Katon korjauksen ammattilaiset palveluksessasi!

Peltikaton korjaukset
Tiilikaton korjaukset
Huopakaton korjaukset
Muut kattotyöt…

Katon korjaus Raasepori

Katon korjaus Raasepori – Ammattilaistemme toteuttama laatukunnostus palkitsee toimivalla ja pitkäikäisellä katolla. Meiltä löytyy korjauksiin kattava kokemus ja ajantasainen tietotaito. Tuomme työmaalle kaikki tuotteet, materiaalit sekä tarvikkeet: suojapressut, tiivisteet, ruuvit, paikkausmassat, aluskatevuodat ja niin edelleen. Kauttamme saat korjaukset myös sadevesikourujen ja kattoturvatuotteiden osalta. Suoritamme paikkaukset avaimet käteen- periaatteella sekä turvallisuusmääräysten mukaan. Saat meiltä vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun tiivistykset ja paikkaukset, kastuneiden villojen tai laudoituksien vaihdot sekä jiirityöt ja aluskatteen korjaukset. Räätälöimme kattotyöt yksilöllisesti kohteen tilanteen ja tarpeiden mukaan. Tämä varmistaa pitävän korjausjäljen sekä pitkäikäisen tuloksen.

Katon korjausta, paikkausta ja tiivistystä Raaseporissa voidaan tarvita monestakin syystä. Vanhemmiten katto vuotaa katepinnan reikien, kolhujen ja kulumien takia. Kattovuodon korjauksia saatetaan kaivata myös saumojen tai kiinnikkeiden kohdalla, tai kun sammal, ruoste, sadevedet ja uv-säteily ovat päässeet iskemään katepintaan. Talvisin lumikuorma voi tuoda lisähaastetta ja painaa rakenteet notkolle. Tai ehkä lumi irrotti tikkaat, lumiesteen tai kattoläpiviennin, niin että kattoon syntyi reikä. Uusi ja tervekin katto saattaa kaivata myrskyvaurioiden korjausta, jos vaikka puu kaatui talon, mökin tai katon päälle, ja tuloksena rakenteita rikkoutui. Mekaaninen vaurio voi syntyä katolle myös osaamattoman käsittelyn tuloksena. Kenties lumenpoisto tai puhdistus tehtiin liian kovaotteisesti tai vääränlaisilla välineillä. Kattohuollon laiminlyönti edistää osaltaan korjaustarpeen syntymistä, ja samaten mahdolliset asennusvirheet alkavat ennen pitkää oireilla katolla.

Meiltä saat avun kaikkiin katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden korjauksiin Raaseporissa, olipa kyseessä sitten saumojen tiivistys tai kattava rakennekorjaus. Hoidamme homman, kun katto vuotaa savupiipun juuresta tai läpiviennin kohdalta, tai kun katolla havaitaan toimivuusongelmia vaikkapa vedenpoiston tai ilmanvaihdon suhteen. Toteutamme taidolla omakotitalon, kesämökin, autotallin ja varaston katon korjaukset, kaikki kunnostukset pelti-, huopa- sekä tiilikatoille harjakatosta tasa- ja taitekattoon. Toimialueeseemme kuuluu kattavasti muukin lähiseutu sekä Uusimaa; Hanko, Lohja, Inkoo, Siuntio, Vihti, Tammisaari, Karjaa ja Pohja. Lisäksi suoritamme katon korjaustyöt saaressa sijaitsevissa kohteissa. Ammattilaistemme kattotöitä voit hyödyntää verotuksessa kotitalousvähennyksen kohdalla, ja sivujemme kautta on kuluihin haettavissa joustavaa rahoitusta tarpeen mukaan. Ajoissa tehdyt katon kunnostukset ovat viisas ja taloudellinen ratkaisu – niillä parannetaan kattosi toimivuutta ja ylläpidetään rakenteiden turvaa!

Huopakaton korjaus Raasepori, kunnostus koituu koko talon parhaaksi

Huopakaton korjaus Raasepori – kokenut tiimimme huomioi tarkkaan kattosi tilanteen ja kunnon. Huopakaton, eli bitumikaton onnistunut korjaus vaatii kattavaa tuotetuntemusta. Vedenpitävän lopputuloksen aikaansaamiseksi on paikkapalat mitoitettava huolella, ja kaikki tiivistysmassat sekä materiaalit täytyy valita kohteelle sopiviksi. Meiltä saat korjaustöihin pätevät ja kokeneet huopakattoammattilaiset, joilta sujuvat hienosti haastavatkin paikkaukset, kuten kaikki huopakaton tulityöt. Tiivistämme saumat sekä kunnostamme huopakatteen reiät, painumat ja repeämät, ja kiinnitämme irronneet bitumipaanut sekä asennamme paikkapalat. Näkyvät kuprut eli huopakaton höyrypussit taas leikkaamme varoen auki, jotta pullistumat päästään tasoittamaan katteesta ennen kuin ne puhkaisevat huovan. Hoidamme Raaseporissa huopakaton alushuovan ja umpilaudoituksen vaihdot, samoin taitoa kysyvät tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset. Lisäksi teemme huopakaton sekä palahuopakaton korjaustyöt kaikissa saarikohteissa, asiakaslähtöisin ammattiottein ja kattosi tarpeiden mukaan.

Miksi tarvitaan huopakaton sekä palahuopakaton korjaus, tiivistys tai paikkaus Raaseporissa? Mahdollinen syy voi löytyä sään ja ajan kulutuksista tai äkillisistä mekaanisista vaurioista. Sadevedet, sammal, uv-säteily ja lumikuorma laittavat huovan lujille, ja ikääntymisen myötä kermit kuivuvat, jolloin halkeilun riski kasvaa. Huopakatto tai palahuopakatto saattaa vuotaa myös taitamattoman käsittelyn tuloksena, sillä vääränlaiset välineet tai puutteellinen tekniikka voivat herkästi vioittaa huopaa. Tai ehkäpä tarvitaan huopakaton tai palahuopakaton myrskyvaurioiden korjausta, jos katto vaurioitui esimerkiksi, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle. Meiltä saat kaikki huopakaton korjaustyöt kokonaisvaltaisella taidolla, ensiluokkaisin materiaalein sekä kohteelle turvallisin menetelmin.

Peltikaton korjaus Raasepori – paikkaus varmistaa katollesi parhaan turvan

Peltikaton korjaus Raasepori, tehokkaat paikkaukset hoitavat kattosi takaisin täyteen loistoonsa. Saat meiltä korjaustöihin laatutuotteet ja kokeneet kattopeltisepät. Tuomme mukanamme ensiluokkaiset kateruuvit sekä niihin sopivat tuliterät tiivisteet, jotta peltikaton vedenpitävyys saadaan kuntoon yksityiskohtia myöten. Rämisevät pellit tai irvistävät saumat vaativat kattopeltien lisäkiinnityksiä, ja samalla vaihdamme laajemminkin kuluneet naulat tai kateruuvit uusiin kateruuveihin. Suoritamme peltikaton reikien paikkaukset ja yksittäisten kattopeltien vaihdot, samoin peltikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset sekä tiivistykset Raaseporissa. Hoidamme niin ikään peltikaton korjaustyöt saaressa sijaitsevissa kohteissa. Katto kuin katto ja homma kuin homma, käsissämme paikkaus luonnistuu.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Raaseporissa voi tulla eteen myrskyvaurioiden johdosta, jolloin tuhot saattavat vaihdella katepinnan naarmuista rikkinäisiin välikaton rakenteisiin. Kenties tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat jättäen katon säiden armoille. Tai sitten vahinkoa syntyi, kun myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Peltikatto saattaa vuotaa myös arkisten kulutusten, kuten ruostevaurioiden johdosta, sillä korroosio nakertaa helposti etenkin hoitamatta jääneet pellit. Lisäksi sään- ja lämpötilanvaihtelut saavat pellit elämään edestakaisin, minkä johdosta kiinnikkeet höllentyvät ja liitokset alkavat irvistää.

Tiilikaton korjaus Raasepori, tehokas kunnostus kattosi tarpeisiin

Tiilikaton korjaus Raasepori – kattosi saa pidemmän ja parempilaatuisen käyttöiän, kun teetät kunnostukset ajoissa. Meiltä löytyy ensiluokkaiset materiaalit myös kaikkiin tiilikaton paikkauksiin. Kun toteutamme lohjenneiden, paikoiltaan liikkuneiden tai rikkinäisten kattotiilien vaihdot, varmistamme aina, että uudet tiilet sointuvat mahdollisimman sulavasti julkisivuun. Tarpeen mukaan saat meiltä myös suojakäsittelyt sekä uudelleenpinnoitukset katteelle, jotta tiilet pystyvät jatkossa paremmin hylkimään säätä, likaa ja sammalta. Kunnostamme tiilikaton saumat, laudoitukset, jiirit sekä muut yksityiskohdat, ja oikaisemme painuneen rakenteen sekä hoidamme yläpohjan lahovauriokorjaukset. Lisäksi suoritamme tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Raaseporissa, samoin kaikki tiilikaton kunnostukset myös saaressa sijaitsevissa kohteissa.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Raaseporissa tulee ajankohtaiseksi vuosien varrella, kun katepintaa murentavat uv-säteily ja sadevedet sekä pakkasrapautumisen kierre. Huokoiseen tiileen sitoutuu kosteutta, joka vuoroin jäätyy ja sulaa. Lopulta katepinta antaa periksi ja tiilikatto vuotaa ruodelautoihin. Sammal ja jäkälä tarttuvat juurillaan tiukasti tiilipintaan, ja lumikuorma voi painaa rakenteita notkolle tai synnyttää vuotoja liitoksiin. Tai ehkäpä tiilikaton kohtaloksi koituvat yhtäkkiset myrskyvauriot, jolloin mittavaa korjausta saatetaan kaivata uudella ja terveelläkin katolla. Kenties tuuli tai myrsky irrotti ja vei mukanaan harjatiilen, kattotiilen tai reunatiilen. Tai sitten myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle, niin että rakenteita rikkoutui.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Raasepori – tiivistykset kohentavat rakenteiden turvaa

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Raasepori, kunnostukset pitävät katosta huolta myös yläpohjan rakenteiden osalta. Tuomme aluskatteen sekä yläpohjan korjaustöihin laadukkaat ja luotettavat materiaalit – eristevillat, aluskatevuodat, tiivistysmassat ja läpivientikappaleet. Suoritamme peltikaton sekä tiilikaton aluskatteen korjaukset, tiivistykset ja paikkaukset, esimerkiksi jiiristä ja sisätaitteesta sekä vaikkapa savupiipun kohdalta. Pidämme huolen, että riittävät limitykset tehdään koko katon matkalta, ja toteutamme aluskatteen ylösnostot sekä tarkan tiivistämisen savupiippuun. Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Raaseporissa hoituu toimestamme myös läpivientien kohdalta, kuten kattoikkunan, ilmanvaihtoputken, kattoluukun, viemärintuuletusputken sekä kattovalokuvun kohdalta. Paikkaamme aluskatteen reiät, venymät, repeämät sekä muut mekaaniset vauriot. Jos kosteus on ehtinyt muhia yläpohjan rakenteissa, teemme laatukunnostukset niidenkin osalta.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Raaseporissa voi tulla eteen ikääntymisen myötä, kun ajan kuluminen sekä jatkuva altistus kosteudelle pikkuhiljaa hapertavat katetta. Mekaaniset vauriot, kuten myrskytuhot, voivat jouduttaa korjaustarvetta, ja valitettavan yleisiä aluskatteen kohdalla ovat myös alkuperäisen asennuksen virheet. Kenties jiiripuiden väliin on jäänyt rakoa, tai aluskate asennettu väärälle kireydelle. Tai sitten eristykset on voitu toteuttaa huolimattomasti vaikkapa ilmanvaihtokanavien suhteen. Puutteellisin taidoin tehty aluskatteen asennus johtaa ennen pitkää toimivuusongelmiin – katolta voi löytyä esimerkiksi kondenssivuotoja tai lahovaurioita rakenteiden puuosista.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Raasepori – korjaus ja paikkaus ovat ajoissa tehtynä edullinen ratkaisu

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Raasepori – korjaus kohentaa kattosi toimivuutta sekä jatkaa läpivientien käyttöikää. Kattava tuotetuntemus on oleellisen tärkeää myös onnistuneessa läpivientikorjauksessa. Kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Raaseporissa, syynä ovat tavallisesti paikalliset vauriot, kuten vaihtokuntoon ajautuneet tiivisteet. Vaihdamme falskaavat tiivistykset sekä aikansa eläneet suojapellit, ja kunnostamme niin ikään tarvittavilta osin myös läpivientiä ympäröivät rakenteet. Teemme katon korjaukset vuotavan ilmanvaihtoputken sekä viemärintuuletusputken kohdalta, samoin savupiipun, kattoluukun, kattoikkunan, kattovalokuvun tai muun vuotavan läpiviennin kohdalta.

Käänny siis puoleemme, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Raaseporissa, tai kun tarvitaan muita kunnostuksia katon tiiveyden sekä toimivuuden parantamiseksi. Meiltä saat korjauksiin laadukkaat tekijät, tuotteet, materiaalit ja tarvikkeet – palvelumme on katollesi räätälöity, ja lopputulos takuulla priimaa!