Katon korjauksen ammattilaiset palveluksessasi!

Peltikaton korjaukset
Tiilikaton korjaukset
Huopakaton korjaukset
Muut kattotyöt…

Katon korjaus Kerava

Katon korjaus Kerava, kunnostukset hoidetaan vakuuttavin ottein ja laatutuloksin ammattilaistemme toimesta. Korjaustarpeen laajuus sekä luonne vaihtelevat siinä missä kohdekattojen ominaisuudetkin. Ehkä katto vuotaa esimerkiksi savupiipun juuresta tai piipun tai läpiviennin kohdalta, jolloin täytyy kenties teettää katon tiivistys tai yksittäisen kattovuodon korjaus. Toisissa kohteissa taas voidaan kaivata astetta kattavampia toimia, kuten painavan lumikuorman tekemien tuhojen tai myrskyvaurioiden korjausta. Kenties ongelmia syntyi, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle. Tai sitten lumi irrotti kattoläpiviennin, lumiesteen tai tikkaat, niin että kattoon tuli reikä. Arkisempiin katon haasteisiin kuuluvat sään- ja lämpötilanvaihtelut, kosteus, siitepöly, lehtiroska, sammal sekä auringon voimakas uv-säteily. Pikkuhiljaa huopa haurastuu, pelti ruostuu ja tiili halkeilee, ja tilannetta pahentavat vielä kattohuollon laiminlyönti sekä virheet katon alkuperäisessä asennuksessa.

Toteutamme tyylipuhtaat katon korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Keravalla, katepinnan paikallisista kunnostuksista vesivahinkojen ja vuotovaurioiden korjauksiin. Teemme vuotavan aluskatteen, kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun tiivistykset ja paikkaukset, kastuneiden villojen tai laudoitusten vaihdot samoin kuin kattovarustelujen korjaukset. Kunnostamme taidolla kaikenlaiset kohteet katon mallista tai materiaalista riippumatta – tiili-, huopa- sekä peltikatteet harjakatosta tasa-ja taitekattoon. Voit tilata kauttamme niin omakotitalon, kesämökin kuin autotallinkin katon korjaukset, kunnostukset pihakatokseen ja rantasaunaan sekä muihin asuin- tai ulkorakennuksiin. Lisäksi saat meiltä katon korjaustyöt saaressa sijaitsevissa kohteissa.

Ammattilaistemme kattotöihin sisältyy mahdollisuus kotitalousvähennyksen hyödyntämiseen, ja sivujemme kautta voi kuluihin hakea joustavaa, luotettavaa rahoitusta. Palvelemme korjauksissa ammattiottein ja avaimet käteen-periaatteella, laatutuottein sekä -menetelmin aina kattosi parasta ajatellen. Toimialueeseemme kuuluu Keravan ohella muukin Uusimaa, kuten Tuusula, Vantaa, Järvenpää, Sipoo sekä Pornainen. Panosta siis katon kunnossapitoon ja rakenteiden täyteen hyvinvointiin – ota yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous katon korjauksesta Keravalla!

Huopakaton korjaus Kerava – paikkauksilla elvytetään huopapinnan tiiveys

Huopakaton korjaus Kerava, paikkaus tukee kattosi vedenpitävyyttä, kun annat työt kokeneiden osaajiemme käsiin. Huopakaton, eli bitumikaton saattavat rikkoa muun muassa myrskyvahingot. Kenties huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle. Tai sitten myrskytuuli repi katolta huopia irti, tai myrsky vioitti kattotekniikkaa. Huopakaton laittavat kuitenkin lujille myös huomattavasti arkisemmat kulutukset, kuten sammalkasvusto ja lumikuorma sekä auringon paahtava uv-säteily. Kermistä aluksi löytyvä sirotepinta hiipuu vähä vähältä pois, ja kun huovat kuivuvat ikääntymisen myötä, halkeilun riski kasvaa. Kattoon saattaa syntyä reikiä, repeämiä, kulumia, painumia tai kupruja, joskus jopa suoranaisia pullistumia eli niin kutsuttuja huopakaton höyrypusseja. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vuotaa lukuisista liitoskohdistaan – erityisen vuotoherkkiin elementteihin kuuluvat saumat, jiirit sekä läpiviennit.

Hoidamme huopakaton sekä palahuopakaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Keravalla. Käsittelyaineet ja korjaustavat valitsemme tarkasti kohteen mukaan. Kun kyse on pienehköistä katepinnan kulumista, voi riittää kunnostus massalla, kun taas isompiin vauriokohtiin mitoitamme ja asennamme erityiset huopakaton paikkapalat. Tiivistämme aukeilleet tai halkeilleet saumat ja liimaamme irronneet bitumipaanut palahuopakatolta, ja leikkaamme auki sekä tasoitamme kuntoon kuprut eli huopakaton höyrypussit. Saat meiltä Keravalla tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset, samaten niin ikään huopakaton tulityöt sekä alushuovan ja umpilaudoituksen vaihdot. Lisäksi toteutamme huopakaton sekä palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaustyöt, sekä huopakaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Peltikaton korjaus Kerava – kunnostus vaikuttaa koko talon turvaan ja hyvinvointiin

Peltikaton korjaus Kerava, pidämme kattosi parhaassa iskussa ja parannamme rakenteiden turvaa. Myös peltikaton kohtaloksi saattavat koitua myrskyn tai lumen tekemät tuhot. Ehkä tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Tai sitten lumi repi mukanaan alas rännit sekä kattotuotteet, niin että peltiin tuli reikiä. Arkisempiin peltikaton uhkiin lukeutuvat sään- ja lämpötilanvaihtelut, kun sadevedet, uv-säteily, pakkanen ja jää saavat kattopellit elämään edestakaisin. Tuloksena kiinnikkeet antavat periksi ja peltikaton naulat pumppautuvat ylös, jolloin peltien liitokset alkavat irvistää, ja vesitiiveys on katolta tiessään. Kun peltikatto vuotaa, voi ongelmia löytyä myös aluskatteen ja yläpohjan tienoilta – vaikkapa aluskate saattaa olla vanhuuttaan kulunut ja sitä kautta kosteuden hapertama. Peltikaton perinteinen arkkivihollinen puolestaan on kattoa riuduttava ruoste, ja erityisen hanakasti korroosio iskee hoitamatta jääneisiin pelteihin.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Keravalla aloitetaan tilannekartoituksesta. Etsimme ongelmien tarkan syyn ja sijainnin, ja tutkimme mahdolliset vahingot. Useimmissa tapauksissa järkevin ratkaisu on nykyisen peltikaton reikien paikkaus, sekä toisinaan yksittäisten kattopeltien vaihto, kun vauriot jäävät luonteeltaan paikallisiksi. Toteutamme tunnolliset pohjatyöt, kuten lian sekä ruosteen poiston alustasta – näin massaukset ja tiivistykset tarttuvat hyvin, ja korjaustulos on siisti sekä pitävä. Hoidamme kattopeltien lisäkiinnitykset sekä naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin, samoin peltikaton aluskatteen ja yläpohjan korjaukset, paikkaukset sekä tiivistykset Keravalla. Kattopeltisepiltämme sujuvat myös peltikaton lumi- sekä myrskyvaurioiden korjaukset, sekä pienet ja suuret peltikaton kunnostukset kaikissa saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Kerava, ammattitaitoisin ottein alusta loppuun

Tiilikaton korjaus Kerava – tehokkaat tekijämme varmistavat katollesi parhaan turvan ja terveyden. Lujatekoinen tiilikattokaan ei ole immuuni sään ja ympäristön kulutuksille. Esimerkiksi sammal ja jäkälä upottavat juurensa huokoiseen tiileen, ja ne syövät katteesta mineraaleja sekä tuovat mukanaan kosteutta. Talvella huomattavaa haastetta tuottaa katon päälle kertyvä lumikuorma, sillä lumi saattaa painaa rakenteet notkolle tai synnyttää liitoksiin saumavuotoja. Ikääntyvä tiilikatto myös haurastuu lisää sitoen itseensä kosteutta, joka vuorottaisen jäätymisen ja sulamisen myötä lopulta rikkoo tiilet. Tätä tuhoisaa kierrettä sanotaan tiilikaton pakkasrapautumiseksi, ja halkeamien kohdalta vesi pääsee livahtamaan katteen alle ruodelautoihin. Jos taas tiilikatto vuotaa rakenteisiin saakka, täytyy tarkistaa aluskatteen tilanne – kenties aluskate on vaikkapa väärin asennettu tai kärsinyt mekaanisen vaurion. Tai ehkä rakenteita rikkoutui, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle, tai sitten tuuli tai myrsky irrotti harjatiilen, kattotiilen, reunatiilen tai tiilikaton pellitykset.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Keravalla tarkoittaa yleensä täsmätoimia, kuten irronneiden peltien kiinnitystä sekä rikkinäisten kattotiilien vaihtoa. Olennaista on, että kunnostuksiin ryhdytään riittävän hyvissä ajoin; näin vältetään vakavammat kattovauriot sekä turhat, ennenaikaiset remontit. Suoritamme myös tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Keravalla, samoin myrskyvaurioiden korjaustyöt sekä katon saneeraukset saarikohteissa. Tiilikaton korjauksen ja paikkauksen päätteeksi pintakäsittelemme kuluneet tiilet, jotta kärsinyt kate saadaan jälleen suojattua sään ja sammaleen vaaroilta.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Kerava, paikkaus auttaa vaalimaan rakenteiden terveyttä

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Kerava – sujuvan ja taidokkaan korjauspalvelun saat varmaotteisten osaajiemme kautta. Aluskatetta tarvitaan suojaamaan rakenteet tihkuvan kosteuden vaaroilta. Jos aluskate kuitenkin on reikäinen tai revennyt, tai roikkuu irti paikoiltaan, ei vesi pääse ohjautumaan räystäille saakka, vaan se kastelee yläpohjan eristeet. Joissakin kohteissa haastetta voivat tuottaa myös alkuperäisen asennuksen virheet – esimerkiksi limitykset ja tiivistykset on tehty puutteellisesti, tai tiivistekappaleet uupuvat kokonaan. Olipa ongelmien syy mikä tahansa, toteutamme paikkaukset taidolla – teemme peltikaton sekä tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Keravalla.

Paikkaamme aluskatteen yksittäiset reiät sekä muut mekaaniset vauriot, ja tarpeen tullen vaihdamme repeämäkohtiin uutta aluskatetta tilalle. Jos katolta löytyy lahonneita lautoja tai vettyneitä eristevilloja, hoidamme samalla kätevästi kuntoon tällaisetkin yläpohjan ongelmat. Saat meiltä aluskatteen korjaukset ja paikkaukset kaikkien katon elementtien osalta, myös jiiristä ja sisätaitteesta sekä muun muassa savupiipun kohdalta. Asennamme jiireihin laudoitukset, saumaukset sekä pellitykset viimeisen päälle, ja suoritamme aluskatteen ylösnostot sekä toteutamme tiivistämisen savupiippuun. Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Keravalla hoituu meiltä myös läpiviennin kohdalta – kattoikkunan, ilmanvaihtoputken, kattovalokuvun, viemärintuuletusputken ja kattoluukun kohdalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Kerava – korjaus luonnistuu ansioituneiden osaajiemme kautta

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Kerava – korjaus auttaa lunastamaan lisäaikaa katolle, kun työt hoitaa tarkka ja taitava ammattitiimimme. Läpiviennit muodostavat selkeän vuotoriskin puhkaistessaan vesikatteen sekä aluskatteen. Kun huomaat, että kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Keravalla, kutsu paikalle pätevät tekijämme toteuttamaan tarvittavat paikkaukset. Meiltä saat katon korjaukset vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun kohdalta, sekä savupiipun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken tai muun läpiviennin kohdalta. Vaihdamme kärsineet tiivistykset ja kuluneet sekä kolhuiset suojapellit. Samoin asennamme läpivientien tiivistekappaleet sekä puuttuvat aluskatteen ylösnostot.

Tarjoamme asiantuntevan avun, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Keravalla, ja hoidamme sujuvasti muutkin korjaukset kattosi hyvinvoinnin tueksi. Ehjä sekä energiatehokas katto edistää myös rakenteiden turvaa ja terveyttä – ota siis yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous katon korjauspalvelusta!