Katon korjauksen ammattilaiset palveluksessasi!

Peltikaton korjaukset
Tiilikaton korjaukset
Huopakaton korjaukset
Muut kattotyöt…

Katon korjaus Siuntio

Katon korjaus Siuntio – vahvistamme yläpohjan tiiveyttä ja turvaa sekä parannamme katon toimintakykyä kaikin puolin. Onnistunut korjaus vaatii ammattitaitoa ja ensiluokkaisia tuotteita. Meiltä löytyy kattotöihin laajalla skaalalla kaikki materiaalit ja tarvikkeet: kateruuvit, paikkausmassat, harjatiivisteet, aluskatteet sekä kattoturvatuotteet. Tuomme mukanamme putoamissuojaimet ja ammattitason henkilönostimet. Työt hoidamme sujuvasti avaimet käteen- palveluna ja yksilöllisesti kattosi ehdoilla. Toteutamme korjaustyöt kattovuodon paikkauksista laajempiin rakennemuutoksiin, kastuneiden villojen tai laudoituksien vaihdosta jiirien ja aluskatteen korjauksiin. Teemme vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun tiivistykset sekä korjaukset. Ammattilaisiltamme homma hoituu tietotaidolla ja kokemuksen suomalla varmuudella.

Katon korjaus, paikkaus ja tiivistys Siuntiossa voi tulla eteen vuosien saatossa, kun katto kärsii sään ja ympäristön kulutuksista heikentyen pikkuhiljaa. Sadevedet, sammal, ruoste, uv-säteily ja pakkanen kuluttavat kattoa, samoin siitepöly, ilmansaasteet ja lehtiroska sekä toistuvat lämpötilanvaihtelut. Katto voi vuotaa katepinnan kolhujen, saumojen tai kiinnikkeiden kohdalta. Myös aluskate ja yläpohja saattavat kärsiä vuotovaurioista tai toimivuusongelmista. Korjaustarvetta jouduttavat kattohuollon laiminlyönti sekä alkuperäisen asennuksen virheet, mutta toisaalta uusi ja tervekin katto voi kärsiä äkillisiä vaurioita. Ehkä puu kaatui talon, mökin tai katon päälle, tai myrsky muutoin vioitti kattoa. Tai sitten lumi irrotti lumiesteen, kattoläpiviennin tai tikkaat, niin että kattoon tuli reikä.

Meiltä saat avun, kun katto vuotaa savupiipun juuresta tai läpiviennin kohdalta, tai kun kosteus on päässyt katon alempiin osiin ja lahottanut yläpohjan rakenteet. Paikkaamme tihkuvuodot sadevesikouruista ja kunnostamme katepinnan kulumat. Suoritamme myös myrskyvaurioiden korjaukset ja muutkin laajemmat kunnostustyöt. Tiivistämme taidolla kaikenlaiset kohteet riippumatta katon mallista tai materiaalista – huopa-, pelti- sekä tiilikatteet harjakatosta tasa- ja taitekattoon. Voit tilata kauttamme omakotitalon, kesämökin ja autotallin katon korjaukset, kunnostukset kaikkiin asuin- ja ulkorakennuksiin sekä myös saaresta löytyviin kohteisiin. Ammattilaistemme kattotyöt kuuluvat verotuksessa kotitalousvähennyksen piiriin. Sivujemme kautta on kuluihin haettavissa joustavaa, luotettavaa rahoitusta. Toimialueeseemme sisältyy Siuntion ohessa muukin Uusimaa; Inkoo, Lohja, Vihti, Kirkkonummi, Espoo ja Raasepori. Katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden korjaus Siuntiossa kannattaa toteuttaa ajoissa, jotta yksittäiset epäkohdat eivät ehdi kasvaa laajemmiksi korjaustarpeiksi. Parantuneen tiiveyden ja toimivuuden ansiosta katon käyttöikä jatkuu. Meiltä saat korjaustöihin kokeneet osaajat sekä ensiluokkaiset tuotteet!

Huopakaton korjaus Siuntio, ensiluokkainen palvelu kattosi ehdoilla

Huopakaton korjaus Siuntio – vahva kokemuksemme sekä tietotaitomme edistää kattosi etuja. Huopakaton, eli bitumikaton onnistunut korjaus kysyy ensiluokkaisia tuotteita. Kaikki tiivisteet ja massat on valittava huolella kohteen mukaan, ja paikkapalojen taitava mitoitus sekä asennus vaatii niin ikään taitavan tekijän. Meiltä löytyy huopakattoammattilaiset täydellä tuotetuntemuksella, mikä varmistaa tiiviin ja pitävän työnjäljen sekä pitkäikäisen tuloksen. Kunnostamme katepinnan reiät, repeämät, kuprut, kulumat sekä painumat, ja leikkaamme auki sekä tasoitamme kermeistä niin sanotut huopakaton höyrypussit. Tiivistämme kärsineet saumat sekä liimaamme irronneet bitumipaanut palahuopakatolta, ja naulaamme mahdollisesti ylösnousseet huopanaulat takaisin kiinni aluslaudoitukseen. Samoin teemme taitavat tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset. Hoidamme  huopakaton tulityöt sekä alushuovan ja umpilaudoituksen vaihdot Siuntiossa, samoin huopakaton tai palahuopakaton kaikki korjaustyöt saaressa sijaitsevissa kohteissa. Tasokas palvelumme ottaa huomioon kohdekaton yksilöllisen tilanteen. Korjauksilla edistetään paitsi katon turvaa, myös rakenteiden kunnossapitoa.

Miksi sitten tarvitaan huopakaton tai palahuopakaton korjausta, paikkausta ja tiivistystä Siuntiossa? Katto saattaa vuotaa ikääntymisen johdosta tai sään tuomien rasitusten takia. Vanhetessaan huopakermit kuivuvat, jolloin halkeilun riski kasvaa, ja uv-säteily, lehtiroska sekä lämpötilanvaihtelut kuluttavat samoin kattoa. Jos kosteutta pääsee kermien väliin, se voi näkyvästi pullistaa huovan. Sammal ja lumi taas iskevät saumoihin sekä muihin katon liitoskohtiin. Niin ikään varomaton kattohuovan käsittely voi altistaa mekaanisille vaurioille – esimerkiksi puhdistus tai lumenpoisto väärillä välineillä vioittaa herkästi huopaa. Joissakin kohteissa puolestaan kaivataan kokonaisvaltaista korjausta, jos huopakatto tai palahuopakatto kärsi tuhoa vaikkapa myrskyvaurioiden johdosta. Ehkä huopakatto tai palahuopakatto vuotaa, kun myrskytuuli repi irti huopavuotia, tai kenties katto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle.

Peltikaton korjaus Siuntio, meiltä saat tehokkaat ja turvalliset paikkaukset

Peltikaton korjaus Siuntio – pidämme kattosi tiiveydestä huolta laadukkain täsmäpaikkauksin. Myös peltikaton korjaukset on syytä jättää suosiolla asiantuntevan ammattilaisen toimeksi. Kokeneet kattopeltiseppämme tuovat mukanaan laatutuotteet, kuten ensiluokkaiset kateruuvit ja niihin soveltuvat tiivisteet. Korjaamme rämisevät tai irvistävät kattopellit lisäkiinnitysten avulla, ja samalla voimme laajemminkin vaihtaa kuluneet naulat tai kateruuvit uusiin kateruuveihin. Hoidamme peltikaton reikien paikkaukset sekä yksittäisten kattopeltien vaihdot, samoin peltikaton aluskatteen tiivistykset ja korjaukset, kun peltikatto vuotaa rakenteisiin. Meiltä saat sujuvasti sekä pienet että suuret peltikaton korjaukset Siuntiossa. Lisäksi suoritamme peltikaton korjaustyöt myös saaressa sijaitsevissa kohteissa.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Siuntiossa voi tulla tarpeeseen yhdessä hetkessä, jos kattoon osuvat varoittamatta esimerkiksi lumi- tai myrskyvauriot. Ehkä tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat tai myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Tai sitten lumi raapi alas tullessaan peltipinnan piloille tai riuhtoi alustasta tikkaat ja kattosillat. Myös arkiset sään ja ympäristön rasitukset laittavat peltikatteen lujille, esimerkiksi sade- ja sulamisvesien, uv-säteilyn sekä jään ja pakkasen muodossa. Toistuvat lämpötilanvaihtelut aiheuttavat kattopeltien elämistä edestakaisin, jolloin kiinnitykset pikkuhiljaa höllentyvät, ja saumat alkavat irvistää. Peltejä kalvaa vanhemmiten myös kattoa nakertava ruoste. Meiltä saat toimivat ja yksilölliset ratkaisut kaikkiin peltikaton ongelmiin.

Tiilikaton korjaus Siuntio – kunnostamme kattosi haastekohdat luotettavin ammattiottein

Tiilikaton korjaus Siuntio, varmistamassa katollesi parhaan toimivuuden myös pitkälle tuleviksi vuosiksi. Tiilikatonkin korjaus vaatii tuotetuntemusta ja kattavaa ammattitaitoa. Suoritamme irronneiden, haljenneiden, lohjenneiden sekä rikkinäisten kattotiilien vaihdot, varmistaen aina, että uudet tiilet sointuvat sulavasti kohteen julkisivuun. Saat meiltä tarvittaessa myös uudelleenpinnoitukset ja suojakäsittelyt katteelle. Näin kulunut katto saa paremman turvan sään ja ympäristön uhkilta. Hoidamme tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Siuntiossa, samoin kaikki tiilikaton kunnostukset myös saaressa sijaitsevissa kohteissa. Korjaamme yläpohjan kastuneet villat sekä lahovaurioiset rakenteiden puuosat. Olipa paikkaustarve pieni tai suuri, voit kääntyä ammattilaistemme puoleen.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Siuntiossa voi olla myrskyvaurioiden korjausta, jolloin uusi ja tervekin katto on voinut kärsiä mittavan kokoluokan tuhoja. Ehkä tuuli tai myrsky irrotti ja vei mennessään harjatiilen, kattotiilen tai reunatiilen. Tai sitten myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle, ja tuloksena rakenteita rikkoutui. Toisaalta tiilikatto saattaa vuotaa sään ja ajan kulutusten johdosta, kun katepintaa jäytävät uv-säteily, sadevedet, lehtiroska ja ilmansaasteet. Kosteus sekä lämpötilanvaihtelut saavat aikaan pakkasrapautumisen kierteen. Myös sammalta voi pinttyä tiilipintaan, mikä osaltaan murentaa kattoa. Talvisin lumikuorma tuo lisähaastetta jo muutenkin raskaalle katolle, sillä lumi saattaa painaa rakenteet notkolle tai synnyttää vuotoja liitoksiin. Vaihdamme kastuneet ruodelaudat ja oikaisemme painuneen rakenteen. Saat meiltä luotettavan laatupalvelun kaikkiin tiilikaton korjauksiin.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Siuntio – tiivistykset auttavat kattoa toimimaan paremmin

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Siuntio, tehokkaat tekijämme paikkaavat kattosi ongelmat myös yläpohjan osalta. Aluskatteen korjaus vaatii laatutuotteet, jotta tulos on luotettava ja pitkäikäinen. Tuomme mukanamme aluskatevuodat, tiivistysmassat ja läpivientikappaleet, joilla katolle saadaan palautettua paras tiiveys ja toimintakyky. Teemme peltikaton sekä tiilikaton aluskatteen korjaukset, tiivistykset ja paikkaukset, muun muassa jiiristä ja sisätaitteesta sekä vaikkapa savupiipun kohdalta. Toteutamme aluskatteeseen riittävät limitykset koko korjattavalta alueelta, ja hoidamme aluskatteen ylösnostot sekä huolellisen tiivistämisen savupiippuun. Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Siuntiossa sujuu toimestamme myös läpivientien osalta, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken ja kattoluukun kohdalta. Paikkaamme aluskatteen reiät ja repeämät sekä muut mekaaniset vauriot. Teemme niin ikään rakenteiden lahovauriopaikkaukset sekä kastuneiden villojen vaihdot.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Siuntiossa voi tulla tarpeeseen vanhemmalla katolla, sillä ikääntyminen ja jatkuva altistus kosteudelle jättävät katteeseen jälkensä. Ongelmia voi koitua myrskytuhoista tai muista mekaanisista vaurioista, ja ennen pitkää yläpohjassa alkavat oireilla myös mahdolliset asennusvirheet. Ehkä jiiripuiden väliin on jäänyt rakoa, tai ilmanvaihtokanavien eristys on puutteellinen. Tai kenties aluskate on asennettu väärästä suunnasta, väärinpäin tai väärälle kireydelle.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Siuntio – korjaus tiivistää läpivientien ongelmakohdat

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Siuntio – korjaus vaatii onnistuakseen ammattitason tarvikkeet sekä asiantuntevat tekijät. Kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Siuntiossa, tavallisin syy ovat virttyneet tiivisteet. Uusimme tiivistykset ja suojapellit sekä muut vaurioituneet läpiviennin osat, ja tarpeen mukaan kunnostamme kokenein ottein myös läpivientiä ympäröivät rakenteet. Teemme katon korjaukset vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun kohdalta, samoin savupiipun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken tai muun läpiviennin kohdalta.

Meiltä löydät ratkaisun, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Siuntiossa, tai kun tarvitset muita korjaustoimia kattosi hyvinvoinnin tueksi. Tuomme mukanamme tasokkaat tuotteet, työkalut, materiaalit sekä tarvikkeet, ja luotettava tiimimme hoitaa kattosi taatusti kerralla kuntoon!