Katon korjauksen ammattilaiset palveluksessasi!

Peltikaton korjaukset
Tiilikaton korjaukset
Huopakaton korjaukset
Muut kattotyöt…

Katon korjaus Mäntsälä

Katon korjaus Mäntsälä – Katon kunnostustyöt sujuvat kauttamme vaivattomasti ja vakuuttavin lopputuloksin. Korjaustarpeen luonne sekä laajuus vaihtelevat siinä missä kohdekattojen ominaisuudetkin. Ehkä katto vuotaa vaikkapa savupiipun juuresta tai piipun tai läpiviennin kohdalta, niin että täytyy kenties toteuttaa katon tiivistys tai yksittäisen kattovuodon korjaus. Toisissa kohteissa taas voidaan vaatia astetta kattavampia toimia, kuten painavan lumikuorman tekemien tuhojen tai myrskyvaurioiden korjausta. Kenties vahinkoa syntyi, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle. Tai sitten lumi irrotti kattoläpiviennin, tikkaat tai lumiesteen, niin että kattoon tuli reikä. Arkisempiin katon uhkiin kuuluvat sään- ja lämpötilanvaihtelut, kosteus, siitepöly, lehtiroska, sammal sekä auringon voimakas uv-säteily. Pikkuhiljaa pellit ruostuvat, huopa halkeilee ja tiili murentuu, ja tilannetta pahentavat vielä kattohuollon laiminlyönti sekä virheet katon alkuperäisessä asennuksessa. Ajoissa tehty katon kunnostus sitä vastoin ehkäisee vakavammat vauriot. Katto välttää kosteus- ja homehaitat sekä turhat, ennenaikaiset remontit.

Meiltä saat moitteettomat katon korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Mäntsälässä, katepinnan paikallisista kunnostuksista vesivahinkojen ja vuotovaurioiden korjauksiin. Teemme vuotavan aluskatteen, kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun tiivistykset ja paikkaukset, kastuneiden villojen tai laudoitusten vaihdot samoin kuin kattoturvatuotteiden korjaukset. Käsiimme voit uskoa luottavaisin mielin kaikenkokoiset ja -tyyppiset kohteet – paikkaamme huopa-, pelti- sekä tiilikatteet harjakatosta pulpetti- ja taitekattoon. Suoritamme siististi niin omakotitalon, autotallin, -katoksen kuin mökin katon korjaukset, kunnostukset kaikkiin asuin- ja ulkorakennuksiin sekä myös saaresta löytyviin kohteisiin. Ammattilaistemme kattotöitä voit hyödyntää verotuksessa kotitalousvähennyksen kohdalla, ja sivujemme kautta on kuluihin haettavissa joustavaa rahoitusta tarpeen mukaan. Toimialueeseemme sisältyy Mäntsälän lisäksi muukin Uusimaa; Pukkila, Pornainen, Askola, Tuusula, Järvenpää ja Hyvinkää. Hoidamme korjaukset ammattiottein ja avaimet käteen- periaatteella, laatutuottein sekä -menetelmin aina kattosi tarpeiden mukaan. Panosta siis katon tuleviin käyttövuosiin teettämällä kunnostukset kauttamme – ota yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous katon korjauksesta Mäntsälässä!

Huopakaton korjaus Mäntsälä, parannamme kattosi toimintavarmuutta

Huopakaton korjaus Mäntsälä – paikkauksilla tuetaan kattosi turvaa, kun jätät työt pätevien osaajiemme käsiin. Huopakattoa, eli bitumikattoa vaivaavat ajan kanssa muun muassa katepinnan kulumat. Mekaaninen sekä kemiallinen rasitus iskevät etenkin vanhempaan huopaan, ja kun suojaava sirote hiipuu pinnasta pois, kate joutuu vaurioille alttiiksi. Lisäksi kermejä kuivattavat osaltaan ikääntyminen sekä uv-säteily, jolloin huovan elastisuus heikentyy, ja riski halkeilulle kasvaa. Katteeseen voi ilmestyä painumia, reikiä, repeämiä, vekkejä tai kupruja, joskus jopa silminnähtäviä pullistumia eli niin sanottuja huopakaton höyrypusseja. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vuotaa saumoista, jiireistä tai läpivienneistä, sammaleen juurten sekä lumikuorman vuoksi tai myrskyvaurioiden toimesta. Kenties myrskytuuli repi katolta huopia irti tai myrsky vioitti kattoa. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle.

Toteutamme huopakaton sekä palahuopakaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Mäntsälässä, katollesi turvallisin tuottein sekä menetelmin alusta loppuun saakka. Samakin ongelma voi eri kohteissa vaatia tyystin erityyppiset ratkaisut, joten yksilöllisesti räätälöity palvelumme varmistaa katollesi parhaan tuloksen. Jos kyse on pienehköistä katepinnan kulumista, voi riittää kunnostus massalla, kun taas isompiin vauriokohtiin mitoitamme ja asennamme nimenomaiset huopakaton paikkapalat. Tiivistämme halkeilleet saumat ja liimaamme irronneet bitumipaanut palahuopakatolta, ja viillämme auki kuprut eli höyrypussit pullistumien tasoitusta varten. Hoidamme Mäntsälässä tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset, samaten myös kaikki huopakaton tulityöt sekä alushuovan ja umpilaudoituksen vaihdot. Lisäksi saat meiltä huopakaton sekä palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaustyöt, sekä huopakaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Peltikaton korjaus Mäntsälä – meiltä saat tehokkaan ammattipalvelun

Peltikaton korjaus Mäntsälä, paikkaamme katepinnan haastekohdat, kuten reiät ja ruostevauriot. Korroosio valtaa herkästi etenkin hoitamatta jääneet pellit. Myös hyvin huollettu katto voi kuitenkin kärsiä vuoto- ja tiiveysongelmista, kun sään- ja lämpötilanvaihtelut aiheuttavat kattopeltien elämistä edestakaisin. Tuloksena kiinnikkeet höllentyvät ja peltikaton naulat pumppautuvat ylös, jolloin peltien liitokset alkavat irvistää, ja vesitiiveys on katolta tiessään. Jos taas peltikatto vuotaa rakenteisiin, on paras tarkistaa yläpohjan tilanne – kenties kaivataankin peltikaton aluskatteen korjausta, tiivistystä sekä paikkausta. Tai ehkäpä kattoon ovat iskeneet kyntensä myrsky- tai lumivauriot, jotka voivat saada aikaan tuntuvaa tuhoa uudella ja terveelläkin katolla. Kenties tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Tai sitten lumi pudotti rännit, tikkaat tai lumiesteet, niin että peltiin syntyi reikiä.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Mäntsälässä on toimestamme tapauskohtainen palvelu. Kartoitamme ongelmien laajuuden sekä luonteen, ja tutkimme syntyneet vahingot. Useimmissa tapauksissa korjaustoimiksi riittää nykyisen peltikaton reikien paikkaus, sekä toisinaan yksittäisten kattopeltien vaihto, kun vauriot jäävät luonteeltaan paikallisiksi. Pohjatyöt, kuten lian- ja ruosteenpoiston, toteutamme samoin huolella; näin massaukset saadaan tarttumaan hyvin, ja korjaustulos on tiivis sekä kestävä. Mikäli reikä löytyy kattopeltien kiinnikkeen tuntumasta, teemme naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin, sekä tarvittaessa lisäkiinnitykset kattopelteihin, jos pellit on alkujaan asennettu liian harvaan. Lisäksi hoidamme peltikaton lumi- sekä myrskyvaurioiden korjaukset Mäntsälässä, sekä kattavat peltikaton kunnostukset kaikissa saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Mäntsälä – räätälöimme paikkaukset kattosi tarpeisiin

Tiilikaton korjaus Mäntsälä, tiiviin sekä toimivan korjaustuloksen saat luotettavalla palvelulla kauttamme. Vankkatekoinen tiilikattokin kärsii osansa sään ja ympäristön kulutuksista. Muun muassa sammal ja jäkälä tarttuvat juurillaan huokoiseen tiileen, ja ne syövät katteesta ravinteita sekä tuovat mukanaan kosteutta. Talvella lisää haastetta tuottaa katon päälle kertyvä lumikuorma, sillä lumi saattaa painaa rakenteet notkolle tai työntää vettä sisään saumoista. Ikääntyvän tiilikaton kohtaloksi voi koitua pakkasrapautumisen kierre, kun haurastunut kate imee kosteutta, joka vuoroin jäätyy ja sulaa. Lopulta katepinta rikkoutuu niin, että vesi pääsee lahottamaan ruodepuut, ja aikaa myöten tiilet alkavat painua alaspäin, kun ne eivät enää ole missään kiinni. Jos tiilikatto vuotaa rakenteisiin, on syytä tutkia aluskatteen tilanne – siinäkin voi ilmetä epäkohtia, kuten vaurioita tai asennusvirheitä. Tai ehkä katto kärsi vahinkoa, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle, tai kun tuuli tai myrsky irrotti harjatiilen, kattotiilen, reunatiilen tai tiilikaton pellitykset.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Mäntsälässä ehkäisee vakavammat vauriot, kuten ikävät kosteus- ja homehaitat sekä turhat, ennenaikaiset remontit. Tyypillisesti korjaustarve tiilikatolla osoittautuu luonteeltaan hyvinkin paikalliseksi, jolloin katolle riittävät täsmätoimet, kuten rikkinäisten kattotiilien vaihto. Toteutamme myös tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Mäntsälässä, samoin myrskyvaurioiden korjaustyöt sekä katon kunnostukset saarikohteissa. Viimeistelemme tiilikaton korjauksen ja paikkauksen pintakäsittelemällä kuluneet tiilet, jotta kärsinyt kate saadaan jälleen hylkimään säätä, likaa ja sammalta.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Mäntsälä, vahvistamme yläpohjan tiiveyttä ja turvaa

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Mäntsälä – kunnostamme kattosi täydellä taidolla yläpohjan vaurioita myöten. Aluskate on välttämätön osa toimintakykyistä kattoa etenkin maamme vaihtuvissa sääoloissa. Laadukas ja oikein asennettu aluskate poistaa sekä ulkoa että sisältä tulevan kosteuden, ennen kuin se tiivistyy eristeisiin tai muualle yläpohjan rakenteisiin. Jos aluskate kuitenkin on reikäinen tai revennyt, tai roikkuu osittain irti paikoiltaan, ei vesi pääse poistumaan toivottua reittiä, vaan se viipyy yläpohjan vaivoina. Meiltä saat sujuvat kunnostukset, oli vaurioiden luonne mikä tahansa – teemme peltikaton sekä tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Mäntsälässä.

Paikkaamme reiät sekä vaihdamme repeämiin uutta aluskatetta tilalle, ja korjaamme katolta valumajäljet, lahovauriot tai kastuneet villat. Olennainen seikka toimivuuden kannalta on riittävä ilmanvaihto rakenteissa, joten parannamme myös eristystä tai välikaton tuuletusta, jos se kondenssiongelmien takia on tarpeen. Saat meiltä aluskatteen korjaukset ja paikkaukset minkä tahansa elementin suhteen, myös jiiristä ja sisätaitteesta sekä muun muassa savupiipun kohdalta. Asennamme jiireihin laudoitukset, saumaukset sekä pellitykset viimeisen päälle, ja suoritamme aluskatteen ylösnostot sekä toteutamme tiivistämisen savupiippuun. Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Mäntsälässä sujuu meiltä myös läpiviennin kohdalta; kattoikkunan, kattovalokuvun, ilmanvaihtoputken, kattoluukun ja viemärintuuletusputken kohdalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Mäntsälä – korjaus hoituu meiltä sujuvin ottein ja siistillä kädenjäljellä

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Mäntsälä – korjaus parantaa kattosi toimintavarmuutta, kun laitat asialle tehokkaan ammattitiimimme. Läpiviennit puhkaisevat sekä vesikatteen että aluskatteen, joten niihin sisältyy selkeä vuotoriski. Kun huomaat, että kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Mäntsälässä, kutsu paikalle kokeneet osaajamme palauttamaan kattosi tiiveys. Suoritamme katon korjaukset vuotavan savupiipun, kattoikkunan ja kattovalokuvun kohdalta, sekä kattoluukun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken tai muun vuotavan läpiviennin kohdalta. Uusimme repsottavat suojapellit ja aikansa eläneet tiivisteet. Lisäksi asennamme aluskatteen ylösnostot sekä niiden puuttuvat tiivistekappaleet.

Tiedämme mitä tehdä, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Mäntsälässä – ota siis yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta sekä paikkauksesta!