Katon korjauksen ammattilaiset palveluksessasi!

Peltikaton korjaukset
Tiilikaton korjaukset
Huopakaton korjaukset
Muut kattotyöt…

Katon korjaus Kouvola

Katon korjaus Kouvola – meiltä saat tehokkaan laatupalvelun joustavasti kattosi tarpeiden mukaan. Korjaustarvetta syntyy jokaisella katolla ennemmin tai myöhemmin. Haastetta voivat tuottaa rakoilleet jiirit tai ruostuneet ja repsottavat rännit, revennyt tai roikkuva aluskate sekä muut epäkohdat katon toimivuudessa. Tai ehkä katto vuotaa vaikkapa savupiipun juuresta tai piipun tai läpiviennin kohdalta, tai kenties täytyy teettää vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaus sekä tiivistys. Katepintaa verottavat vuosien saatossa monenlaiset ympäristön kulutukset, kuten kosteus, siitepöly, lehtiroska, sammal sekä auringon voimakas uv-säteily. Toistuvat lämpötilanvaihtelut iskevät etenkin läpivientien tiivistyksiin, ja vähitellen pellit ruostuvat, tiili murentuu ja huopa halkeilee. Tilannetta pahentaa entisestään, jos katon huolto on heikoissa kantimissa. Tai ehkä katon alkuperäiseen asennukseen liittyen on tehty kohtalokkaita virheitä. Toisaalta korjaustarve voi hyvin yhyttää uuden ja terveenkin katon, mikäli paikalle osuvat äkkiarvaamatta lumi- tai myrskyvauriot. Kenties rakenteita rikkoutui, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle, tai kun lumi irrotti tikkaat, kattoläpiviennin tai lumiesteen, niin että kattoon tuli reikä.

Toteutamme mallikkaat katon korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Kouvolassa, tarvitsitpa yksittäisen kattovuodon paikkausta tai aluskatteen ja rakenteiden korjausta. Teemme kastuneiden villojen tai laudoituksien vaihdot sekä katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden paikkaukset, sadevesijärjestelmien saneeraukset samoin kuin myrskyvaurioiden korjaukset. Käsiimme voit uskoa huolettomin mielin kaikenkokoiset ja -tyyppiset kohteet – paikkaamme tiili-, pelti- sekä huopakatteet harjakatosta tasa- ja taitekattoon. Suoritamme sujuvasti omakotitalon, autotallin, -katoksen ja mökin katon korjaukset, kunnostukset kaikkiin asuin- ja ulkorakennuksiin sekä myös saaresta löytyviin kohteisiin. Ammattilaistemme kattotöitä voit hyödyntää verotuksessa kotitalousvähennyksen kohdalla, ja sivujemme kautta on kuluihin haettavissa joustavaa, luotettavaa rahoitusta. Hoidamme korjaukset asiakaslähtöisesti avaimet käteen- periaatteella, laatutuottein sekä -menetelmin aina kattosi tarpeiden mukaan. Toimialueeseemme sisältyy laajalti muukin Kymenlaakso; Kotka, Hamina, Miehikkälä, Pyhtää, Virolahti, Jaala, Valkeala, Elimäki, Kuusankoski ja Anjalankoski. Meiltä saat katollesi parasta palvelua tyylikkäin, kestävin tuloksin – ota siis yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta Kouvolassa!

Huopakaton korjaus Kouvola, laadukasta huolenpitoa kattosi parhaaksi

Huopakaton korjaus Kouvola – hoidamme pätevin ja sujuvin ottein niin pienet kuin suuretkin paikkaustyöt. Huopakaton, eli bitumikaton saattavat rikkoa muun muassa myrskyvauriot. Kenties myrskytuuli riepotteli huopavuotia tai myrsky irrotti pellityksiä katolta. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle. Arkisempiin huopakaton uhkiin lukeutuvat mekaaniset sekä kemialliset rasitukset, jotka vievät väistämättä veronsa etenkin vanhemmanpuoleisesta huovasta. Kermistä aluksi löytyvä sirotekerros hiipuu vähä vähältä pois, ja kun ikääntyminen sekä uv-säteily kuivattavat huopaa, riski halkeilulle kasvaa. Katteeseen voi ilmestyä kulumia, reikiä, kupruja, painumia tai repeämiä, joskus jopa silminnähtäviä pullistumia eli niin sanottuja huopakaton höyrypusseja. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vuotaa liitosten ja läpivientien kohdalta – saumat saattavat pettää seisovan veden alla, tai sammaleen tai lumikuorman toimesta.

Meiltä hoituu huopakaton sekä palahuopakaton korjaus, tiivistys ja paikkaus Kouvolassa, katepinnan kunnostuksista huopakaton tulitöihin sekä myrskyvaurioiden korjauksiin. Käsittelyaineet ja paikkaustavat valitsemme tarkasti kohteen mukaan, jotta lopputulos on kaikin puolin siisti ja pitävä sekä mahdollisimman pitkäikäinen. Jos kyse on pienehköistä katepinnan kulumista, voi riittää kunnostus massalla, kun taas isompiin vauriokohtiin mitoitamme ja asennamme erityiset huopakaton paikkapalat. Tiivistämme kärsineet saumat ja liimaamme irronneet bitumipaanut palahuopakatolta, ja viillämme auki kuprut eli höyrypussit pullistumien tasoitusta varten. Suoritamme Kouvolassa tarpeen tullen myös kokonaisvaltaisemmat korjaustyöt, kuten huopakaton alushuovan ja umpilaudoituksen sekä katevaneroinnin vaihdot. Lisäksi toteutamme huopakaton sekä palahuopakaton korjaustyöt saarikohteissa – katto kuin katto ja homma kuin homma, käsissämme paikkaus luonnistuu!

Peltikaton korjaus Kouvola – paikkaus tehostaa kattosi toimintavarmuutta

Peltikaton korjaus Kouvola, paikkaamme taidolla ja laadukkain tuottein katepinnan reiät sekä ruostekohdat. Korroosio iskee herkästi etenkin hoitamatta jääneisiin pelteihin. Myös hyvin huollettu peltikatto voi kuitenkin kohdata vuoto- ja tiiveysongelmia, kun sään- ja lämpötilanvaihtelut aiheuttavat kattopeltien elämistä edestakaisin. Lämpöliikkeen voimasta kiinnikkeet höltyvät ja peltien liitokset alkavat irvistää, jolloin vesitiiveys menetetään, ja katto kaiken lisäksi rämisee tuulella. Kun peltikatto vuotaa, voi haasteita paikantua vesikatteen ohella myös yläpohjaan – vaikkapa aluskate saattaa olla väärin asennettu tai kärsinyt mekaanisen vaurion. Tai kenties kattoon ovat päässeet käsiksi myrsky- tai lumivahingot, jotka eivät katso katon ikää eivätkä kuntoa, kun sattuvat osumaan kohdalle. Ehkä tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Tai sitten lumi repi mukanaan alas rännit sekä kattotuotteet, niin että peltiin syntyi reikiä.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Kouvolassa aloitetaan tilannekartoituksella. Etsimme ongelmien tarkan syyn ja sijainnin, ja tutkimme mahdolliset vahingot. Useimmissa kohteissa järkevin ratkaisu on nykyisen peltikaton reikien paikkaus, sekä toisinaan yksittäisten kattopeltien vaihto, kun vauriot jäävät luonteeltaan paikallisiksi. Pohjatyöt, kuten lian- ja ruosteenpoiston, hoidamme samoin huolella; näin massaukset saadaan tarttumaan hyvin, ja lopputulos on siisti sekä kestävä. Suoritamme kattopeltien lisäkiinnitykset sekä naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin, samoin peltikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Kouvolassa. Kattopeltisepiltämme sujuvat myös peltikaton lumi- sekä myrskyvaurioiden korjaukset, sekä peltikaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Kouvola, viisas panostus koko talon hyvinvointiin

Tiilikaton korjaus Kouvola – tyylikäs ja taitava korjaustulos syntyy meiltä varmoin ammattiottein. Tiilikatonkin kohtaloksi saattavat koitua myrskyn aikaansaamat vauriot. Kenties tuuli tai myrsky irrotti ja vei mukanaan harjatiilen, kattotiilen tai reunatiilen. Tai sitten rakenteita rikkoutui, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Tavallisimmin tiilikatto kuitenkin haurastuu pikkuhiljaa ympäristön rasituksissa, kun tiiliä nakertavat sammal ja lumikuorma sekä jatkuvat lämpötilanvaihtelut. Sammal syö katteesta ravinteita sekä ujuttaa juurensa tiileen, ja lumi taas voi painaa rakenteet notkolle tai synnyttää liitoksiin saumavuotoja. Ikääntyvä tiilikatto tuntee nahoissaan myös pakkasrapautumisen kierteen, kun katteen sitoma kosteus vuoroin jäätyy ja sulaa lopulta rikkoen tiilet. Jos rikkinäisten tiilien annetaan pysyä katolla pitkään vaihtamatta, vesi päätyy rei’istä katteen alle lahottamaan ruodelautoja.  Mikäli tiilikatto vuotaa rakenteisiin saakka, täytyy tutkia myös yläpohjan tilanne. Kenties kaivataankin tiilikaton aluskatteen korjausta, tiivistystä sekä paikkausta.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Kouvolassa hoituu kätevästi kauttamme, liikkuneiden tai rikkinäisten kattotiilien vaihdosta myrskyvaurioiden korjauksiin. Tärkeää on, että kunnostuksiin ryhdytään riittävän hyvissä ajoin; näin vältetään vakavammat kattovauriot sekä suuremman kokoluokan remontit. Toteutamme myös tiilikaton yläpohjan paikkaukset ja kastuneiden villojen vaihdot, painuneen rakenteen oikaisut sekä katon saneeraukset saarikohteissa. Tiilikaton korjaus Kouvolassa viimeistellään kuluneiden tiilten pintakäsittelyllä, jotta huokoistunut kate saadaan jälleen hylkimään kosteutta, likaa ja sammalta.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Kouvola – varmaotteiset osaajamme hoitavat homman

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Kouvola, hoidamme kokenein ammattiottein niin pienet kuin suuretkin vauriot. Aluskatetta tarvitaan poistamaan rakenteista sekä ulkoa että sisältä tuleva kosteus. Kun aluskate vuotaa, tyypillisiä syitä ovat sään ja iän tuomat kulumat, joskus myös asennukseen liittyvät virheet tai äkilliset mekaaniset vauriot. Pienikin vuoto saattaa yläpohjassa johtaa mittavan kokoisiin haasteisiin, joten kunnostukset on paras toteuttaa ensi tilassa epäkohtien havaitsemisen jälkeen. Meiltä saat tasokkaat korjaustyöt, oli ongelmien syy mikä tahansa; teemme peltikaton sekä tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Kouvolassa.

Paikkaamme reiät sekä vaihdamme repeämiin uutta aluskatetta tilalle, ja korjaamme katolta valumajäljet, lahovauriot tai kastuneet villat. Jos ilmanvaihtokanava tai viemärintuuletusputki on jäänyt eristämättä, toteutamme täydellä ammattitaidolla tällaisetkin haastavat täsmätyöt. Hoidamme aluskatteen korjaukset ja paikkaukset minkä tahansa elementin suhteen, myös jiiristä ja sisätaitteesta sekä vaikkapa savupiipun kohdalta. Suoritamme aluskatteen ylösnostot sekä huolellisen tiivistämisen savupiippuun, ja asennamme jiireihin oppikirjan mukaiset, kahdensuuntaiset aluskatteet. Lisäksi teemme aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Kouvolassa läpiviennin kohdalta – kattoikkunan, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken, kattoluukun ja kattovalokuvun kohdalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Kouvola – korjaus uudistaa kattosi turvan ja vesitiiveyden

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Kouvola – korjaus tukee rakenteiden terveyttä ja tiiveyttä, kun annat työt tehokkaiden ammattilaistemme käsiin. Läpiviennit ovat kattoon tehtäviä reikiä tai leikkauksia, joten niihin sisältyy selkeä vuotoriski. Kun huomaat, että kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Kouvolassa, kutsu paikalle pätevät tekijämme palauttamaan kattosi tiiveys. Meiltä saat katon korjaukset vuotavan savupiipun, kattoikkunan ja kattovalokuvun kohdalta, sekä kattoluukun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken tai muun läpiviennin kohdalta. Vaihdamme virttyneet tiivistykset ja kolhuja kärsineet suojapellit. Samoin asennamme puuttuvat tiivistekappaleet sekä puolitiehen jätetyt ylösnostot.

Kattopalvelumme auttaa, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Kouvolassa – ota siksi yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous katon korjauksesta sekä paikkauksesta!