Katon korjauksen ammattilaiset palveluksessasi!

Peltikaton korjaukset
Tiilikaton korjaukset
Huopakaton korjaukset
Muut kattotyöt…

Katon korjaus Forssa

Katon korjaus Forssa – Ammattilaistemme toteuttaman katon korjauksen ja tiivistysten ansiosta katto kestää ja toimintavarmuus säilyy. Meiltä saat kaikkiin katon tilanteisiin pätevän ammattipalvelun. Tuomme mukanamme laadukkaat tuotteet, tiivisteet, työkalut ja tarvikkeet, samoin kattovarustelut, putoamissuojaimet sekä tarvittavat työkoneet ja kaluston. Kauttamme hoituvat varmoin ottein haastavatkin korjaustoimet – teemme kastuneiden villojen tai laudoitusten vaihdot sekä tulityöt ja jiirien paikkaukset. Hoidamme kunnostukset asiakaslähtöisesti avaimet käteen- periaatteella, ja räätälöimme työt aina kattosi ehdoilla alusta loppuun saakka. Tarvitsitpa yksittäisen kattovuodon paikkausta tai laajempaa yläpohjan korjausta, meiltä saat sujuvan ja siistin toteutuksen, joka palvelee kattosi etua.

Katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden korjaus Forssassa voi tulla eteen monestakin syystä. Katto saattaa vuotaa arkisten kulutusten, kuten säänvaihteluiden seurauksena. Kosteus, pakkanen sekä uv-säteily jättävät kaikki jälkensä kattoon, ja tuloksena syntyy reikiä, kulumia, halkeamia, repeämiä tai kolhuja. Toisinaan vaurioita löytyy esimerkiksi sauman tai kiinnikkeen tuntumasta. Tai sitten katto vuotaa vaikkapa savupiipun juuresta tai muualta läpivientien kohdalta. Aluskatteen korjaus voi tulla kyseeseen, jos kosteus on haperruttanut aluskatteen, tai jos alkuperäisen asennuksen yhteydessä on tehty kohtalokkaita virheitä. Myös puutteellinen tai osaamaton kattohuolto voi edistää ongelmien syntyä. Joskus taas tarvitaan lumikuorman tuhojen tai myrskyvaurioiden korjausta. Ehkä rakenteita rikkoutui, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle. Tai sitten lumi irrotti lumiesteen, tikkaat tai kattoläpiviennin, niin että kattoon tuli reikä.

Katon korjaus, paikkaus ja tiivistys Forssassa hoituu meiltä kaikkiin kohteisiin, pelti-, tiili- sekä huopakatoille harjakatosta tasa- ja taitekattoon. Suoritamme siististi niin omakotitalon, autotallin, -katoksen kuin mökin katon korjaukset, kunnostukset varastoon ja pihasaunaan sekä muihin asuin- tai ulkorakennuksiin. Lisäksi saat meiltä katon korjaustyöt saaressa sijaitsevissa kohteissa. Toimialueeseemme sisältyy laajalti koko lähiseutu ja Kanta-Häme; Humppila, Jokioinen, Koijärvi, Tammela, Hämeenlinna ja Ypäjä. Sivujemme kautta voi kuluihin hakea myös joustavaa rahoitusta tarpeen mukaan, ja ammattilaistemme kattotyöt kuuluvat verotuksessa kotitalousvähennyksen piiriin. Toteutamme vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun tiivistykset ja paikkaukset, sadevesikourujen kunnostukset tai mitkä tahansa tarvittavat korjaukset. Ajoissa tehdyt kattotyöt pitävät loitolla laajemmat kosteusongelmat, ja palauttavat katollesi parhaan tiiveyden sekä kattavan käyttövarmuuden!

Huopakaton korjaus Forssa – paikkaus hoituu kauttamme haastaviinkin kohteisiin

Huopakaton korjaus Forssa, tukemassa kattosi toimintavarmuutta ja samalla rakenteiden turvaa. Meiltä löytyy harjaantuneet ammattilaiset sekä laatutuotteet huopakaton paikkaukseen. Tuomme katollesi ensiluokkaiset tiivistysmassat ja -materiaalit, samoin huolella mitoitetut paikkapalat, jotka asennamme vauriokohtiin. Jos katolta löytyy suoranaisia pullistumia eli niin sanottuja huopakaton höyrypusseja, leikkaamme kuprut varoen auki ja tiivistämme katteen kuntoon. Hoidamme Forssassa huopakaton tulityöt sekä alushuovan ja umpilaudoituksen vaihdot, samoin taitoa kysyvät tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset. Lisäksi suoritamme huopakaton tai palahuopakaton korjaustyöt saarikohteissa. Olivatpa vauriot pieniä tai suuria, saat kauttamme osaavan palvelun.

Huopakaton tai palahuopakaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Forssassa on useimmiten täsmätöitä. Huopa kuivuu, kuluu ja vanhenee, sekä kärsii säänvaihteluista. Kermejä nakertavat niin jäätävä pakkanen kuin auringon uv-säteilykin, samoin sade- ja sulamisvedet, lehtiroska, lumi sekä sammaleen juuret. Huopakatto tai palahuopakatto saattaa vuotaa auenneiden saumojen kohdalta, tai katepinnan reikien ja repeämien tai muiden yksittäisten vaurioiden takia. Osaamaton kattokäsittely voi aiheuttaa huovalle omat haasteensa, ja joskus taas kaivataan huopakaton tai palahuopakaton myrskyvaurioiden korjausta. Ehkä myrskytuuli riepotteli huopavuotia tai myrsky irrotti pellityksiä katolta. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle.

Peltikaton korjaus Forssa, avaimet käteen- palvelulla kattosi tilanteen mukaan

Peltikaton korjaus Forssa – suunnittelemme ja suoritamme paikkaukset aina kattosi tilanteen mukaan. Onnistunut korjaus vaatii laadukkaat tuotteet sekä luotettavat ammattiosaajat. Kokeneet kattopeltiseppämme hoitavat kunnostukset taidolla, ensiluokkaisilla kiinnikkeillä sekä niihin sopivin tiivistein. Vaihdamme kattopeltien kuluneet naulat tai kateruuvit uusiin kateruuveihin, ja suoritamme lisäkiinnitykset tarpeen mukaan, jos pellit irvistävät tai rämisevät tuulella. Peltikaton korjaus ja tiivistys Forssassa voi tarkoittaa myös reikien paikkausta, aluskatteen ja yläpohjan kunnostuksia tai vaurioituneiden kattopeltien vaihtoa. Suoritamme paikkaukset varmoin ottein katolla kuin katolla. Meiltä saat kattavasti peltikaton korjaustyöt myös kaikissa saarikohteissa.

Kun peltikatto vuotaa Forssassa, saattaa kyse olla myrskyvaurioista, tai talven lumikuorman tekemistä tuhoista, jotka vaativat välitöntä korjausta. Ehkä lumi pudotti rännit, lumiesteet tai tikkaat, tai riipi alas tullessaan peltipinnan piloille. Tai sitten tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Sään ja ympäristön kulutukset laittavat peltikaton muutenkin koville, kun pellit elävät edestakaisin toistuvissa lämpötilanvaihteluissa. Vähitellen kiinnikkeet antavat periksi ja peltikaton naulat pumppautuvat ylös. Liitokset alkavat irvistää, ja vesitiiveys on mennyttä. Peltikaton ongelmiin kuuluvat samaten ruosteen tekemät vauriot. Korroosio syövyttää herkästi etenkin hoitamatta jääneet pellit.

Tiilikaton korjaus Forssa – kunnostus koituu koko talon parhaaksi

Tiilikaton korjaus Forssa, paikkausten avulla kattosi säilyttää parhaan toimintakyvyn. Myös tiilikaton kohdalla tietotaito sekä tuotetuntemus ovat valttia. Kun toteutamme liikkuneiden tiilien kiinnitykset sekä rikkinäisten kattotiilien vaihdot, varmistamme että uudet tiilet istuvat kauniisti kattoon. Tiivistämme saumat ja jiirit sekä kunnostamme pellitykset ja kattoturvatuotteet. Saat meiltä myös tiilikaton aluskatteen korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset. Korjaustöiden lomassa hoidamme tarpeen mukaan suojakäsittelyn tai pinnoituksen katolle, jotta rapautuneet tiilet saadaan jatkossa paremmin turvaan ulkoisilta uhkilta. Oikaisemme painuneen rakenteen ja teemme myrskyvaurioiden korjaukset Forssassa, samoin pienet ja suuret tiilikaton kunnostukset kaikissa saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Forssassa voi tulla ajan myötä tarpeeseen, kun katto vuotaa ympäristön kulutusten, kuten sään ja sammaleen toimesta. Kosteus sekä lämpötilanvaihtelut saavat aikaan tiilien pakkasrapautumista. Sammal taas syö katteesta ravinteita sekä ujuttaa juurensa tiileen. Talvisin lumikuorma voi lisätä taakkaa jo muutenkin raskaalla katolla, sillä lumi saattaa painaa rakenteet notkolle tai työntää vettä sisään saumoista. Jos aluskatekin on nähnyt parhaat päivänsä ja kosteus pääsee yläpohjaan asti, on tuloksena ennen pitkää lahovaurioita sekä muita ongelmia rakenteissa. Tai kenties katto kärsi vahinkoa, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Tai sitten tuuli tai myrsky irrotti harjatiilen, kattotiilen, reunatiilen tai tiilikaton pellitykset.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Forssa, paikkaus palauttaa katollesi pitävän turvan

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Forssa – kokenut tiimimme hoitaa maaliin haastavatkin katot sekä kohteet. Meiltä löytyy kunnostuksiin laadukkaat eristeet, tiivistysmassat ja läpivientikappaleet. Teemme peltikaton sekä tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Forssassa, muun muassa jiiristä ja sisätaitteesta sekä vaikkapa savupiipun kohdalta. Varmistamme että limitykset toteutetaan riittäviksi koko korjattavalta alueelta, ja hoidamme aluskatteen ylösnostot sekä tarkan tiivistämisen savupiippuun. Lisäksi teemme aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset läpivientien suhteen, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun, kattoluukun, ilmanvaihtoputken tai viemärintuuletusputken kohdalta. Paikkaamme aluskatteen reiät ja repeämät sekä muut mekaaniset vauriot. Vaihdamme myös kastuneet eristevillat sekä lahovaurioiset puuosat rakenteista.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Forssassa voi tulla eteen äkkiarvaamatta, jos katto kärsii mekaanisen vaurion vaikkapa myrskytuhojen toimesta. Lisäksi aluskatekin joutuu kohtaamaan sään sekä ympäristön kulutukset, ja jatkuva altistus kosteudelle hapertaa katetta pikkuhiljaa. Eräs valitettavan yleinen haaste ovat aluskatteen asennusvirheet, joilla osaamaton tekijä voi saada aikaan mittavaa vahinkoa katolla. Ehkä aluskate on asennettu väärästä suunnasta tai liian löysälle tai kireälle, tai sitten aluskatteesta puuttuu ylösnostoja tai ilmanvaihtoputkista eristeet. Seurauksena katolle syntyy vaurioita, vuotoja ja toimivuusongelmia. Meiltä saat kunnostukset laatutuottein sekä kattavalla taidolla ja kokemuksella.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Forssa – korjaus on tyylipuhdas palvelu osaajiemme kautta

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Forssa – korjaus hoitaa kärsineet läpiviennit kuntoon ja vahvistaa käyttövarmuutta. Läpivientien paikkauksetkin onnistuvat kauttamme luotettavasti ja laatutuotteilla. Kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Forssassa, tyypillinen syy ovat säänvaihtelut sekä ympäristön mekaaniset rasitukset. Vaihdamme hapertuneet tiivistykset tai muut vaurioituneet läpiviennin osat. Tarvittaessa toteutamme paikkaustoimet myös ympäröivien rakenteiden suhteen. Meiltä hoituu katon korjaus vuotavan ilmanvaihtoputken sekä viemärintuuletusputken kohdalta, samoin savupiipun, kattoluukun, kattoikkunan, kattovalokuvun tai muun läpiviennin kohdalta.

Tiedämme mitä tehdä, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Forssassa, ja suoritamme taidolla muutkin korjaukset kattosi tilanteen mukaan. Apuun otamme ensiluokkaiset tuotteet, tarvikkeet, työkalut sekä materiaalit. Tuloksena saat takuulla priimakuntoisen, kauniin ja kestävän katon!