Katon korjauksen ammattilaiset palveluksessasi!

Peltikaton korjaukset
Tiilikaton korjaukset
Huopakaton korjaukset
Muut kattotyöt…

Katon korjaus Ylöjärvi

Katon korjaus Ylöjärvi – Taitavilta ammattilaisiltamme sujuu mikä tahansa kattokorjaus, joten ota yhteyttä ja pyydä oivallinen tarjous! Katon korjaus Ylöjärvellä onnistuu täyden kympin arvoisesti – se on vissi! Muuten ei voisi ollakaan, tehdäänhän katon korjaus, paikkaus ja tiivistys kokeneiden ja huolellisten kattokorjaajiemme toimesta. Kun esimerkiksi vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaus sekä tiivistys on ohi, voimme toteuttaa jonkin kattohuollon, mikä saa omakotitalon tai vaikkapa kesämökin katon kestämään erilaisia rasituksia entistäkin paremmin.

Katon korjauksella Ylöjärvellä on aina suuri merkitys. Katto on syytä korjata nopeasti, jos katto vuotaa savupiipun juuresta. Myös rikkinäisten tiilien vaihto, kattoreikien paikkaus ja saumojen tiivistys kannattaa hoitaa heti pois alta. Jos kattoa ei korjata ajoissa, voi katto vuotaa – ja vieläpä niin paljon, että katon alapuoliset rakenteet kastuvat ja vaurioituvat. Kattovuodon korjaus olisi edullisempi, jos sen yhteydessä ei tarvitsisi tehdä katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden korjausta. Tilaa vuotavan katon korjaus Ylöjärvelle meiltä siinäkin tapauksessa, että katon alla on kosteusvaurioita, sillä me teemme kastuneiden villojen tai laudoituksien vaihtamisen erinomaisella hinta-laatusuhteella.

Hinta-laatusuhde on ensiluokkainen silloinkin, kun on kyse myrskyvaurioiden korjauksesta. Ehkä puu on kaatunut talon tai mökin katon päälle? Irrottiko tuuli kattopellit tai osan kattotiilistä? Ota yhteyttä, niin korjaamme katon avaimet käteen -periaatteella, mikä tarkoittaa sitä, että urakkaan kuuluu tarvittaessa myös aluskatteen korjaus.

Korjaamme ja paikkaamme katot myös saarikohteissa. Koska katonkorjauspalvelumme aluetta on koko Pirkanmaa, tarjoamme apuamme myös sellaisilla paikkakunnilla kuin vaikkapa Hämeenkyrö, Kihniö, Ikaalinen, Virrat tai Tampere. Jos vaikka lumi irrotti lumiesteen, tikkaat tai kattoläpiviennin ja kattoon tuli reikiä, voit tilata meiltä kotitalousvähennyskelpoisen urakan, minkä voit halutessasi maksaa yhteistyökumppaniltamme haettavalla rahoituksella. 

Huopakaton korjaus Ylöjärvi – Olemme huopakattosi asialla!

Huopakaton korjaus Ylöjärvi – Kaikki huopakattokorjaukset kannattaa tilata tältä katonkorjauspalvelulta, sillä me olemme kattosi asialla. Ammattilaisemme tietävät tismalleen, kuinka tiivissaumakatot, kolmiorimahuopakatot ja palahuopakatot kuuluu korjata. Omakotitalosi, kesämökkisi, rantasaunasi, autotallisi, autokatoksesi tai esimerkiksi pihavarastosi bitumikatto on siis hyvissä käsissä, kun tilaat kattokorjauksen tästä osoitteesta.

Kun huopakaton tai palahuopakaton korjaus, paikkaus sekä tiivistys on tehty, kattosi on valmis ottamaan vastaan kaikki tulevat rasitukset. Huopakatto tai palahuopakatto vuotaa, jos se ei ole aivan tiivis. Kun teemme huopakattokorjausta, huolehdimme siitä, että katosta tulee todella tiivis ja ehjä. Samalla poistamme huolesi huopakattovuodosta.

Tarvittaessa yhdistämme huopakaton tai palahuopakaton korjaustöihin saaressa tai mantereella jonkin huopakattohuollon. Kattoa on hyvä huoltaa säännöllisesti, jotta sen rasituksensietokyky pysyy kiitettävänä. Erilaisia huopakattohuoltoja ovat esimerkiksi katon puhdistus roskista, sammaleiden poisto katolta ja huopakaton pinnoitus. Esimerkiksi sammaleiden poisto on oivallinen lopetus huopakaton korjaukselle Ylöjärvellä. Emme kuitenkaan tarjoa mitään sellaista, mitä kattosi ei oikeasti tarvitse. Olemme tässäkin kattosi asialla.

Olemme kattosi asialla silloinkin, kun edessä on jokin normaalia suurempi huopakaton korjaus Ylöjärvellä. Esimerkiksi tasakaton korjaus, paikkaus ja tiivistys tarkoittaa melko usein jotain pienimuotoista kattopaikkausta, kuten ryppyjen tasoitusta, mutta toisinaan voidaan tarvita vaikka huopakaton tai palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaustöitä. Huopakatto tai palahuopakatto voi vaurioitua pahasti, jos puu kaatuu talon päälle, mutta ota tällöinkin yhteyttä meihin ja anna meidän hoitaa huopakaton korjaus Ylöjärvellä.

Peltikaton korjaus Ylöjärvi – Tähtäimessä tiivis peltikatto? Ota yhteyttä!

Peltikaton korjaus Ylöjärvi – Jos sinulla on tähtäimessäsi ehjä ja tiivis peltikatto, ota yhteyttä tähän katonkorjauspalveluun. Meidän kattopeltiseppämme ja muut peltikattoammattilaisemme ovat valmiina laittamaan kattosi kuntoon. Kattosi voi olla vaikkapa konesaumakatto, lukkosaumakatto, tiilikuvioinen peltikatto tai aaltopeltikatto. Me tiedämme, miten erilaiset peltikatot laitetaan priimakuntoon. Katon iällä, muodolla tai kaltevuudellakaan ei ole väliä – peltikaton korjaus ja tiivistys onnistuu aina yhtä hyvin.

Sinun ei tarvitse miettiä sitäkään, ovatko katon vauriot liian pahoja tai liialle levinneitä. Me löydämme oikean ratkaisun joka tilanteeseen, ja sitten teemme asianmukaisen kattourakan, minkä jälkeen voit taas luottaa mökkisi, ulkorakennuksesi tai omakotitalosi katon kuntoon.

Tarvitsetko peltikaton reikien paikkausta? Täältä pesee! Reiät voivat saada aikaan sen, että peltikatto vuotaa, joten kiiruhdamme paikkaamaan peltikattoasi. Tarvittaessa teemme kattopeltien vaihdon. Jos peltikaton korjaukseen Ylöjärvellä tulee liittää aluskatteen kunnostus, toteutamme myös peltikaton aluskatteen korjauksen, paikkauksen ja tiivistyksen.

Ehkäpä edessä on peltikaton myrskyvaurioiden korjaus? Tuuli on voinut irrottaa kattopellit tai peltilistat. Sekin on mahdollista, että myrsky on kaatanut puun peltikaton päälle. Tilaa peltikaton korjaus Ylöjärvelle meiltä, niin laitamme kattosi kuntoon. Tarvittaessa urakkaan kuuluu kattopeltien lisäkiinnityksien asentaminen tai kattopeltien naulojen tai kateruuvien vaihto uusiksi kateruuveiksi.

Tähtäämme aina siihen, että kattosi voisi kestää vielä pitkään. Siksi kaikki peltikaton korjaustyöt (myös saaressa) kannattaa tilata meiltä. Tekemämme peltikaton korjaus Ylöjärvellä on hintansa väärti!

Tiilikaton korjaus Ylöjärvi – Korjaamme tiilikattosi juurta jaksain

Tiilikaton korjaus Ylöjärvi – Perusteelliset tiilikattoammattilaisemme ovat valmiina kunnostamaan sinunkin kattosi! Teemme tiilikaton korjauksen, paikkauksen ja tiivistyksen juurta jaksain. Tämä tarkoittaa sitä, että ensin selvitämme perinpohjaisesti, mitä tiilikattosi tarvitsee. Onko kyse rikkinäisten kattotiilien vaihdosta? Tarvitaanko myös tiilikaton aluskatteen korjausta, paikkausta ja tiivistystä? Onko katon alle syntynyt kosteusvaurioita (näin voi käydä silloin, kun tiilikatto vuotaa, mutta kyse voi olla myös kondenssivedestä)?

Kun tiedämme, mitä juuri sinun tiilikattosi tarvitsee, suunnittelemme tiilikaton korjauksen Ylöjärvellä. Suunnitteluvaihe on tärkeä. Sen ansiosta voimme valmistautua tiilikaton korjaustöihin saaressa tai muualla esimerkiksi tilaamalla oikean määrän uusia materiaaleja. Suunnitteluvaiheen ansiosta osaamme myös kertoa sinulle tarkemmin siitä, mitä vaikkapa tiilikaton myrskyvaurioiden korjaus maksaa. Hinnoittelemme kaikki kattokorjaukset maltillisesti, sillä tähtäämme siihen, että meidät tunnettaisiin oivallisesta hinta-laatusuhteesta.

Kun suunnitteluvaihe on ohi, on aika aloittaa tiilikaton korjaus Ylöjärvellä. Teemme sen erittäin perusteellisesti, sillä jokainen yksityiskohta on tärkeä. Ei pidä ajatella, että jokin asia on vain pisara meressä, sillä merta ei olisi ilman pisaroita.

Se, miten tiilikaton korjaus Ylöjärvellä tehdään, riippuu siis tapauksesta. Esimerkiksi myrskyvauriot voivat olla hyvin pieniä. Ehkä myrsky irrotti jonkin kattotiilen, kuten harjatiilen tai reunatiilen? Silloin riittää hyvinkin pienimuotoinen kattopaikkaus. Tilanne on toinen, jos myrsky kaatoi puun talon päälle, mutta tuolloinkin voit luottaa meidän perusteellisiin tiilikattokorjaajiimme.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Ylöjärvi – Katonkorjauspalvelumme kanssa asioiminen on mukavan suoraviivaista

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Ylöjärvi – Ammattilaistemme kanssa asioiminen on mukavan suoraviivaista (silloinkin, kun on kyse aluskatteen kunnostamisesta)! Päästä itsesi helpolla ja tilaa peltikaton tai tiilikaton aluskatteen korjaus, paikkaus sekä tiivistys tästä osoitteesta. Sinun ei näet tarvitse tehdä muuta kuin ottaa yhteyttä ja kertoa, että tarvitset esimerkiksi aluskatteen korjausta jiiristä (eli sisätaitteesta). Me otamme kopin koko urakasta. 

Aluskatetyöt toteutetaan Ylöjärvellä aina avaimet käteen -periaatteella, kuten mikä tahansa muukin kattokorjaus.

Itse asiassa, sinun ei tarvitse tietää, mistä kohdasta aluskatetta on korjattava Ylöjärvellä. Me otamme kyllä selvää asiasta. Sinun ei edes tarvitse olla varma siitä, tarvitsetko aluskatteen tiivistystä Ylöjärvellä vai etkö. Epäilyskin siitä, että esimerkiksi aluskatteen korjaus ja paikkaus savupiipun kohdalta on muuttunut ajankohtaiseksi, on mainio syy ottaa yhteyttä tähän katonkorjauspalveluun.

Esimerkiksi aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys läpiviennin – kuten kattoikkunan, kattoluukun, kattovalokuvun, viemärintuuletusputken tai ilmanvaihtoputken – kohdalta kannattaa tilata juuri tästä osoitteesta, koska meillä on takataskussamme kaikki se tietotaito, mitä aluskatetta kunnostaessa tarvitaan. Esimerkiksi aluskatteen ylösnostot ja tiivistäminen savupiippuun on toteutettava tismalleen oikealla tavalla. Voit luottaa ammattitaitoomme myös silloin, kun aluskatetta on uusittava osittain.

Kaikki etenee suoraviivaisesti alusta loppuun – myös siinä tapauksessa, että aluskatteen paikkaamiseen yhdistetään joitain muita kattotöitä. Kun aluskate on korjattu Ylöjärvellä, voimme toteuttaa vaikkapa roskien poiston ränneistä, savupiipun pellityksen peltisepäntyönä tai kattopeltien lisäkiinnitysten asentamisen. Otahan yhteyttä, niin selvitämme, mitä juuri sinun kattosi tarvitsee!

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Ylöjärvi – Korjaus tehdään niin, että sillä on välitön vaikutus

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Ylöjärvi – Korjaus kohentaa kattosi kuntoa välittömästi, kun tilaat sen meiltä. Korjaamme vuotavan kattoikkunan tai esimerkiksi kattoluukun niin, ettei katon alle enää pääse vettä. Samalla kunnostamme mahdolliset kosteusvauriot. Vuotavan kattoläpiviennin korjauksella Ylöjärvellä on siis välitön (positiivinen) vaikutus kattosi yleiskuntoon.

Ei ole sellaista kattotyötä, mitä ei kannattaisi tilata meiltä, sillä teemme kaiken huolellisesti ja ammattitaitoisesti. Kattotöitä voidaan myös yhdistellä. Katon korjaukseen vuotavan savupiipun, kattoikkunan, kattoluukun, kattovalokuvun, viemärintuuletusputken, ilmanvaihtoputken tai jonkin muun läpiviennin kohdalta voidaan yhdistää vaikkapa katon harjaus tai yläpohjan lisälämmöneristys.