrapauttavat tiilet. Myös sammal ja jäkälä nakertavat juurillaan vähin erin katepintaa. Talvisin lumi voi tuoda lisää haastetta jo muutenkin raskaalle katolle, sillä lumi saattaa painaa rakenteet notkolle tai työntää vettä sisään saumoista. Rikkinäisten tai haljenneiden tiilien kohdalta vesi pääsee ruodelautoihin. Kun tiilten kiinnityskohdat vähitellen lahoavat, katto alkaa painua alaspäin. Tiilikaton paikkaus saattaa toisinaan liittyä aluskatteen ja yläpohjan ongelmiin, tai uusi ja tervekin katto voi kärsiä myrskyvaurioiden johdosta. Ehkä rakenteita rikkoutui, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Tai sitten tuuli tai myrsky irrotti harjatiilen, kattotiilen, reunatiilen tai tiilikaton pellitykset.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Askola – vahva kokemuksemme on kattosi eduksi

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Askola, laadukas kunnostus tukee osaltaan yläpohjankin terveyttä. Paras valinta korjauksiin ovat pätevät ammattilaisemme. Meiltä löytyy ensiluokkaiset aluskatevuodat, tiivistysmassat ja läpivientikappaleet. Myös eristevillat ja rakenteet uusimme viimeisen päälle huolella. Teemme Askolassa peltikaton sekä tiilikaton aluskatteen korjaukset, tiivistykset ja paikkaukset, esimerkiksi jiiristä ja sisätaitteesta sekä vaikkapa savupiipun kohdalta. Varmistamme aluskatteen riittävät limitykset koko korjattavalta alueelta, ja suoritamme tunnolliset ylösnostot sekä tarkan tiivistämisen savupiippuun. Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Askolassa hoituu meiltä myös läpivientien kohdalta, kuten ilmanvaihtoputken, kattoikkunan, kattoluukun, viemärintuuletusputken ja kattovalokuvun kohdalta. Paikkaamme aluskatteen reiät ja repeämät sekä muut mekaaniset vauriot. Lisäksi kunnostamme lahonneet rakenteet ja hoidamme ilmanvaihdon kuntoon.

Kun aluskate vuotaa, syyksi voivat paljastua arkiset sään ja ajan kulutukset. Jatkuva altistuminen kosteudelle haperruttaa vähitellen katteen. Myrskytuhot, kuten kaatuva puu, voivat lisätä korjaustarvetta. Valitettavan tyypillisiä aluskatteen kohdalla ovat myös asennukseen liittyvät virheet. Aluskate on voitu asentaa väärästä suunnasta, väärinpäin tai väärälle kireydelle, niin että vesi ohjautuu vääriin paikkoihin, kuten kertymään aluskatteen päälle. Tai ehkä läpivienneistä uupuu ylösnostoja tai ilmanvaihtoputkista eristeet. Tämä johtaa katolla kondenssiongelmiin ja ennen pitkää kosteushaittoihin.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Askola – korjaus auttaa kohentamaan koko talon suojaa

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Askola – korjaus pidentää kattosi elinkaarta ja tukee käyttövarmuutta. Myös läpivientien paikkaus vaatii laatutekijät sekä ensiluokkaiset tuotteet. Kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Askolassa, syynä ovat tyypillisesti yksittäiset epäkohdat, kuten kosteuden hapertamat tiivisteet. Uusimme tiivistykset ja suojapellit tai muut vaurioituneet läpiviennin osat, ja tarvittaessa toteutamme kunnostukset myös ympäröivien rakenteiden suhteen. Hoidamme katon korjaukset vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun kohdalta, sekä savupiipun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken tai muun vuotavan läpiviennin kohdalta.

Kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Askolassa, meiltä saat pätevän ammattipalvelun loistavin korjaustuloksin. Tuomme mukanamme laadukkaat työkalut, materiaalit, tarvikkeet sekä tuotteet. Palkintona on kaunis ja kestävä katto, joka säilyttää turvassa rakenteet!