Katon korjauksen ammattilaiset palveluksessasi!

Peltikaton korjaukset
Tiilikaton korjaukset
Huopakaton korjaukset
Muut kattotyöt…

Katon korjaus Järvenpää

Katon korjaus Järvenpää, tunnollinen palvelumme palauttaa katollesi parhaan turvan ja tiiveyden. Katto kuin katto vaatii korjaustoimia jossakin vaiheessa elinkaarta. Haasteena voivat olla falskaavat jiirit tai ruostuneet ja repsottavat rännit, joskus myös aluskatteen ja yläpohjan vauriot tai muut epäkohdat katon toimivuudessa. Pahimmassa tapauksessa ongelma on muhinut katolla jo pidemmän aikaa, jolloin vettä tihuttaa sisäkatosta jopa lattialle asti, ja isompi remontti on tarpeen. Kun katto vuotaa, tyypillisiä syitä ovat sään- ja lämpötilanvaihtelut, kosteus, lika, lehtiroska, sammal sekä auringon paahtava uv-säteily. Vähitellen huopakate haurastuu, tiili halkeilee ja pelti ruostuu, ja tilannetta pahentavat vielä kattohuollon laiminlyönti sekä alkuperäisen asennuksen virheet. Toisaalta korjaustarve voi päästä käsiksi uuteen ja terveeseenkin kattoon, mikäli paikalle sattuvat varoittamatta lumi- tai myrskyvauriot. Kenties ongelmia syntyi, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle, tai kun lumi irrotti tikkaat, kattoläpiviennin tai lumiesteen, niin että kattoon tuli reikä.

Vuotaako katto siis savupiipun juuresta tai piipun tai läpiviennin kohdalta? Tai onko tarpeen toteuttaa vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaus sekä tiivistys? Suoritamme sujuvat katon korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Järvenpäässä, yksittäisen kattovuodon kunnostuksesta lumi- sekä myrskyvaurioiden korjauksiin. Teemme aluskatteen ja läpivientien tiivistykset sekä katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden paikkaukset, kastuneiden villojen tai laudoitusten vaihdot samoin kuin kattovarustelujen korjaukset. Kunnostamme taidokkaasti kohteen kuin kohteen katon mallista tai materiaalista riippumatta – pelti-, huopa- sekä tiilikatteet harjakatosta tasa- ja taitekattoon. Voit tilata toimestamme omakotitalon, autotallin, -katoksen ja mökin katon korjaukset, kunnostukset kaikkiin asuin- ja ulkorakennuksiin sekä myös saaresta löytyviin kohteisiin.

Ammattilaistemme kattotöihin sisältyy mahdollisuus kotitalousvähennyksen hyödyntämiseen, ja sivujemme kautta voi kuluihin hakea joustavaa, luotettavaa rahoitusta. Hoidamme korjaukset viimeisen päälle varmoin ja vakuuttavin ottein, avaimet käteen- periaatteella aina kattosi tarpeiden mukaan. Toimialueeseemme kuuluu Järvenpään ohella muukin Uusimaa; Tuusula, Mäntsälä, Pornainen, Sipoo sekä Hyvinkää. Meiltä saat katolle luotettavan palvelun laadukkain, loistavin tuloksin – ota siis yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta Järvenpäässä!

Huopakaton korjaus Järvenpää – tyylikkäät ja taitavat kunnostukset kauttamme

Huopakaton korjaus Järvenpää, huoliteltu toteutus kattosi ehdoilla hoituu kätevästi kauttamme. Huopakaton, eli bitumikaton voivat päästä yllättämään muun muassa myrskyvauriot. Ehkä myrskytuuli riepotteli huopavuotia tai myrsky vioitti kattotekniikkaa. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle. Arkisempiin uhkiin lukeutuvat ympäristön mekaaniset ja kemialliset rasitukset, kuten sammalkasvusto ja lumikuorma sekä auringon voimakas uv-säteily. Ikääntyminen kuivattaa kattohuopia, jolloin halkeilua tapahtuu helpommin, ja kun suojaava sirote kuluu kermeistä pois, kate joutuu vaurioille alttiiksi. Huopaan saattaa muodostua ryppyjä, vekkejä, kupruja, painumia tai repeämiä, joskus jopa silminnähtäviä pullistumia eli niin kutsuttuja huopakaton höyrypusseja. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vuotaa lukuisista liitoskohdistaan – erityisen vuotoherkkiin elementteihin kuuluvat saumat, jiirit sekä läpiviennit.

Hoidamme huopakaton sekä palahuopakaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Järvenpäässä, katollesi räätälöidyin tuottein sekä menetelmin yksityiskohtia myöten. Samakin ongelma voi eri kohteissa vaatia tyystin erityyliset ratkaisut, joten osaava ja yksilöllinen toteutuksemme varmistaa ensiluokkaisen tuloksen. Tiivistämme aukeilleet saumat ja liimaamme irronneet bitumipaanut palahuopakatolta, ja käsittelemme massalla kuntoon pienehköt katepinnan kulumat. Isompiin vauriokohtiin puolestaan asennamme erityiset huopakaton paikkapalat, ja kuprut eli höyrypussit leikkaamme auki pullistumien tasoitusta varten. Toteutamme Järvenpäässä tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset, samaten myös kaikki huopakaton tulityöt sekä alushuovan ja umpilaudoituksen vaihdot. Lisäksi saat meiltä huopakaton sekä palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaustyöt, sekä huopakaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Peltikaton korjaus Järvenpää, parempaa pitävyyttä peltien liitoksiin

Peltikaton korjaus Järvenpää – rautaiset ammattilaisemme laittavat kuntoon kaikenlaiset katot sekä kohteet. Myös peltikaton saattavat hetkessä rikkoa myrskyn tai lumen tekemät vauriot. Kenties tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Tai sitten lumi pudotti rännit, lumiesteet tai tikkaat, niin että kattoon syntyi reikiä. Peltikaton laittavat kuitenkin lujille myös arkiset ympäristön kulutukset, kun sään- ja lämpötilanvaihtelut saavat kattopellit elämään edestakaisin. Tuloksena tästä kiinnikkeet höltyvät ja peltikaton naulat pumppautuvat ylös, jolloin peltien liitokset alkavat irvistää, ja vesitiiveys on katolta tiessään. Kun peltikatto vuotaa, voi haasteita löytyä vesikatteen ohella myös yläpohjasta – vaikkapa aluskate saattaa olla vanhuuttaan kulunut ja sitä myötä kosteuden hapertama. Vielä eräs perinteinen peltikaton vaiva on kattoa riipivä ruoste, ja erityisen tehokkaasti korroosio tuhoaa hoitamatta jätetyt pellit.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Järvenpäässä aloitetaan tilannekartoituksella. Etsimme ongelmien tarkan syyn ja sijainnin, ja tutkimme mahdolliset vahingot. Useimmissa tapauksissa korjaustoimiksi riittää nykyisen peltikaton reikien paikkaus, sekä toisinaan yksittäisten kattopeltien vaihto, kun vauriot osoittautuvat luonteeltaan paikallisiksi. Pohjatyöt, kuten lian- ja ruosteenpoiston, toteutamme niin ikään huolella; näin massaukset ja tiivistykset saadaan tarttumaan, ja lopputulos on siisti sekä pitävä. Saat meiltä kattopeltien lisäkiinnitykset sekä naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin, samoin peltikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Järvenpäässä. Lisäksi hoidamme peltikaton lumi- sekä myrskyvaurioiden korjaukset, sekä kattavat peltikaton kunnostukset kaikissa saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Järvenpää, huolellinen täsmäpalvelu hoituu meiltä

Tiilikaton korjaus Järvenpää – taitavat ja tyylikkäät täsmäpaikkaukset sujuvasti osaajiemme toimesta. Vankkatekoinen tiilikattokaan ei ole immuuni sään ja ympäristön kulutuksille. Esimerkiksi sammal ja jäkälä upottavat juurensa huokoiseen tiileen, ja ne syövät katteesta mineraaleja sekä tuovat mukanaan kosteutta. Talvella haastekerrointa kasvattaa katon päälle kasautuva lumikuorma, sillä lumi saattaa painaa rakenteet notkolle tai työntää vettä sisään saumoista. Ikääntyvän tiilikaton kohtaloksi voi koitua pakkasrapautumisen kierre, kun haurastunut kate imee kosteutta, joka vuoroin jäätyy ja sulaa. Lopulta tiilet antavat periksi ja murtuvat rasituksen myötä, jolloin vesi pääsee rei’istä katteen alle ruodelautoja lahottamaan. Jos tiilikatto vuotaa rakenteisiin asti, täytyy tutkia myös aluskatteen tilanne – kenties tarvitaankin tiilikaton aluskatteen korjausta, tiivistystä sekä paikkausta. Tai ehkä katto kärsi vahinkoa, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle, tai kun tuuli tai myrsky irrotti harjatiilen, kattotiilen, reunatiilen tai tiilikaton pellitykset.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Järvenpäässä ehkäisee vakavammat vauriot, kuten ikävät kosteus- ja lahohaitat sekä turhat, ennenaikaiset remontit. Tyypillisesti tiilikaton korjaustarve osoittautuu luonteeltaan hyvinkin paikalliseksi, niin että katolle riittävät täsmätoimet, kuten rikkinäisten kattotiilien vaihto. Hoidamme myös tiilikaton lahovaurioiden paikkaukset ja painuneen rakenteen oikaisut, myrskyvaurioiden korjaustyöt sekä katon kunnostukset saarikohteissa. Tiilikaton korjaus Järvenpäässä viimeistellään kuluneiden tiilten pintakäsittelyllä, jotta kate pystyy jälleen kunnolla suojautumaan sään ja sammaleen vaaroilta.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Järvenpää – tiivistämme vuodot ja vauriokohdat

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Järvenpää, kokeneet osaajamme palauttavat katollesi turvan ja vesitiiveyden. Aluskatetta tarvitaan poistamaan rakenteista sekä ulkoa että sisältä tuleva kosteus. Kun aluskate vuotaa, syyksi voivat paljastua yksittäiset mekaaniset vauriot – ehkä aluskate on revennyt tai reikiintynyt, tai se roikkuu irti paikoiltaan. Toisissa kohteissa puolestaan on oiottu alkuperäisen asennuksen suhteen, ja aluskatteesta puuttuvat riittävät limitykset, tai vaikka läpivientien tiivistekappaleet. Meiltä saat pätevät ja tunnolliset korjaustyöt vaurioiden laadusta riippumatta – teemme peltikaton sekä tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Järvenpäässä.

Paikkaamme aluskatteen yksittäiset reiät sekä muut mekaaniset vauriot, ja tarpeen mukaan vaihdamme repeämäkohtiin uutta aluskatetta tilalle. Jos korjauskohdasta löytyy lahonneita lautoja tai kastuneita eristevilloja, hoidamme tarkasti ja taitavasti tällaisetkin ongelmat kuntoon. Palvelemme aluskatteen korjauksissa ja paikkauksissa minkä tahansa elementin suhteen, myös jiiristä ja sisätaitteesta sekä vaikkapa savupiipun kohdalta. Asennamme jiireihin oikeaoppiset, kahdensuuntaiset aluskatteet, ja suoritamme aluskatteen ylösnostot sekä toteutamme tiivistämisen savupiippuun. Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Järvenpäässä sujuu meiltä myös läpiviennin kohdalta, kuten kattoikkunan, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken, kattoluukun ja kattovalokuvun kohdalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Järvenpää – korjaus tukee kattosi toimintavarmuutta ja ehkäisee vakavammat vauriot

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Järvenpää – korjaus tehostaa kattosi toimintakykyä, kun laitat asialle varmaotteiset ammattilaisemme. Läpiviennit muodostavat rakenteensa puolesta kattovuodon ja kosteusvaurion riskin. Kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Järvenpäässä, viisas ratkaisu on pyytää paikalle kokeneet asiantuntijamme. Suoritamme katon korjaukset vuotavan savupiipun, kattoikkunan ja kattovalokuvun kohdalta, sekä kattoluukun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken tai muun läpiviennin kohdalta. Uusimme ränsistyneet suojapellit ja vanhuuttaan virttyneet tiivisteet. Lisäksi asennamme aluskatteen ylösnostot sekä läpivientien tiivistekappaleet.

Meiltä saat parhaan avun, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Järvenpäässä – ota siis yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta sekä paikkauksesta!