Katon korjauksen ammattilaiset palveluksessasi!

Peltikaton korjaukset
Tiilikaton korjaukset
Huopakaton korjaukset
Muut kattotyöt…

Katon korjaus Espoo

Katon korjaus Espoo – Erityisen hyvä kattokorjaus alkaa siitä, että otat yhteyttä ja tilaat meiltä tarvitsemasi katonkorjausurakan! Tämän jälkeen laskemme hyvän hinnan katon korjaukselle ja katon paikkaukselle. Seuraavaksi vuorossa on kattokorjauksen toteuttaminen (mikä onnistuu myös saarikohteissa). Kattopaikkaus tehdään alusta loppuun merkille pantavan hyvällä ammattitaidolla. Siksi lopputulos on aina paras mahdollinen. Kun kattosi on korjattu meidän ammattilaistemme toimesta, sinun ei tarvitse pelätä sitä, että katto vuotaa.

Mitä aikaisemmassa vaiheessa katon korjaus Espoossa aloitetaan, sen parempi. Vaurioilla on tapana pahentua, jos niitä ei korjata nopeasti. Jotta esimerkiksi myrskyvaurioiden korjaus tai vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaus osattaisiin tehdä jo alkuvaiheessa, on katon kunto hyvä tarkastaa kahdesti vuodessa. Kevät- tai syystarkastus voi kertoa siitäkin, että katto vuotaa savupiipun juuresta, tai että rännit ovat tukkeutuneet roskien takia. Keväällä voidaan huomata, että lumi on irrottanut lumiesteet tai tikkaat katolta pudotessaan, ja kattoon on tullut reikiä. Syystarkastus voi kertoa katolle ilmestyneistä sammalkasvustoista tai ruostevaurioista. Kaikki muutokset, puutteet ja vauriot kannattaa ottaa vakavasti. Ota yhteyttä ja tilaa katon tiivistys meiltä, niin saat kattosi jälleen loistokuntoon. Palveluvalikoimaamme kuuluvat myös kaikenlaiset kattohuollot.

Olemme apunasi silloinkin, kun tarvitset jotain isompaa katon korjausta Espoossa. Meiltä sujuu luotettavasti myös pitkään jatkuneen kattovuodon korjaus. Katon korjaus Espoossa voi tällöin sisältää niin aluskatteen korjauksen kuin katon vesivahinkojen korjauksenkin. Viimeksi mainittu voi tarkoittaa vaikkapa yläpohjan kastuneiden villojen vaihtamista niiden homehtumisen estämiseksi. Ota yhteyttä kattokorjaajiimme silloinkin, jos tiilikattosi, peltikattosi tai huopakattosi on vaurioitunut puun kaaduttua katon päälle.

Katonkorjauspalvelumme toiminta-alueeseen kuuluu koko Uusimaa (kuten Vihti, Vantaa, Helsinki, Kauniainen ja Nurmijärvi). Työmme ovat kotitalousvähennyskelpoisia, ja yhteistyökumppanimme voi järjestää niille rahoituksen.

Huopakaton korjaus Espoo – Entistä ehompi katto ensiluokkaisella kattokorjauksella 

Huopakaton korjaus Espoo – Ensiluokkainen huopakattokorjaus on vain yhden askeleen päässä! Tuo askel on yhteydenotto meidän huopakattoammattilaisiimme. Kun otat yhteyttä, sinun ei tarvitse tietää sitä, miten huopakaton tai palahuopakaton korjaus ja paikkaus on tehtävä. Sinun ei tarvitse tietää sitäkään, mistä huopakatto tai palahuopakatto vuotaa (jos kyse on huopakattovuodosta). Voit jättää kaiken meidän vastuullemme. Me kartoitamme katon kunnon paikallistaen kaikki vauriot. Tämän jälkeen tiedämme, miten esimerkiksi huopakaton tai palahuopakaton reikien paikkaus on tehtävä. Sitten onkin aika toteuttaa avaimet käteen -periaatteella tehtävä huopakaton korjaus Espoossa.

Voit jättää koko urakan vastuullemme silloinkin, jos huopakatto tai palahuopakatto on vaurioitunut puun kaaduttua huopakaton päälle myrskyssä. Huolellisen etukäteissuunnittelun ansiosta huopakaton tai palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaustyöt etenevät mutkattomasti. Toteutamme huopakattojen ja palahuopakattojen korjaustyöt sulavasti myös saarikohteissa.

Kun huopakaton tai palahuopakaton tiivistys on ohi, on kattosi entistä ehompi. Huopakaton korjaus Espoossa on ulottunut kaikkiin yksityiskohtiinkin, joten yksikään sauma, jiiri tai läpivienti ei vuoda. Harja- tai esimerkiksi tasakaton korjaus on saattanut täydentyä jollain huopakattohuollolla, minkä ansiosta katto näyttääkin nyt paremmalta kuin ennen. Huopakattohuolloissa on kyse toki muustakin kuin ulkonäöstä. Huopakattohuollot vahvistavat omakotitalon, autotallin, saunarakennuksen, aitan tai esimerkiksi kesämökin katon kykyä sietää erilaisia rasituksia. Huopakaton pahimpia vihollisia ovat aurinko ja sammaleet. Mitä paremmin katto kestää niitä, sitä vähemmän sitä pitää korjata – ja sitä pidempään se saattaa kestää.

Jotta huopakaton korjaus Espoossa osattaisiin tehdä pian reikien synnyttyä tai vuotien revettyä, kannattaa katto tarkastaa usein. Säännöllisten kattotarkastuksien ansiosta olet aina kartalla myös kattoläpivientien kunnosta ja katon huoltotarpeista. Suositus onkin, että katon ehjyys ja tiiviys varmistettaisiin puolen vuoden välein.

Peltikaton korjaus Espoo – Ehdottoman huolelliset otteet johtavat tiiviiseen lopputulokseen

Peltikaton korjaus Espoo – Takuuvarmasti onnistuvan kattokorjauksen takaa löydät meidän ammattilaisemme! Ota siis sinäkin yhteyttä ja tilaa omakotitalon, mökin tai vaikkapa piharakennuksen peltikaton korjaus. Kattopeltiseppämme ja muut peltikattoammattilaisemme ovat ehdottoman huolellisia tehdessään peltikaton korjausta Espoossa. Siksi voit luottaa siihen, että katosta tulee tiivis. Katon kuuluukin olla tiivis, sillä muuten peltikatto vuotaa sateella. Epätiivis peltikatto voi vuotaa myös talvella katolla olevan lumen sulaessa.

On totta, ettei peltikaton reikien paikkausta tai esimerkiksi piipunjuuren tiivistämistä aina saada tehtyä heti. Siksi peltikatteen alla on aluskate. Aluskate suojaa kattorakenteita ja yläpohjan eristeitä mahdollisilta kattovuodoilta ja kondenssivedeltä. Rikkinäinen aluskate ei voi pitää katon alapuolisia osia kuivina. Siksi peltikaton aluskatteen korjaus kannattaa pyrkiä tekemään ennen kuin on liian myöhäistä. Ihanteellisessa tapauksessa säännöllisten kattotarkastusten yhteydessä käydään tarkastamassa mahdollisuuksien mukaan myös aluskatteen kunto.

Voit tilata peltikaton korjauksen Espoossa meiltä siinäkin tapauksessa, että katon alle on jo ehtinyt syntyä kosteusvaurioita. Kokeneet ja kätevät peltikattokorjaajamme löytävät parhaat ratkaisut joka pulmaan. Tiedämme, milloin tarvitaan kattopeltien vaihtoa, ja milloin katto hyötyy kattopeltien lisäkiinnitysten asentamisesta. Tarvittaessa suosittelemme peltikaton maalausta tai kattopeltien naulojen tai kateruuvien vaihtoa uusiksi kateruuveiksi. Jos ilma ei vaihdu katon alla, lupaamme asentaa harjapeltituulettimen (tai toteuttaa jonkin muun toimenpiteen, mikä tehostaa yläpohjan ilmanvaihtoa).

Valitse meidän myös peltikaton myrskyvaurioiden korjaustöiden toteuttamiseen. Ota yhteyttä, jos tuuli on irrottanut kattopellit tai peltilistat, niin kiinnitämme irronneet osat takaisin paikoilleen. Kenties myrsky kaatoi puun peltikaton päälle? Siinä tapauksessa peltikaton korjaus Espoossa voi edellyttää useiden erilaisten toimenpiteiden suorittamista, mutta me emme unohda toteuttaa niistä yhtäkään. Huolehdimme kaikenlaisista peltikaton korjaustöistä myös saarissa!

Tiilikaton korjaus Espoo – Erityisosaajamme tuntevat tiilikattokorjausten salat

Tiilikaton korjaus Espoo – Tiilikattokorjaajamme ovat valmiina kunnostamaan sinunkin kattosi aina kattorakenteita myöten! Tiilikaton korjaus ja paikkaus ulottuu usein pelkkään vesikatteeseen. On melko tavallista, ettei katto tarvitse muuta korjaustoimenpidettä kuin rikkinäisten kattotiilien vaihdon. Tiiliä voi mennä rikki useista eri syistä. Mitä vanhempia tiilet ovat, sitä helpommin ne voivat hajota, koska niiden rapautuminen ja haurastuminen on edennyt jo pitkälle. Jos rikkinäisiä tiiliä ei uusita, voi tiilikatto vuotaa.

Tiilikattovuoto ei kastele tiilikaton alla olevia rakenteita, jos aluskate on ehjä, joten tiilikaton aluskatteen korjaus on yksi tärkeimmistä tiilikattotöistä, jos meiltä kysytään. Meidän tiilikattokorjaajamme tuntevat kaikenlaisten tiilikattotöiden salat, joten heihin voi luottaa silloinkin, kun tiilikaton aluskatetta on korjattava vaikkapa piipun tai sisätaitteen kohdalta.

Tiilikattokorjaajamme osaavat myös vaihtaa rikkinäiset tiilet, silloinkin, kun ne sijaitsevat sellaisessa kohdassa, että uudet tiilet pitää ensin mitoittaa ja leikata. He tietävät myös sen, miten läpiviennit tiivistetään tai uusitaan. Tiilikaton korjaus Espoossa voi tarkoittaa myös tiilikaton myrskyvaurioiden korjausta. Ota yhteyttä meihin, jos myrsky irrotti harjatiilen, reunatiilen tai jonkin muun kattotiilen – tai jos puu kaatui tiilikaton päälle. Myrskystä tai vaikkapa talven lumista johtuvat tiilikaton korjaustyöt sujuvat meiltä myös saaressa, sillä monipuolisen kalustomme ansiosta voimme työskennellä melkeinpä missä tahansa.

Kalusto ja välineistö mahdollistavat tiilikaton korjaukset Espoossa, mutta mistään ei tulisi mitään ilman ammattilaisiamme. Siksi juuri ammattilaisiamme on kiittäminen kaikista niistä onnistuneista tiilikattokorjauksista, joita tällä katonkorjauspalvelulla on takanaan. Tilaa sinäkin tiilikaton korjaus Espooseen meiltä, niin tiedät sen onnistuvat täyden kympin arvoisesti. Erityisasiantuntijamme tietävät, miten juuri sinun talosi tiilikatto tulee kunnostaa, olipa se sitten uusi, vanha tai keski-ikäinen.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Espoo – Korjaus on priorisoitava asialistan kärkeen 

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Espoo – Korjaus on tehtävä kiireesti, joten tilaa se tältä katonkorjauspalvelulta! Me tiedämme, että kattovuodon korjaus on tehtävä nopeasti, joten emme ala viivytellä. Riennämme paikan päälle aloittaaksemme tiilikaton, peltikaton tai huopakaton korjauksen avaimet käteen -periaatteella. Se, että kesämökin tai esimerkiksi omakotitalon katto korjataan täyden palvelun pakettina, tarkoittaa sitä, että hoidamme puolestasi aivan kaikki työsuoritukset, joita katon kokonaisvaltainen kunnostaminen edellyttää.

Se, miten kattokorjaus on tehtävä, riippuu tilanteesta. Siksi emme tässä anna mitään yleispätevää työkuvausta. Aivan ensimmäiseksi asiakas havaitsee kattovuodon ja ottaa yhteyttä meihin. Pelkkä epäilyskin siitä, että kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Espoossa, on mainio syy ottaa yhteyttä katonkorjauspalveluumme, sillä katon tiiviys on tärkeä asia.

Kuten todettua, tiedämme, että kattovuodon korjaus on priorisoitava asialistan kärkeen. Siksi kiirehdimme aloittamaan katon paikkausta. Tässä kuvitteellisessa tapauksessa aluskate on pettänyt, joten meidän on vaihdettava märät villat ja lahot puuosat sen lisäksi, että tiivistämme läpiviennin ja vesikatteen yhtymäkohdan. Samalla teemme myös katon korjauksen vuotavan savupiipun kohdalta, koska olemme huomanneet, ettei piipunjuurikaan ole tiivis. Urakkaan voitaisiin yhdistää katon korjaus myös vuotavan viemärintuuletusputken, ilmanvaihtoputken tai TV-antennin kohdalta.

Ota yhteyttä, niin selvitämme, miten sinun kattosi on kunnostettava! Poistuttuamme paikalta sinun ei enää tarvitse olla huolissasi siitä, että kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Espoossa, onhan kattosi varmasti tiivis.