Katon korjauksen ammattilaiset palveluksessasi!

Peltikaton korjaukset
Tiilikaton korjaukset
Huopakaton korjaukset
Muut kattotyöt…

Katon korjaus Pornainen

Katon korjaus Pornainen, kunnostukset tukevat myös yläpohjan terveyttä, kun laitat asialle pätevän tiimimme. Korjaukset hoidetaan meillä avaimet käteen- palveluna pohjatöistä viimeistelyyn saakka. Tuomme mukanamme ensiluokkaiset tuotteet, jotka takaavat katon turvan: paikkausmassat, harjatiivisteet, kateruuvit, aluskatevuodat ja niin edelleen. Korjaamme tarpeen mukaan myös sadevesikourut sekä erilaiset kattoturvatuotteet, ja meiltä löytyy työhön kaikki tarvikkeet ja kalusto henkilönostimia myöten. Kokeneilta osaajiltamme hoituvat tyylillä niin pienet kuin suuretkin paikkaukset – jiirien ja saumakohtien tiivistykset sekä katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden korjaukset. Teemme vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun, kattoluukun tai ilmanvaihtoputken tiivistykset ja paikkaukset, kastuneiden villojen tai laudoitusten vaihdot sekä myrskyvaurioiden korjaukset.

Katon korjaus Pornaisissa voi tulla tarpeeseen ikääntymisen ja kulumisen myötä, kun katto vuotaa kärsineen katepinnan erilaisista vauriokohdista. Reiät, repeämät, halkeamat, kolhut ja painumat kertovat korjaustarpeesta. Asialla voivat olla kosteus, pakkanen, lumi sekä auringon uv-säteily, katteesta riippuen myös sammal tai ruoste, jotka syövät suojapinnan pois. Joskus kate saattaa kärsiä vaurioita kattohuollon yhteydessä, mikäli käsittely suoritetaan puutteellisella tekniikalla tai vääränlaisin välinein. Vielä oma lukunsa ovat asennusvirheet, jotka rampauttavat katon toimivuuden. Korjaustarve voi tulla toisinaan vastaan myös uudella, terveellä katolla, jos katteen ovat päässeet äkisti yhyttämään myrsky- tai lumivauriot. Kenties rakenteita rikkoutui, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle, tai kun lumi irrotti tikkaat, lumiesteen tai kattoläpiviennin, ja seurauksena kattoon syntyi reikä.

Meiltä saat sujuvaotteiset katon korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Pornaisissa, kun katto vuotaa vaikkapa savupiipun kohdalta, tai ongelmia toimivuudessa ilmenee. Hoidamme kattavasti omakotitalon, autotallin, pihakatoksen ja mökin katon korjaukset, pellistä tiileen ja palahuopaan sekä harjakatosta taitekattoon tai pulpettiin. Kattotyömme kuuluvat henkilöverotuksessa kotitalousvähennyksen piiriin, ja sivujemme kautta voi kuluihin hakea joustavaa rahoitusta tarpeen mukaan. Toimialueeseemme sisältyy Pornaisten ohella muukin Uusimaa, esimerkiksi Porvoo, Sipoo, Järvenpää, Mäntsälä ja Askola. Samaten voit tilata kauttamme katon korjaustyöt saarikohteissa. Olennaista on ryhtyä ajoissa toimiin, ennen kuin ongelmat kasvavat, ja katolle ilmestyy kattavanpuoleisia kosteus- tai lahohaittoja. Tarvittiinpa yksittäisen kattovuodon paikkausta tai aluskatteen ja rakenteiden korjausta, kauttamme saat katollesi luotettavan palvelun sekä erinomaisen korjausjäljen!

Huopakaton korjaus Pornainen – meiltä saat palvelua kaikkiin katon tilanteisiin

Huopakaton korjaus Pornainen, tehokkaat paikkaukset tuovat katollesi parhaan käyttövarmuuden. Huopakaton, eli bitumikaton korjauksessa tarvitaan kattavaa tuotetuntemusta. Korjaustöihin täytyy huolella valita ensiluokkaiset tiivisteet sekä massat, ja paikkapalat pitää osata mitoittaa oikein sekä asentaa pitävästi katolle. Meiltä saat sujuvasti huopakaton reikien, repeämien ja painumien paikkaukset, samoin auenneiden saumojen tiivistykset sekä irronneiden bitumipaanujen liimaukset. Huopakaton kuprujen eli höyrypussien kohdalla viillämme huopaa auki, ja tasoitamme katteesta pullistumat palauttaen lopuksi katon vesitiiveyden. Huopakaton sekä palahuopakaton korjaustöihin saattaa kuulua niin ikään tulitöitä, joskus myös alushuovan ja umpilaudoituksen vaihto tai vaikka myrskyvaurioiden korjausta. Lisäksi toteutamme Pornaisissa tyylillä tasakaton korjaukset, tiivistykset ja paikkaukset, sekä huopakaton tai palahuopakaton kaikki korjaustyöt myös saaressa sijaitsevissa kohteissa.

Miksi tarvitaan huopakaton sekä palahuopakaton korjausta, paikkausta tai tiivistystä Pornaisissa? Huopakatto tai palahuopakatto saattaa vuotaa monestakin eri syystä. Katepinnan halkeilua edesauttavat ikääntyminen ja ympäristön monenlaiset rasitukset, kuten kosteus, pakkanen ja lämpötilanvaihtelut sekä auringon uv-säteily. Liitoksiin ilmestyy sammalta, tai lumi tuottaa painetta katolle. Alushuovan ja päällikermin väliin päässyt kosteus taas voi pullistaa näkyvästi katteen. Taitamaton kattohuolto tai liian kovat otteet saattavat osaltaan vioittaa kattoa, ja mekaanisia vaurioita voi lisäksi syntyä myrskytuhojen toimesta. Kenties huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon päälle, tai kun myrskytuuli riepotteli kattohuopia tai myrsky irrotti pellityksiä katolta.

Peltikaton korjaus Pornainen – paikkaus pitää kattosi toimintakyvystä huolta

Peltikaton korjaus Pornainen, vahvistamassa yläpohjan rakenteiden turvaa ja kattosi kokonaisvaltaista terveyttä. Peltikaton kohdalla korjaus edellyttää ensiluokkaiset tiivisteet ja kiinnikkeet. Jos vaikkapa kattopeltien saumat irvistävät tai jos katto rämisee tuulella, tarvitaan asianmukaiset lisäkiinnitykset parantamaan katon toimivuutta. Samalla voimme laajemminkin vaihtaa kuluneet naulat tai kateruuvit uusiin kateruuveihin, asentaen mukaan aina tuliterät tiivisteet, jotta kiinnityksistä tulee pitävät. Suoritamme siististi ruosteenpoistot sekä peltikaton reikien paikkaukset, samoin tarvittaessa yksittäisten kattopeltien vaihdot, jos se kohdekaton kannalta on kätevämpää. Jos peltikatto vuotaa rakenteisiin saakka, teemme kastuneiden villojen vaihdot, sekä peltikaton aluskatteen ja yläpohjan korjaukset, paikkaukset sekä tiivistykset Pornaisissa. Voit tilata toimestamme niin ikään peltikaton korjaustyöt saarikohteissa.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Pornaisissa tarvitaan yleensä silloin, kun ruoste on reikiinnyttänyt kattopellit ja vienyt vesitiiveyden. Peltikaton kiinnikkeitä ja saumoja puolestaan höllentävät arkiset rasitukset, kuten sadevedet, pakkanen, uv-säteily, lumi sekä jatkuvat lämpötilanvaihtelut. Joissakin kohteissa sen sijaan kaivataan peltikaton myrskyvaurioiden korjausta, jolloin tuhot voivat vaihdella katepinnan naarmuista rikkinäisiin välikaton rakenteisiin. Ehkä tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat tai irrotti piipunhatun, tai sitten vahinkoa syntyi, kun myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle.

Tiilikaton korjaus Pornainen, ensiluokkainen palvelu kattosi ehdoilla

Tiilikaton korjaus Pornainen – hoidamme kunnostukset varmoin ottein ja kattavalla tietotaidolla. Laadukkaita tuotteita ja menetelmiä vaaditaan myös tiilikaton onnistuneessa korjauksessa. Kun toteutamme tiilikatolla paikoiltaan irronneiden tai rikkinäisten kattotiilien vaihdot, varmistamme, että uudet tiilet sointuvat kauniisti ja sulavasti kattoon. Jos uudelleenpinnoitus tai suojakäsittely on kuluneelle katteelle tarpeen, meiltä löytyy siihenkin kokeneet osaajat sekä ensiluokkaiset tuotteet. Mikäli tiilikatto vuotaa saumakohdista, tiivistämme liitokset kuntoon. Kunnostamme myös rännit ja laudoitukset sekä muut katon yksityiskohdat. Lisäksi saat meiltä tiilikaton aluskatteen korjaukset, tiivistykset ja paikkaukset, sekä pienet ja suuret tiilikaton kunnostukset kaikissa saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Pornaisissa voi tulla eteen odottamatta, jos tarvitaan vaikkapa mekaanisten vaurioiden, kuten myrskytuhojen korjausta. Kenties tuuli tai myrsky irrotti harjatiilen, kattotiilen, reunatiilen tai tiilikaton pellitykset, tai sitten rakenteita rikkoutui, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Myös talvella kasaantuva lumikuorma saattaa painaa tiilikaton notkolle. Tiiliin voi pinttyä lisäksi sammalta ja jäkälää, jotka vähitellen huokoistavat kattoa. Kosteus ja lämpötilanvaihtelutkin kuuluvat tiilikaton uhkiin, sillä yhteistuumin ne saavat aikaan tuhoisan pakkasrapautumisen kierteen. Tiilikaton korjaus Pornaisissa hoituu kauttamme kätevin ottein, ensiluokkaisilla materiaaleilla sekä kattosi mukaisin menetelmin.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Pornainen, tiivistykset tehostavat käyttövarmuutta

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Pornainen – kokeneet ammattilaisemme hoitavat kattosi kuntoon myös yläpohjan osalta. Meiltä löytyy aluskatetöihin laadukkaat materiaalit, kuten tiivistysmassat ja läpivientikappaleet. Teemme aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset peltikaton ja tiilikaton osalta, esimerkiksi jiiristä ja sisätaitteesta, sekä muun muassa savupiipun kohdalta. Varmistamme, että riittävät aluskatteen limitykset on tehty koko katon matkalta, ja suoritamme läpivientien ylösnostot sekä huolellisen tiivistämisen savupiippuun. Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Pornaisissa sujuu toimestamme myös läpiviennin kohdalta, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun, ilmanvaihtoputken, kattoluukun ja viemärintuuletusputken kohdalta. Korjaamme reiät, repeämät ja venymät sekä muut mekaaniset vauriot. Jos välikatosta paljastuu kosteushaittoja, hoidamme nekin kuntoon.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Pornaisissa voi tulla eteen ikääntymisen myötä. Vuosien mittaan aluskate kuluu ja haurastuu, jolloin vaurioita vähitellen syntyy. Toisaalta katto on voinut kärsiä vaikkapa äkillisen myrskyvahingon, ja valitettavan yleisiä aluskatteen kohdalla ovat myös alkuperäisen asennuksen virheet. Ehkä jiiripuiden väliin on jäänyt rakoa tai aluskate asennettu väärästä suunnasta, tai sitten eristykset ja tiivistykset ovat puutteellisia vaikkapa aluskatteen läpivientien suhteen. Tästä voi seurata kondenssiongelmia, vesivuotoja tai muita toimivuuden haasteita. Pätevien asiantuntijoidemme käsiin voit uskoa nämäkin vaativat korjaustoimet.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Pornainen – korjaus on omiaan tukemassa rakenteiden turvaa ja hyvinvointia

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Pornainen – korjaus vahvistaa kattosi toimintakykyä ja talosi kokonaisvaltaista turvaa. Läpivientikorjauksiinkin tuomme mukanamme korkealaatuiset tuotteet. Kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Pornaisissa, tyypillisin syy ovat vanhuuttaan kuluneet, toimivuutensa menettäneet tiivisteet. Tarpeen mukaan uusimme myös suojapeltejä tai muita vaurioituneita läpiviennin osia, sekä kunnostamme läpivientiä ympäröivät rakenteet, jos kosteus on ehtinyt niihin. Toteutamme katon korjaukset vuotavan ilmanvaihtoputken ja viemärintuuletusputken kohdalta, sekä savupiipun, kattoluukun, kattoikkunan, kattovalokuvun sekä muun vuotavan läpiviennin kohdalta.

Meiltä saat osaavan avun, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Pornaisissa, tai kun tarvitaan muita korjauksia sekä paikkauksia kattosi toimivuutta ajatellen. Tuomme kattotöitä varten laadukkaat tuotteet, työkalut, materiaalit sekä tarvikkeet, jotta lopputulos on kaikin puolin siisti ja pitävä sekä mahdollisimman pitkäikäinen. Hyvinvoiva katto pitää rakenteet turvassa ja säilyttää vesitiiveyden. Säästä siis aikaa, rahaa sekä kattoa teettämällä kunnostukset kauttamme!