Katon korjauksen ammattilaiset palveluksessasi!

Peltikaton korjaukset
Tiilikaton korjaukset
Huopakaton korjaukset
Muut kattotyöt…

Katon korjaus Hämeenlinna

Katon korjaus Hämeenlinna – Harjaantuneet kattoammattilaisemme ovat palveluksessasi läpi vuoden! Katon korjaus, paikkaus ja tiivistys tehdään aina mahdollisimman nopeasti, jotta tilanne ei muuttuisi pahemmaksi. Keväällä voidaan huomata, että katolta alas pudonnut lumi on irrottanut lumiesteen, tikkaat tai kattoläpiviennin, ja kattoon on tullut reikä (tai todennäköisesti useampikin). Jos reikiä ei paikata, on vaarana, että katto vuotaa ja katon alapuoliset osat kastuvat. Ei hätää, vaikka kattovuodon korjaukseen tulisikin liittää katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden korjaus. Me teemme kaikki kattourakat avaimet käteen -periaatteella, emmekä liioittele laatiessamme tarjousta. Teemme erinomaisella hinta-laatusuhteella myös ne kattourakat, joihin liittyy aluskatteen korjaus ja/tai kastuneiden villojen tai laudoituksien vaihtaminen.

Jotta katon korjaus Hämeenlinnassa voitaisiin aloittaa jo mahdollisimman varhaisessa vaiheessa, katot kannattaa tarkastaa myös syksyisin. Näin esimerkiksi myrskyvaurioiden korjaus saadaan tehtyä ennen talvea. Vain ani harvoin on kyse siitä, että puu on kaatunut talon tai mökin katon päälle. Tyypillisempiä myrskyvaurioita ovat irronneet kattopellit tai -tiilet sekä revenneet huopavuodat. 

Olipa kyse mistä tahansa, tilaa katon korjaus Hämeenlinnaan meiltä. Korjaamme katot myös saarikohteissa sekä ympäri ämpäri maakuntaa, minkä nimi on Kanta-Häme. Kotitalousvähennyskelpoinen kattokorjaus (kuten vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaus sekä tiivistys) onnistuu myös ympäristökunnissa. Jos siis on kyse esimerkiksi siitä, että katto vuotaa piipun kohdalta, ota yhteyttä riippumatta siitä, onko paikkakuntasi Akaa, Hattula, Loppi, Pälkäne vaiko kenties Janakkala! Samalla voit kysyä kauttamme saatavasta rahoituksesta, jolla esimerkiksi katon korjaus Hämeenlinnassa on mahdollista maksaa.

Huopakaton korjaus Hämeenlinna – Ammattilaisemme loistavat kaikissa huopakattokorjauksissa

Huopakaton korjaus Hämeenlinna – Ammattilaisiimme voit luottaa kaikissa huopakattokorjauksissa! He suorittavat loistavalla tavalla niin omakotitalojen, mökkien kuin piharakennustenkin kattokorjaukset. Huopakaton tai palahuopakaton korjaus, paikkaus sekä tiivistys hinnoitellaan kilpailukykyisesti, joten meiltä kannattaa tilata myös ne haasteelliset kattourakat, joiden yhteydessä tehdään useita erilaisia toimenpiteitä. Näin voi olla esimerkiksi silloin, jos huopakatto tai palahuopakatto on vaurioitunut siksi, että puu on kaatunut talon päälle. Tällöin huopakaton korjaus Hämeenlinnassa voi ulottua kattorakenteisiin asti.

Toimenpiteet voivat ulottua katon alla oleviin osiin silloinkin, jos on kyse siitä, että huopakatto tai palahuopakatto vuotaa. Kastuneet puuosat pitää kuivattaa tai uusia. Myös märät eristeet tulee vaihtaa, jotta ne eivät homehtuisi. Luota meihin, niin saat kaiken kerralla kuntoon.

Mitä aikaisemmassa vaiheessa bitumikattoa aletaan paikata, sitä yksinkertaisempi urakka yleensä on. Jotta huopakaton tai palahuopakaton korjaustyöt – esimerkiksi saaressa – voitaisiin aloittaa vaurioiden ollessa vielä tuoreita, tarkasta kattosi usein ja ota heti yhteyttä, jos tarvitset katon paikkausta. Kattotarkastuksien ansiosta myös huopakattohuollot osataan tehdä ajoissa. Huolletun huopakaton rasituksensietokyky on hyvä, mikä tarkoittaa sitä, että vauriot ovat melko epätodennäköisiä.

Näin on etenkin kulumisesta ja haurastumisesta johtuvien vaurioiden kohdalla. Huolloista huolimatta saatat tarvita esimerkiksi huopakaton tai palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaustöitä. Jos tarvitset myrskyn vaurioittaman huopakaton korjausta Hämeenlinnassa, soita meille, niin tulemme tuota pikaa kunnostamaan kattosi.

Ota yhteyttä silloinkin, kun kyse on tasakaton korjauksesta, paikkauksesta ja tiivistyksestä. Tiedämme aina, miten toimia. Tilaa siis huopakaton korjaus Hämeenlinnaan ammattilaisilta, jotka loistavat kaikissa huopakattopaikkauksissa sun muissa huopakattotöissä.

Peltikaton korjaus Hämeenlinna – Raudanlujalla osaamisella tehty peltikattokorjaus onnistuu aina yhtä hyvin

Peltikaton korjaus Hämeenlinna – Peltikattokorjaajamme kunnostavat kaikki peltikatot raudanlujalla osaamisella! Ei ole sellaista peltikattokorjausta, mitä emme osaisi toteuttaa, ja teemme ensiluokkaisella tavalla myös kaikki peltikattohuollot.

Jokainen peltikaton korjaus ja tiivistys onnistuu yhtä hyvin, ja koska teemme peltikaton korjaustyöt myös saarikohteissa, voit ottaa empimättä yhteyttä tilanteessa kuin tilanteessa. Peltikaton korjaus Hämeenlinnassa on usein jokin melko pienimuotoinen urakka, kuten vaikkapa peltikaton reikien paikkaus. Jos reiät ovat pieniä ja harvalukuisia, ei kattopeltien vaihto ole tarpeen. Esimerkiksi asianmukaisella tiivistysaineella voidaan estää se, että peltikatto vuotaa. Jos peltikaton aluskatteen korjausta, paikkausta ja tiivistystä ei tarvita, emme ala kunnostaa aluskatettasi. Päinvastaisessa tilanteessa laittaisimme kaiken kuntoon myös aluskatteen osalta.

Joskus voidaan tarvita isompaakin peltikaton korjausta Hämeenlinnassa. Ehkä tuuli on irrottanut kattopellit tai peltilistat? Kenties myrsky on kaatanut puun talon päälle? Tilaa peltikaton myrskyvaurioiden korjaus meiltä, niin kaikki menee nappiin.

Peltikaton korjaus Hämeenlinnassa tehdään ensin. Sen jälkeen voimme jatkaa urakkaa joillain kattohuolloilla tai muilla kattotöillä. Kattopeltien lisäkiinnitykset ovat oiva ratkaisu monissa tilanteissa. Niiden avulla kattopellit pysyvät paremmin paikoillaan myös kovalla tuulella. Jos katolla on törröttäviä nauloja tai ruuveja, joiden tiivisteet ovat kuluneet loppuun, tarjoamme kattopeltien naulojen tai kateruuvien vaihtoa uusiksi kateruuveiksi. Tarvittaessa voimme puhdistaa rännit tai toteuttaa vaikkapa yläpohjan lisälämmöneristyksen. Meiltä sujuisi myös lintuverkkojen asentaminen tai piipun pellittäminen peltisepäntyönä.

Tiilikaton korjaus Hämeenlinna – Tiilikattojen ammattiosaajat palveluksessasi!

Tiilikaton korjaus Hämeenlinna – Tiilikattoeksperttimme laittavat sinunkin kattosi huippukuntoon! Tavoitat tiilikattojen ammattiosaajat yhdellä yhteydenotolla. Olemme palveluksessasi ympäri vuoden, sillä tiilikattokorjaus voi muuttua ajankohtaiseksi milloin tahansa. Emme tarkoita, että tiilikatto olisi jotenkin altis vaurioitumaan – päin vastoin! Tiilikatto on erittäin kestävä katto, joten tiilikattopaikkauksia tarvitaan vain harvakseltaan. Kun esimerkiksi omakotitalon tiilikattoa on aika paikata, tilaa tiilikaton korjaus Hämeenlinnaan meidän ammattilaisiltamme.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys tehdään taitavasti, ja kun esimerkiksi tiilikaton myrskyvaurioiden korjaus on ohi, voimme viimeistellä urakan jollain tiilikattohuollolla. Kyseessä voi olla vaikkapa tiilikaton pinnoitus. Ota yhteyttä ja anna meidän selvittää, miten voisimme kohentaa juuri sinun tiilikattosi kuntoa. Muistathan, että voit tilata meiltä myös tiilikaton lumenpudotuksen.

Jos liian painavia tai epätasaisesti jakaantuneita lumimassoja ei pudoteta ajoissa, voi katto vaurioitua tavalla tai toisella. Tiilikaton lumitilannetta onkin hyvä pitää silmällä. Lisäksi kannattaa pitää kiinni jokakeväisistä ja -syksyisistä kattotarkastuksista. Niiden ansiosta esimerkiksi rikkinäisten kattotiilien vaihto ei jää roikkumaan.

Mikäli katolla on rikkinäisiä tiiliä (tai huonokuntoisia läpivientejä), on mahdollista, että tiilikatto vuotaa. Näin on etenkin silloin, jos tiilikaton aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys on jäänyt väliin. Sekä aluskatteen että vesikatteen kunto on siis hyvä tarkastaa usein. Jos huomaat, että on aika tehdä tiilikaton korjaus Hämeenlinnassa, ota yhteyttä.

Tilaa tiilikaton korjaus Hämeenlinnaan meiltä silloinkin, jos myrsky on kaatanut puun talon päälle – tai jos myrsky on irrottanut harjatiilen, reunatiilen tai jonkin muun kattotiilen. Aloitamme tiilikaton korjaustyöt nopeasti myös saarikohteissa.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Hämeenlinna – Aluskatteen pulmat ovat pian historiaa!

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Hämeenlinna – Harjaantuneet kattoammattilaisemme laittavat aluskatteesi nopeasti kuntoon! Aluskatteen pulmat ovat pian historiaa, mikä on hyvä, sillä aluskatteen ehjyys on tuiki tärkeä asia. Ehjä aluskate voi pitää esimerkiksi omakotitalon katon alapuoliset osat kuivina myös poikkeustilanteissa.

Tarve tehdä aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Hämeenlinnassa paljastuu hyvissä ajoin, jos aluskatteen kuntoa seurataan säännöllisesti. Aluskatteen kunto on hyvä tarkastaa joka kevät ja syksy, vaikka sinulla ei olisi syytä uskoa, että pian on aika tilata peltikaton tai tiilikaton aluskatteen korjaus, paikkaus sekä tiivistys.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Hämeenlinnassa voi nimittäin olla edessä melko yllättäen. Emme tarkoita, että aluskatteet hajoilisivat yhtä mittaa. Aluskate jos mikä on kestävä ja pitkäikäinen kapistus. Tästä huolimatta kannattaa seurata tilannetta – etenkin, kun aluskatteen kuntotarkastukseen ei mene kauaa aikaa. Jos tarvitset aluskatteen korjausta jiiristä (eli sisätaitteesta), ota yhteyttä ja tilaa aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Hämeenlinnaan meiltä.

Tarvetta voi mahdollisesti olla myös aluskatteen korjaukselle, paikkaukselle ja tiivistykselle jonkin läpiviennin, kuten vaikkapa kattoikkunan, kattoluukun, kattovalokuvun, viemärintuuletusputken tai ilmanvaihtoputken kohdalta. Ammattilaisemme tietävät tismalleen, kuinka aluskatteen ylösnostot ja tiivistäminen savupiippuun pitää tehdä, joten tällaisissakin tilanteissa kannattaa ottaa yhteyttä meihin. Kun esimerkiksi aluskatteen korjaus ja paikkaus savupiipun kohdalta on tehty, voimme toteuttaa joitain muita kattotöitä – esimerkiksi rännien puhdistuksen.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Hämeenlinna – Korjaus etenee suunnitelmallisesti

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Hämeenlinna – Korjaus suunnitellaan hyvin ja sen jälkeen teemme kattokorjauksen tarkasti suunnitelmaa noudattaen! Lopputulos on aina yhtä hyvä, joten ota rohkeasti yhteyttä, jos kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Hämeenlinnassa!

Se, että jokin kattoläpivienti (kuten kattoikkuna, kattovalokupu tai kattoluukku) vuotaa Hämeenlinnassa, ei jää pimentoon, jos katto tarkastetaan säännöllisesti. Mikäli kattotarkastus kertoo siitä, että kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Hämeenlinnassa, ota yhteyttä ammattilaisiimme.

Teemme katon korjauksen vuotavan savupiipun, kattoikkunan, kattoluukun, kattovalokuvun, viemärintuuletusputken, ilmanvaihtoputken tai jonkin muun läpiviennin kohdalta aina avaimet käteen -pakettina.