Katon korjauksen ammattilaiset palveluksessasi!

Peltikaton korjaukset
Tiilikaton korjaukset
Huopakaton korjaukset
Muut kattotyöt…

Katon korjaus Vihti

Katon korjaus Vihti – Kun tilaat ammattilaisemme katollesi, palkintona on pitävä ja varmatoiminen katto sekä terveet, hyvinvoivat rakenteet. Meiltä saat tasokkaat kunnostukset niin pieniin kuin suuriinkin kohteisiin. Toteutamme paikkaukset asiakaslähtöisesti avaimet käteen- periaatteella, luotettavin ja turvallisin ammattiottein aina kattosi tilanteen mukaan. Tuomme mukanamme laadukkaat tuotteet, kuten kiinnikkeet, paikkausmassat ja tiivisteet. Korjaamme kuntoon myös sadevesikourut sekä kärsineet kattoturvatuotteet. Meiltä löytyy työhön ammattitason kalusto, työkoneet ja tarvikkeet; putoamissuojaimet, telineet, henkilönostimet ja niin edelleen. Toteutamme haastavatkin kattotyöt, kuten jiirien ja aluskatteen korjaukset. Samoin teemme kastuneiden villojen vaihdot sekä lahovaurioisten rakenteiden paikkaukset.

Katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden korjaus Vihdissä voi tulla eteen monestakin syystä. Esimerkiksi myrsky tai lumi saattaa aiheuttaa katolle yllättäen mekaanisen vaurion. Kenties lumi irrotti kattoläpiviennin, tikkaat tai lumiesteen, ja seurauksena kattoon tuli reikä. Tai ehkä vahinkoa syntyi, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle. Katepinnan laittavat kuitenkin lujille myös arkiset sään ja ajan kulutukset, kuten kosteus, pakkanen, ruoste, sammal sekä auringon uv-säteily. Katto saattaa vuotaa sauman, kiinnikkeen tai yksittäisen vaurion kohdalta. Joissakin tapauksissa ongelmia taas löytyy aluskatteen ja yläpohjan tienoilta. Puutteellinen tai osaamaton kattohuolto voivat edistää korjaustarvetta. Ennen pitkää katolla alkavat oireilla myös mahdolliset asennusvirheet.

Meiltä saat mallikkaat katon paikkaukset ja tiivistykset Vihdissä, yksittäisen kattovuodon kunnostuksesta myrskyvaurioiden korjauksiin. Autamme, kun katto vuotaa savupiipun juuresta tai muualta läpiviennin kohdalta, ja teemme vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun tiivistykset sekä korjaukset. Tarjoamme sujuvaa katonkorjauspalvelua kohteena koko Uusimaa, esimerkiksi Lohja, Karkkila, Hyvinkää, Nurmijärvi ja Espoo. Lisäksi toteutamme katon korjaustyöt saaressa sijaitsevissa kohteissa. Voit tilata toimestamme omakotitalon, autotallin, varaston ja mökin katon korjaukset, ja kunnostamme pelti-, tiili- sekä huopakatot harjakatosta tasa- ja taitekattoon. Kattotyömme kuuluvat henkilöverotuksessa kotitalousvähennyksen piiriin. Sivujemme kautta voi kuluihin lisäksi hakea joustavaa rahoitusta tarpeen mukaan. Katon korjaus, paikkaus ja tiivistys kannattaa ennen muuta toteuttaa ajoissa, ennen kuin yksittäiset epäkohdat muuttuvat laajemmaksi korjaustarpeeksi. Näin vältät kosteus- ja lahohaitat sekä suuremman kokoluokan remontit, ja katosta saadaan taas tiivis ja toimiva harjalta räystäille saakka!

Huopakaton korjaus Vihti, kunnostamme kattosi vauriokohdat huolellisin ammattiottein

Huopakaton korjaus Vihti – vahva kokemuksemme ja ammattitaitomme varmistaa kattosi hyvinvoinnin. Lisäksi meiltä löytyy huopakaton suhteen kattava tuotetuntemus. Valiitsemme laadukkaat tiivisteet ja massat kattosi kunnostusta varten, ja hallitsemme huopakaton paikkapalojen käytön niin mitoituksen kuin asennuksen osalta. Liimaamme sekä tiivistämme irronneet bitumipaanut palahuopakatolta, ja naulaamme katteesta törröttävät huopanaulat takaisin aluslaudoitukseen kiinni. Käsittelemme kärsineet saumat ja paikkaamme huopakaton reiät sekä repeämät. Kuprut eli höyrypussit taas viillämme auki, jotta kate päästään tasoittamaan kuntoon. Suoritamme Vihdissä huopakaton tulityöt sekä alushuovan ja umpilaudoituksen vaihdot, samoin rakenteeltaan poikkeavan tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset. Lisäksi saat meiltä huopakaton tai palahuopakaton korjaustyöt saarikohteissa. Räätälöimme katollesi täsmäratkaisut kaikissa huopakattopulmissa.

Toteutamme kattavatkin huopakaton tai palahuopakaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Vihdissä, jos katolla tarvitaan toimia vaikkapa myrskyvaurioiden osalta. Kenties myrskytuuli riepotteli huopavuotia tai myrsky irrotti pellityksiä katolta. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon päälle. Jokainen katto joutuu ajan myötä kohtaamaan myös arkiset ympäristön uhkat, kuten sade- ja sulamisvedet, lumikuorman sekä auringon uv-säteilyn. Vanhetessaan kermit kuivuvat ja halkeilevat aiempaa helpommin. Myös sammal nakertaa huopien jiirejä, saumoja ja läpivientikohtia. Tai kenties huopakatto tai palahuopakatto vuotaa mekaanisen vaurion vuoksi, jonka osaamaton kattokäsittely vääränlaisilla välineillä on saanut katolla aikaan. Liian kovakourainen puhdistus tai lumenpoisto voi vioittaa herkkää huopaa. Kun teetät kattotyöt ammattilaistemme kautta, saat osaavan ja varmaotteisen palvelun.

Peltikaton korjaus Vihti, tiivistysten avulla katto kestää

Peltikaton korjaus Vihti – tehokkaat täsmäpaikkaukset ovat vahvaa osaamisaluettamme. Teet viisaasti, kun valitset kunnostustoimiin pätevät kattopeltiseppämme. Onnistunut peltikaton paikkaus edellyttää tasokkaita kateruuveja, sekä niihin sopivia tiivisteitä, jotta vedenpitävä työnjälki on taattu. Esimerkiksi rämisevät kattopellit korjaamme taitavilla lisäkiinnityksillä, ja kuluneet naulat tai kateruuvit voimme vaihtaa laajemminkin uusiin kateruuveihin. Hoidamme peltikaton reikien paikkaukset sekä yksittäisten kattopeltien vaihdot, samoin aluskatteen korjaukset ja tiivistykset, kun peltikatto vuotaa rakenteisiin. Lisäksi suoritamme sujuvasti peltikaton myrskyvaurioiden korjaukset Vihdissä, sekä kattavat peltikaton kunnostukset myös kaikissa saarikohteissa.

Saat meiltä laatutuottein toteutetut peltikaton korjaukset ja tiivistykset Vihdissä, tarvittiinpa kunnostusta tihkuvuotojen tai yläpohjan ongelmien takia. Peltikatto joutuu kärsimään esimerkiksi ruosteen tekemistä vaurioista, ja liitokset puolestaan joutuvat lujille sään- ja lämpötilanvaihteluissa. Kosteus, uv-säteily, pakkanen ja jää saavat kattopellit elämään edestakaisin, jolloin liitokset ja kiinnikkeet höllentyvät, ja saumat alkavat irvistää. Toisaalta uusi ja tervekin katto voi kärsiä mittavaa tuhoa, jos siihen pääsevät yllättäen iskemään myrskyn tekemät vauriot. Kenties rakenteita rikkoutui, kun myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Tai sitten tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky muulla tavoin vioitti kattoa.

Tiilikaton korjaus Vihti – siistit sekä pitävät täsmäpaikkaukset kattosi hyvinvoinnin tueksi

Tiilikaton korjaus Vihti, suojaamassa kattosi kosteusvaurioilta ja suuremman kokoluokan remonteilta. Meiltä saat laadukkaat materiaalit ja tuotteet myös kaikkiin tiilikaton paikkauksiin. Kun suoritamme liikkuneiden, haljenneiden, lohjenneiden tai rikkinäisten kattotiilien vaihdot, varmistamme aina, että uudet tiilet sointuvat tyylikkäästi kattoon. Toteutamme katteelle myös pinnoitukset tai suojakäsittelyt tarpeen mukaan. Näin tiilet saavat jatkossa paremman suojan ulkoisia uhkia vastaan. Kunnostamme taidolla tiilikaton saumat, laudoitukset sekä kattoturvatuotteet, ja suoritamme samoin aluskatteen korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset. Lisäksi saat meiltä kaikki tiilikaton myrskyvaurioiden korjaukset Vihdissä, sekä pienet ja suuret tiilikaton kunnostukset kaikissa saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Vihdissä voi tulla eteen vanhemmalla katolla. Tyypillisesti tiilikatto vuotaa katepinnan vaurioiden ja kulumien kohdalta. Säänvaihtelut yhdessä kosteuden kanssa pakkasrapauttavat tiilet, ja kattoa murentavat myös sammaleen juuret sekä talvisin lumikuorman paine. Lumi saattaa rikkoa saumakohtia tai painaa rakenteet notkolle. Jos vesi pääsee livahtamaan yläpohjaan asti, on käsissä pian kattavampia ongelmia. Meiltä saat sujuvan ammattipalvelun niissäkin haastavissa kohteissa, joissa katto on kärsinyt äkillisen vaurion vaikkapa myrskyn toimesta. Ehkä vahinkoa syntyi, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Tai sitten tuuli tai myrsky irrotti harjatiilen, kattotiilen, reunatiilen tai tiilikaton pellitykset.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Vihti – paikkaukset ovat parannuksia kattosi turvaan

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Vihti, huolellisin ottein sekä loistavalla tuloksella ammattitiimimme kautta. Toimitamme katollesi tasokkaat tuotteet, kuten tiivistysmassat ja läpivientikappaleet. Teemme peltikaton ja tiilikaton aluskatteen korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset, esimerkiksi jiiristä ja sisätaitteesta sekä vaikkapa savupiipun kohdalta. Toteutamme paikkaukset riittävin limityksin koko korjattavalta alueelta, ja suoritamme aluskatteen ylösnostot sekä hoidamme tiivistämisen savupiippuun. Lisäksi teemme aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Vihdissä läpiviennin kohdalta, kuten kattoikkunan, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken, kattoluukun ja kattovalokuvun kohdalta. Paikkaamme aluskatteen reiät ja venymät sekä muut mekaaniset vauriot. Tarvittaessa vaihdamme repeämäkohtiin uutta aluskatetta tilalle. Meiltä saat osaavin ammattiottein myös laajemmat yläpohjan korjaustyöt. Vaihdamme huonokuntoiset eristevillat sekä lahonneet puuosat rakenteista.

Miksi sitten tarvitaan aluskatteen korjausta, paikkausta ja tiivistystä Vihdissä? Aluskatteen korjaustarvetta muodostuu ensinnäkin sään ja ajan kulutusten myötä. Jatkuva altistus kosteudelle haperruttaa vähitellen katetta, ja mekaaniset vauriot, kuten myrskytuhot, voivat jouduttaa ongelmien syntyä. Aluskatteen onnistunut toteutus vaatii myös kattavaa erikoisosaamista. Siksi valitettavan usein katolta löytyy asennukseen liittyviä virheitä. Ehkä aluskate on asennettu väärästä suunnasta tai liian löysälle tai kireälle. Tai ehkä aluskatteesta uupuu ylösnostoja tai ilmanvaihtoputkista eristeet. Tämä saa aikaan kondenssivuotoja ja kattavampia kosteushaittoja. Ammattilaistemme kautta hoituvat laatukunnostukset kohteeseen kuin kohteeseen.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Vihti – korjaus on toimestamme tasokasta palvelua kattosi tarpeiden mukaan

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Vihti – korjaus tukee kattosi toimivuutta ja säilyttää rakenteet kuivina. Korjauspalvelumme hoitaa läpiviennit tiiveiksi ensiluokkaisin tuottein. Kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Vihdissä, ongelmat juontavat juurensa yleensä sään ja ympäristön kulutuksiin. Vaihdamme virttyneet tiivistykset sekä aikansa eläneet suojapellit, ja kunnostamme taidolla tarvittavilta osin myös läpivientiä ympäröivät rakenteet. Meiltä saat katon korjaukset vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun kohdalta, sekä savupiipun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken tai muun vuotavan läpiviennin kohdalta.

Autamme, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Vihdissä, ja hoidamme kattavasti muutkin korjaukset kattosi hyvinvoinnin tueksi. Toteutamme paikkaukset laatutuotteilla ja kohteelle soveltuvin menetelmin – näin varmistetaan pitävä paikkausjälki sekä kattosi täysi toimivuus!