Katon korjauksen ammattilaiset palveluksessasi!

Peltikaton korjaukset
Tiilikaton korjaukset
Huopakaton korjaukset
Muut kattotyöt…

Katon korjaus Salo

Katon korjaus Salo – Sanomattakin on selvää, että kattokorjaus kannattaa tehdä huolellisesti, joten luota meidän kattokorjaajiimme! Korjaamme katon kuin katon erittäin huolellisella tavalla. Kun katon korjaus, paikkaus ja tiivistys on ohi, sinun ei tarvitse enää pelätä sitä, että katto vuotaa.

Tilaa ammattilaisiltamme vaikkapa kattovuodon korjaus, myrskyvaurioiden korjaus tai rikkinäisten tiilien vaihto yhdistettynä aluskatteen korjaukseen. Voit luottaa siihen, että katon korjaus Salossa etenee kaikkien säädösten ja hyvien rakennustapojen mukaisesti. Teemme kaikki tarvittavat toimenpiteet kattosi kunnostamiseen, oli kyseessä sitten pieni täsmäpaikkaus, tai vaikka suurempi korjaus esimerkiksi puun kaatuessa talon tai mökin päälle.

Työvaiheiden ja korjaustarpeen laajuuden määrä riippuu paljon vauriosta. Esimerkiksi vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaus sekä tiivistys ei vaadi kovinkaan montaa työvaihetta. Olipa työvaiheita paljon tai vähän, hinnoittelemme katon korjauksen Salossa varsin kilpailukykyisesti, eikä kattokorjaus (saarikohteissa tai mantereella) kestä kauaa. Katon korjaus oikeuttaa hakemaan kotitalousvähennystä, ja rahoituskin järjestyy näppärästi kauttamme.

Koko Varsinais-Suomi on aluetta, joilla kattoja korjaamme. Näin ollen myös Marttila, Paimio, Raasepori, Sauvo ja Somero ovat paikkakuntia, joilla saat apua meiltä. Eli ota meihin yhteyttä kun katto vuotaa piipun juuresta, tai myös silloin, jos lumi on irrottanut lumiesteen, tikkaat tai kattoläpiviennin, ja talon kattoon on tullut reikiä. Jokainen kattokorjaus toteutetaan täyden palvelun pakettina, joten kattokorjaukseen kuuluu tarvittaessa myös katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden korjaus. Esimerkiksi kastuneiden villojen tai laudoituksien vaihtaminen onkin tärkeää kattokokonaisuuden tulevaisuuden kannalta.

Huopakaton korjaus Salo – Satsaamme jokaiseen huopakattokorjaukseen

Huopakaton korjaus Salo – Saamme huopakattosi erinomaiseen kuntoon, joten ota yhteyttä kaikkien huopakattokorjausten tiimoilta! Satsaamme jokaiseen meiltä tilattuun huopakattopaikkaukseen, jotta lopputulos olisi luotettavan tiivis katto – sellainen, minkä alla on ilo asua. Emme hosu, kun teemme huopakaton tai palahuopakaton korjausta, paikkausta sekä tiivistystä. Jokainen työvaihe tehdään keskittyneesti, emmekä sivuuta pieniäkään kunnostustarpeita. Pienestäkin vauriosta voi koitua harmia, jos sitä ei kunnosteta ajoissa. Mikä tahansa reikä, ilmakupla tai huonokuntoinen läpivienti voi saada aikaan sen, että huopakatto tai palahuopakatto vuotaa, jolloin koko rakennuksen hyvinvointi vaarantuu.

Sen lisäksi, että korjaamme kattoja, me myös ylläpidämme katon toimivuutta. Kun esimerkiksi tasakaton korjaus, paikkaus ja tiivistys on tehty, saat meiltä kattohuollot, jotka parantavat kattosi tulevaisuuden näkymiä entisestään. Huollettu katto sietää erilaisia rasituksia paremmin kuin katto, huoltamaton. Esimerkiksi sammaleiden poisto on oivallinen tapa pitää huolta omakotitalon, varaston, pihasaunan, rantamökin tai vaikkapa autotallin huopakatosta.

Kaikkea ei voi nähdä tai estää ennalta, joten jos huomaat tarvitsevasi huopakaton korjausta Salossa, ota yhteyttä ammattilaisiimme. Soita meille, jos huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui siksi, että puu kaatui talon päälle. Aloitamme huopakaton tai palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaustyöt nopeasti, joten kattoa koskevat huolesi ovat pian menneen talven lumia. Voimme aloittaa huopakaton tai palahuopakaton korjaustyöt nopealla aikataululla myös saaressa, sillä olemme varautuneet palvelemaan mitä erilaisimmissa kohteissa. Vaikka kyse olisi ”vain” huopakaton reikien paikkauksesta, huopakaton korjaus Salossa kannattaa aloittaa pian, ja se tulee tehdä ammattitaitoisesti. Tee siis fiksu valinta, ja tilaa huopakaton korjaus Saloon tältä katonkorjauspalvelulta!

Peltikaton korjaus Salo – Sarjansa parhaat ammattilaiset ovat valmiina kunnostamaan peltikattosi 

Peltikaton korjaus Salo – Salamasta tai vaikkapa ruosteesta aiheutuneet vauriot pyyhitään pois taidokkaiden peltikattokorjaajiemme toimesta! Peltikattokorjaajamme ovat sarjansa parhaita ammattilaisia, joita ohjaa aito halu laittaa lukkosaumakattosi tai vaikkapa konesaumakattosi priimakuntoon. Ota yhteyttä ja kerro, että tarvitset peltikaton korjausta Salossa. Me hoidamme kaiken tästä eteenpäin – tämän helpommaksi peltikaton korjaus ja tiivistys ei voisi muuttua!

Ensin otamme selvää siitä, mitä aaltopeltikattosi tai esimerkiksi tiilikuvioinen peltikattosi tarvitsee. Sitten aloitamme peltikaton korjauksen Salossa, ja sen päätteeksi voimme tehdä jonkin peltikattohuollon tai muun kattotyön, minkä avulla voidaan estää uusien vaurioiden syntyminen.

Peltikaton korjaustyöt voivat tarkoittaa peltikaton reikien paikkausta. Jos reiät ovat suuria tai niitä on paljon, voi kattopeltien vaihto osoittautua paremmaksi vaihtoehdoksi. Tärkeintä on estää se, että peltikatto vuotaa. Urakkaan voi kuulua myös peltikaton aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys, sillä ehjä aluskate on suorastaan kullanarvoinen asia.

Kuten edellä totesimme, ensin tehdään peltikaton korjaus Salossa, ja sen jälkeen voimme toteuttaa katolle hyvää tekeviä lisätoimenpiteitä. Nuo lisätoimenpiteet voivat tarkoittaa vaikkapa kattopeltien lisäkiinnityksien asentamista. Lisäkiinnitykset huolehtivat siitä, ettei kovakaan tuuli irrota kattopeltejä tai peltilistoja. 

Tarvittaessa teemme kattopeltien naulojen tai kateruuvien vaihdon uusiksi kateruuveiksi, sillä näin voidaan estää se, että katto vuotaa naulan reiästä tai ruuvin kannasta. Myös peltikaton myrskyvaurioiden korjaukselta voidaan välttyä ihan vain korvaamalla törröttävät peltikattonaulat kateruuveilla. Jotta myrsky ei kaataisi puita peltikaton päälle, kannattaa huonokuntoiset pihapuut poistaa talon ympäriltä.

Tiilikaton korjaus Salo – Sama katonkorjauspalvelu hoitaa sekä tiilikatteen että aluskatteen korjauksen

Tiilikaton korjaus Salo – Samalta katonkorjauspalvelulta voi tilata sekä vesikatteen että aluskatteen paikkauksen: kätevää! Meidän tiilikattoeksperttimme osaavat hommansa, joten kun tilaat kattourakan meiltä, tiedät kaiken menevän nappiin. Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys ei ole mitään jokavuotista hommaa. Tiilikatto kestää hyvin erilaisia rasituksia. Tästä huolimatta tiilikaton kunto kannattaa tarkastaa kahdesti vuodessa. On mahdollista, että jotain pientä on sattunut, eikä esimerkiksi rikkinäisten kattotiilien vaihtoa kannata jättää roikkumaan. Mitä nopeammin tiilikaton korjaus Salossa hoidetaan pois alta, sen parempi.

Kattotarkastuksen yhteydessä kannattaa käydä myös katon alla. Myös aluskatteet ovat varsin kestäviä kapistuksia, mutta aluskatteen päälle jäänyt kosteus, roskat, asennusvirheet tai esimerkiksi yläpohjaan päässeet linnut voivat aiheuttaa ongelmia. Tilaa tiilikaton aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys meiltä, niin voit taas luottaa aluskatteeseesi. Ehjää aluskatetta tarvitaan muulloinkin kuin silloin, kun tiilikatto vuotaa. Aluskate suojaa katon alapuolisia osia nimittäin myös kondenssivedeltä.

Toteutamme tiilikaton korjauksen Salossa myös silloin, kun kyse on jostain muusta kuin tavanomaisesta kulumisesta. Ota yhteyttä, jos myrsky irrotti harjatiilen, reunatiilen tai jonkin muun kattotiilen, niin tulemme hoitamaan tiilikaton korjaustyöt (myös saarikohteeseen). Hoidamme tiilikaton myrskyvaurioiden korjauksen timanttisella tavalla myös silloin, jos myrsky on kaatanut puun tiilikaton päälle. Tällainen ei kuitenkaan ole mitenkään tavallista. Yleensä asiakkaat tarvitsevat tiilikaton korjausta Salossa jostain muusta syystä. Olipa sinun syysi mikä tahansa, soita tai laita viestiä!

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Salo – Kaikki menee nappiin, kun tilaat korjaustyöt meiltä

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Salo – Pitkän linjan kattoammattilaisemme korjaavat kernaasti sinunkin rakennuksesi aluskatteen! Peltikaton tai tiilikaton aluskatteen korjaus, paikkaus sekä tiivistys onnistuu aina yhtä hyvin, koska tunnemme erilaisten aluskatteiden salat.

Aluskate työskentelee ahkerasti pitääkseen kattosi alapuoliset osat kuivina ja terveinä. Jos kaikki menee kuten pitää, et tarvitse aluskatteen korjausta, paikkausta ja tiivistystä Salossa. Aluskate uusitaan vasta kattoremontin yhteydessä (jos silloinkaan, sillä joissain tapauksissa voidaan uusia pelkkä vesikate). Esimerkiksi aluskatteen päälle kertyneet roskat voivat kuitenkin nopeuttaa aluskatteen kulumista, ja ajan kanssa tilanne voi muuttua sellaiseksi, että tarvitset kuin tarvitsetkin aluskatteen korjausta, paikkausta ja tiivistystä Salossa. Luota silloin meidän ammattilaisiimme, niin kaikki menee nappiin.

Muistathan puuttua myös mahdollisiin asennusvirheisiin. Jos tarvitset aluskatteen korjausta jiiristä (eli sisätaitteesta), kilauta meille. Toteutamme taitavasti myös aluskatteen ylösnostot ja tiivistämisen savupiippuun. Esimerkiksi aluskatteen korjaus ja paikkaus savupiipun kohdalta voidaan yhdistää muihin kattotöihin. Palveluvalikoimamme kattaa käytännöllisesti katsoen kaiken, mitä omakotitalon tai vaikkapa mökin katto voi tarvita. Näin ollen aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Salossa voidaan yhdistää vaikkapa kattomaalaukseen, sammaleiden poistoon, harjatiivisteiden asentamiseen, lintuverkkojen uusimiseen tai yläpohjan lisälämmöneristykseen.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys läpiviennin (kuten kattoikkunan, kattoluukun, kattovalokuvun, viemärintuuletusputken tai ilmanvaihtoputken) kohdalta voi täydentyä myös kosteusvaurioiden kunnostamisella. Esimerkiksi kattovuoto kattoikkunan kohdalta on voinut johtaa puuosien lahoamiseen, mutta me laitamme kaiken kuntoon.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Salo – Korjaus suunnitellaan etukäteen 

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Salo – Korjaus tarjoaa nopean ratkaisun ikävään ongelmaan, kun tilaat sen meiltä! Ota yhteyttä, jos kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Salossa, niin tulemme korjaamaan läpivientisi.

Kaikki kattokorjaukset tulee suunnitella ja toteuttaa katon todellisten tarpeiden perusteella, ja tämä pätee silloinkin, jos kattoläpivienti (esimerkiksi kattoikkuna, kattovalokupu tai kattoluukku) vuotaa Salossa. Katon korjaus vuotavan savupiipun, kattoikkunan, kattoluukun, kattovalokuvun, viemärintuuletusputken, ilmanvaihtoputken tai jonkin muun läpiviennin kohdalta alkaa siis kattoon tutustumisella. Kohta ei enää tarvitse pelätä sitä, että kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Salossa!