Katon korjauksen ammattilaiset palveluksessasi!

Peltikaton korjaukset
Tiilikaton korjaukset
Huopakaton korjaukset
Muut kattotyöt…

Katon korjaus Hyvinkää

Katon korjaus Hyvinkää, taitava palvelu tyylipuhtaalla työnjäljellä hoituu hienosti kauttamme. Katto kuin katto vaatii korjaustoimia ennemmin tai myöhemmin. Haasteet voivat näkyä tiiveysongelmina tai muina epäkohtina toimivuudessa, tai sitten kattoa saattavat vaivata suoranaiset mekaaniset vauriot. Ehkä aluskate roikkuu tai on revennyt paikoiltaan, tai rännit tai pellitykset repsottavat, tai kenties katon ovat päässeet hetkessä rikkomaan myrskyn tai lumen tekemät vahingot. Ehkä ongelmia aiheutui, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle. Tai sitten lumi irrotti lumiesteen, tikkaat tai kattoläpiviennin, niin että kattoon tuli reikä. Katto saattaa kuitenkin vuotaa huomattavasti arkisempien rasitustenkin vuoksi, kun siihen iskevät kosteus, lika, sammal ja kuluttava uv-säteily. Toistuvat lämpötilanvaihtelut pyrkivät hapertamaan läpivientien tiivisteet, ja vähitellen tiilet murentuvat, huopa halkeilee ja pelti ruostuu. Tilannetta pahentaa entisestään, jos katon huolto on huonolla tolalla. Tai kenties katon alkuperäiseen asennukseen liittyen on tehty kohtalokkaita virheitä.

Vuotaako katto siis savupiipun juuresta tai piipun tai läpiviennin kohdalta? Tai onko tarpeen toteuttaa vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaus sekä tiivistys? Meiltä saat varmaotteiset katon korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Hyvinkäällä, yksittäisen kattovuodon kunnostuksesta aluskatteen ja rakenteiden korjauksiin. Teemme jiirien ja läpivientien tiivistykset sekä katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden paikkaukset, kastuneiden villojen tai laudoituksien vaihdot samoin kuin myrskyvaurioiden korjaukset. Käsiimme voit jättää luottavaisin mielin kohteet mallista tai materiaalista riippumatta – paikkaamme harja-, auma-, pulpetti- ja taitekatot tiilestä peltiin sekä palahuopaan. Voit tilata kauttamme omakotitalon, kesämökin ja autotallin katon korjaukset, kunnostukset pihakatokseen ja rantasaunaan sekä muihin asuin- tai ulkorakennuksiin. Lisäksi suoritamme katon korjaustyöt saaresta löytyvissä kohteissa.

Kattotöihimme sisältyy mahdollisuus rahoitukseen sekä kotitalousvähennyksen hyödyntämiseen, ja tuomme mukanamme kokeneen työvoiman sekä ensiluokkaiset tuotteet. Hoidamme korjaukset ympärivuotisesti avaimet käteen- periaatteella, asiakaslähtöisenä palveluna aina kattosi tarpeiden mukaan. Toimialueeseemme kuuluu laajalti muukin lähiseutu ja Uusimaa, kuten Mäntsälä, Tuusula, Karkkila, Nurmijärvi sekä Vihti. Varmista siis katon vesitiiveys ja kokonaisvaltainen toimivuus – ota yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta Hyvinkäällä!

Huopakaton korjaus Hyvinkää – haastavatkin korjaustoimet onnistuvat kauttamme

Huopakaton korjaus Hyvinkää, tiivistämme kattosi parhaalla palvelulla ja ammattitaitoisin ottein. Huopakattoa, eli bitumikattoa vaivaavat muun muassa katepinnan kuprut ja kulumat. Ikääntyminen sekä auringon uv-säteily saavat kattohuovat kuivumaan, ja mekaaninen sekä kemiallinen rasitus kuluttavat suojaavan sirotteen pois. Tällöin katteeseen pääsee syntymään entistä herkemmin vaurioita, kuten reikiä, repeämiä, halkeamia, painumia, repeämiä ja vekkejä. Huopakatto tai palahuopakatto saattaa vuotaa myös saumoista, jiireistä tai läpivienneistä, kun sammal ja lumikuorma löytävät tiensä katepinnan liitoskohtiin. Tai sitten katon voivat päästä yllättämään myrskyn aiheuttamat vauriot, jotka saattavat tehdä tuhoisaa jälkeä uudella ja terveelläkin katolla. Ehkä myrskytuuli riepotteli huopavuotia tai myrsky vioitti kattotekniikkaa. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle.

Hoidamme huopakaton sekä palahuopakaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Hyvinkäällä, katollesi turvallisin tuottein sekä menetelmin yksityiskohtia myöten. Samakin ongelma voi eri kohteissa vaatia varsin erityyppiset ratkaisut, joten yksilöllinen palvelumme pitää huolen, että lopputulos on katollesi paras mahdollinen. Tiivistämme aukeilleet tai halkeilleet saumat ja liimaamme irronneet bitumipaanut palahuopakatolta, ja käsittelemme massalla kuntoon pienehköt katepinnan kulumat. Isompiin vauriokohtiin puolestaan asennamme erityiset huopakaton paikkapalat, ja kuprut eli höyrypussit leikkaamme auki pullistumien tasoitusta varten. Saat meiltä Hyvinkäällä tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset, samaten niin ikään huopakaton tulityöt sekä alushuovan ja umpilaudoituksen vaihdot. Lisäksi toteutamme huopakaton sekä palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaustyöt, sekä huopakaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Peltikaton korjaus Hyvinkää – paikkaamme kärsineet ja kolhiintuneet pellit

Peltikaton korjaus Hyvinkää, paikkaus auttaa jatkamaan katon käyttökaarta, kun laitat asialle ammattitiimimme. Kunnostamme muun muassa korroosion jäljet, kuten reiät ja ruostekohdat katteesta. Peltikaton vuoto-ongelmien syy saattaa löytyä sään ja ympäristön kulutuksista, kun toistuvat lämpötilanvaihtelut saavat kattopellit elämään edestakaisin. Tuloksena tästä kiinnikkeet höltyvät ja peltien liitokset alkavat irvistää, jolloin vesitiiveys menetetään, ja katto kaiken lisäksi rämisee tuulella. Kun peltikatto vuotaa, voi haasteita paikantua niin ikään vesikatteen alle – vaikkapa aluskate saattaa olla vanhuuttaan kulunut tai kärsinyt mekaanisen vaurion. Tai ehkäpä kattoon ovat iskeneet kyntensä myrsky- tai lumivahingot, jotka voivat olla kaikkea katepinnan naarmuista rikkinäisiin välikaton rakenteisiin. Kenties tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Tai sitten lumi pudotti rännit, lumiesteet tai tikkaat, niin että peltiin syntyi reikiä.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Hyvinkäällä tarkoittaa yleensä täsmätoimia, kuten nykyisen peltikaton reikien paikkausta tai yksittäisten kattopeltien vaihtoa. Toteutamme tunnolliset pohjatyöt, esimerkiksi lian sekä ruosteen poiston alustasta; näin massaukset ja tiivistykset tarttuvat hyvin, ja korjaustulos on luonteeltaan kestävä. Suoritamme kattopeltien lisäkiinnitykset sekä naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin, samoin peltikaton aluskatteen ja yläpohjan korjaukset, paikkaukset sekä tiivistykset Hyvinkäällä. Lisäksi saat meiltä peltikaton lumi- sekä myrskyvaurioiden korjaukset, sekä pienet ja suuret peltikaton kunnostukset kaikissa saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Hyvinkää, toimestamme taitava ja tyylikäs työnjälki

Tiilikaton korjaus Hyvinkää – kokeneet tekijämme tiivistävät taidolla niin pienet kuin suuretkin epäkohdat. Vankkatekoinen tiilikattokaan ei loputtomiin vastusta sään ja ympäristön kulutuksia. Esimerkiksi sammal ja jäkälä tarraavat juurillaan tiukasti tiileen, ja ne syövät katteesta mineraaleja sekä tuovat tullessaan kosteutta. Talvella merkittävää haastetta tuottaa katon päälle kertyvä lumikuorma, sillä lumi saattaa painaa rakenteet notkolle tai työntää vettä sisään saumoista. Jatkuvat lämpötilanvaihtelut aiheuttavat pakkasrapautumisen kierteen, kun katteen sitoma kosteus vuorotellen jäätyy ja sulaa yhä uudelleen. Lopulta tiilet rikkoutuvat, jolloin vesi pääsee pujahtamaan katon alle, ja aikaa myöten ruodelaudat lahoavat niin, että katto alkaa painua sisään. Jos tiilikatto vuotaa rakenteisiin, täytyy katsastaa myös aluskatteen tilanne – kenties kaivataankin tiilikaton aluskatteen korjausta, tiivistystä sekä paikkausta. Tai ehkä rakenteita rikkoutui, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle, tai kun tuuli tai myrsky irrotti harjatiilen, kattotiilen, reunatiilen tai tiilikaton pellitykset.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Hyvinkäällä säästää monelta murheelta. Katto välttää vakavammat kosteushaitat sekä turhat, ennenaikaiset remontit. Tyypillisesti korjaustarve tiilikatolla osoittautuu luonteeltaan hyvinkin paikalliseksi, jolloin katolle riittävät täsmätoimet, kuten rikkinäisten kattotiilien vaihto. Toteutamme myös tiilikaton lahovauriopaikkaukset ja painuneen rakenteen oikaisut, myrskyvaurioiden korjaukset sekä katon kunnostukset saarikohteissa. Tiilikaton korjaus Hyvinkäällä viimeistellään kattotiilten pintakäsittelyllä. Näin kulunut kate saa taas pidettyä puolensa kosteutta ja kasvustoa vastaan.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Hyvinkää, autamme kattosi tiiveyden kuntoon

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Hyvinkää – siistin sekä pitävän paikkausjäljen saat osaavien ammattilaistemme toimesta. Aluskate on tärkeä osa toimintakykyistä kattoa, sillä se suojaa rakenteet tihkuvan veden vaaroilta. Jos aluskate kuitenkin on reikiintynyt tai revennyt, tai se roikkuu osittain irti, ei vesi pääse asianmukaista reittiä pitkin poistumaan yläpohjasta. Tai ehkäpä esimerkiksi läpiviennit on tehty puutteellisesti ilmanvaihtoputkien osalta, niin että leikkauskohtiin ei ole asennettu tarvittavia tiivistekappaleita. Olipa haasteiden syy mikä tahansa, meiltä saat laatuvarmat korjaustyöt. Teemme peltikaton sekä tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Hyvinkäällä.

Toteutamme reikien ja repeämien paikkaukset sekä aluskatteen osittaiset vaihdot, ja kunnostusten yhteydessä silmäilemme samalla tilannetta myös yläpohjan osalta. Jos katolta paljastuu lahovaurioita tai kastuneita eristevilloja, meiltä saat vaivatta nämäkin paikkaukset täydellä ammattitaidolla. Hoidamme aluskatteen korjaukset ja paikkaukset minkä tahansa elementin suhteen, myös jiiristä ja sisätaitteesta sekä vaikkapa savupiipun kohdalta. Asennamme jiireihin oppikirjan mukaiset, kahdensuuntaiset aluskatteet, ja suoritamme aluskatteen ylösnostot sekä huolellisen tiivistämisen savupiippuun. Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Hyvinkäällä sujuu meiltä myös läpiviennin kohdalta, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun, kattoluukun, ilmanvaihtoputken ja viemärintuuletusputken kohdalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Hyvinkää – korjaus mahdollistaa terveen ja hyvinvoivan katon

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Hyvinkää – korjaus varmistaa katollesi parhaan voinnin, kun laitat asialle rautaiset ammattilaisemme. Läpiviennit ovat kattoon tehtäviä reikiä tai leikkauksia, joten niihin sisältyy selkeä vuotoriski. Kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Hyvinkäällä, turvallinen ratkaisu on pyytää paikalle kokeneet asiantuntijamme. Suoritamme katon korjaukset vuotavan savupiipun, kattoikkunan ja kattovalokuvun kohdalta, sekä kattoluukun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken tai muun läpiviennin kohdalta. Uusimme kärsineet suojapellit ja loppuunsa kuluneet tiivisteet. Asennamme myös asianmukaiset tiivistekappaleet jo mainittuihin aluskatteen ylösnostoihin.

Hoidamme homman, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Hyvinkäällä – ota siksi yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta sekä paikkauksesta!