Katon korjauksen ammattilaiset palveluksessasi!

Peltikaton korjaukset
Tiilikaton korjaukset
Huopakaton korjaukset
Muut kattotyöt…

Katon korjaus Karjaa

Katon korjaus Karjaa, hoidamme paikkaukset ja muut katon korjaustyöt avaimet käteen- palvelulla ja vahvan kokemuksen turvin. Yksilöllisesti räätälöidyt kunnostukset varmistavat parhaan tuloksen. Myös käyttämämme tuotteet ja materiaalit ovat laadultaan ensiluokkaiset, harjatiivisteistä kateruuveihin ja paikkausmassoista aluskatevuotiin. Meiltä löytyy tasokkaat työkoneet ja kalusto henkilönostimia myöten, ja mukanamme tuomme lisäksi putoamissuojaimet sekä muut turvavarusteet. Hoidamme katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden korjaukset pienistä suuriin, kastuneiden villojen tai laudoitusten vaihdosta jiirien ja läpivientien korjauksiin. Teemme vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun tiivistykset sekä korjaukset. Kunnostamme samoin sadevesikourut ja aikansa eläneet kattoturvatuotteet.

Katon korjaus, paikkaus ja tiivistys Karjaalla voi tulla eteen monestakin syystä. Muun muassa sammal ja ruoste aiheuttavat reikiä katepintaan. Tiiveyttä koettelevat myös kosteus, lehtiroska, pakkanen ja uv-säteily. Tai katto saattaa vuotaa savupiipun juuresta tai sauman tai kiinnikkeen kohdalta. Vaurioita syntyy entistä helpommin, jos katon huoltoa laiminlyödään, tai jos katon alkuperäisen asennuksen suhteen on tehty mainittavia virheitä. Joissakin kohteissa taas kaivataan lumi- tai myrskyvaurioiden korjausta. Tällöin tuntuvaa tuhoa saattaa löytyä uudelta ja terveeltäkin katolta. Ehkä lumi irrotti kattoläpiviennin, lumiesteen tai tikkaat, niin että kattoon tuli reikä. Tai sitten ongelmia syntyi, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle.

Meiltä saat kaikki katon korjaukset Karjaalla täsmätöistä rakennemuutoksiin, yksittäisen kattovuodon tiivistyksestä aluskatteen ja yläpohjan paikkauksiin. Korjaamme sujuvasti harja-, auma-, pulpetti- ja mansardikatot, kaikki materiaalit tiilestä peltiin sekä bitumikermistä palahuopakatteeseen. Suoritamme taidolla niin omakotitalon, autotallin, -katoksen kuin mökin katon korjaukset, kunnostukset varastoon ja pihasaunaan sekä muihin asuin- tai ulkorakennuksiin. Samaten saat meiltä katon korjaustyöt saaressa sijaitsevissa kohteissa. Ammattilaistemme kattotöitä voit hyödyntää verotuksessa kotitalousvähennyksen kohdalla, ja sivujemme kautta on kuluihin lisäksi haettavissa joustavaa, luotettavaa rahoitusta. Palvelualueeseemme sisältyy muukin Raasepori ja Uusimaa; Tammisaari, Pohja, Hanko, Inkoo, Lohja, Vihti sekä Siuntio. Ajoissa tehdyt katon kunnostukset säästävät rahaa sekä kattoa, kun yksittäiset vauriot eivät pääse äitymään kosteus- ja lahohaitoiksi. Palauta siis katon toimintavarmuus teettämällä korjaukset kauttamme – meiltä saat pätevän laatupalvelun pohjatöistä viimeistelyyn saakka!

Huopakaton korjaus Karjaa – ensiluokkainen palvelu osaajiemme kautta

Huopakaton korjaus Karjaa, elvytämme kärsineen katon takaisin käyttökuntoon ja varmaan toimintakuntoon. Kokeneet tekijämme hoitavat laadulla huopakaton, eli bitumikaton paikkaukset. Valitsemme kaikki tuotteet sekä materiaalit tarkasti kohteen mukaan, ja ensiluokkaiset massat sekä tiivisteet tuovat parhaan tuloksen. Meiltä sujuu oikeaoppisesti myös paikkapalojen mitoitus ja käyttö. Kunnostamme katteesta repeämät, reiät sekä muut mekaaniset vauriot. Tiivistämme aukeilleet saumat sekä tasoitamme kuprut eli huopakaton höyrypussit, ja kiinnitämme ylösnousseet huopanaulat tai bitumipaanut palahuopakatolta. Saat meiltä kaikki huopakaton tulityöt sekä alushuovan ja umpilaudoituksen vaihdot, samoin rakenteeltaan poikkeavan tasakaton korjaukset, tiivistykset ja paikkaukset. Lisäksi hoidamme huopakaton tai palahuopakaton korjaustyöt saarikohteissa. Mukanamme tuomme aina ensiluokkaiset työkalut sekä tarveaineet.

Kauttamme saat huopakaton tai palahuopakaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Karjaalla, myös silloin, kun tarvitaan laajempia toimia vaikkapa myrskyvaurioiden vuoksi. Kenties huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle. Tai sitten myrskytuuli riepotteli huopavuotia, tai myrsky muulla tavoin vioitti kattoa. Toisaalta huopakatto voi hiljalleen haurastua mekaanisissa ja kemiallisissa rasituksissa, kuten sade- ja sulamisvesien, lumikuorman sekä uv-säteilyn toimesta. Sammal ja jäkälä pyrkivät iskemään etenkin saumakohtiin. Vanhetessaan huovat lisäksi kuivuvat, jolloin halkeilun riski kasvaa. Tai ehkäpä huopakatto tai palahuopakatto vuotaa taitamattoman käsittelyn johdosta – puhdistus tai lumenpoisto väärillä välineillä voi synnyttää mekaanisen vaurion. Meiltä saat vahvalla taidolla kaikki huopakaton korjaukset Karjaalla. Tuloksena on kaunis ja turvallinen katto parhaalla toimivuudella.

Peltikaton korjaus Karjaa, parantamassa kattosi toimivuutta

Peltikaton korjaus Karjaa – hoidamme kuntoon epäkohdat niin vesikatteen kuin yläpohjan osalta taatulla osaamisella. Onnistunut paikkaus vaatii laatutuotteet sekä vahvaa ammattitaitoa. Tuomme mukanamme moitteettomat kiinnikkeet ja niihin sopivat tiivisteet. Tällä tavoin kattosi saadaan toimivaksi yksityiskohtia myöten. Suoritamme saumojen tiivistykset kattopeltien lisäkiinnityksillä, ja tarvittaessa vaihdamme naulat tai kateruuvit laajemminkin uusiin kateruuveihin. Toteutamme tunnolliset pohjatyöt sekä peltikaton reikien paikkaukset. Mikäli vauriot paikantuvat selvästi tietyille osin kattoa, teemme yksittäisten kattopeltien vaihdot. Hoidamme myös peltikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Karjaalla. Lisäksi kattopeltisepiltämme sujuvat peltikaton korjaukset saarikohteissa.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Karjaalla voi tulla eteen vuosien myötä, kun sään ja ympäristön kulutukset saavat vähitellen katosta otteen. Peltikatto saattaa vuotaa vaikkapa ruosteen tekemistä rei’istä. Erityisen helposti korroosio valtaa hoitamatta jääneen katon. Lämpötilanvaihtelut puolestaan aiheuttavat pelteihin edestakaista liikettä, joka pikkuhiljaa löystyttää liitoskohdat ja höllentää peltien kiinnikkeet. Peltikaton naulat pumppautuvat ylös, ja saumat alkavat irvistää. Tällöin vesitiiveys on mennyttä, ja katto myös rämisee tuulella. Joissakin kohteissa kaivataan peltikaton myrskyvaurioiden korjausta, jolloin tuhot voivat vaihdella katepinnan naarmuista rikkinäisiin välikaton rakenteisiin. Ehkä tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat jättäen katon säälle alttiiksi. Tai sitten katto kärsi vahinkoa, kun myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle.

Tiilikaton korjaus Karjaa – tehokas ja edullinen täsmäratkaisu

Tiilikaton korjaus Karjaa, sujuvalla palvelulla alusta loppuun ammattilaistemme toimesta. Kattava tuotetuntemus on jälleen tärkeässä roolissa. Kun toteutamme vaikkapa haljenneiden, liikkuneiden tai rikkinäisten kattotiilien vaihdot, varmistamme aina, että korvaavat tiilet istuvat hyvin kattoon. Kunnostusten yhteydessä voimme myös suorittaa suojakäsittelyt katolle, jotta kuluneet tiilet saadaan jatkossa turvaan kosteuden ja kasvuston uhkilta. Oikaisemme painuneen rakenteen ja kunnostamme tiilikaton yksittäiset elementit, kuten laudoitukset, pellitykset, sadevesikourut, jiirit ja kattoturvatuotteet. Saat meiltä tiilikaton aluskatteen korjaukset, tiivistykset ja paikkaukset. Samaten hoidamme tiilikaton korjaustyöt saaressa sijaitsevissa kohteissa.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Karjaalla on tyypillisesti katepinnan täsmätoimia. Ajan myötä sään ja ympäristön kulutukset jättävät jälkensä kattoon. Kosteuden vuorottainen jäätyminen ja sulaminen pakkasrapauttaa tiilet. Murentunut katepinta päästää vedet lävitseen lahottamaan ruodelautoja. Talvisin lumi tuo omat haasteensa jo muutenkin raskaalle katolle, sillä lumi voi painaa rakenteet notkolle tai synnyttää saumoihin vuotoja. Sammal ja jäkälä puolestaan tarttuvat juurillaan huokoiseen tiileen. Ne syövät katteesta mineraaleja ja tuovat mukanaan kosteutta. Joskus tiilikaton vauriot syntyvät yllättäen yhdessä hetkessä, jos vaikka tuuli tai myrsky irrotti ja vei mukanaan harjatiilen, kattotiilen tai reunatiilen. Tai ehkä tiilikatto vuotaa, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Meiltä saat Karjaalla laatutuottein myös tiilikaton myrskyvaurioiden korjaukset.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Karjaa, kauttamme saat yläpohjankin korjaustoimet

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Karjaa – korjaustyöt auttavat myös yläpohjaa pysymään käyttökunnossa. Tuomme mukanamme ensiluokkaiset aluskatevuodat sekä tiivistykseen tarvittavat aineet. Suoritamme peltikaton sekä tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Karjaalla, esimerkiksi jiiristä ja sisätaitteesta sekä vaikkapa savupiipun kohdalta. Varmistamme katolle riittävät limitykset koko korjattavalta alueelta, ja toteutamme aluskatteen ylösnostot sekä huolellisen tiivistämisen savupiippuun. Lisäksi teemme aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Karjaalla läpivientien suhteen, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun, ilmanvaihtoputken, kattoluukun ja viemärintuuletusputken kohdalta. Paikkaamme aluskatteen reiät ja repeämät tai muut yksittäiset vauriot. Korjaamme myös rakenteiden kosteushaitat sekä hoidamme ilmanvaihdon kuntoon.

Aluskatteen korjaus voi tulla ajankohtaiseksi pikkuhiljaa vuosien myötä, kun ikääntyminen ja jatkuva altistus kosteudelle hapertavat vähin erin tiiveyttä. Myrskytuhot tai muut mekaaniset vauriotkin saattavat osua kohdalle. Valitettavan usein vauriot myös liittyvät alkuperäisen asennuksen virheisiin. Ehkä aluskate on asennettu väärästä suunnasta tai liian löysälle tai kireälle, jolloin vesi ei ohjaudu räystäiden suuntaan, vaan kertyy katteen päälle. Tai kenties läpivienneistä puuttuu ylösnostoja tai ilmanvaihtoputkista eristeet. Tästä seuraa katolle niin kondenssivuotoja kuin kattaviakin kosteushaittoja.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Karjaa – korjaus hoitaa läpiviennit kuntoon ja estää pahemmat vauriot

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Karjaa – korjaus parantaa kattosi turvaa ja pitää remontit poissa. Hoidamme taidolla ja laatutuottein myös läpivientien paikkaustoimet. Kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Karjaalla, johtuu se yleensä hyvinkin arkisista sään ja ajan haasteista. Vaihdamme virttyneet tiivistykset sekä falskaavat tai vuotavat suojapellit. Saat meiltä tarpeen mukaan kunnostukset myös läpivientiä ympäröiviin rakenteisiin. Teemme katon korjaukset vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun kohdalta, sekä savupiipun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken tai muun vuotavan läpiviennin kohdalta.

Kattopalvelumme auttaa, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Karjaalla, tai kun katollasi tarvitaan muita korjauksia tiiveyden ja toimivuuden tueksi. Meiltä saat laadukkaat tuotteet, työkalut, materiaalit sekä tarvikkeet. Taidolla kunnostettu katto suojaa taas pitävästi talosi rakenteet!