Katon korjauksen ammattilaiset palveluksessasi!

Peltikaton korjaukset
Tiilikaton korjaukset
Huopakaton korjaukset
Muut kattotyöt…

Katon korjaus Tuusula

Katon korjaus Tuusula, siisti katon korjauksen työnjälki ja toimiva tulos syntyy ammattilaistemme käsissä. Meiltä löytyy paikkauksiin kattava tuotetuntemus sekä ensiluokkaiset materiaalit ja tarvikkeet. Tuomme mukanamme kateruuvit, paikkausmassat, aluskatevuodat sekä harjatiivisteet, samoin ammattitason henkilönostimet sekä putoamissuojaimet ja turvavarusteet. Korjaamme katolta myös sadevesikourut ja erilaiset kattoturvatuotteet. Työt hoituvat kauttamme avaimet käteen- periaatteella joustavasti kattosi mukaan. Katon korjaus, paikkaus ja tiivistys kattaa meillä haastavatkin kunnostustoimet, kuten vuotavan aluskatteen, kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun tiivistykset ja paikkaukset. Teemme kastuneiden villojen tai laudoitusten vaihdot sekä myrskyvaurioiden korjaukset. Kokeneet osaajamme takaavat kattotöihin parhaan mahdollisen tuloksen.

Kun katto vuotaa Tuusulassa, korjaus voi tulla eteen monestakin eri syystä. Tavallisimmin vauriot paikantuvat kuitenkin katepinnan reikiin ja kulumiin. Kosteus, ruoste sekä sammal tuottavat katolle omat haasteensa, esimerkiksi kuprujen, halkeamien, kolhujen, painumien tai auenneiden saumojen muodossa. Katto saattaa vuotaa myös kiinnikkeen kohdalta tai vaikkapa savupiipun juuresta. Toisinaan ongelmat ulottuvat aluskatteen ja yläpohjan tienoille. Kattohuollon laiminlyönti tai asennusvirheet voivat jouduttaa korjaustarvetta, tai sitten myrsky ja lumi voivat tuoda mukanaan äkillisiä mekaanisia vaurioita. Ehkä rakenteita rikkoutui, kun puu kaatui talon, mökin tai katon päälle myrskyssä. Tai kenties lumi irrotti tikkaat, lumiesteen tai kattoläpiviennin, niin että kattoon tuli reikä.

Meiltä saat kaikki katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden korjaukset Tuusulassa, yksittäisen kattovuodon kunnostuksesta laajempiin rakennepaikkauksiin. Tiivistämme taidolla harjakatot, aumakatot, pulpetti- ja mansardikatot, kaikki materiaalit pellistä tiileen ja bitumikermistä palahuopakatteeseen. Kauttamme saat sujuvasti omakotitalon, kesämökin ja autotallin katon korjaukset, kunnostukset varastoon ja pihakatokseen sekä muihin asuin- tai ulkorakennuksiin. Lisäksi suoritamme katon korjaustyöt saaressa sijaitsevissa kohteissa. Toimialueeseemme kuuluu Tuusulan lisäksi muukin Uusimaa, esimerkiksi Mäntsälä, Hyvinkää, Järvenpää, Vantaa ja Nurmijärvi. Ammattilaistemme kattotöitä kannattaa hyödyntää kotitalousvähennyksessä verotuksessa, ja sivujemme kautta voi kuluihin hakea myös joustavaa rahoitusta tarpeen mukaan. Ajoissa tehty katon korjaus sekä paikkaus on viisas panostus kattoosi. Tuloksena on parempi toimintavarmuus ja moitteeton suoja rakenteille!

Huopakaton korjaus Tuusula – paikkauksilla kattosi pidetään tiiviinä

Huopakaton korjaus Tuusula, paikkaukset hoitavat kattosi turvaan laajemmilta kosteushaitoilta. Huopakaton, eli bitumikaton onnistunut korjaus kysyy kattavaa tuotetuntemusta. Toimitamme katollesi ensiluokkaiset tiivistykset, bitumiliimat ja massat, samoin tarkasti mitoitetut paikkapalat, jotka asennamme vauriokohtiin. Tarvittaessa leikkaamme varoen auki kuprut eli huopakaton höyrypussit, jotta pullistumat päästään tasoittamaan ja huopa taas tiivistämään kuntoon. Käsittelemme kärsineet saumat ja suoritamme alushuovan tai umpilaudoituksen vaihdot, samoin huopakaton tulityöt sekä tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset. Lisäksi hoidamme huopakaton tai palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaukset Tuusulassa, sekä kaikki huopakaton kunnostukset myös saaressa sijaitsevissa kohteissa.

Miksi tehdään huopakaton tai palahuopakaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Tuusulassa? Katto joutuu kohtaamaan monenlaista rasitusta käyttökaarensa varrella. Kermejä kuluttavat kosteus, pakkanen, lumikuorma ja uv-säteily, samoin katepintaa nakertavat sammaleen juuret sekä toistuvat lämpötilanvaihtelut. Huopa myös kuivuu ikääntymisen myötä, jolloin halkeilun riski kasvaa. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vuotaa yllättävien mekaanisten vaurioiden vuoksi. Taitamaton lumenpoisto tai puhdistus väärillä välineillä voi vioittaa pehmeää huopaa, ja huonolla tuurilla kattoon voivat iskeä myrskyn aikaansaamat tuhot. Ehkä huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle. Meiltä saat luotettavan huopakattopalvelun niin pieniin kuin suuriinkin haasteisiin.

Peltikaton korjaus Tuusula, vahvalla taidolla tekijöidemme toimesta

Peltikaton korjaus Tuusula – huolellisena palveluna osaajiemme toimesta harjalta räystäille saakka. Kokeneet kattopeltiseppämme tiivistävät kattosi laatutuotteilla. Peltikaton kohdalla tärkeässä roolissa ovat kiinnitykset sekä niiden tiivisteet – jos kattopellit esimerkiksi rämisevät tuulella, suoritamme lisäkiinnitykset niihin. Voimme vaihtaa laajemminkin kattopeltien kuluneet naulat tai kateruuvit uusiin kateruuveihin, asentaen mukaan aina ensiluokkaisen tiivisteen, jotta vedenpitävä tulos on taattu. Peltikaton korjaus ja tiivistys Tuusulassa voi olla katepinnan reikien paikkausta, tai yksittäisten kattopeltien vaihtoa, jos vauriot keskittyvät tietyille osin kattoa. Kun peltikatto vuotaa rakenteisiin, teemme yläpohjan lahovauriopaikkaukset, sekä laadukkaat aluskatteen korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset. Lisäksi hoidamme peltikaton lumi- sekä myrskyvaurioiden korjaukset. Kauttamme saat myös peltikaton korjaustyöt kaikissa saarikohteissa.

Peltikaton korjaus Tuusulassa voi tulla uudellakin katolla eteen, mikäli katteeseen iskevät myrskyvauriot tai lumen tekemät tuhot. Kenties lumi pudotti rännit, lumiesteet tai tikkaat, tai raapi alas tullessaan peltipinnan naarmuille. Tai sitten tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Arkisetkin sään ja ympäristön rasitukset heikentävät katon tiiveyttä, kun toistuvat lämpötilanvaihtelut saavat kattopellit elämään edestakaisin. Tuloksena kiinnikkeet höllentyvät ja liitokset alkavat irvistää. Vesitiiveys on mennyttä, ja katto kaiken lisäksi rämisee tuulella. Katepinnan vaurioita syntyy ruosteen tekemistä rei’istä. Korroosio valtaa pellit hanakasti varsinkin vanhemmiten.

Tiilikaton korjaus Tuusula, palautamme katolle käyttövarmuuden

Tiilikaton korjaus Tuusula – meiltä löytyy tehokkaat ja toimivat ratkaisut kaikkiin kattosi haasteisiin. Myös tiilikaton kohdalla huomioimme tarkasti materiaalin erityispiirteet. Kun teemme lohjenneiden, paikoiltaan liikkuneiden tai rikkinäisten kattotiilien vaihdot, pidämme huolen, että uudet tiilet istuvat tyylikkäästi kattoon. Jos ilmenee tarvetta suojakäsittelylle tai tiilien uudelleenpinnoitukselle, kohennamme niiltäkin osin kattosi suojaa laadukkain täsmätuottein. Kunnostamme tiilikaton saumat, jiirit, pellitykset sekä kattoturvatuotteet, ja oikaisemme painuneen rakenteen sekä hoidamme myrskyvaurioiden korjaukset. Lisäksi teemme tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Tuusulassa. Toteutamme taitavasti tiilikaton korjaustyöt saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Tuusulassa voi tulla tarpeeseen myrskytuhojen myötä, jolloin vaurioita voi löytyä katepinnan naarmuista rikkinäisiin välikaton rakenteisiin. Ehkä tuuli tai myrsky irrotti ja vei mukanaan harjatiilen, kattotiilen tai reunatiilen. Tai sitten myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle, tai myrsky muulla tavoin vioitti kattoa. Useimmiten tiilikatto kuitenkin vuotaa arkisten kulutusten johdosta, kun sadevedet, ilmansaasteet ja uv-säteily ovat vieneet katosta veronsa. Kosteus yhdessä säänvaihteluiden kanssa pakkasrapauttaa tiilet. Talvisin lumi voi painaa rakenteet notkolle tai työntää vettä saumoista sisään. Myös sammaleen ja jäkälän juuret murentavat huokoista katepintaa, ja kun tiilet lopulta antavat periksi, vesi pääsee kastelemaan ruodepuut. Tiilten kiinnityskohdat lahoavat, ja katto alkaa painua alaspäin. Pahimmassa tapauksessa ongelmista kehittyy kosteushaittoja myös yläpohjaan.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Tuusula – kunnostukset parantavat kattosi suojaa

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Tuusula, pitävin ottein sekä täydellä taidolla kohteeseen kuin kohteeseen. Tuomme mukanamme laadukkaat eristevillat, tiivistysmassat sekä läpivientikappaleet. Hoidamme peltikaton sekä tiilikaton aluskatteen korjaukset, tiivistykset ja paikkaukset, muun muassa jiiristä ja sisätaitteesta sekä vaikkapa savupiipun kohdalta. Varmistamme limitysten riittävyyden koko korjattavalta alueelta, ja toteutamme aluskatteen ylösnostot sekä tarkan tiivistämisen savupiippuun. Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Tuusulassa sujuu meiltä myös läpivientien suhteen, esimerkiksi kattoikkunan, kattovalokuvun, ilmanvaihtoputken, kattoluukun ja viemärintuuletusputken kohdalta. Paikkaamme yksittäiset reiät ja repeämät sekä kunnostamme roikkuvan aluskatteen. Tarpeen tullen vaihdamme vauriokohtiin uutta aluskatetta tilalle. Meiltä löytyy sopivat laatutuotteet myös kattavampiin yläpohjan korjauksiin. Uusimme kastuneet eristevillat sekä lahovaurioiset rakenteet.

Minkä takia tehdään aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Tuusulassa? Korjaustarpeen syyt vaihtelevat jälleen siinä missä kohteena olevat katotkin. Ajan hammas nakertaa aluskatetta, kuten myös jatkuva altistus kosteudelle, ja huonolla tuurilla katto voi kärsiä yllättävän myrskyvaurion. Aluskate on myös haastava toteuttaa, ja vaatii kattavaa taitoa. Siksi valitettavan yleisiä aluskatteen kohdalla ovat asennukseen liittyvät virheet. Ehkä jiiripuiden väliin on jäänyt rakoa, tai aluskate asennettu väärälle kireydelle, tai sitten eristykset on toteutettu riittämättömiksi vaikkapa ilmanvaihtokanavien suhteen. Tällaiset epäkohdat johtavat ennen pitkää kosteus- ja laho-ongelmiin. Ota siksi yhteys osaaviin ammattilaisiimme, niin korjaamme kattosi kuntoon.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Tuusula – korjaus hoituu sujuvasti osaajiemme käsissä

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Tuusula – korjaus hoitaa kattosi tiiveyden kuntoon yksityiskohtia myöten. Meiltä saat ensiluokkaiset läpiviennin tiivisteet sekä muut paikkauksessa tarvittavat tuotteet. Kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Tuusulassa, kyse on yleensä arkisista uhkista, kuten sään- ja lämpötilanvaihteluista. Uusimme esimerkiksi piipunpellitykset tai muut vaurioituneet läpiviennin osat. Kunnostamme taidolla myös ympäröivät rakenteet, kun kosteus on tehnyt laajempaa tuhoa. Suoritamme katon korjaukset vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun kohdalta, sekä savupiipun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken tai muun vuotavan läpiviennin kohdalta.

Tarjoamme pätevän avun, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Tuusulassa, ja tuomme mukanamme tasokkaat tuotteet, työkalut, materiaalit sekä tarvikkeet. Korjausten avulla katto saa takaisin parhaan toimintavarmuuden. Sijoita siis katon kunnossapitoon, ja teetä kattotyöt kauttamme!