Katon korjauksen ammattilaiset palveluksessasi!

Peltikaton korjaukset
Tiilikaton korjaukset
Huopakaton korjaukset
Muut kattotyöt…

Katon korjaus Vantaa

Katon korjaus Vantaa – Valppaat ja käteväkätiset ammattilaisemme ovat valmiina kunnostamaan sinunkin kattosi! Ota yhteyttä, jos lumi irrotti lumiesteet ja kattoon tuli reikä tai useampi. Yhteydenotto tähän katonkorjauspalveluun on fiksu veto silloinkin, jos katto vuotaa savupiipun juuresta, tai jos tarvitset vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjausta yläpohjan kastuneiden villojen vaihtamisella ryyditettynä. Katon tiivistys onnistuu varmoin ottein myös saarikohteissa, ja sen voi maksaa luotettavalta yhteistyökumppaniltamme saatavalla rahoituksella. Mainittakoon sekin, että tekemämme katon korjaus ja katon paikkaus on kotitalousvähennyskelpoinen urakka.

Katon korjaus Vantaalla voi olla kuinka pieni tai suuri tahansa. Me emme pelkää haasteita, sillä kokeneilla ammattilaisillamme on yllin kyllin tietotaitoa. Siksi kannattaa olla yhteydessä silloinkin, kun tiilikatto, peltikatto tai huopakatto on vaurioitunut siksi, että puu on kaatunut katon päälle. Katon tilanne voi vaikuttaa pahalta, mutta kattokorjaajamme löytävät kyllä parhaat tavat kattosi kunnostamiseen. Katon korjaus Vantaalla etenee vaihe kerrallaan kohti äärimmäisen hyvää lopputulosta. Työvaiheita, joita omakotitalon tai esimerkiksi kesämökin katon myrskyvaurioiden korjaus voi sisältää, ovat esimerkiksi kattopeltien vaihto, aluskatteen korjaus ja katon vesivahinkojen korjaus. On tärkeää huolehtia siitä, ettei katon alle jää kosteutta, sillä muussa tapauksessa voitaisiin joutua tekemisiin laho- ja homevaurioiden kanssa.

Home- ja lahovaurioita voi syntyä aina, kun katto vuotaa, joten kattovuodon korjaus kannattaa tilata mahdollisimman nopeasti. Lahonneisiin puuosiin ja homeisiin eristeisiin liittyvä katon korjaus Vantaalla voi olla seurausta myös siitä, ettei ilma vaihdu katon alla tarpeeksi tehokkaasti. Olipa kyse mistä tahansa, ota yhteyttä meihin ja anna meidän laittaa kattosi priimakuntoon. Aluettamme on koko Uusimaa, mihin kuuluvat myös esimerkiksi Helsinki, Espoo, Nurmijärvi, Tuusula sekä Sipoo, ja tarvittaessa tulemme korjaamaan kattosi myös talvella.

Huopakaton korjaus Vantaa – Valmistaudu elämäsi helpoimpaan huopakattokorjaukseen!

Huopakaton korjaus Vantaa – Vastaanota parasta katonkorjauspalvelua! Me teemme ilomielin minkä tahansa huopakaton korjauksen Vantaalla, ja lopputulos on aina yhtä onnistunut. Kaikki harrastelijamaisuus loistaa poissaolollaan, kun teetät huopakaton tai palahuopakaton korjauksen ja paikkauksen tällä katonkorjauspalvelulla. Avaimet käteen -periaatteella toteutettava harja- tai esimerkiksi tasakaton korjaus etenee varmoin ottein, eikä yksikään reikä jää paikkaamatta.

Huomioimme myös repsottavat saumat, huonokuntoiset läpiviennit, kattoturvatuotteiden löystyneet kiinnikkeet sekä roskatukokset sadevesijärjestelmässä. Panemme merkille myös katolle ilmaantuneet sammalkasvustot sekä esimerkiksi huopakatteessa olevat rypyt ja kuprut. Koska tavoitteenamme on saada kattosi erinomaiseen kuntoon, tarjoudumme huolehtimaan puolestasi myös kattosi huoltotarpeista. Kun esimerkiksi huopakaton tai palahuopakaton reikien paikkaus on ohi, voimme poistaa katolta kaikki roskat ja pinnoittaa sen uudestaan. Huopakaton tai palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaustyöt voivat jatkua sammaleiden poistolla. Vuotavan huopakaton korjaus Vantaalla voi täydentyä rännien puhdistamisella ja tukkeutuneiden alastuloputkien avaamisella – ja niin edelleen.

Huopakaton korjaus Vantaalla on sinulle todella helppo kokonaisuus, koska teemme aivan kaiken puolestasi. Koska asialla ovat ensiluokkaiset huopakattoammattilaiset, voit olla täysin huoleton – voithan luottaa siihen, että huopakaton tai palahuopakaton tiivistys tehdään juuri niin kuin se tulee tehdä. On hyvinkin mahdollista, että edessä on elämäsi helpoin huopakattokorjaus!

Ota siis empimättä yhteyttä, jos huopakatto tai palahuopakatto vuotaa – tai jos tällainen on edes etäisesti mahdollista. Mitä aikaisemmassa vaiheessa tasakatto, aumakatto tai esimerkiksi taitekatto paikataan, sen parempi, sillä nopean toiminnan ansiosta voidaan välttää huopakattovuodot. Katon ehjyys kannattaakin tarkastaa puolen vuoden välein.

Riennämme avuksesi silloinkin, jos huopakatto tai palahuopakatto on vaurioitunut puun kaaduttua huopakaton päälle myrskyssä. Aloitamme myrskyn runteleman huopakaton tai palahuopakaton korjaustyöt nopeasti myös saaressa.

Peltikaton korjaus Vantaa – Vastaamme peltikattosi kaikkiin tarpeisiin

Peltikaton korjaus Vantaa – Vaatimuksesi laadusta ja huolellisuudesta täyttyvät, kun tilaat peltikaton korjauksen meiltä! Meidän tasokkaat peltikattoammattilaisemme toteuttavat kerrassaan erinomaisen peltikattokorjauksen. Kaikki työvaiheet toteutetaan pätevin ja huolellisin ottein, joten lopputuloksessa ei ole moitteen sijaa. Hintojammekaan ei voi moittia, sillä teemme peltikaton myrskyvaurioiden korjaustyöt ja kaikki muutkin peltikattopaikkaukset varsin järkevillä hinnoilla. Se, mitä peltikaton korjaus Vantaalla maksaa, selvitetään joka kerta erikseen, sillä jokainen peltikatto on uniikki, eikä kahta samanlaista peltikattokorjausta ole.

Meidän kattopeltiseppämme ja muut peltikattoammattilaisemme vastaavat juuri sinun peltikattosi kaikkiin yksilöllisiin tarpeisiin. Ensin selvitämme, mitä kaikkea konesaumakatto tai esimerkiksi aaltopeltikatto on vailla. Joskus ei ole tarvetta tehdä mitään muuta kuin peltikaton reikien paikkaus. Jos asian laita on näin, emme tarjoa kattopeltien vaihtoa, rännien puhdistusta tai esimerkiksi piipunhatun asentamista. Teemme vain sen, mitä omakotitalosi, mökkisi, pihasaunasi tai esimerkiksi autotallisi peltikatto sillä kertaa tarvitsee.

Mikäli on kyse siitä, että peltikatto vuotaa, kartoitamme katon ja sen alapuolisten osien kunnon hyvin huolellisesti, jotta mitään olennaista ei jäisi tekemättä. Tarvetta voi olla esimerkiksi peltikaton aluskatteen korjaukselle tai kattorakenteiden kunnostamiselle. Peltikaton korjaus Vantaalla etenee toimestamme yhtään työvaihetta unohtamatta.

Kattorakenteita pitänee kunnostaa silloinkin, jos myrsky on kaatanut puun peltikaton päälle. Tämä ei ole kovinkaan tavallista. Myrskyn jälkeinen peltikaton korjaus Vantaalla liittyy todennäköisemmin siihen, että kova tuuli on irrottanut kattopellit tai peltilistat (tai osan kattotarvikkeista).

Kattopeltien lisäkiinnityksien avulla voidaan estää kattopeltien irtoaminen. Ruostevaurioita voidaan ehkäistä huoltomaalauksella. Katon yleiskuntoa voidaan pitää yllä myös tekemällä kattopeltien naulojen tai kateruuvien vaihto uusiksi kateruuveiksi. Teemme kaikenlaiset peltikaton korjaustyöt (myös saaressa), mutta peltikattopaikkausten ohella palveluvalikoimaamme kuuluvat myös kaikki kattohuollot.

Tiilikaton korjaus Vantaa – Vaalimme tiilikattoasi varmistaen sille mahdollisimman pitkän käyttöiän 

Tiilikaton korjaus Vantaa – Valitsemalla tämän katonkorjauspalvelun saat tiiviin ja mahdollisimman pitkäikäisen tiilikaton! Uusi tiilikattohan on tiivis ja hyväkuntoinen, jos sen asennus on tilattu alan ammattilaisilta. Ajan hammas tekee kuitenkin tehtävänsä. Olisi kummallista, jos tiilikattoa ei tarvitsisi vuosikymmenten mittaan korjata millään tavalla. Esimerkiksi rikkinäisten kattotiilien vaihto on tuiki tavallinen tiilikaton korjaus Vantaalla. Myös tiilikaton läpiviennit voivat tarvita kunnostamista.

Rikkinäiset tiilet ja heikkokuntoiset läpiviennit voivat saada aikaan sen, että tiilikatto vuotaa. Tiilikattovuoto ei kuitenkaan kastele katon alapuolisia osia, ellei aluskatekin ole huonossa kunnossa. Jos tiilikaton aluskatteen korjausta ei ole tehty aikoinaan, voi pienimuotoinenkin tiilikattovuoto kastella kattorakenteet ja yläpohjan eristeet.

Pahimmillaan tiilikattovuoto voi lyhentää katon käyttöikää! Estä tämä ottamalla yhteyttä tähän katonkorjauspalveluun, joka vaalii kattoasi kuin arvoesinettä.

Jotta tiilikaton korjaus ja paikkaus, aluskatteen tiivistys ja mahdollisten kosteusvaurioiden kunnostus osattaisiin tehdä ajoissa, on katto hyvä tarkastaa kahdesti vuodessa. Kevättarkastus kannattaa tehdä… no, keväällä. Ihanteellisessa tapauksessa katto päästään tarkastamaan heti, kun sillä ei enää ole lunta. Talven jälkeen tarvittavat tiilikaton korjaukset Vantaalla liittyvät melko usein rikkinäisiin tiiliin. Lumen paino voi rikkoa etenkin haurastuneimpia tiiliä. Vaurioiden todennäköisyys kasvaa, jos lumi on jakaantunut epätasaisesti.

Seuraavan kerran katolle kannattaa kiivetä syksyn päätteeksi. Vielä on aikaa teettää jokin tiilikaton korjaus Vantaalla, jos kaikki ei olekaan kunnossa.

Tiilikaton korjaustyöt etenevät rivakasti myös saarikohteissa, kun tilaat ne meiltä. Etenkin tiilikaton myrskyvaurioiden korjauksella on kiire. Korjaus on aloitettava nopeasti, jos puu on kaatunut tiilikaton päälle, eikä korjausurakka saisi kestää kauaa. Rivakat otteemme ovat tarpeen silloinkin, jos myrsky on irrottanut harjatiilen, reunatiilen tai jonkin muun kattotiilen.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Vantaa – Korjaus on aloitettava aikailematta

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Vantaa – Korjaus on parempi aloittaa saman tien, joten ota yhteyttä aikaansaaviin ja aikailemattomiin ammattilaisiimme! Osaamme kunnostaa kaikki peltikatot, joten sillä ei ole väliä, onko sinulla aaltopeltikatto, konesaumakatto, lukkosaumakatto vaiko kenties tiilikuvioinen peltikatto. Jos huomaat, jokin peltikaton kattoläpivienti – kattoikkuna, kattovalokupu tai vaikkapa kattoluukku – vuotaa Vantaalla, ota yhteyttä, niin homma on osaltasi ohi. Me tulemme paikan päälle niin nopeasti kuin mahdollista, ja sitten korjaamme katon tilanteen mukaisella tavalla.

Katonkorjaus etenee katon todellisten tarpeiden perusteella silloinkin, kun kyse on tiilikatosta. Tunnemme sekä betonitiilikattojen että savitiilikattojen erityispiirteet, joten esimerkiksi katon korjaus vuotavan savupiipun kohdalta sujuu timanttisesti. Huonokuntoinen piipunjuuri on melko tyypillinen syy tiilikattovuodolle (tai huopakattovuodolle tai peltikattovuodolle). Siksi piipunjuuren kunto on hyvä tarkastaa kahdesti vuodessa, jotta se voitaisiin tiivistää ennen kuin katon alle alkaa tihkua sade- ja sulamisvettä. Kevät- ja syystarkastusten avulla voidaan ehkäistä myös katon korjaus vuotavan viemärintuuletusputken, ilmanvaihtoputken tai TV-antennin kohdalta. Vesikatteen ja läpiviennin liitoskohdan tiivistäminen on yksinkertaisempaa ja edullisempaa kuin kattovuodon korjaus (etenkin, jos kattovuoto on jatkunut niin pitkään, että katon alla on jo esimerkiksi lahovaurioita).

Meidän ammattilaisemme eivät kuitenkaan pelkää työtä, emmekä me ylihinnoittele mitään kattokorjauksia. Ota siis yhteyttä meihin, jos kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Vantaalla. Kunnostamme kattosi ja sen alapuoliset osat järkevällä hinnalla, ja lopputulos on juuri sellainen kuin pitääkin.

Mainittakoon vielä, että tunnemme bitumikatotkin, joten ota yhteyttä silloinkin, jos huopakaton kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Vantaalla.