Katon korjauksen ammattilaiset palveluksessasi!

Peltikaton korjaukset
Tiilikaton korjaukset
Huopakaton korjaukset
Muut kattotyöt…

Katon korjaus Lapinjärvi

Katon korjaus Lapinjärvi, huolellinen kunnostus katollesi hoituu pätevästi osaajiemme toimesta. Korjaustarvetta syntyy jokaisella katolla ennemmin tai myöhemmin. Haastetta voivat tuottaa falskaavat jiirit tai ruostuneet ja repsottavat rännit, revennyt ja roikkuva aluskate sekä yksittäiset epäkohdat toimivuudessa. Tai ehkä katto vuotaa vaikkapa savupiipun juuresta tai piipun tai läpiviennin kohdalta, tai kenties täytyy teettää vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaus sekä tiivistys. Katepintaa verottavat vuosien mittaan monenlaiset ympäristön kulutukset, kuten kosteus, siitepöly, lehtiroska, sammal sekä auringon paahtava uv-säteily. Toistuvat lämpötilanvaihtelut iskevät etenkin läpivientien tiivistyksiin, ja vähitellen tiilet murentuvat, huopa halkeilee ja pelti ruostuu. Tilannetta pahentaa entisestään, jos katon huolto on heikoissa kantimissa. Tai ehkä katon alkuperäiseen asennukseen liittyen on tehty mainittavia virheitä. Toisaalta korjaustarve voi hyvin yllättää uuden ja terveenkin katon, mikäli kohdalle osuvat odottamattomat lumi- tai myrskyvauriot. Kenties ongelmia syntyi, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle, tai kun lumi irrotti kattoläpiviennin, tikkaat tai lumiesteen, niin että kattoon tuli reikä.

Meiltä saat moitteettomat katon korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Lapinjärvellä, tarvitsitpa yksittäisen kattovuodon paikkausta tai aluskatteen ja rakenteiden korjausta. Teemme kastuneiden villojen tai laudoituksien vaihdot sekä katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden paikkaukset, sadevesijärjestelmien saneeraukset samoin kuin myrskyvaurioiden korjaukset. Paikkaamme ja tiivistämme kaikenlaiset kohteet riippumatta katon mallista tai materiaalista – huopa-, pelti- sekä tiilikatteet harjakatosta auma- ja taitekattoon. Voit tilata kauttamme niin omakotitalon, autotallin, -katoksen kuin mökin katon korjaukset, kunnostukset kaikkiin asuin- ja ulkorakennuksiin sekä myös saaresta löytyviin kohteisiin. Ammattilaistemme kattotöitä voit niin ikään hyödyntää kotitalousvähennyksessä verotuksessa, ja sivujemme kautta on kuluihin haettavissa joustavaa, luotettavaa rahoitusta. Toimialueeseemme sisältyy Lapinjärven lisäksi muukin Uusimaa, kuten Loviisa, Porvoo, Askola, Myrskylä ja Pukkila. Palvelemme korjauksissa vuoden ympäri avaimet käteen- periaatteella, laatutuottein sekä -menetelmin aina kattosi tarpeiden mukaan. Meiltä saat kattotöihin luotettavat tekijät sekä ensiluokkaisen työnjäljen – ota siis yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta Lapinjärvellä!

Huopakaton korjaus Lapinjärvi – elvytämme katteesta toimivan ja tiiviin

Huopakaton korjaus Lapinjärvi, tyylikäs paikkaus tiivistää kattosi kolhut ja kulumat kuntoon. Huopakaton, eli bitumikaton saattavat rikkoa esimerkiksi myrskyvauriot. Kenties myrskytuuli riepotteli kattohuopia tai myrsky irrotti pellityksiä katolta. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle. Huopakaton laittavat kuitenkin lujille myös astetta arkisemmat kulutukset, kun mekaaninen sekä kemiallinen rasitus syövät suojaavan sirotteen pois. Lisäksi ikääntyminen ja uv-säteily saavat kattohuovat kuivumaan, mikä heikentää kermien elastisuutta ja kasvattaa halkeilun riskiä. Katteeseen voi muodostua painumia, kulumia, reikiä, repeämiä tai kupruja, joskus jopa silminnähtäviä pullistumia eli niin sanottuja huopakaton höyrypusseja. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vuotaa liitosten ja läpivientien kohdalta – saumat saattavat pettää seisovan veden alla, tai sammaleen tai lumikuorman toimesta.

Toteutamme huopakaton sekä palahuopakaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Lapinjärvellä. Katsastamme vaurioiden luonteen sekä laajuuden, ja suhteutamme korjaustyöt sen mukaan. Esimerkiksi pienehköille katepinnan kulumille voi riittää kunnostus massalla, kun taas isompiin vauriokohtiin kiinnitämme tarpeen mukaan erityiset huopakaton paikkapalat. Tiivistämme aukeilleet tai halkeilleet saumat ja liimaamme irronneet bitumipaanut palahuopakatolta, ja viillämme auki kuprut eli höyrypussit katepinnan tasoitusta varten. Saat meiltä Lapinjärvellä tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset, samaten niin ikään huopakaton tulityöt sekä alushuovan ja umpilaudoituksen vaihdot. Lisäksi hoidamme huopakaton sekä palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaustyöt, sekä huopakaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Peltikaton korjaus Lapinjärvi, paikkaamassa kolhut ja ruostekohdat

Peltikaton korjaus Lapinjärvi – kunnostamme katteesta reiät sekä ruostekohdat tarkoin ja taitavin ottein. Korroosio iskee herkästi etenkin hoitamatta jääneisiin pelteihin. Myös hyvin huollettu katto voi kuitenkin kohdata vuoto- ja tiiveysongelmia, kun sään- ja lämpötilanvaihtelut aiheuttavat kattopeltien elämistä edestakaisin. Tuloksena kiinnikkeet höllentyvät ja peltien liitokset alkavat irvistää, jolloin vesitiiveys menetetään, ja katto kaiken lisäksi rämisee tuulella. Kun peltikatto vuotaa, voi haasteita löytyä myös yläpohjan ja aluskatteen tienoilta – vaikkapa aluskate saattaa olla vanhuuttaan kulunut, vaurioitunut tai väärin asennettu. Tai kenties kattoon ovat päässeet käsiksi myrsky- tai lumivauriot, jotka voivat olla kaikkea katepinnan naarmuista rikkinäisiin välikaton rakenteisiin. Ehkä tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Tai sitten lumi riuhtoi alustasta irti tikkaat sekä kattosillat, niin että peltiin tuli reikiä.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Lapinjärvellä edellyttää onnistuneet pohjatyöt, kuten lian sekä ruosteen poiston alustasta, niin että paikkauksesta saadaan kestävä. Useimmissa tapauksissa korjaustoimiksi riittää nykyisen peltikaton reikien paikkaus, sekä toisinaan yksittäisten kattopeltien vaihto, kun vauriot jäävät luonteeltaan paikallisiksi. Suoritamme kattopeltien lisäkiinnitykset sekä naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin, samoin peltikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Lapinjärvellä. Kattopeltisepiltämme hoituvat myös peltikaton lumi- sekä myrskyvaurioiden korjaukset, sekä kattavat peltikaton kunnostukset kaikissa saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Lapinjärvi, kunnostukset edistävät rakenteiden turvaa

Tiilikaton korjaus Lapinjärvi – asiakaslähtöiset ammattilaisemme palauttavat kattosi hyvinvoinnin. Myös tiilikaton kohtaloksi saattavat koitua myrskyn aiheuttamat vauriot. Kenties tuuli tai myrsky irrotti ja vei mukanaan harjatiilen, kattotiilen tai reunatiilen. Tai sitten rakenteita rikkoutui, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Tavallisimmin korjaustarve kuitenkin kehittyy pikkuhiljaa pidemmän ajan kuluessa, kun tiiliä jäytävät sammal ja lumikuorma sekä jatkuvat lämpötilanvaihtelut. Sammal syö katteesta ravinteita sekä upottaa juurensa tiileen, ja lumi taas voi painaa rakenteet notkolle tai synnyttää saumavuotoja liitoksiin. Ikääntyvä tiilikatto tuntee nahoissaan myös pakkasrapautumisen kierteen, kun hapertunut kate imee kosteutta, joka vuoroin jäätyy ja sulaa. Lopulta tiilet rikkoutuvat niin, että vesi pääsee kastelemaan ruodepuut, ja kun tiilten kiinnityskohdat aikaa myöten lahoavat, katto alkaa painua alaspäin. Mikäli tiilikatto vuotaa rakenteisiin, on syytä tutkia myös aluskatteen tilanne. Kenties tarvitaankin tiilikaton aluskatteen korjausta, tiivistystä sekä paikkausta.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Lapinjärvellä tarkoittaa yleensä täsmätoimia, kuten irronneiden peltien kiinnitystä sekä rikkinäisten kattotiilien vaihtoa. Olennaista on, että kunnostuksiin ryhdytään riittävän hyvissä ajoin; näin vältetään vakavammat kattovauriot sekä suuremman kokoluokan remontit. Saat meiltä myös tiilikaton lahovauriopaikkaukset ja myrskyvaurioiden korjaukset, painuneen rakenteen oikaisut sekä katon saneeraukset saarikohteissa. Tiilikaton korjaus Lapinjärvellä viimeistellään kattotiilien pintakäsittelyllä, jotta ruopunut kate saa taas pidettyä puolensa säätä ja sammalta vastaan.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Lapinjärvi – tuloksena saat terveen ja hyvinvoivan katon

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Lapinjärvi, palkintona saat rakenteille tiiviin turvan sekä paremman toimintavarmuuden. Aluskatteen tehtävä on suojata rakenteet tihkuvan kosteuden vaaroilta. Kun aluskate vuotaa, syy saattaa löytyä sään ja iän tuomista kulumista, joskus myös alkuperäisen asennuksen virheistä tai muista mekaanisista vaurioista. Pienikin vuoto saattaa yläpohjassa johtaa mittavan kokoluokan haasteisiin, joten paikkaukset on paras toteuttaa ensi tilassa epäkohtien havaitsemisen jälkeen. Hoidamme katollesi laatukunnostukset kohteessa kuin kohteessa – sekä peltikaton että tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Lapinjärvellä.

Paikkaamme reiät sekä vaihdamme repeämiin uutta aluskatetta tilalle, ja korjaamme katolta valumajäljet, lahovauriot tai kastuneet villat. Jos ilmanvaihtokanava tai viemärintuuletusputki on jäänyt eristämättä, toteutamme siististi ja sujuvin ottein tällaisetkin haastavat täsmätyöt. Palvelemme aluskatteen korjauksissa ja paikkauksissa minkä tahansa elementin suhteen, myös jiiristä ja sisätaitteesta sekä muun muassa savupiipun kohdalta. Asennamme jiireihin oikeaoppiset, kahdensuuntaiset aluskatteet, ja suoritamme aluskatteen ylösnostot sekä hoidamme tiivistämisen savupiippuun. Lisäksi teemme aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Lapinjärvellä läpivientien kohdalta – kattoikkunan, kattovalokuvun, kattoluukun, ilmanvaihtoputken sekä viemärintuuletusputken kohdalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Lapinjärvi – korjaus pitää kattosi tiiviinä ja turvassa

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Lapinjärvi – korjaus palauttaa kattosi vedenpitävyyden, kun laitat asialle rautaiset ammattilaisemme. Läpiviennit muodostavat rakenteensa puolesta kattovuodon ja kosteusvaurion riskin. Kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Lapinjärvellä, meiltä saat katollesi pätevät tekijät ja ensiluokkaiset tuotteet. Hoidamme katon korjaukset vuotavan ilmanvaihtoputken ja viemärintuuletusputken kohdalta, sekä savupiipun, kattoikkunan, kattovalokuvun, kattoluukun tai muun läpiviennin kohdalta. Vaihdamme virttyneet tiivistykset ja kolhuja kärsineet suojapellit. Asennamme myös puuttuvat tiivistekappaleet sekä puolitiehen jätetyt ylösnostot.

Meiltä saat parhaan avun, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Lapinjärvellä – ota siis yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta sekä paikkauksesta!