Katon korjauksen ammattilaiset palveluksessasi!

Peltikaton korjaukset
Tiilikaton korjaukset
Huopakaton korjaukset
Muut kattotyöt…

Katon korjaus Tampere

Katon korjaus Tampere – Toteutamme takuuvarmasti onnistuvia tiilikattokorjauksia, peltikattokorjauksia ja huopakattokorjauksia! Ota yhteyttä, kun seuraavan kerran tarvitset omakotitalon, kesämökin, autotallin, autokatoksen tai jonkin muun piharakennuksen katon korjausta Tampereella, niin tulemme laittamaan kattosi priimakuntoon. Korjaamme tasakatot, harjakatot ja esimerkiksi aumakatot myös sellaisilla paikkakunnilla kuin Lempäälä, Orivesi, Pirkkala, Ruovesi ja Ylöjärvi, sillä koko Pirkanmaa on aluetta, jolla katonkorjauspalvelua tarjoamme.

Katon korjaus ja katon paikkaus hinnoitellaan tapauskohtaisesti, sillä jokainen kattokorjaus on omanlaisensa kokonaisuus. Uskomme sinun olevan tyytyväinen siihen kohtuulliseen ja järkiperäiseen hintaan, jolla kattosi korjaamme. Halutessasi voit hakea esimerkiksi kattovuodon korjaukselle rahoitusta luotettavalta yhteistyökumppaniltamme. Kun urakka on ohi, voit hakea myös kotitalousvähennystä!

Meidän ammattilaisemme tekevät kernaasti kaikenlaiset kattokorjaukset. Puutumme nopeasti siihen, että katto vuotaa savupiipun juuresta. Myös vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaus aloitetaan mahdollisimman pian. Kun katto vuotaa, katonkorjauspalvelun tuleekin pitää kiirettä, sillä nopean toiminnan ansiosta voidaan välttyä katon vesivahinkojen korjaukselta (kuten yläpohjan kastuneiden villojen vaihtamiselta).

Myös myrskyvaurioiden korjauksella on hoppu. Myrsky voi rikkoa uutta tai vanhaa kattoa monin eri tavoin, kuten esimerkiksi irrottamalla osan kattopelleistä. Sekin on mahdollista, että peltikatto, tiilikatto tai huopakatto vaurioituu siksi, että puu kaatuu katon päälle. Tekemämme katon korjaus Tampereella on ratkaisu tällaiseenkin tilanteeseen. Teemme kaiken tarvittavan (kuten aluskatteen korjauksen), ja siksi kattosi voi kestää vielä pitkään.

Katon korjaus Tampereella onnistuu ilman muuta myös saarikohteissa. Kun siis tarvitset isoa tai pientä katon tiivistystä, ota yhteyttä ja pyydä kilpailukykyinen tarjous – muuta ei tarvita! Pysyt kärryillä kattosi tarpeista, kun tarkastat sen säännöllisesti. Näin saat tietää ajoissa esimerkiksi siitä, että kattoon on tullut reikiä siksi, että lumi on irrottanut lumiesteet.

Huopakaton korjaus Tampere – Taiturimainen huopakattokorjaus ratkaisee katon pulmat

Huopakaton korjaus Tampere – Tasakaton tai harjakaton kunnostus kannattaa tilata meidän taiturimaisilta bitumikattoeksperteiltämme! Paikkaamme tietenkin myös pulpettikatot, aumakatot ja esimerkiksi taitekatot. Ei ole sellaista huopakattokorjausta, mitä emme osaisi toteuttaa, joten ota yhteyttä ja pyydä oivallinen tarjous mistä tahansa kattokorjauksesta. Asiantuntevin ottein tehty kattokorjaus ratkaisee katon kaikki pulmat.

Saatat tarvita huopakaton korjausta Tampereella esimerkiksi siksi, että katto on vaurioitunut talven mittaan. On mahdollista, että huopakatto tai palahuopakatto vuotaa jonkin läpiviennin kohdalta. Mitä nopeammin huopakaton tai palahuopakaton korjaus ja paikkaus suoritetaan, sen parempi, sillä näin voidaan välttyä katon alle kehittyviltä kosteusvaurioilta.

Toisinaan voi olla tarvetta myös huopakaton tai palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaustöille. Ei ole kovin tavallista, että huopakatto tai palahuopakatto vaurioituu siksi, että puu kaatuu huopakaton päälle myrskyssä. Jos näin kuitenkin käy, ota yhteyttä ja tilaa huopakaton korjaus Tampereelle meiltä. Me teemme taidokkaasti ne haasteellisetkin huopakaton tai palahuopakaton korjaustyöt – myös saarikohteissa!

Ota yhteyttä tähän katonkorjauspalveluun silloinkin, kun tarvitset huopakaton tai palahuopakaton reikien paikkausta. Teemme mielellämme myös saumojen tiivistyksen ja ilmakuplien sekä ryppyjen tasoituksen. Hyvissä ajoin tehty huopakaton tai palahuopakaton tiivistys voi auttaa välttymään monilta pulmilta. Myös huopakattohuolloista kannattaa pitää kiinni. Säännöllisesti huollettu bitumikatto kestää erilaisia rasituksia paremmin kuin katto, minkä on annettu likaantua ja sammaloitua.

Voimme tehdä jonkin huopakattohuollon harja- tai esimerkiksi tasakaton korjauksen yhteydessä. Esimerkiksi vuotavan huopakaton korjaus Tampereella voi täydentyä vaikkapa roskien poistolla. Poistamme roskat kattoystävällisellä tavalla, sillä tiedämme, että liian kovakouraiset otteet voivat vaurioittaa bitumikatetta. Tarvittaessa voimme tehdä huopakaton pinnoituksen, minkä avulla kattopinta saadaan uutta vastaavaan kuntoon. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää asiasta!

Peltikaton korjaus Tampere – Tarmokkaat peltikattoammattilaisemme panevat parastaan joka katolla

Peltikaton korjaus Tampere – Tarmoa tai ammattitaitoa ei tämän katonkorjauspalvelun ammattilaisilta puutu! Meidän kattopeltiseppämme ja peltikattokorjaajamme panevat parastaan joka katolla. Ota yhteyttä ja pyydä mainio tarjous kesämökin, varaston, autotallin, omakotitalon tai vaikkapa rantasaunan peltikaton korjauksesta. Muuta sinun ei tarvitsekaan tehdä, sillä peltikaton korjaus Tampereella hoidetaan aina avaimet käteen -periaatteella. Tämähän tarkoittaa siis sitä, että teemme kaikki työvaiheet sinun puolestasi.

Jos kyse on peltikaton reikien paikkauksesta, työvaiheita ei välttämättä ole kovin montaa – etenkin, jos peltikaton korjaus Tampereella päästään aloittamaan pian reikien synnyttyä. Vaikka katossa olisi reikiä, katon alla olevat rakenteet eivät kastu, jos aluskate on kunnossa. Aluskate on heti vesikatteen alla, ja sen tehtävä on kuljettaa peltikatteen läpi mahdollisesti tihkuva kosteus ulos. Se suojaa katon alapuolisia osia myös kondenssivedeltä. Aluskatteen rooli on siis hyvin tärkeä. Jos aluskate ei ole ehjä, tilaa meiltä peltikaton aluskatteen korjaus.

Peltikaton myrskyvaurioiden korjaustöihin voi liittyä enemmänkin erilaisia työvaiheita – varsinkin, jos on kyse siitä, että myrsky on kaatanut puun peltikaton päälle. Meiltä luonnistuu mikä tahansa peltikaton korjaus Tampereella – myös sellainen, minkä yhteydessä on tehtävä lukuisia erilaisia toimenpiteitä. Se, kuinka aaltopeltikatto tai esimerkiksi lukkosaumakatto on korjattava, selvitetään tapauskohtaisesti. Samalla selviää myös peltikattokorjauksen hinta.

Peltikaton korjaustyöt (kuten kattopeltien vaihdot) onnistuvat erinomaisella hinta-laatusuhteella myös saarikohteissa. Urakkaan voidaan liittää toimenpiteitä, joiden avulla voidaan ehkäistä uusia pulmia. Hyvä esimerkki tällaisesta toimenpiteestä on kattopeltien lisäkiinnityksien asentaminen. Lisäkiinnityksillä voidaan estää tuulta irrottamasta kattopeltejä tai peltilistoja. Joissain tapauksissa tarvitaan kattopeltien naulojen tai kateruuvien vaihtoa uusiksi kateruuveiksi. Näin voidaan estää esimerkiksi se, että peltikatto vuotaa naulan reiästä tai ruuvin kannasta.

Tiilikaton korjaus Tampere – Tavoitteletko pitkäikäistä tiilikattoa? Ota yhteyttä tiilikattokorjaajiimme

Tiilikaton korjaus Tampere – Tasokkaat tiilikattoammattilaisemme korjaavat sinunkin savitiilikattosi tai betonitiilikattosi! Toteuttamamme tiilikaton korjaus ja paikkaus tekee erittäin hyvää katollesi. Vielä hetki sitten huonokuntoinen ja epätiivis katto on taas erinomaisessa kunnossa! Tiivis katto voi kestää pitkään, sillä tiiviin katon alla kattorakenteet pysyvät terveinä ja lujina.

Tiilikaton korjaus Tampereella voi jatkua jollain kattohuollolla, kuten vaikkapa sammaleiden poistolla. Kattohuollot kohentavat katon kuntoa entisestään. Huollettu katto näyttää hyvältä, minkä lisäksi se voi kestää todella pitkään.

Toteutamme tiilikaton korjaustyöt mielellämme myös saarikohteissa, joten rakennuksen sijainti ei ole este. Kun siis seuraavan kerran huomaat tarvitsevasi esimerkiksi rikkinäisten kattotiilien vaihtoa, ota yhteyttä ja päästä ammattilaisemme asialle!

Katto on hyvä tarkastaa kahdesti vuodessa, jotta pienetkään vauriot eivät jäisi korjaamatta jo mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Keväällä tehty kattotarkastus voi paljastaa sen, että tiilikatto vuotaa jonkin läpiviennin kohdalta. Kurkistus katon alle voi johtaa havaintoon siitä, että on aika tehdä tiilikaton aluskatteen korjaus – ja niin edelleen. On mahdollista ja jopa todennäköistä, että et tarvitse tiilikaton korjausta Tampereella, mutta asia kannattaa varmistaa joka kevät.

Seuraavan kerran katon tiiviys tulee tarkastaa viimeistään syksyllä, sillä saatat tarvita esimerkiksi tiilikaton myrskyvaurioiden korjausta. Jos puu on kaatunut tiilikaton päälle, huomaat asian muutenkin, mutta näin tuskin pääsee käymään. Tavallisempaa on, että tuuli irrottaa reunatiilen, harjatiilen, jonkin muun kattotiilen tai joitain kattovarusteita. Joka tapauksessa: jos kattosi ei ole kunnossa talven kynnyksellä, ota yhteyttä ja tilaa tiilikaton korjaus Tampereelle!

Katonkorjauspalvelumme palvelee toki talvellakin. Monet kattopaikkaukset voidaan tehdä myös talvella. Talvella voidaan tarvita myös lumenpudotuksia ja jäänsulatuksia. Nekin kuuluvat palveluvalikoimaamme kaikkien muiden tiilikattohuoltojen lailla.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Tampere – Korjaus onnistuu kiistattoman hyvin, kun tilaat sen meiltä

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Tampere – Korjaus ei jää puolitiehen, kun tilaat sen tältä katonkorjauspalvelulta! Meidän huolelliset kattokorjaajamme tekevät kaiken tarvittavan puolestasi, ja kattokorjaus onnistuu aina kiistattoman hyvin.

Riippuu tilanteesta, mitä kaikkea vuotavan läpiviennin korjaus edellyttää. Hyvä nyrkkisääntö on se, että mitä aikaisemmassa vaiheessa katon korjaus esimerkiksi vuotavan savupiipun kohdalta tilataan, sitä yksinkertaisempi urakasta tulee. Urakan yksinkertaisuus näkyy tietenkin myös kattokorjauksen hinnassa.

Tarkoitamme yksinkertaisuudella tässä yhteydessä sekä työvaiheiden laajuutta että määrää. Jos siihen, että kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Tampereella, puututaan jo varhaisessa vaiheessa, ei ehkä tarvita muuta kuin vesikatteen ja läpiviennin liitoskohdan tiivistys. Ammattilaisiltamme tällainen kattotiivistys hoituu nopeasti, ja hintalappukin on pieni.

Mitä pidempään kattoläpivienti (kuten kattoikkuna, kattovalokupu tai kattoluukku) vuotaa Tampereella, sitä todennäköisempää on, että katon alapuoliset osat kastuvat. Aluskatteet ovat kestäviä, mutta pitkään jatkuva kattovuoto voi saada aluskatteen pettämään. Silloin kosteus pääsee tekemisiin kattorakenteiden kanssa. Kosteus voi saada puuosat lahoamaan. Lahovaurioista pääsee eroon vain uusimalla puurakenteet (ainakin osittain). Kosteus ei tee hyvää myöskään eristeille, joiden tehtävänä on estää lämpöä karkaamasta. Kastuneet eristeet voivat homehtua. Aikanaan tämä voi vaikuttaa sisäilman laatuun.

Ota siis yhteyttä heti, kun huomaat, että jokin kattoläpivienti – kuten kattoikkuna, kattovalokupu tai kattoluukku – vuotaa Tampereella. Tilaa saman tien myös katon korjaus vuotavan ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken tai TV-antennin kohdalta. Aloitamme kattokorjauksen nopealla aikataululla, ja siihen voidaan yhdistää muitakin kattotöitä. Kun vuotavan läpiviennin korjaus on tehty, voimme toteuttaa vaikkapa katon harjauksen tai lintuverkkojen uusimisen.