Katon korjauksen ammattilaiset palveluksessasi!

Peltikaton korjaukset
Tiilikaton korjaukset
Huopakaton korjaukset
Muut kattotyöt…

Katon korjaus Lohja

Katon korjaus Lohja – Katon korjaus pitää rakenteet kuivina ja kunnossa, kun työt hoitaa ansioitunut ammattitiimimme. Korjaustarpeen luonne sekä laajuus vaihtelevat siinä missä kohdekattojen ominaisuudetkin. Ehkä katto vuotaa esimerkiksi savupiipun juuresta tai piipun tai läpiviennin kohdalta, niin että täytyy kenties toteuttaa katon tiivistys tai yksittäisen kattovuodon korjaus. Toisissa kohteissa taas voidaan kaivata astetta kattavampia toimia, kuten painavan lumikuorman tekemien tuhojen tai myrskyvaurioiden korjausta. Kenties haasteita syntyi, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle. Tai sitten lumi irrotti tikkaat, kattoläpiviennin tai lumiesteen, niin että kattoon tuli reikä. Arkisempiin katon vaivoihin lukeutuvat sään- ja lämpötilanvaihtelut, kosteus, siitepöly, lehtiroska, sammal sekä auringon paahtava uv-säteily. Vähitellen tiilet murentuvat, pelti ruostuu ja huopa halkeilee, ja tilannetta pahentavat vielä kattohuollon laiminlyönti sekä virheet katon alkuperäisessä asennuksessa. Ajoissa tehty katon kunnostus sen sijaan säästää monelta murheelta. Katto välttää kosteus- ja lahohaitat sekä turhat, ennenaikaiset remontit.

Toteutamme taitavat katon korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Lohjalla, katepinnan paikallisista kunnostuksista vesivahinkojen ja vuotovaurioiden korjauksiin. Teemme vuotavan aluskatteen, kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun tiivistykset ja paikkaukset, kastuneiden villojen tai laudoitusten vaihdot samoin kuin kattoturvatuotteiden korjaukset. Kunnostamme tyylillä kaikenlaiset kohteet riippumatta katon mallista tai materiaalista – harja-, auma-, pulpetti- ja taitekatot tiilestä peltiin sekä palahuopaan. Suoritamme siististi niin omakotitalon, autotallin, -katoksen kuin mökin katon korjaukset, kunnostukset kaikkiin asuin- ja ulkorakennuksiin sekä myös saaressa sijaitseviin kohteisiin. Ammattilaistemme kattotöitä voit hyödyntää verotuksessa kotitalousvähennyksen kohdalla, ja sivujemme kautta on kuluihin haettavissa joustavaa, luotettavaa rahoitusta. Toimialueeseemme sisältyy Lohjan ohella muukin Uusimaa; Vihti, Karkkila, Siuntio, Inkoo, Raasepori, Sammatti, Karjalohja ja Nummi-Pusula. Hoidamme korjaukset tunnollisesti ja laatutuottein sekä -menetelmin, avaimet käteen- periaatteella aina kattosi tarpeiden mukaan. Meiltä saat kattotöihin parhaan palvelun sekä loistavan lopputuloksen – ota siis yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta Lohjalla!

Huopakaton korjaus Lohja, haastavatkin korjaustoimet onnistuvat kauttamme

Huopakaton korjaus Lohja – tehokkaat paikkaukset katollesi toteuttaa pätevä ammattitiimimme. Huopakatolla, eli bitumikatolla tyypillinen vaiva ovat muun muassa katepinnan kulumat. Mekaaninen sekä kemiallinen rasitus syövät suojaavan sirotteen pois, ja kun ikääntyminen sekä uv-säteily kuivattavat huopaa, riski halkeilulle kasvaa. Kermeihin voi ilmestyä reikiä, repeämiä, vekkejä, painumia tai kupruja, joskus jopa silminnähtäviä pullistumia eli niin kutsuttuja huopakaton höyrypusseja. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vuotaa liitoksista, jiireistä tai läpivienneistä, sammaleen juurten sekä lumikuorman vuoksi tai myrskyvaurioiden toimesta. Kenties huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle, tai kun myrskytuuli repi katolta huopia irti tai myrsky vioitti kattoa.

Meiltä saat huopakaton sekä palahuopakaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Lohjalla, katepinnan kunnostuksista huopakaton tulitöihin sekä myrskyvaurioiden korjauksiin. Valitsemme kaikki tarveaineet ja työkalut huolella vaurioiden mukaan, jotta työnjälki on kaikin puolin siisti ja pitävä sekä mahdollisimman pitkäikäinen. Tiivistämme aukeilleet tai halkeilleet saumat ja liimaamme irronneet bitumipaanut palahuopakatolta, ja käsittelemme massalla kuntoon pienehköt katepinnan kulumat. Isompiin vauriokohtiin mitoitamme ja asennamme erityiset huopakaton paikkapalat, ja kuprut eli höyrypussit viillämme auki pullistumien tasoitusta varten. Suoritamme Lohjalla myös huopakaton alushuovan ja umpilaudoituksen vaihdot, samoin taitoa vaativat tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset. Lisäksi toteutamme huopakaton sekä palahuopakaton korjaustyöt saarikohteissa – katto kuin katto ja homma kuin homma, käsissämme paikkaus luonnistuu!

Peltikaton korjaus Lohja, paikkaus tuo katolle pitkäaikaista hyötyä

Peltikaton korjaus Lohja – paikkaamme kokenein ja sujuvin ottein katepinnan reiät sekä ruostekohdat. Korroosio iskee kyntensä etenkin hoitamatta jääneisiin pelteihin. Kuitenkin myös hyvin huollettu katto voi kärsiä vuoto- ja tiiveysongelmista, kun sadevedet, uv-säteily, pakkanen ja jää saavat kattopellit elämään edestakaisin. Tuloksena tästä kiinnikkeet löystyvät ja peltikaton naulat pumppautuvat ylös, jolloin peltien liitokset alkavat irvistää, ja vesitiiveys on katolta tiessään. Jos taas peltikatto vuotaa rakenteisiin, on paras katsastaa yläpohjan tilanne – ehkä tarvitaankin peltikaton aluskatteen korjausta, tiivistystä sekä paikkausta. Tai kenties kattoon ovat päässeet käsiksi myrsky- tai lumivauriot, jotka voivat saada aikaan tuntuvaa tuhoa uudella ja terveelläkin katolla. Ehkä tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Tai sitten lumi riuhtoi mukanaan alas rännit sekä kattotuotteet, niin että peltiin syntyi reikiä.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Lohjalla aloitetaan tilannekartoituksesta, sekä huolella hoidetuista pohjatöistä, kuten lian- sekä ruosteenpoistosta. Useimmissa kohteissa paras tapa edetä on nykyisen peltikaton reikien paikkaus, sekä toisinaan yksittäisten kattopeltien vaihto, kun vauriot jäävät luonteeltaan paikallisiksi. Mikäli reikä löytyy kattopeltien kiinnikkeen tuntumasta, teemme naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin, sekä tarvittaessa lisäkiinnitykset kattopelteihin, jos pellit on alkujaan asennettu liian harvaan. Lisäksi suoritamme peltikaton lumi- sekä myrskyvaurioiden korjaukset Lohjalla, sekä peltikaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Lohja – meiltä saat kunnostukset kokenein ottein ja täydellä tietotaidolla

Tiilikaton korjaus Lohja, vaivaton ja vakuuttava kunnostuspalvelu hoituu osaajiemme toimesta. Vankkatekoinen tiilikattokin joutuu kärsimään sään ja ympäristön kulutuksista. Esimerkiksi sammal ja jäkälä upottavat juurensa huokoiseen tiileen, ja ne syövät katteesta mineraaleja sekä tuovat mukanaan kosteutta. Talvella lisää vaikeuksia tuottaa katon päälle kertyvä lumikuorma, sillä lumi voi painaa rakenteet notkolle tai synnyttää liitoksiin saumavuotoja. Ikääntyvän tiilikaton kohtaloksi voi koitua pakkasrapautumisen kierre, kun haurastunut kate imee kosteutta, joka vuoroin jäätyy ja sulaa. Lopulta tiilet rikkoutuvat niin, että vesi pääsee kastelemaan ruodepuut, ja kun tiilten kiinnityskohdat aikaa myöten lahoavat, katto alkaa painua alaspäin. Jos tiilikatto vuotaa rakenteisiin saakka, täytyy tutkia aluskatteen tilanne – siinäkin voi ilmetä epäkohtia, kuten vaurioita tai asennusvirheitä. Tai kenties rakenteita rikkoutui, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle, tai kun tuuli tai myrsky irrotti harjatiilen, kattotiilen, reunatiilen tai tiilikaton pellitykset.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Lohjalla tarkoittaa yleensä täsmätoimia, kuten irronneiden peltien kiinnitystä sekä rikkinäisten kattotiilien vaihtoa. Olennaista on, että korjaustoimiin tartutaan riittävän hyvissä ajoin; näin vältetään vakavammat kattovauriot sekä sitä kautta ennenaikaiset remontit. Saat meiltä myös tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Lohjalla, samoin myrskyvaurioiden korjaustyöt sekä katon saneeraukset saarikohteissa. Tiilikaton korjauksen ja paikkauksen lopuksi pintakäsittelemme kuluneet tiilet, jotta kate pystyy jälleen pitämään puolensa kosteutta ja kasvustoa vastaan.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Lohja – palkintona pitkä ja laadukas käyttökaari

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Lohja, osaavat ja kokeneet ammattilaisemme palauttavat kattosi tiiveyden. Aluskate on välttämätön osa toimintakykyistä kattoa etenkin maamme vaihtelevissa sääoloissa. Laadukas ja oikein asennettu aluskate poistaa sekä ulkoa että sisältä tulevan kosteuden, ennen kuin se tiivistyy eristeisiin tai muualle yläpohjan rakenteisiin. Jos aluskate kuitenkin on reikäinen tai revennyt, tai jopa roikkuu osittain irti, ei vesi pääse siirtymään räystäille saakka, vaan se viipyy yläpohjan vaivoina. Toteutamme aluskatteen laatukunnostukset kohteessa kuin kohteessa – teemme peltikaton sekä tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Lohjalla.

Paikkaamme reiät sekä vaihdamme repeämiin uutta aluskatetta tilalle, ja korjaamme katolta valumajäljet, lahovauriot tai kastuneet villat. Tärkeässä roolissa toimivuuden kannalta on riittävä ilmanvaihto, joten parannamme myös eristystä tai välikaton tuuletusta, jos se kondenssiongelmien vuoksi on tarpeen. Hoidamme aluskatteen korjaukset ja paikkaukset haastavienkin elementtien osalta, kuten jiiristä ja sisätaitteesta sekä muun muassa savupiipun kohdalta. Suoritamme aluskatteen ylösnostot sekä huolehdimme tiivistämisen savupiippuun, ja asennamme jiireihin oppikirjan mukaiset, kahdensuuntaiset aluskatteet. Lisäksi teemme aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Lohjalla läpiviennin kohdalta; kattoikkunan, ilmanvaihtoputken, kattoluukun, kattovalokuvun sekä viemärintuuletusputken kohdalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Lohja – korjaus hoituu huolellisin ottein ja kokemuksella kauttamme

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Lohja – korjaus kohentaa kattosi kuntoa ja toimivuutta, kun laitat asialle rautaiset ammattilaisemme. Läpiviennit puhkaisevat sekä vesikatteen että aluskatteen, joten niihin sisältyy huomattava vuotoriski. Kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Lohjalla, viisas ratkaisu on pyytää paikalle kokeneet kattoasiantuntijamme. Hoidamme katon korjaukset vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun kohdalta, sekä savupiipun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken tai muun läpiviennin kohdalta. Uusimme repsottavat suojapellit ja falskaavat tai vioittuneet tiivisteet. Asennamme myös aluskatteen ylösnostot sekä niiden puuttuvat tiivistekappaleet.

Tiedämme mitä tehdä, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Lohjalla – ota siis yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta sekä paikkauksesta!