Katon korjauksen ammattilaiset palveluksessasi!

Peltikaton korjaukset
Tiilikaton korjaukset
Huopakaton korjaukset
Muut kattotyöt…

Katon korjaus Kauniainen

Katon korjaus Kauniainen, huolellinen palvelumme hyödyttää kattosi pitkäaikaista turvaa ja hyvinvointia. Korjaustarvetta tuottavat niin ajan hampaan nakerrus kuin sään ja ympäristön kulutuksetkin. Aluksi voi kyse olla tihkuvuodoista tai muista paikallisista epäkohdista, mutta jos tilanteen annetaan muhia itsekseen, korjausten kokoluokka kasvaa. Ajoissa tehty katon kunnostus sen sijaan ehkäisee vakavammat vauriot, ja katto välttää ikävät kosteushaitat sekä turhat, ennenaikaiset remontit. Kun katto vuotaa, syyksi voivat paljastua sään- ja lämpötilanvaihtelut, kosteus, siitepöly, lehtiroska, sammal sekä auringon paahtava uv-säteily. Pikkuhiljaa tiilet murentuvat, huopa halkeilee ja pelti ruostuu, ja tilannetta pahentavat vielä kattohuollon laiminlyönti sekä virheet katon alkuperäisessä asennuksessa. Toisaalta korjaustarve voi päästä yllättämään uuden ja terveenkin katon, mikäli siihen iskevät odottamattomat lumi- tai myrskyvauriot. Kenties rakenteita rikkoutui, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle, tai kun lumi irrotti tikkaat, lumiesteen tai kattoläpiviennin, niin että kattoon tuli reikä.

Vuotaako katto siis savupiipun juuresta tai piipun tai läpiviennin kohdalta? Tai onko tarpeen toteuttaa vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaus sekä tiivistys? Suoritamme sujuvasti katon korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Kauniaisissa, yksittäisen kattovuodon kunnostuksesta aluskatteen ja rakenteiden korjauksiin. Teemme jiirien ja läpivientien tiivistykset sekä katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden paikkaukset, kastuneiden villojen tai laudoituksien vaihdot samoin kuin myrskyvaurioiden korjaukset. Käsissämme kunnostuvat kaikenlaiset kohteet katon mallista tai materiaalista riippumatta – paikkaamme tiili-, huopa- sekä peltikatteet harjakatosta auma- ja taitekattoon. Voit tilata kauttamme niin omakotitalon, kesämökin kuin autotallinkin katon korjaukset, kunnostukset pihakatokseen ja rantasaunaan sekä muihin asuin- tai ulkorakennuksiin. Lisäksi saat meiltä katon korjaustyöt saaressa sijaitsevissa kohteissa.

Ammattilaistemme kattotöihin sisältyy mahdollisuus kotitalousvähennyksen hyödyntämiseen, ja sivujemme kautta voi kuluihin hakea joustavaa, luotettavaa rahoitusta. Toimialueeseemme kuulu Kauniaisten ohessa muukin Uusimaa, kuten Espoo, Vantaa, Helsinki, Vihti ja Nurmijärvi. Toteutamme korjaukset tyylipuhtaasti ja ensiluokkaisin tuottein, avaimet käteen- periaatteella aina kattosi tarpeiden mukaan. Meiltä saat yksilöllisen laatupalvelun koko talon hyvinvoinnin tueksi – ota siis yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta Kauniaisissa!

Huopakaton korjaus Kauniainen – tehokkaat tiivistykset kattosi turvaksi

Huopakaton korjaus Kauniainen, tuloksekas tiivistys osaajiemme käsissä varmistaa kattosi toimivuuden. Huopakatolla, eli bitumikatolla korjaustarve paikantuu tyypillisesti katepinnan kulumiin. Mekaaninen sekä kemiallinen rasitus kuluttaa suojaavan sirotteen pois, ja kun ikääntyminen sekä uv-säteily kuivattavat kermejä, riski halkeilulle kasvaa. Huopaan saattaa ilmestyä painumia, kupruja, reikiä, vekkejä ja repeämiä, joskus jopa silminnähtäviä pullistumia eli niin sanottuja huopakaton höyrypusseja. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vuotaa sammaleen ja lumikuorman johdosta, jolloin erityisen vuotoherkkiin elementteihin kuuluvat saumat, jiirit sekä läpiviennit. Vielä eräs valitettava vaihtoehto ovat huopakaton myrskyvahingot, jotka eivät katso katon ikää eivätkä kuntoa, kun sattuvat osumaan kohdalle. Ehkä myrskytuuli riepotteli huopavuotia tai myrsky irrotti pellityksiä katolta. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle.

Hoidamme huopakaton sekä palahuopakaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Kauniaisissa. Katsastamme vaurioiden laajuuden sekä luonteen, ja suhteutamme korjaustyöt sen mukaan. Käsittelemme sammaleesta kärsineet saumat ja liimaamme irronneet bitumipaanut palahuopakatolta, ja täsmäkunnostamme massalla pienehköt katepinnan kulumat. Isompiin vauriokohtiin puolestaan kiinnitämme erityiset huopakaton paikkapalat, ja kuprut eli höyrypussit viillämme auki katepinnan tasoitusta varten. Suoritamme Kauniaisissa tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset, samaten niin ikään huopakaton tulityöt sekä alushuovan ja umpilaudoituksen vaihdot. Lisäksi toteutamme huopakaton sekä palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaustyöt, sekä huopakaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Peltikaton korjaus Kauniainen – paikkaamme ruostuneet ja reikiintyneet pellit

Peltikaton korjaus Kauniainen, meiltä saat pitävät laatupaikkaukset niin pieniin kuin suuriinkin vaurioihin. Peltikaton saattavat rikkoa muun muassa myrskyn tai lumen tekemät tuhot. Ehkä tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Tai sitten lumi repi alustasta irti rännit sekä kattotuotteet, niin että peltiin syntyi reikiä. Arkisempiin peltikaton uhkiin lukeutuvat sään ja ympäristön rasitukset, kun toistuvat lämpötilanvaihtelut aiheuttavat kattopeltien elämistä edestakaisin. Tämän johdosta kiinnikkeet antavat periksi ja peltien liitokset alkavat irvistää, jolloin vesitiiveys menetetään, ja katto kaiken lisäksi rämisee tuulella. Kun peltikatto vuotaa, voi haasteita paikantua vesikatteen ohella myös yläpohjaan – vaikkapa aluskate saattaa olla vanhuuttaan kulunut ja sitä myötä kosteuden hapertama. Peltikaton perinteinen arkkivihollinen puolestaan on kattoa nuoleva ruoste, ja erityisen hanakasti korroosio iskee hoitamatta jääneisiin pelteihin.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Kauniaisissa aloitetaan tilannekartoituksella, sekä huolella hoidetuilla pohjatöillä, kuten lian- ja ruosteenpoistolla. Kun vauriot jäävät luonteeltaan paikallisiksi, riittää nykyisen peltikaton reikien paikkaus, sekä toisinaan yksittäisten kattopeltien vaihto, jos se kohdekaton kannalta on kätevämpää. Saat meiltä kattopeltien lisäkiinnitykset sekä naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin, samoin peltikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Kauniaisissa. Lisäksi toteutamme peltikaton lumi- sekä myrskyvaurioiden korjaukset, sekä pienet ja suuret peltikaton kunnostukset kaikissa saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Kauniainen, tasokasta täsmäapua kohteeseen kuin kohteeseen

Tiilikaton korjaus Kauniainen – tyylikäs palvelu kattosi ehdoilla hoituu osaajiemme toimesta. Tiilikatonkin kohtaloksi saattavat koitua myrskyn aikaansaamat tuhot. Ehkä tuuli tai myrsky irrotti ja vei mukanaan harjatiilen, kattotiilen tai reunatiilen. Tai sitten katto kärsi vahinkoa, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Useimmiten korjaustarve kuitenkin kehittyy vähin erin ympäristön kulutuksissa, kun tiiliä jäytävät sammal ja lumikuorma sekä pakkasrapautumisen kierre. Sammal syö katteesta mineraaleja sekä upottaa juurensa tiileen, ja lumi taas voi painaa rakenteet notkolle tai työntää vettä sisään saumoista. Ikääntyvä tiilikatto myös huokoistuu lisää sitoen itseensä kosteutta, joka säänvaihteluissa vuoroin jäätyy ja sulaa lopulta rikkoen tiilet. Halkeamien kohdalta vesi pääsee katteen alle kastelemaan tiilikaton ruodepuut, ja kun tiilten kiinnityskohdat aikaa myöten lahoavat, katto alkaa painua alaspäin. Jos taas tiilikatto vuotaa rakenteisiin asti, täytyy katsastaa aluskatteen tilanne. Kenties kaivataankin tiilikaton aluskatteen korjausta, tiivistystä sekä paikkausta.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Kauniaisissa tarkoittaa yleensä täsmätoimia, kuten irronneiden peltien kiinnitystä sekä rikkinäisten kattotiilien vaihtoa. Olennaista on, että kunnostuksiin ryhdytään riittävän hyvissä ajoin; näin vältetään vakavammat kosteushaitat sekä sitä kautta isommat remontit. Hoidamme tiilikaton lahovauriopaikkaukset ja myrskyvaurioiden korjaukset, painuneen rakenteen oikaisut sekä katon saneeraukset saarikohteissa. Tiilikaton korjaus Kauniaisissa viimeistellään pintakäsittelemällä kuluneet tiilet, jotta kate saa jälleen asianmukaisen suojan säätä ja sammalta vastaan.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Kauniainen, vahvistamassa rakenteiden suojaa ja terveyttä

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Kauniainen – kokeneiden tekijöidemme taitavat kunnostukset parantavat yläpohjan turvaa. Aluskatetta tarvitaan suojaamaan rakenteet tihkuvan kosteuden vaaroilta. Jos aluskate kuitenkin on reikäinen tai revennyt, tai roikkuu irti paikoiltaan, ei vesi pääse ohjautumaan räystäitä kohden, vaan se päätyy kastelemaan rakenteet. Toisissa kohteissa haastetta voivat tuottaa alkuperäisen asennuksen virheet; kenties tiivistykset on toteutettu puutteellisesti vaikkapa ilmanvaihtokanavien suhteen. Meiltä saat varmaotteiset aluskatteen kunnostukset kohteessa kuin kohteessa – sekä peltikaton että tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Kauniaisissa.

Paikkaamme reiät sekä asennamme repeämiin uutta aluskatetta tilalle, ja kattotöiden yhteydessä silmäilemme läpi myös yläpohjan yleisen tilanteen. Korjaamme katolta kastuneet villat, valumajäljet sekä lahovauriot, ja kohennamme eristystä tai välikaton tuuletusta, jos se kondenssiongelmien vuoksi on tarpeen. Palvelemme aluskatteen korjauksissa ja paikkauksissa haastavienkin elementtien osalta, kuten jiiristä ja sisätaitteesta sekä muun muassa savupiipun kohdalta. Suoritamme aluskatteen ylösnostot sekä toteutamme tiivistämisen savupiippuun, ja asennamme jiireihin laudoitukset, saumaukset sekä pellitykset viimeisen päälle. Lisäksi teemme aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Kauniaisissa läpiviennin kohdalta – kattoikkunan, kattovalokuvun, kattoluukun, ilmanvaihtoputken ja viemärintuuletusputken kohdalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Kauniainen – korjaus parantaa koko katon toimintavarmuutta

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Kauniainen – korjaus mahdollistaa tiiviin ja pitkäikäisen katon, kun laitat asialle tehokkaan ammattitiimimme. Läpiviennit puhkaisevat vesikatteen sekä aluskatteen, joten niihin liittyy merkittävä vuotoriski. Kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Kauniaisissa, meiltä saat paikalle pätevät osaajat sekä ensiluokkaiset tuotteet. Toteutamme katon korjaukset vuotavan ilmanvaihtoputken ja viemärintuuletusputken kohdalta, sekä savupiipun, kattoluukun, kattoikkunan, kattovalokuvun tai muun vuotavan läpiviennin kohdalta. Vaihdamme hapertuneet tiivistykset ja loppuunsa kuluneet suojapellit. Asennamme myös läpivientien tiivistekappaleet sekä puuttuvat aluskatteen ylösnostot.

Meiltä löydät ratkaisun, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Kauniaisissa – ota siis yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta sekä paikkauksesta!