Katon korjauksen ammattilaiset palveluksessasi!

Peltikaton korjaukset
Tiilikaton korjaukset
Huopakaton korjaukset
Muut kattotyöt…

Katon korjaus Hausjärvi

Katon korjaus Hausjärvi – Katon kunnostus pitää talosi rakenteet kuivina sekä kunnossa. Meiltä saat luotettavan avaimet käteen- palvelun kattosi ehdoilla ja parhaaksi. Tuomme mukanamme ensiluokkaiset tuotteet paikkausmassoista kateruuveihin, harjatiivisteistä aluskatevuotiin sekä ränneihin ja kattoturvatuotteisiin. Meiltä löytyy myös laadukas kalusto, työkoneet sekä tarvikkeet, asianmukaiset putoamissuojaimet ja muut turvavarusteet. Hoidamme katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden korjaukset pienistä suuriin, yksittäisen kattovuodon tiivistyksestä aluskatteen ja rakenteiden paikkauksiin. Teemme kastuneiden villojen tai laudoitusten vaihdot sekä tulityöt ja jiirien paikkaukset. Asiakaslähtöinen palvelumme hoitaa katteen pitävästi kuntoon.

Katon korjausta Hausjärvellä tarvitaan yleensä ajan myötä, kun sään ja ympäristön arkiset kulutukset jättävät väistämättä jälkensä. Sade- ja sulamisvedet, uv-säteily sekä pakkanen syövät kattoa. Omat haasteensa tuovat myös ruoste sekä sammaleen ja jäkälän juuret. Korjaustarvetta edistää entisestään, jos katon huolto on heikolla tolalla, tai jos katon alkuperäisen asennuksen yhteydessä on tehty mainittavia virheitä. Joissakin tapauksissa katto taas vuotaa mekaanisten vaurioiden takia, jolloin vaaditaan kenties lumikuorman tuhojen tai myrskyvaurioiden korjausta. Ehkä ongelmia syntyi, kun puu kaatui talon, mökin tai katon päälle myrskyssä. Tai sitten lumi irrotti tikkaat, lumiesteen tai kattoläpiviennin, niin että kattoon syntyi reikä.

Katon korjaus, paikkaus ja tiivistys Hausjärvellä hoituu meiltä taitavin ottein, niin laajojen mekaanisten vaurioiden kuin yksittäisten elementtien suhteen. Teemme vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun tiivistykset sekä paikkaukset, ja autamme, kun katto vuotaa savupiipun juuresta tai muualta läpiviennin kohdalta. Paikkaamme sekä tiivistämme harjakatot, tasakatot, pulpetti- ja mansardikatteet, kaikki materiaalit tiilestä peltiin ja palahuovasta bitumikermikatteeseen. Voit tilata toimestamme omakotitalon, kesämökin ja autotallin katon korjaukset, kunnostukset kaikkiin asuin- ja ulkorakennuksiin sekä myös saaresta löytyviin kohteisiin. Toimialueeseemme sisältyy kattavasti muukin Kanta-Häme, kuten Riihimäki, Janakkala, Hämeenlinna, Hattula ja Loppi. Kattotyömme kuuluvat henkilöverotuksessa kotitalousvähennyksen piiriin. Sivujemme kautta voi kuluihin myös hakea joustavaa, luotettavaa rahoitusta. Ajoissa tehdyt katon kunnostukset säästävät rahaa sekä kattoa, kun yksittäiset epäkohdat saadaan kuntoon ennen niiden äitymistä pahemmiksi. Meiltä saat korjaukset loistavalla palvelulla alusta loppuun saakka – elvytämme kattosi käyttövarmuuden laatutuottein sekä -menetelmin!

Huopakaton korjaus Hausjärvi, hoitamassa kuntoon kaikenlaiset vauriot

Huopakaton korjaus Hausjärvi – paikkaukset antavat katollesi lisää käyttövuosia. Huopakaton, eli bitumikaton korjauksessa vaaditaan vahvaa asiantuntemusta. Kaikki tuotteet, tiivisteet ja massat on valittava kohteelle huolella. Samoin mahdolliset paikkapalat täytyy mitoittaa oikein ja asentaa tarkasti paikoilleen. Kunnostamme katepinnan vauriokohdat sekä paikkaamme aukeilleet saumat, ja kiinnitämme törröttävät huopanaulat tai repsottavat bitumipaanut palahuopakatolta. Leikkaamme auki kuprut tai pullistumat ja tasoitamme katteen kuntoon, ennen kuin tällaiset niin sanotut höyrypussit puhkaisevat huovan rikki. Toteutamme vaativat tasakaton korjaukset, tiivistykset tai paikkaukset, ja hoidamme kaikki huopakaton tulityöt sekä alushuovan ja umpilaudoituksen vaihdot. Saat meiltä huopakaton tai palahuopakaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Hausjärvellä, samoin kattavat huopakaton kunnostukset myös kaikissa saarikohteissa.

Huopakaton kunnostus Hausjärvellä saattaa kysyä laajojakin toimia, jos tarvitaan esimerkiksi huopakaton tai palahuopakaton myrskyvaurioiden korjausta. Ehkä myrskytuuli riepotteli huopavuotia tai myrsky irrotti pellityksiä katolta. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle. Tyypillisimmin korjaustarve kuitenkin kehittyy arkisten uhkien myötä, kun katolle löytävät kosteus, uv-säteily, lumi sekä lämpötilanvaihtelut. Vanhetessaan huovat kuivuvat niin, että halkeilun riski kasvaa. Tai huopakatto tai palahuopakatto saattaa vuotaa sammaleen syömistä saumoista. Myös osaamaton käsittely väärillä välineillä voi koitua huopakaton kohtaloksi. Esimerkiksi liian kovakourainen puhdistus tai lumenpoisto aiheuttavat mekaanisen vaurion.

Peltikaton korjaus Hausjärvi – palkintona pitävä ja tyylikäs katto

Peltikaton korjaus Hausjärvi, parantamassa kattosi vesitiiveyttä ja sitä kautta rakenteiden suojaa. Peltikatonkin onnistunut paikkaus edellyttää tietoa materiaaleista ja tuotteista. Tuomme mukanamme korkealaatuiset tiivisteet ja kiinnikkeet. Niiden avulla työnjäljestä saadaan varmasti vedenpitävä. Tiivistämme kattopeltien saumat toteuttamalla lisäkiinnitykset tarpeen mukaan, ja voimme vaihtaa kuluneet naulat tai kateruuvit laajemminkin uusiin kateruuveihin. Suoritamme peltikaton reikien paikkaukset sekä yksittäisten kattopeltien vaihdot. Huolellisten pohjatöiden avulla varmistamme tiiviin ja tyylikkään tuloksen. Saat meiltä Hausjärvellä myös peltikaton aluskatteen korjaukset, tiivistykset ja paikkaukset. Lisäksi toteutamme peltikaton korjaustyöt kaikissa saarikohteissa.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Hausjärvellä liittyy tyypillisesti katepintaan, sillä vuosien saatossa ympäristön kulutukset vievät pellistä voiton. Lika ja lehtiroska muhittavat katolla ylimääräistä kosteutta. Näin korroosio pääsee käsiksi kattoon ja ruostuttaa pellit puhki. Sään- ja lämpötilanvaihtelut saavat kattopellit elämään edestakaisin, mikä löystyttää saumat ja kiinnikkeet, niin että liitokset alkavat irvistää. Vesitiiveys menetetään, ja katto kaiken lisäksi rämisee tuulella. Toisaalta uudenkin katon voivat yllättää myrskyn tekemät vauriot. Kenties tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat jättäen katon säälle alttiiksi, tai sitten peltikatto vuotaa, kun myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Toteutamme sujuvin ottein peltikaton myrskyvaurioidenkin korjaukset. Laadukkaat tuotteet ja kokeneet tekijät hoituvat katollesi kauttamme!

Tiilikaton korjaus Hausjärvi – kunnostus on kauttamme yksilöllinen palvelu

Tiilikaton korjaus Hausjärvi, huolehdimme kattosi säältä suojaan pätevin täsmäpaikkauksin. Meiltä löytyy kattava tuotetuntemus myös tiilikaton korjauksiin liittyen. Kun teemme liikkuneiden tiilien kiinnitykset tai rikkinäisten kattotiilien vaihdot, varmistamme aina, että korvaavat tiilet sointuvat kauniisti kattoon. Voimme samoin toteuttaa suojakäsittelyt tai uudelleenpinnoitukset katteelle. Tämä palauttaa tiilen suojaavat ominaisuudet mahdollisimman lähelle alkuperäistä. Hoidamme kuntoon tiilikaton saumat sekä oikaisemme painuneen rakenteen, ja toteutamme tiilikaton aluskatteen korjaukset, tiivistykset tai paikkaukset. Kunnostamme katolta sujuvin ottein muutkin yksittäiset elementit: laudoitukset, pellitykset, jiiritaitteet, rännit sekä kattoturvatuotteet. Käsiimme voit uskoa kaikki korjaukset, kun tiilikatto vuotaa Hausjärvellä. Suoritamme samoin tiilikaton korjaukset kaikissa saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus ja tiivistys Hausjärvellä on yleensä katepinnan paikkauksia. Tiiliä nakertavat sade- ja sulamisvedet sekä toistuvat lämpötilanvaihtelut. Kosteuden vuorottainen jäätyminen ja sulaminen pakkasrapauttaa kattoa. Lopulta tiilet antavat periksi, ja vesi pääsee ruodelautoihin. Myös sammal sekä jäkälä tarttuvat juurillaan tiukasti huokoiseen tiileen, ja ne syövät katteesta mineraaleja ja sillä tavoin heikentävät kattoa. Talvisin lumi voi painaa rakenteet notkolle tai synnyttää saumoihin vuotoja. Tai tiilikatto saattaa tarvita esimerkiksi myrskyvaurioiden korjausta. Kenties rakenteita rikkoutui, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Tai sitten tuuli tai myrsky irrotti harjatiilen, kattotiilen, reunatiilen tai tiilikaton pellitykset.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Hausjärvi, pitämässä rakenteista parhaan huolen

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Hausjärvi – meiltä saat räätälöidyt täsmäratkaisut kohteeseen kuin kohteeseen. Tuomme korjauksiin laadukkaat aluskatevuodat, tiivistysmassat sekä läpivientikappaleet. Toteutamme niin peltikaton kuin tiilikatonkin aluskatteen korjaukset, tiivistykset ja paikkaukset, esimerkiksi jiiristä ja sisätaitteesta sekä vaikkapa savupiipun kohdalta. Huolehdimme katolle riittävät limitykset koko korjattavalta alueelta. Hoidamme aluskatteen ylösnostot sekä tarkan tiivistämisen savupiippuun. Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Hausjärvellä hoituu meiltä myös läpivientien suhteen, kuten ilmanvaihtoputken, kattoikkunan, kattovalokuvun, kattoluukun ja viemärintuuletusputken kohdalta. Kunnostamme yksittäiset reiät, repeämät tai muut mekaaniset vauriot. Lisäksi saat meiltä rakennekorjaukset sekä parannukset toimivuuden suhteen.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Hausjärvellä voi tulla eteen monestakin syystä. Ensinnäkin aluskate kuluu ja hapertuu siinä missä muutkin katon osat. Jatkuva altistus kosteudelle heikentää katteen tiiveyttä. Myrskytuhot, kuten kaatuva puu, voivat jouduttaa korjaustarvetta. Aluskatteen onnistunut toteutus vaatii myös erityistä ammattitaitoa, ja niinpä valitettavan yleisiä ongelmakohtia ovat asennukseen liittyvät virheet. Ehkä aluskate on asennettu väärästä suunnasta, väärinpäin tai väärälle kireydelle. Tällöin vesi ei pääse poistumaan katolta, vaan kertyy aluskatteen päälle. Tai kenties jiiripuiden väliin on jäänyt rakoa, josta kosteus pääsee tihkumaan läpi. Tai sitten puutteellinen eristys läpivientiputkissa on johtanut kondenssiongelmiin.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Hausjärvi – korjaus auttaa pitämään katon käyttökunnossa

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Hausjärvi – korjaus kohentaa toimivuutta ja pidentää käyttöikää. Myös läpivientien paikkaus vaatii laatutuotteet, kuten ensiluokkaiset tiivisteet. Kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Hausjärvellä, syynä ovat yleensä sään ja ympäristön päivittäiset rasitukset. Vaihdamme hapertuneet tiivistykset sekä aikansa eläneet suojapellit. Tarvittaessa toteutamme kunnostukset myös ympäröivien rakenteiden suhteen. Teemme katon korjaukset vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun kohdalta, sekä savupiipun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken tai muun vuotavan läpiviennin kohdalta.

Autamme, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Hausjärvellä, ja samalla voimme suorittaa muutkin korjaukset kattosi hyvinvoinnin tueksi. Toteutamme paikkaukset korkealaatuisin materiaalein sekä tuottein – näin rakenteille saadaan siisti ja pitävä suoja myös tuleviksi vuosiksi!