Katon korjauksen ammattilaiset palveluksessasi!

Peltikaton korjaukset
Tiilikaton korjaukset
Huopakaton korjaukset
Muut kattotyöt…

Katon korjaus Porvoo

Katon korjaus Porvoo – ajoissa tehdyt toimet ovat edullinen ratkaisu kattosi käyttökaarta ajatellen. Kun etsinnässä on luotettava ja taitava kattopalvelu, kannattaa kääntyä ammattilaistemme puoleen. Toteutamme kunnostukset alusta loppuun avaimet käteen- periaatteella, vahvan kokemuksen ja tietotaidon turvin sekä kattosi tarpeita kuunnellen. Mukanamme tuomme kaikkiin kattotöihin ensiluokkaiset tuotteet sekä tarvikkeet – tiivistykset, massat, harjapellit, ruuvit, henkilönostimet ja kattoturvatuotteet. Hoidamme niin yksittäisten kattovuotojen paikkaukset kuin lumi- sekä myrskyvaurioiden korjaukset, kastuneiden villojen tai laudoituksien vaihdot sekä jiirityöt ja aluskatteen korjaukset. Meiltä löytyy tarvittava osaaminen ja kalusto myös kaikkiin läpivientipaikkauksiin, kuten vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun tiivistyksiin sekä korjauksiin.

Katon korjaus Porvoossa voi tulla kyseeseen vaikkapa myrsky- tai lumivaurioiden johdosta, jolloin kattavaa kunnostusta saatetaan kaivata uudella ja terveelläkin katolla. Ehkä ongelmat alkoivat, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle, tai kun lumi irrotti lumiesteen, kattoläpiviennin tai tikkaat, niin että kattoon tuli reikä. Katto saattaa vuotaa myös arkisten sään ja ympäristön rasitusten vuoksi – siitepöly, hiekka, noki, neulaset ja lehtiroska likaavat katepintaa. Ajan mittaan kattoon ilmestyy yleensä ruostetta, sammalta tai jäkälää, jotka vähitellen reikiinnyttävät kattopinnan ja tuhoavat vesitiiveyden. Sadevedet, kosteus ja lumikuorma löytävät jiireihin ja liitoskohtiin. Lisäksi korjaustarvetta saattavat jouduttaa myös alkuperäisen asennuksen virheet. Tai ehkä kattoa on käsitelty osaamattomin ottein tai vääränlaisilla tuotteilla. Vaikkapa liian kovakourainen puhdistus tai kattopesu voivat tuottaa vaurioita katolle.

Katon korjaus, paikkaus ja tiivistys Porvoossa on meiltä katollesi räätälöity palvelu, jolla lunastetaan katolle lisäaikaa ja parannetaan toimintavarmuutta. Kun katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden korjausta ryhdytään toteuttamaan ajoissa, vältetään vakavammat kosteushaitat sekä suuremman kokoluokan remontit. Käsiimme voit jättää niin peltikatot, tiilikatot, huopa- kuin palahuopakatotkin, kaikki katetyypit harjakatosta aumakattoon ja tasakatosta mansardikatteeseen. Toteutamme tyylillä omakotitalon, kesämökin, autotallin ja varaston katon korjaukset, sekä pienet ja suuret katon korjaustyöt saaressa sijaitsevissa kohteissa. Sivujemme kautta voi kuluihin hakea tarpeen mukaan joustavaa rahoitusta. Kattotyömme kuuluvat luonnollisesti myös kotitalousvähennyksen piiriin. Toimialueeseemme sisältyy Porvoon lisäksi muukin Uusimaa, kuten Pornainen, Sipoo, Askola, Myrskylä ja Loviisa. Kun siis katto vuotaa savupiipun juuresta tai katon toimivuus muilta osin yskii, hanki katollesi laatupalvelua helposti ja huokeasti kauttamme!

Huopakaton korjaus Porvoo, paikkauksilla parannetaan rakenteiden turvaa

Huopakaton korjaus Porvoo – täsmätöillä varmistetaan toimintakyky sekä paras tiiveys katolle. Huopakaton, eli bitumikaton korjaus vaatii onnistuakseen timanttiset tuotteet ja tarvikkeet. Meiltä saat katollesi laadukkaat massat ja tiivistysmateriaalit, sekä oikein mitoitetut huopakaton paikkapalat asennettuina viimeisen päälle. Huopakaton kuprujen ja pullistumien korjauskin edellyttää taitavaa tekijää, sillä huopa on hetkellisesti leikattava auki ja tasoituksen jälkeen tiivistettävä uudelleen. Paikkaamme huopakatolta sekä palahuopakatolta reiät, painumat ja repeämät, ja tiivistämme aukeilleet saumat sekä suoritamme tarpeen mukaan huopakaton tulityöt. Hoidamme tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset. Lisäksi teemme huopakaton sekä palahuopakaton korjaustyöt kaikissa saarikohteissa.

Suoritamme huopakaton sekä palahuopakaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Porvoossa, olipa tarpeen sitten jiirien tiivistys tai kattavat myrskyvaurioiden korjaukset. Ehkä huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon päälle, tai kenties ikääntynyt katto vuotaa katepinnasta arkisten rasitusten takia. Huopaa kuluttavat kosteus, pakkanen ja auringon uv-säteily, ja kun huopakaton elastisuus vanhetessa heikkenee, halkeilua tapahtuu helpommin. Liitoksiin iskevät talven lumikuorma sekä sammaleen ja jäkälän juuret. Pehmeä huopakermi voi niin ikään vioittua osaamattoman käsittelyn tuloksena. Korjaustarpeesta kertovat reiät ja kuprut sekä muut katepinnan vauriot. Kauttamme saat laatutuottein toteutettuina huopakaton korjaukset Porvoossa.

Peltikaton korjaus Porvoo – meiltä saat katollesi laatuosaajat

Peltikaton korjaus Porvoo, pitävät liitokset katollesi toteuttaa taitava ammattitiimimme. Myös peltikaton korjauksen ja tiivistyksen yhteydessä kattava tuotetuntemus on tärkeää. Rämisevä tai falskaava peltikatto kaipaa lisäkiinnityksiä kattopelteihin, ja samalla voimme vaihtaa nauloja tai kateruuveja laajemminkin uusiin kateruuveihin. Mukaan asennamme myös ensiluokkaisen, aiempaa isomman tiivisteen, jotta vedenpitävä lopputulos katolla saavutetaan jokaisen kiinnikkeen kohdalta. Meiltä saat Porvoossa peltikaton reikien paikkaukset ja katepinnan ruosteenpoistot, samoin yksittäisten kattopeltien vaihdot uusiin, kun katolta löytyy paikallisia vaurioita. Jos peltikatto vuotaa rakenteisiin saakka, teemme aluskatteen korjaukset, tiivistykset ja paikkaukset, samoin huonokuntoisten eristevillojen vaihdot sekä yläpohjan lahovauriokorjaukset. Kauttamme saat niin ikään peltikaton korjaustyöt saarimökillä ja muissa saarikohteissa.

Peltikaton korjausta Porvoossa kaivataan yleensä vanhemmiten, kun ruoste on jo pesiytynyt kattopelteihin ja heikentänyt katteen kuntoa. Korroosiota edistävät kosteus ja lehtiroska sekä puutteet kattohuollon suhteen. Myös hyvin hoidettu peltikatto kärsii osansa sään- ja lämpötilanvaihteluista. Pakkanen, sadevedet sekä uv-säteily saavat pellit elämään edestakaisin, ja lämpöliikkeen voimasta kiinnikkeet höltyvät ja saumat alkavat irvistää. Toisinaan korjaustarve saattaa iskeä verrattain uuteenkin kattoon, jos esimerkiksi kaivataan peltikaton kunnostuksia myrskyvaurioiden vuoksi. Ehkä tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat ja katto joutui säälle alttiiksi. Tai sitten rakenteita rikkoutui, kun myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle.

Tiilikaton korjaus Porvoo, tuloksena parempi toimintavarmuus

Tiilikaton korjaus Porvoo – paikkaukset parantavat kattosi tiiveyttä ja samalla koko talon suojaa. Klassisen kaunis ja kestävä tiilikatto saa meiltä arvoisensa palvelun. Kun suoritamme liikkuneiden, haljenneiden tai muuten rikkinäisten kattotiilien vaihdot, varmistamme että uudet tiilet sointuvat tyylikkäästi kattoon. Toteutamme laadulla myös suojakäsittelyt sekä uudelleenpinnoitukset katteelle, niin että kuluneet tiilet saavat suojaavat ominaisuutensa takaisin. Meiltä saat tarpeen mukaan pienet ja suuret myrskyvaurioiden korjaukset Porvoossa, samoin kaikki tiilikaton kunnostukset saaressa sijaitsevissa kohteissa. Jos tiilikatto vuotaa myös aluskatteen osalta, teemme yläpohjan korjaukset, tiivistykset ja paikkaukset. Kunnostamme kastuneet eristevillat sekä lahovaurioiset rakenteiden puuosat.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Porvoossa voi olla myrskyvaurioiden korjausta, jolloin tuhot saattavat vaihdella katepinnan naarmuista rikkinäisiin välikaton rakenteisiin. Kenties tuuli tai myrsky irrotti ja vei mukanaan harjatiilen, kattotiilen tai reunatiilen, tai sitten vahinkoa syntyi, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Myös lumikuorma voi repiä alas kattotuotteita tai raapia tiilipinnan pilalle. Useimmiten korjaustarpeen takaa löytyvät kuitenkin arkiset sään ja ajan rasitukset. Vanhemmiten tiilikatto sitoo itseensä enenevissä määrin kosteutta, joka toistuvissa lämpötilanvaihteluissa vuoroin jäätyy ja sulaa. Tämä tuhoisa kierre tunnetaan tiilikaton pakkasrapautumisena, ja lopulta tiilet murenevat tyystin päästäen vedet lävitseen rakenteisiin. Tiilikattoon tarttuu huomattavan helposti myös jäkälää ja sammalkasvustoa. Liitoksiin ja jiireihin taas vuotoja aiheuttaa muun muassa lumikuorman paine.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Porvoo, paikkaus varmistaa tyylikkään ja vesitiiviin katon

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Porvoo – yksilöllistä palvelua korjaustöihin niin peltikaton kuin tiilikaton osalta. Aluskatteen paikkauksissa korostuu sekä tuotteiden laadun että asiantuntemuksen tärkeys. Meiltä saat kunnostuksiin pätevät osaajat sekä katollesi soveltuvat tarvikkeet, kuten aluskatevuodat ja tiivistysmassat sekä ensiluokkaiset läpivientikappaleet. Hoidamme aluskatteen korjaukset ja paikkaukset haastavienkin elementtien osalta, kuten katon eri jiireistä ja sisätaitteista tai vaikkapa savupiipun kohdalta. Paikkaamme yksittäiset reiät, venymät tai muut vauriot aluskatteesta, ja tarpeen tullen vaihdamme repeämäkohtiin uutta aluskatetta tilalle. Hoidamme aluskatteen ylösnostot sekä tarkan tiivistämisen savupiippuun, ja toteutamme huolella limitykset sekä tiivistykset koko katon matkalta kuntoon. Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Porvoossa hoituu meiltä myös läpivientien kohdalta: kattoikkunan, ilmanvaihtoputken, kattoluukun, viemärintuuletusputken sekä kattovalokuvun kohdalta.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Porvoossa voi tulla eteen monestakin syystä. Ikävän tyypillinen ongelma ovat esimerkiksi alkuperäisen asennuksen virheet. Aluskate on voitu asentaa väärästä suunnasta, väärinpäin tai väärälle kireydelle, tai sitten tiivistyksiä ei ole toteutettu vaikkapa läpivientien ylösnostojen muodossa. Tai ehkä eristykset on tehty huolimattomasti vaikkapa ilmanvaihtokanavien suhteen, mistä seuraa lämpöhukkaa ja kondenssiongelmia sekä aikaa myöten kosteushaittoja. Meiltä saat kattavasti kunnostukset myös yläpohjan rakenteiden osalta. Korjaamme lahovauriot ja parannamme toimivuutta eristystä tai tuuletusta lisäämällä. Tietysti aluskatteen kulumat ja reiät voivat syntyä myös vanhenemisen myötä. Materiaali kuluu siinä missä muutkin katon osat, jolloin aluskate hiljalleen haurastuu.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Porvoo – korjaus on meiltä tehokas kunnostus kattosi tarpeisiin

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Porvoo – korjaus varustaa kattosi kosteudelta suojaan ja parantaa käyttövarmuutta. Meiltä saat ensiluokkaiset tekijät ja tuotteet kaikkiin läpivientikorjauksiin. Vaihdamme hapertuneet tiivistykset sekä vaurioituneet läpiviennin suojapellit, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Porvoossa. Tarvittaessa teemme purku- ja korjaustyöt myös ympäröivien rakenteiden osalta, jotta hoidetaan kuntoon kosteusvauriot sekä mahdolliset lahohaitat katolta. Suoritamme katon korjaukset vuotavan savupiipun, kattoikkunan ja kattovalokuvun kohdalta, sekä kattoluukun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken tai muun vuotavan läpiviennin kohdalta.

Kutsu meidät apuun, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Porvoossa. Toteutamme korjaukset alusta loppuun laatutuotteilla ja taidolla!