Katon korjauksen ammattilaiset palveluksessasi!

Peltikaton korjaukset
Tiilikaton korjaukset
Huopakaton korjaukset
Muut kattotyöt…

Katon korjaus Pukkila

Katon korjaus Pukkila – hoidamme paikkaukset huolellisesti ja ensiluokkaisilla tuotteilla. Kattosi saa meiltä parhaan suojan myös tulevia vuosia ajatellen. Palvelemme kattotöissä avaimet käteen- periaatteella joustavasti ympäri vuoden, ja paikkaukset toteutetaan kohteen mukaan räätälöityinä alusta loppuun saakka. Meiltä löytyy laadukkaat harjapellit ja -tiivisteet, paikkausmassat ja kattoturvatuotteet, samoin kateruuvit, suojapressut ja henkilönostimet sekä muutkin tuotteet ja tarvikkeet. Voit kääntyä puoleemme, kun katto vuotaa jiiristä tai piipun tai kiinnikkeen kohdalta, tai kun tarvitaan vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaus sekä tiivistys. Teemme taitavat ja tehokkaat kattovuodon paikkaukset sekä aluskatteen ja rakenteiden korjaukset, kastuneiden villojen tai laudoitusten vaihdot samoin kuin myrskyvaurioiden korjaukset.

Katon korjaus, paikkaus ja tiivistys Pukkilassa voi tulla yllättäen eteen, jos vauriot syntyvät yhtäkkisesti vaikkapa myrskyn tai lumen toimesta. Kenties lumi irrotti lumiesteen, tikkaat tai kattoläpiviennin, ja tuloksena kattoon syntyi reikä, tai sitten puu kaatui talon, mökin tai katon päälle, tai myrsky muulla tavoin vioitti kattoa. Arkisetkin sään ja ympäristön kulutukset tuottavat omat haasteensa, esimerkiksi sadevesien, pakkasen, uv-säteilyn, lian ja lehtiroskan muodossa. Peltikatolle ilmestyy ajan myötä ruostetta ja huopaan sekä tiileen sammalta. Seurauksena syntyy reikiä, repeämiä, halkeamia, painumia ja kolhuja. Puutteellinen tai osaamaton kattohuolto saattaa osaltaan aiheuttaa vaurioita, ja vielä eräs valitettava korjaustarpeen syy ovat alkuperäisen asennuksen virheet.

Toteutamme taidolla ja tuotetuntemuksella kaikki katon korjaukset Pukkilassa. Kokeneet kattoasiantuntijamme hallitsevat kaikenlaiset katot sekä kohteet. Paikkaamme harja- ja pulpettikatot sekä taite- ja aumakatteet, kaikki materiaalit palahuovasta peltiin ja betonitiilestä bitumikermikatteeseen. Hoidamme tyylillä omakotitalon, autotallin, rantasaunan ja mökin katon korjaukset, ja toimestamme voit tilata niin ikään kaikki katon kunnostukset saarikohteissa. Tarjoamme ensiluokkaista kattopalvelua kohteenamme koko Uusimaa; Mäntsälä, Askola, Myrskylä, Pornainen, Hyvinkää ja Lapinjärvi. Korjauksiamme koskevat luonnollisesti myös kotitalousvähennyksen hyödyt, ja sivujemme kautta voi kuluihin hakea joustavaa rahoitusta tarpeen mukaan. Katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden korjaus kannattaa ennen muuta teettää ajoissa, jotta epäkohdat saadaan jo varhain kuntoon, eikä isompia ongelmia synny. Tunnollinen ylläpito auttaa väistämään kalliit ja kokonaisvaltaiset remontit. Kauttamme saat sujuvan laatupalvelun pohjatöistä viimeistelyyn saakka!

Huopakaton korjaus Pukkila, parantamassa katteen terveyttä ja turvaa

Huopakaton korjaus Pukkila – korjaus pitää huolta katon toimintakyvystä ja lujittaa rakenteiden turvaa. Huopakaton, eli bitumikaton korjauksessa tuotteiden laatu on ensiarvoisen tärkeä. Kaikki massat ja tiivistysaineet täytyy valita huolella kohteen mukaan, ja paikkapalat mitoittaa riittäviksi, jotta lopputulos on takuulla vedenpitävä. Meiltä saat siististi ja sujuvin ottein myös huopakaton höyrypussien korjaukset, jotka edellyttävät huovan leikkaamista auki, tasoitusta ja tiivistystä uudelleen. Kunnostamme huopakaton reiät, painumat, vekit, kulumat ja repeämät. Paikkaamme aukeilleet saumat ja liimaamme irronneet bitumipaanut palahuopakatolta. Kauttamme saat kätevästi myös huopakaton sekä palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaukset, samoin taitoa vaativat tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset. Toteutamme tarvittaessa niin ikään huopakaton alushuovan ja umpilaudoituksen vaihdot Pukkilassa, sekä kaikki huopakaton tai palahuopakaton korjaustyöt saaressa sijaitsevissa kohteissa.

Meiltä hoituu huopakaton sekä palahuopakaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Pukkilassa, tihkuvuotavien liitosten tiivistyksistä myrskyvaurioiden korjauksiin. Ehkä huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle, tai kun myrskytuuli repi katolta huopia irti tai myrsky muulla tavoin vioitti kattoa. Toisaalta huopakatto tai palahuopakatto voi vuotaa huomattavasti arkisemmista syistä, sillä kattoa kuluttavat vuosien mittaan monet mekaaniset ja kemialliset rasitukset. Uv-säteily kuivattaa huopaa ja lisää halkeilun riskiä. Myös pakkanen, sadevedet ja lämpötilanvaihtelut laittavat kermit lujille. Huopakaton saumavuodot voivat syntyä sammaleen ja lumikuorman takia, tai kate voi kärsiä mekaanisia vaurioita huolimattoman käsittelyn myötä. Kattopesu tai lumenpoisto väärillä välineillä voi koitua huovan kohtaloksi. Meiltä saat katollesi luotettavat kunnostukset viimeisen päälle laadulla.

Peltikaton korjaus Pukkila – tuloksena vahva ja varmatoiminen katto

Peltikaton korjaus Pukkila, vahvistamme kattosi tiiveyttä ja suojaa pätevin täsmäpaikkauksin. Peltikaton korjaus luonnistuu toimestamme taidolla ja laatutuotteilla. Ongelmana voi olla, että peltikatto rämisee tai saumat ovat alkaneet irvistää, jolloin tilanne korjataan tekemällä kattopelteihin taitavat lisäkiinnitykset. Samalla voimme laajemminkin vaihtaa naulat tai kateruuvit uusiin kateruuveihin, huolehtien kiinnikkeisiin tuliterät tiivisteet, joilla varmistetaan vedenpitävä katto. Hoidamme peltikaton reikien paikkaukset sekä yksittäisten kattopeltien vaihdot, samoin aluskatteen korjaukset, tiivistykset ja paikkaukset, mikäli peltikatto vuotaa rakenteisiin. Lisäksi saat meiltä peltikaton myrskyvaurioiden korjaukset Pukkilassa, samoin peltikaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Pukkilassa voi tulla tarpeeseen myrskytuhojen vuoksi. Ehkä tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Useimmiten peltikaton reiät ja kulumat aiheutuvat kuitenkin ruosteesta, joka ajan myötä pinttyy pitävästi etenkin hoitamatta jääneeseen kattoon. Peltejä koettelevat myös kosteus, pakkanen, lumi sekä lämpötilanvaihtelut, ja näistä aiheutuva lämpöliike saa saumat sekä kiinnikkeet höltymään. Tarvitsipa kattosi mitä toimia tahansa, meiltä löytyy laaturatkaisut. Hoidamme peltikaton priimakuntoon niin vesikatteen kuin yläpohjan osalta.

Tiilikaton korjaus Pukkila – paikkaus antaa katolle lisää käyttövuosia

Tiilikaton korjaus Pukkila, varmoin ja vakuuttavin ammattiottein pätevien osaajiemme toimesta. Tiilikatonkin korjauksessa tarvitaan kattavaa kokemusta ja tuotetuntemusta. Kun täytyy toteuttaa irronneiden, haljenneiden tai muulla tavoin rikkinäisten kattotiilien vaihto, varmistamme uudet tiilet yhteensopiviksi ja ladomme ne katollesi huolella. Meiltä saat myös tiilikaton suojakäsittelyt ja uudelleenpinnoitukset tarpeen mukaan, niin että katto saa jatkossa paremman turvan ulkoisilta uhkilta. Hoidamme sujuvat tiilikaton myrskyvaurioiden korjaukset Pukkilassa, samoin pienet ja suuret tiilikaton kunnostukset kaikissa saarikohteissa. Jos tiilikatto vuotaa rakenteisiin saakka, teemme yläpohjan lahovauriokorjaukset, sekä kattavat tiilikaton aluskatteen korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Pukkilassa voi tulla eteen ajan saatossa, kun katto kärsii sään- ja lämpötilanvaihteluista sekä muista ympäristön kulutuksista. Vähitellen tiilet pakkasrapautuvat, kun kosteus vuoroin jäätyy ja sulaa, ja lumi taas voi painaa rakenteet notkolle tai synnyttää saumoihin vuotoja. Erityisen hanakasti tiilikattoon tarttuvat sammaleen ja jäkälän juuret. Kasvusto kiihdyttää katteen murentumista, jolloin toimivuus ja tiiveys kärsivät. Tai ehkä rakenteita rikkoutui, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Tai sitten tuuli tai myrsky irrotti harjatiilen, kattotiilen, reunatiilen tai tiilikaton pellitykset.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Pukkila, paikkaus hoituu toimestamme haastaviinkin kohteisiin

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Pukkila – kokeneet korjaajamme kunnostavat aluskatteet niin peltikaton kuin tiilikatonkin osalta. Jälleen tuomme mukanamme laadukkaat tuotteet, kuten tiivistysmassat ja läpivientikappaleet. Korjaamme yksittäiset reiät, repeämät ja venymät aluskatteesta kuntoon, ja tarpeen mukaan vaihdamme kastuneet villat sekä lahovaurioiset rakenteiden puuosat. Hoidamme saumoihin riittävät limitykset koko katon matkalta, ja toteutamme aluskatteen ylösnostot sekä muun muassa tiivistämisen savupiippuun. Teemme aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Pukkilassa jiirien ja läpivientien kohdalta, kuten ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken, savupiipun, kattoluukun, kattoikkunan ja kattovalokuvun kohdalta. Riittävä ilmanvaihto on aluskatteen toimivuudelle ensiarvoisen tärkeää, joten kohennamme myös eristystä tai välikaton tuuletusta, jos kohdekaton tilanne niin vaatii.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Pukkilassa on meiltä katollesi räätälöity palvelu, aiheuttipa haasteet sitten ajan hampaan nakerrus tai äkillinen mekaaninen vaurio. Aluskate altistuu jatkuvasti kosteudelle ja hapertuu vuosien mittaan. Mahdollisia ovat myös myrskytuhot tai muut yhtäkkiset vauriot. Valitettavan usein korjaustarve juontaa juurensa alkuperäisen asennuksen virheisiin, kuten puutteellisiin eristyksiin ja tiivistyksiin vaikkapa ilmanvaihtokanavien suhteen. Ehkä aluskate on asennettu väärästä suunnasta tai liian löysälle tai kireälle, niin että vesi ohjautuu vääriin paikkoihin ja kosteus turmelee rakenteet. Meiltä saat kattavatkin aluskatteen kunnostukset osaavin ammattiottein, kokemuksen suomalla varmuudella sekä laatutuotteilla toteutettuina.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Pukkila – korjaus vahvistaa yläpohjankin tiiveyttä ja turvaa

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Pukkila – korjaus vaikuttaa myönteisesti kattosi tiiveyteen ja samalla koko talon turvaan. Laadukkaat täsmätuotteet läpivientikorjauksiin hoituvat tekijöidemme toimesta. Vaihdamme katollesi tuliterät tiivisteet virttyneiden ja falskaavien tilalle, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Pukkilassa. Korjaamme muutkin vaurioituneet osat täydellä ammattitaidolla, ja toteutamme tarpeen mukaan kunnostukset myös aluskatteen ja rakenteiden suhteen. Meiltä saat katon korjaukset vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun kohdalta, sekä savupiipun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken tai muun vuotavan läpiviennin kohdalta.

Tulemme apuun, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Pukkilassa, tai kun tarvitaan muita korjauksia ja tiivistyksiä katon eri elementtien suhteen. Luotettavat tekijämme ja ensiluokkaiset materiaalit takaavat parhaan tuloksen – kestävän, kauniin ja käyttövarman katon, joka suojaa talosi rakenteet.