Katon korjauksen ammattilaiset palveluksessasi!

Peltikaton korjaukset
Tiilikaton korjaukset
Huopakaton korjaukset
Muut kattotyöt…

Katon korjaus Hanko

Katon korjaus Hanko – tehokkailla ja taitavilla katon kunnostustöillämme kattosi suoja kohentuu ja toimintavarmuus paranee. Meiltä saat paikkaukset avaimet käteen- palveluna yksityiskohtia myöten. Kokeneet tekijämme tutkivat tarkasti kohdekaton tilanteen, ja kattava tuotetuntemuksemme viimeistelee toimivan tuloksen. Tuomme mukanamme laadukkaat tuotteet, materiaalit sekä tarvikkeet: tiivisteet, kateruuvit, aluskatevuodat, paikkausmassat, työkoneet ja telineet. Toteutamme vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun tiivistykset sekä korjaukset, ja tarpeen vaatiessa kunnostamme myös rännit sekä kattoturvatuotteet. Autamme, kun katto vuotaa savupiipun juuresta tai sauman tai kiinnikkeen kohdalta, tai kun katolla ilmenee muita haasteita tiiveyden ja toimivuuden suhteen.

Katon korjaus, paikkaus ja tiivistys Hangossa voi yllättää uudenkin katteen, jos kyseessä ovat vaikkapa myrskyvaurioiden tai lumikuorman tekemät tuhot. Kenties puu kaatui talon, mökin tai katon päälle, niin että rakenteita rikkoutui. Tai sitten lumi irrotti kattoläpiviennin, tikkaat tai lumiesteen, ja seurauksena kattoon tuli reikä. Yleisimpiin korjauksiin kuitenkin kuuluvat yksittäisen kattovuodon paikkaukset, kun monenlaiset sään ja ympäristön uhkat ovat vieneet katteesta veronsa. Kosteus, lehtiroska, pakkanen ja uv-säteily heikentävät käyttövarmuutta. Materiaalista riippuen kattoon voi pinttyä myös sammalta tai ruostetta. Korjaustarvetta edistävät omalta osaltaan puutteet katon huollossa. Lisäksi ongelmia saattavat tuottaa asennukseen liittyvät virheet.

Hoidamme taidolla kaikki katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden korjaukset Hangossa, kastuneiden villojen tai laudoitusten vaihdosta aluskatteen ja läpivientien korjauksiin. Toteutamme sujuvasti omakotitalon, autotallin, -katoksen ja mökin katon korjaukset, kunnostukset varastoon ja pihasaunaan sekä muihin asuin- tai ulkorakennuksiin. Saat meiltä paikkaukset pelti-, tiili-, huopa- sekä palahuopakatoille, ja kunnostamme katetyypit harjakatosta aumakattoon sekä tasakatosta mansardikatteeseen. Toimialueeseemme kuuluu Hangon ohessa muukin Uusimaa; Raasepori, Inkoo, Lohja, Siuntio, Vihti ja Kirkkonummi. Lisäksi suoritamme katon korjaustyöt saaressa sijaitsevissa kohteissa. Ammattilaistemme kattotöitä voit hyödyntää verotuksessa kotitalousvähennyksen kohdalla, ja sivujemme kautta on kuluihin lisäksi haettavissa joustavaa rahoitusta tarpeen mukaan. Korjaukset täytyy ennen muuta teettää nopeasti epäkohtien ilmettyä. Näin ikävämpiä ja kalliimpia kosteushaittoja ei pääse kehittymään katolle. Kun siis tarvitset laadukasta kattopalvelua, käänny osaajiemme puoleen – toteutamme korjaukset laatutuottein sekä kohteen mukaan räätälöidyin metodein!

Huopakaton korjaus Hanko, paikkaus tukee kattosi hyvinvointia ja tiivistää haastekohdat

Huopakaton korjaus Hanko – varmistamme kattosi vedenpitävyyden tarkoin ja taitavin ottein. Huopakaton, eli bitumikaton paikkaus vaatii tekijältään kattavaa tuotetuntemusta. Tuomme työmaalle ensiluokkaiset massat sekä muut tiivistysaineet, ja meiltä sujuu paikkapalojen huolellinen mitoitus sekä oikeaoppinen asennus ja käyttö. Kunnostamme katepinnan repeämät, reiät, vekit, painumat tai rypyt. Tiivistämme saumat sekä kiinnitämme palahuopakaton ylösnousseet huopanaulat tai bitumipaanut. Jos kosteus on päässyt kermien väliin ja pullistanut huovan kupruille, leikkaamme auki nämä niin sanotut höyrypussit katteen tasoitusta varten. Toteutamme huopakaton tulityöt sekä esimerkiksi jiirien tai läpivientien paikkaukset. Samaten saat meiltä tasakaton korjaukset, tiivistykset ja paikkaukset. Tarvittaessa suoritamme kunnostustoimet myös alushuopaan tai umpilaudoitukseen liittyen. Lisäksi teemme huopakaton tai palahuopakaton korjaustyöt saaressa sijaitsevissa kohteissa.

Monetkin mekaaniset tai kemialliset rasitukset saattavat johtaa siihen, että tarvitaan huopakaton tai palahuopakaton korjausta, paikkausta ja tiivistystä Hangossa. Sammaleen sekä jäkälän juuret voivat aukoa kermien saumat, tai ikääntyminen kuivattaa huopia niin, että halkeilun riski kasvaa. Myös uv-säteily, kosteus sekä lämpötilanvaihtelut laittavat katteen lujille, ja osaamaton käsittely vääränlaisilla välineillä voi vioittaa huopaa. Joskus taas kaivataan huopakaton tai palahuopakaton myrskyvaurioiden korjausta, jos katto vuotaa vaikkapa, kun myrskytuuli irrotti huopia tai pellityksiä katolta. Tai ehkä huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle. Meiltä saat vahvalla taidolla kaikki huopakaton korjaukset Hangossa.

Peltikaton korjaus Hanko, tiivistys uudistaa kattosi suojan

Peltikaton korjaus Hanko – kokeneet tekijämme hoitavat kattosi laatutuotteilla kuntoon. Kattopeltisepiltämme löytyy kattava tietotaito paikkauksiin liittyen. Asennamme katollesi korkealaatuiset tiivisteet sekä kiinnikkeet. Näin työnjäljestä saadaan kautta linjan tiivis ja pitkäikäinen. Jos peltien saumat irvistävät tai jos katto rämisee tuulella, korjaamme tällaiset epäkohdat kuntoon kattopeltien lisäkiinnityksillä. Samalla vaihdamme kuluneet naulat tai kateruuvit laajemminkin uusiin kateruuveihin. Huolehdimme mukaan myös tuliterät tiivisteet vedenpitävyyttä silmällä pitäen. Suoritamme katepinnan kunnostukset, kuten peltikaton reikien paikkaukset, tai jos vauriot paikantuvat selvästi tietyille kohdin kattoa, teemme yksittäisten kattopeltien vaihdot. Hoidamme peltikaton aluskatteen korjaukset, tiivistykset tai paikkaukset. Lisäksi saat meiltä peltikaton korjaustyöt kaikissa saarikohteissa.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Hangossa voi tarkoittaa laajojakin toimia, jos kunnostus tulee kyseeseen vaikkapa myrskyvaurioiden vuoksi. Kenties tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat jättäen katon säälle alttiiksi. Tai sitten ongelmia syntyi, kun myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Toisaalta peltikatto saattaa vuotaa arkisten kulutusten myötä, kun kosteus, pakkanen, lumi sekä uv-säteily vuoroin iskevät kattoon. Lämpötilanvaihteluissa kiinnikkeet höltyvät ja peltikaton naulat pumppautuvat ylös. Saumat alkavat irvistää, jolloin vesitiiveys on katolta mennyttä. Kaiken tämän lisäksi korroosiokin voi ruostuttaa peltejä puhki, varsinkin vanhemmanpuoleisella tai hoitamattomalla katolla. Kauttamme sujuvat siististi peltikaton korjaukset ja paikkaukset Hangossa. Tuloksena on kaunis sekä kestävä katto parhaalla toimivuudella.

Tiilikaton korjaus Hanko – kattotiilet ja tiilikatto takaisin kuntoon

Tiilikaton korjaus Hanko, hoitamassa kattosi epäkohdat kuntoon niin vesikatteen kuin yläpohjan osalta. Myös tiilikaton onnistunut paikkaus varmistetaan laatutekijöillä sekä -tuotteilla. Jos tarvitaan vaikkapa haljenneiden, lohjenneiden tai rikkinäisten kattotiilien vaihto, varmistamme aina, että uudet tiilet istuvat moitteettomasti kattoon. Samaten saat meiltä tarvittaessa suojakäsittelyt tai uudelleenpinnoitukset katolle, jotta tiili pystyy jatkossa paremmin hylkimään kosteuden ja kasvuston uhkia. Kun tiilikatto vuotaa, paikkaamme katolta kärsineet saumat tai jiirit, sekä hoidamme aluskatteen tai yläpohjankin korjaukset, tiivistykset ja paikkaukset. Oikaisemme painuneen rakenteen ja kunnostamme katon yksittäiset elementit: pellitykset, laudoitukset, rännit tai kattoturvatuotteet. Toteutamme taitavat tiilikaton paikkaukset ja tiivistykset Hangossa, samoin pienet ja suuret tiilikaton korjaukset saaressa sijaitsevissa kohteissa.

Tiilikaton korjaus tai paikkaus Hangossa on kauttamme yksilöllinen palvelu, sillä korjaustarpeen syyt voivat vaihdella paljonkin kohdekatosta riippuen. Tavallisimpiin rasituksiin kuuluvat erilaiset sään ja ympäristön uhkat, kun kosteus ja lämpötilanvaihtelut muun muassa pakkasrapauttavat tiilet. Myös sammal sekä jäkälä tarttuvat juurillaan tiukasti huokoiseen tiileen, ja ne syövät katteesta mineraaleja sekä tuovat tullessaan kosteutta. Talvikausi synnyttää lisää haastetta jo muutenkin raskaalle katolle; lumi saattaa painaa rakenteet notkolle tai työntää vettä sisään saumoista. Tai ehkä tuuli tai myrsky irrotti ja vei mennessään harjatiilen, kattotiilen tai reunatiilen, tai sitten myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle, niin että rakenteita rikkoutui. Meiltä löytyy laadukkaat tuotteet sekä metodit myös tiilikaton myrskyvaurioiden korjauksiin. Olipa siis haasteiden luonne mikä tahansa, pyydä apuun ammattitiimimme.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Hanko – paikkaus pitää rakenteet parhaassa turvassa

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Hanko, asiantuntijamme toteuttavat katollesi pitävät laatukorjaukset. Tasokkailla tuotteilla on tärkeä rooli aluskatteenkin paikkaustoimissa. Toteutamme peltikaton sekä tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Hangossa, muun muassa jiiristä ja sisätaitteesta sekä vaikkapa savupiipun kohdalta. Käytössämme on laadukkaat tiivistysmassat sekä läpivientikappaleet. Hoidamme tyylipuhtaat ylösnostot sekä aluskatteen tiivistämisen savupiippuun. Suoritamme aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset samaten läpivientien kohdalta: kattoikkunan, kattovalokuvun, kattoluukun, ilmanvaihtoputken ja viemärintuuletusputken kohdalta. Paikkaamme reiät ja repeämät tai muut mekaaniset vauriot. Lisäksi teemme kunnostukset ilmanvaihdon sekä eristyksen ja rakenteiden suhteen.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Hangossa voi tulla eteen iän myötä, tai kun jatkuva altistuminen kosteudelle vähitellen hapertaa tiiveyden. Mekaaniset vauriot, kuten myrskytuhot, voivat kiihdyttää korjaustarvetta. Valitettavan usein törmäämme katolla myös alkuperäisen asennuksen virheisiin. Kenties jiiripuiden väliin on jäänyt rakoa, niin että aluskate vuotaa, tai ehkä eristykset ja tiivistykset ovat riittämättömiä ilmanvaihtoputkien kohdalla. Tai aluskate on voitu asentaa väärästä suunnasta tai liian löysälle tai kireälle. Tällaiset selkeät epäkohdat aiheuttavat kosteus- ja lahohaittoja.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Hanko – korjaus palvelee palauttamassa läpiviennit takaisin tiiveiksi

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Hanko – korjaus palauttaa läpivienneille parhaan toimintakyvyn. Meiltä hoituvat myös läpiviennin paikkaukset ensiluokkaisin tuottein. Kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Hangossa, syynä ovat yleensä sään ja iän myötä hapertuneet tiivistykset. Vaihdamme myös kärsineet suojapellit tai muut vioittuneet läpiviennin osat, sekä toteutamme tarpeen tullen kunnostukset läpivientiä ympäröiviin rakenteisiin. Suoritamme katon korjaukset vuotavan savupiipun, kattoikkunan ja kattovalokuvun kohdalta, sekä kattoluukun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken tai muun vuotavan läpiviennin kohdalta.

Saat meiltä avun, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Hangossa, tai kun kattosi vaatii muita toimia tiiveyden saamiseksi kuntoon. Mukanamme tuomme aina tasokkaat tuotteet, työkalut, -koneet sekä tarvikkeet – panosta siis katon täyteen hyvinvointiin teettämällä korjaukset kauttamme!