Katon korjauksen ammattilaiset palveluksessasi!

Peltikaton korjaukset
Tiilikaton korjaukset
Huopakaton korjaukset
Muut kattotyöt…

Katon korjaus Nurmijärvi

Katon korjaus Nurmijärvi, meiltä saat tehokkaat ja luotettavat paikkaukset ammattilaisiltamme kaikentyyppisiin kohteisiin. Korjaustarpeen luonne sekä laajuus vaihtelevat siinä missä kohteena olevat katotkin. Ehkä katto vuotaa vaikkapa savupiipun juuresta tai piipun tai läpiviennin kohdalta, niin että täytyy kenties toteuttaa katon tiivistys tai yksittäisen kattovuodon korjaus. Toisissa kohteissa puolestaan kaivataan astetta kattavampia toimia, kuten painavan lumikuorman tekemien tuhojen tai myrskyvaurioiden korjausta. Kenties vahinkoa syntyi, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle. Tai sitten lumi irrotti kattoläpiviennin, tikkaat tai lumiesteen, niin että kattoon tuli reikä. Arkisempiin katon uhkiin kuuluvat sään- ja lämpötilanvaihtelut, kosteus, siitepöly, lehtiroska, sammal sekä auringon voimakas uv-säteily. Vähin erin tiilet murentuvat, pelti ruostuu ja huopa halkeilee. Tilannetta pahentavat vielä kattohuollon laiminlyönti sekä alkuperäisen asennuksen virheet.

Toteutamme tyylikkäät katon korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Nurmijärvellä, katepinnan yksittäisistä kunnostuksista vesivahinkojen ja vuotovaurioiden korjauksiin. Teemme vuotavan aluskatteen, kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun tiivistykset ja paikkaukset, kastuneiden villojen tai laudoitusten vaihdot samoin kuin kattoturvatuotteiden korjaukset. Kunnostamme taidolla kaikenlaiset kohteet katon mallista tai materiaalista riippumatta – harja-, auma-, mansardi- ja taitekatot tiilestä peltiin ja palahuopaan. Voit tilata toimestamme omakotitalon, kesämökin ja autotallin katon korjaukset, kunnostukset pihakatokseen ja rantasaunaan sekä muihin asuin- tai ulkorakennuksiin. Lisäksi suoritamme katon korjaustyöt saaressa sijaitsevissa kohteissa.

Ammattilaistemme kattotöihin sisältyy mahdollisuus kotitalousvähennyksen hyödyntämiseen, ja sivujemme kautta voi kuluihin hakea joustavaa, luotettavaa rahoitusta. Hoidamme korjaukset asiakaslähtöisesti laatutuottein sekä -menetelmin, avaimet käteen- periaatteella aina kattosi tarpeiden mukaan. Toimialueeseemme kuuluu Nurmijärven ohella muukin Uusimaa; Espoo, Vihti, Hyvinkää, Tuusula ja Vantaa. Tehokkaat ja taitavat täsmäpaikkauksemme tukevat kattosi hyvinvointia – ota siis yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous katon korjauksesta Nurmijärvellä!

Huopakaton korjaus Nurmijärvi – tasokasta palvelua kattosi tilanteen mukaan

Huopakaton korjaus Nurmijärvi, kunnostukset palauttavat vesitiiveyden, kun laitat asialle pätevän laatutiimimme. Huopakatolla, eli bitumikatolla korjaustarve paikantuu tyypillisesti katepinnan kulumiin. Mekaaninen sekä kemiallinen rasitus iskevät etenkin vanhempaan huopaan, ja kun suojaava sirote hiipuu pinnasta pois, kate joutuu vaurioille alttiiksi. Kermejä pääsevät lisäksi kuivattamaan ikääntyminen sekä uv-säteily, jolloin huovan elastisuus heikentyy, ja riski halkeilulle kasvaa. Selkeinä merkkeinä korjaustarpeesta toimivat katepinnan vauriot ja muutokset; reiät, repeämät, rypyt, vekit, kuprut, kulumat ja painumat. Lisäksi kermien välinen kosteus saattaa näkyvästi pullistaa huovan, ja pahimmillaan tällainen niin sanottu höyrypussi rikkoo jopa katteen pinnan. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vuotaa saumoista, jiireistä tai läpivienneistä. Liitoksia kiusaavat sammal ja jäkälä sekä talvella lumikuorman paine. Vielä eräs valitettava mahdollisuus ovat huopakaton myrskyvahingot, jotka voivat saada aikaan tuntuvaa tuhoa uudella ja terveelläkin katolla. Kenties huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle, tai kun myrskytuuli riepotteli huopavuotia tai myrsky irrotti pellityksiä katolta.

Meiltä hoituu huopakaton sekä palahuopakaton korjaus, tiivistys ja paikkaus Nurmijärvellä, tasakaton kunnostuksista huopakaton tulitöihin sekä myrskyvaurioiden korjauksiin. Valitsemme kaikki paikkausaineet ja -menetelmät huolella kohteen mukaan, mikä varmistaa sujuvan tiivistyksen sekä ensiluokkaisen tuloksen. Käsittelemme sammaleesta kärsineet saumat ja liimaamme irronneet bitumipaanut palahuopakatolta, ja täsmäkunnostamme massalla pienehköt katepinnan kulumat. Isompiin vauriokohtiin puolestaan asennamme erityiset huopakaton paikkapalat, ja kuprut eli höyrypussit leikkaamme auki, jotta kate saadaan tasoitettua kuntoon. Toteutamme Nurmijärvellä tarpeen tullen myös kokonaisvaltaisemmat korjaukset, kuten huopakaton alushuovan ja umpilaudoituksen sekä katevaneroinnin vaihdot. Lisäksi suoritamme huopakaton sekä palahuopakaton korjaustyöt saarikohteissa – katto kuin katto ja homma kuin homma, käsissämme paikkaus luonnistuu!

Peltikaton korjaus Nurmijärvi, lujitamme kattosi käyttövarmuutta pitävin täsmäpaikkauksin

Peltikaton korjaus Nurmijärvi – meiltä löytyy työhön rautaiset ammattilaiset sekä ensiluokkaiset tuotteet. Myös peltikaton saattavat rikkoa esimerkiksi myrskyn tai lumen tekemät vauriot. Kenties tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Tai sitten lumi pudotti rännit, tikkaat tai lumiesteet, niin että kattoon tuli reikä. Myös arkisemmat sään ja ympäristön rasitukset tuottavat katolle haastetta, kun toistuvat lämpötilanvaihtelut saavat kattopellit elämään edestakaisin. Tuloksena kiinnikkeet höllentyvät ja peltikaton naulat pumppautuvat ylös, jolloin peltien liitokset alkavat irvistää, ja vesitiiveys on katolta tiessään. Jos taas peltikatto vuotaa rakenteisiin, on syytä katsastaa yläpohjan tilanne – ehkä tarvitaankin peltikaton aluskatteen korjausta, tiivistystä sekä paikkausta. Peltikaton tyypillisiin uhkiin lukeutuu myös kattoa riipivä ruoste, ja erityisen hanakasti korroosio iskee hoitamatta jääneisiin pelteihin.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Nurmijärvellä aloitetaan tilannekartoituksesta. Etsimme ongelmien tarkan syyn ja sijainnin, ja tutkimme syntyneet vauriot. Useimmissa kohteissa paras tapa edetä on nykyisen peltikaton reikien paikkaus, sekä toisinaan yksittäisten kattopeltien vaihto, kun vauriot jäävät luonteeltaan paikallisiksi. Toteutamme tunnolliset pohjatyöt, kuten lian sekä ruosteen poiston alustasta; näin massaukset saadaan takuulla tarttumaan, ja korjaustulos on mahdollisimman kestävä. Mikäli reikä löytyy kattopeltien kiinnikkeen kohdalta, teemme naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin, sekä tarvittaessa lisäkiinnitykset kattopelteihin, jos pellit on alun pitäen asennettu liian harvaan. Lisäksi hoidamme peltikaton lumi- sekä myrskyvaurioiden korjaukset Nurmijärvellä, sekä peltikaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Nurmijärvi – paikkauksilla uudistetaan katepinnan tiiveys

Tiilikaton korjaus Nurmijärvi, kunnostamme niin vesikatteen vuotokohdat kuin isommat rakennevauriot. Tiilikatonkin voivat päästä yllättämään myrskyn aikaansaamat tuhot. Ehkä tuuli tai myrsky irrotti ja vei mennessään harjatiilen, kattotiilen tai reunatiilen. Tai sitten rakenteita rikkoutui, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Tavallisimmin tiilikatto kuitenkin haurastuu pikkuhiljaa ympäristön kulutuksissa, kun tiiliä nakertavat sammal ja lumikuorma sekä jatkuvat lämpötilanvaihtelut. Sammal syö katteesta mineraaleja sekä ujuttaa juurensa tiileen, ja lumi taas voi painaa rakenteet notkolle tai synnyttää liitoksiin saumavuotoja. Ikääntyvä tiilikatto tuntee nahoissaan myös pakkasrapautumisen kierteen, kun haurastunut kate imee kosteutta, joka vuoroin jäätyy ja sulaa. Lopulta tiilipinta rikkoutuu niin, että vesi pääsee lahottamaan ruodepuut, ja aikaa myöten tiilet alkavat painua alaspäin, kun ne eivät enää ole missään kiinni. Jos tiilikatto vuotaa rakenteisiin, täytyy tutkia myös aluskatteen tilanne. Siitäkin voi löytyä epäkohtia, kuten vaurioita tai asennusvirheitä.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Nurmijärvellä on syytä toteuttaa ajoissa, ennen kuin katto ehtii tarpeettomasti ränsistyä remonttikuntoon. Tyypillisesti korjaustarve tiilikatolla osoittautuu luonteeltaan varsin paikalliseksi, jolloin katolle riittävät täsmätoimet, kuten rikkinäisten kattotiilien vaihto. Hoidamme myös tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Nurmijärvellä, samoin myrskyvaurioiden korjaustyöt sekä katon kunnostukset saarikohteissa. Tiilikaton korjauksen ja paikkauksen lopuksi pintakäsittelemme kärsineet tiilet, jotta rapautunut kate saadaan takaisin turvaan kosteuden ja kasvuston uhkilta.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Nurmijärvi, huolellinen paikkaus syntyy osaajiemme käsissä

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Nurmijärvi – palautamme katolle vesitiiveyden ja parannamme yläpohjan turvaa. Aluskatteen tehtävä on poistaa rakenteista sekä ulkoa että sisältä tuleva kosteus. Jos aluskate kuitenkin on reikäinen tai revennyt, tai jopa roikkuu osittain irti, ei vesi pääse poistumaan räystäitä pitkin, vaan se viipyy yläpohjan vaivoina. Toisissa kohteissa haastetta tuottavat alkuperäisen asennuksen virheet; vaikkapa eristykset on toteutettu huolimattomasti, tai tiivistekappaleet uupuvat tyystin. Johtuivatpa ongelmat sitten mistä tahansa, meiltä saat tasokkaat korjaustyöt – niin peltikaton kuin tiilikatonkin aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Nurmijärvellä.

Paikkaamme aluskatteen yksittäiset reiät sekä muut mekaaniset vauriot, ja tarpeen tullen vaihdamme repeämäkohtiin uutta aluskatetta tilalle. Korjaamme katolta kastuneet villat, valumajäljet sekä lahovauriot, ja kohennamme eristystä tai välikaton tuuletusta, jos kattosi tilanne niin vaatii. Hoidamme aluskatteen korjaukset ja paikkaukset haastavienkin elementtien osalta, kuten jiiristä ja sisätaitteesta sekä muun muassa savupiipun kohdalta. Asennamme jiireihin laudoitukset, saumaukset sekä pellitykset viimeisen päälle, ja suoritamme aluskatteen ylösnostot sekä huolehdimme tiivistämisen savupiippuun. Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Nurmijärvellä sujuu meiltä myös läpivientien kohdalta; kattoikkunan, kattovalokuvun, ilmanvaihtoputken, kattoluukun ja viemärintuuletusputken kohdalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Nurmijärvi – korjaus ja tiivistys kohentavat rakenteiden turvaa

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Nurmijärvi – korjaus varmistaa katollesi turvalliset oltavat, kun jätät työt kokeneiden tekijöidemme huoleksi. Läpiviennit muodostavat rakenteensa puolesta kattovuodon ja kosteusvaurion riskin. Kun huomaat, että kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Nurmijärvellä, kutsu paikalle pätevät osaajamme toteuttamaan tarvittavat paikkaukset. Suoritamme katon korjaukset vuotavan ilmanvaihtoputken ja viemärintuuletusputken kohdalta, sekä savupiipun, kattoluukun, kattoikkunan, kattovalokuvun tai muun läpiviennin kohdalta. Uusimme kärsineet suojapellit ja vanhuuttaan vuotavat tiivisteet. Lisäksi asennamme aluskatteen ylösnostot samoin kuin läpivientien tiivistekappaleet.

Hoidamme homman, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Nurmijärvellä – ota siis yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta sekä paikkauksesta!