Katon korjauksen ammattilaiset palveluksessasi!

Peltikaton korjaukset
Tiilikaton korjaukset
Huopakaton korjaukset
Muut kattotyöt…

Katon korjaus Loppi

Katon korjaus Loppi – Kun laitat asialle laatutiimimme, tuloksena saat vahvan ja käyttövarman katon. Hoidamme paikkaukset yksilöllisesti ja avaimet käteen- periaatteella. Tuomme mukanamme ensiluokkaiset paikkausmassat ja tiivisteet, samoin kateruuvit, rännit, aluskatevuodat ja kattoturvatuotteet. Tasokkaat tarvikkeet sekä kalusto löytyy meiltä henkilönostimia myöten. Käytössämme on aina myös putoamissuojaimet sekä muut turvavarusteet. Katon korjaus, paikkaus ja tiivistys sujuu meiltä täsmätöistä rakennekorjauksiin, kastuneiden villojen tai laudoitusten vaihtoon sekä aluskatteen vaurioiden paikkauksiin. Teemme vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun tiivistykset sekä korjaukset, ja autamme, kun katto vuotaa savupiipun juuresta tai jiirin tai kiinnikkeen kohdalta.

Katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden korjaus Lopella voi kattaa töitä laidasta laitaan. Joskus tarvitaan vaikkapa lumikuorman tuhojen tai myrskyvaurioiden korjausta. Ehkä ongelmat alkoivat, kun puu kaatui talon, mökin tai katon päälle myrskyssä. Tai sitten lumi irrotti tikkaat, lumiesteen tai kattoläpiviennin, niin että kattoon tuli reikä. Kattovuodon korjaus saattaa tulla kyseeseen myös arkisten kulutusten takia, esimerkiksi kosteuden, pakkasen, lehtiroskan sekä uv-säteilyn johdosta. Materiaalista riippuen katteeseen voi pinttyä sammalta tai ruostetta. Pahimmassa tapauksessa vauriot ulottuvat aluskatteen ja yläpohjankin tienoille. Korjaustarvetta edistää entisestään, jos katon huolto on heikoissa kantimissa. Tai ehkä katon alkuperäiseen asennukseen liittyen on tehty mainittavia virheitä.

Meiltä saat katon korjaukset Lopella kaikentyyppisiin kohteisiin, pelti-, tiili- sekä huopakatoille harjakatosta tasa- ja taitekattoon. Suoritamme siististi autotallin, omakotitalon ja kesämökin katon korjaukset, kunnostukset varastoon tai pihasaunaan sekä muihin asuin- ja ulkorakennuksiin. Lisäksi hoidamme katon korjaustyöt saaressa sijaitsevissa kohteissa. Sivujemme kautta on kuluihin haettavissa joustavaa rahoitusta tarpeen mukaan, ja ammattilaistemme kattotöitä voit hyödyntää verotuksessa kotitalousvähennyksen kohdalla. Toimialueeseemme sisältyy kattavasti koko Kanta-Häme, esimerkiksi Tammela, Hämeenlinna, Janakkala, Riihimäki ja Hattula. Ajoissa tehdyt katon kunnostukset ovat kaikin puolin kannattava ratkaisu, jolla jatketaan kattosi käyttöikää ja estetään isommat vauriot. Palauta siis katon tiiveys ja toimivuus kokeneiden taituriemme kautta – suoritamme kattotyöt sujuvasti sekä ensiluokkaisin tuottein!

Huopakaton korjaus Loppi, meiltä saat kattavatkin paikkaustoimet

Huopakaton korjaus Loppi – huolellinen kunnostus pitää kattosi kosteudelta suojassa. Huopakaton, eli bitumikaton paikkaukseen löytyy meiltä laadukkaat tuotteet sekä menetelmät. Valitsemme kaikki tarveaineet ja työkalut huolella kohteelle sopiviksi. Mitoitamme tarkasti ja asennamme oikein myös huopakaton nimenomaiset paikkapalat. Kunnostamme katepinnan vauriokohdat sekä paikkaamme halkeilleet saumat, ja kiinnitämme palahuopakaton bitumipaanut tai huopanaulat takaisin paikoilleen. Kuprut eli höyrypussit taas leikkaamme auki, tasoitamme ja tiivistämme kuntoon. Toteutamme samaten tasakaton korjaukset, tiivistykset ja paikkaukset. Tarvittaessa hoidamme huopakaton tulityöt sekä alushuovan tai umpilaudoituksen vaihdot. Lisäksi teemme huopakaton tai palahuopakaton korjaustyöt saaressa sijaitsevissa kohteissa.

Meiltä hoituu huopakaton tai palahuopakaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Lopella. Tasokkaat tuotteet sekä menetelmät varmistavat tiiviin ja pitävän tuloksen. Useimmiten huopakaton korjaustarve paikantuu katepinnan kulumiin ja kupruihin. Kermeistä voi löytyä reikiä, repeämiä, painumia tai auenneita saumoja. Sammal, kosteus ja lämpötilanvaihtelut vievät veronsa katteesta, samoin talvella kasaantuva lumikuorma sekä auringon uv-säteily. Ikääntyminen kuivattaa huopia niin, että halkeilun riski kasvaa. Tai huopakatto tai palahuopakatto saattaa vuotaa mekaanisten vaurioiden johdosta. Osaamaton käsittely väärillä välineillä voi vioittaa pehmeää huopaa, tai uudenkin katon voivat hetkessä rikkoa myrskyn tekemät tuhot. Kenties myrskytuuli riepotteli huopavuotia tai myrsky irrotti pellityksiä katolta, tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle. Toteutamme Lopella huopakaton tai palahuopakaton myrskyvaurioidenkin korjaukset. Tuloksena on tyylikäs ja turvallinen katto sekä parantunut käyttövarmuus.

Peltikaton korjaus Loppi, kunnostus pitää kattosi tiiviinä ja rakenteet säältä suojassa

Peltikaton korjaus Loppi – paikkaukset sekä muut kunnostustyöt hoituvat osaajiemme toimesta kaikentyyppisiin kohteisiin. Meiltä löytyy vahva tuotetuntemus sekä kokemus peltikattojen suhteen. Tuomme mukanamme tuliterät tiivisteet ja laadukkaat kateruuvit. Myös tunnollisten pohjatöiden avulla varmistamme siistin ja pitävän tuloksen. Rämisevät tai irvistävät pellit korjaamme kattopeltien lisäkiinnityksillä, ja vaihdamme kuluneet naulat tai kateruuvit laajemminkin uusiin kateruuveihin. Hoidamme katepinnan täsmätyöt, kuten peltikaton reikien paikkaukset. Mikäli vauriot keskittyvät selkeästi tietyille kohdin kattoa, teemme yksittäisten kattopeltien vaihdot. Saat meiltä peltikaton aluskatteenkin korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Lopella. Lisäksi teemme peltikaton korjaustyöt saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Lopella voi tarkoittaa myrskyvaurioiden paikkausta. Tällöin tuhot voivat vaihdella katepinnan naarmuista rikkinäisiin välikaton rakenteisiin. Kenties tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat jättäen katon säälle alttiiksi. Tai sitten peltikatto vuotaa, kun myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Tavallisimmin peltikattoa kuitenkin nakertavat arkiset sään ja ajan rasitukset, kun toistuvat lämpötilanvaihtelut saavat kattopellit elämään edestakaisin. Tuloksena kiinnikkeet höllentyvät ja peltikaton naulat pumppautuvat ylös. Kun saumat alkavat irvistää, on vesitiiveys katolta tiessään. Vielä eräs tyypillinen peltikaton vaiva on kattoa syövyttävä ruoste. Korroosio valtaa hanakasti etenkin hoitamatta jääneet pellit.

Tiilikaton korjaus Loppi – laatutyömme kohentavat kattosi turvaa

Tiilikaton korjaus Loppi, tehokas tiimimme kartoittaa huolella kattosi haastekohdat. Käytössämme on aina ensiluokkaiset tuotteet myös tiilikaton paikkauksiin liittyen. Kun teemme liikkuneiden tiilien kiinnitykset tai rikkinäisten kattotiilien vaihdot, pidämme huolen, että uudet tiilet sointuvat kauniisti kattoon. Tarpeen tullen suoritamme suojakäsittelyt tai uudelleenpinnoitukset katolle. Näin kuluneet tiilet saavat takaisin suojansa ulkoisia uhkia vastaan. Asennamme puuttuvat harjatiivisteet sekä oikaisemme painuneen rakenteen, ja toteutamme tiilikaton aluskatteen korjaukset, tiivistykset tai paikkaukset. Kunnostamme niin ikään kokenein ottein katon yksittäiset elementit: laudoitukset, pellitykset, saumat, jiirit, rännit sekä kattoturvatuotteet. Paitsi että toteutamme tiilikaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Lopella, saat meiltä pätevät kunnostukset myös kaikissa saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Lopella on yleensä katepintaan liittyviä täsmätöitä, sillä tavallisesti tiilikatto vuotaa tuloksena sään ja iän kulutuksista. Kosteus yhdistettynä säänvaihteluihin pakkasrapauttaa tiilet. Halkeamien kautta vesi pääsee katteen alle lahottamaan ruodelautoja. Myös sammal ja jäkälä tarttuvat juurillaan tiukasti huokoiseen tiileen, ja ne syövät katteesta ravinteita sekä tuovat tullessaan kosteutta. Talvikausi aiheuttaa lisää haastetta jo muutenkin raskaalle katolle. Lumi saattaa painaa rakenteet notkolle tai rikkoa tiilikaton saumoja. Tai ehkä tiilikaton vauriot syntyivätkin yllättäen yhdessä hetkessä, jos vaikka tuuli tai myrsky irrotti harjatiilen, kattotiilen, reunatiilen tai tiilikaton pellitykset. Tai ehkä katto kärsi vahinkoa, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Suoritamme vahvalla taidolla tiilikaton myrskyvaurioidenkin korjaukset.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Loppi – tehokas kunnostus kattosi ehdoilla

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Loppi, varmoin ottein sekä vakuuttavin tuloksin osaajiemme toimesta. Myös aluskatteen onnistunut paikkaus vaatii kattavaa tuotetuntemusta. Saat meiltä laadukkaat aluskatevuodat, tiivisteet ja läpivientikappaleet. Lisäksi kunnostamme kastuneet villat sekä lahovaurioiset rakenteet. Teemme peltikaton sekä tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Lopella, muun muassa savupiipun kohdalta sekä jiiristä ja sisätaitteesta. Asennamme jiireihin laudoitukset, saumaukset sekä pellitykset viimeisen päälle, ja suoritamme aluskatteen ylösnostot sekä tarkan tiivistämisen savupiippuun. Lisäksi teemme aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Lopella läpivientien suhteen, esimerkiksi kattoikkunan, kattovalokuvun, kattoluukun, ilmanvaihtoputken ja viemärintuuletusputken kohdalta. Paikkaamme aluskatteen reiät ja repeämät tai muut mekaaniset vauriot. Kohennamme myös eristystä tai välikaton tuuletusta, kun ilmanvaihdon toimivuus niin vaatii.

Aluskatteen korjaus saattaa tulla tarpeeseen pikkuhiljaa vuosien saatossa, kun ikääntyminen sekä jatkuva altistus kosteudelle heikentävät katteen tiiveyttä. Myrskytuhot tai muut mekaaniset vauriot voivat nekin osua kohdalle. Huomattavan usein ongelmat liittyvät myös asennuksessa tehtyihin virheisiin. Ehkä aluskate on asennettu väärästä suunnasta, väärinpäin tai väärälle kireydelle, jolloin vesi ei pääse poistumaan katolta, vaan pysyy yläpohjan riesana. Tai kenties jiiripuiden väliin on jäänyt rakoa, josta kosteus pääsee tihkumaan läpi. Tai sitten puutteellinen eristys läpivientiputkissa on johtanut kondenssiongelmiin.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Loppi – korjaus parantaa samalla myös rakenteiden suojaa

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Loppi – korjaus tehostaa kattosi toimintakykyä ja rakenteiden täyttä turvaa. Saat meiltä läpivienninkin kunnostukset ensiluokkaisin tuottein. Kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Lopella, syynä ovat yleensä sään ja ympäristön katolle tuomat haasteet. Vaihdamme kuluneet tiivistykset tai muut vioittuneet läpiviennin osat, ja tarpeen mukaan toteutamme kunnostukset myös ympäröivien rakenteiden suhteen. Suoritamme katon korjaukset vuotavan savupiipun, kattoikkunan ja kattovalokuvun kohdalta, sekä kattoluukun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken tai muun vuotavan läpiviennin kohdalta.

Hoidamme homman, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Lopella, ja toteutamme katolle muutkin korjaukset tiiveyden saamiseksi kuntoon. Mukanamme tuomme aina laadukkaat tuotteet, työkalut, materiaalit ja tarvikkeet. Palkintona on katollesi paras toimivuus ja rakenteille pitävä suoja!