Katon korjauksen ammattilaiset palveluksessasi!

Peltikaton korjaukset
Tiilikaton korjaukset
Huopakaton korjaukset
Muut kattotyöt…

Katon korjaus Iitti

Katon korjaus Iitti – suojaamme kattosi vaurioilta tehokkain kunnostuksin, täsmäpaikkauksin ja tiivistyksin. Saat kauttamme tasokkaan avaimet käteen- palvelun, joka räätälöidään kohteen mukaan. Meiltä löytyy vahva kokemus sekä tietotaito monentyyppisiin paikkauksiin, ja kattava tuotetuntemuksemme varmistaa parhaan tuloksen. Tuomme mukanamme laadukkaat kateruuvit, huopanaulat tai muut kiinnikkeet, samoin kattoturvatuotteet, sadevesikourut sekä tiivistysmassat ja -kappaleet. Korjaamme kattosi turvallisesti sekä materiaalin mukaisin menetelmin, ja käytössämme on ammattitason kalusto ja koneet, kuten vaikkapa henkilönostimet. Toteutamme niin yksittäisen kattovuodon paikkaukset kuin kattavat rakennemuutokset, kastuneiden villojen tai laudoitusten vaihdot sekä myrskyvaurioiden korjaukset.

Katon korjaus, paikkaus ja tiivistys Iitissä voi tulla eteen uudellakin katolla, sillä mekaaniset vauriot lumen tai myrskyn toimesta eivät katso katon ikää eivätkä kuntoa. Ehkä rakenteita rikkoutui, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle. Tai sitten lumi irrotti lumiesteen, tikkaat tai kattoläpiviennin, ja seurauksena kattoon tuli reikä. Tyypillisesti katto vuotaa kuitenkin tuloksena arkisista ympäristön haasteista, kun kosteus, lehtiroska, sammal sekä ruoste vähitellen vievät veronsa. Puutteellinen tai olematon kattohuolto saattaa lisätä paikkaustarvetta. Kokonaan oma lukunsa ovat vielä alkuperäisen asennuksen virheet.

Katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden korjaukset Iitissä hoituvat meiltä pienistä suuriin, jiirien ja läpivientien kunnostuksesta revenneen aluskatteen paikkauksiin. Teemme vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun tiivistykset tai korjaukset, ja autamme, kun katto vuotaa savupiipun juuresta tai sauman tai kiinnikkeen kohdalta. Toimialueeseemme kuuluu kattavasti koko Päijät-Häme, esimerkiksi Heinola, Lahti, Orimattila, Asikkala ja Hollola. Lisäksi suoritamme katon korjaukset saaressa sijaitsevissa kohteissa. Paikkaamme sujuvasti pelti-, tiili-, huopa- sekä palahuopakatot, harjakatosta tasa- tai pulpettikattoon ja aumakatosta mansardikatteeseen. Voit tilata meiltä omakotitalon, autotallin, -katoksen ja mökin katon korjaukset, kunnostukset varastoon ja pihasaunaan sekä muihin asuin- tai ulkorakennuksiin. Sivujemme kautta voi kuluihin hakea joustavaa rahoitusta tarpeen mukaan, ja kattotyömme kuuluvat henkilöverotuksessa kotitalousvähennyksen piiriin. Teettämällä korjaukset ajoissa estät isommat ja kalliimmat vauriot – hanki siis kattotöihin luotettava ja laadukas palvelu kätevästi kauttamme!

Huopakaton korjaus Iitti, tehokas kunnostus kattosi ehdoilla

Huopakaton korjaus Iitti – meiltä saat huopakattosi kunnostukset ja paikkaukset vahvalla taidolla kohteeseen kuin kohteeseen. Erityisen tärkeää on toteuttaa korjaustyöt riittävällä tuotetuntemuksella. Kaikki materiaalit ja menetelmät täytyy valita katolle sopiviksi. Meiltä löytyy laadukkaat paikkausmassat, tiivistysaineet ja paikkapalat. Kunnostamme katepinnan repeämät, reiät, painumat, rypyt sekä vekit, ja käsittelemme auenneet saumat sekä toteutamme jiirien ja läpivientien paikkaukset. Kiinnitämme palahuopakaton ylösnousseet huopanaulat tai repsottavat bitumipaanut paikoilleen. Kuprut eli niin sanotut höyrypussit puolestaan aukaisemme tasoitusta varten. Hoidamme kaikki huopakaton tulityöt sekä alushuovan tai umpilaudoituksen vaihdot, samoin rakenteeltaan poikkeavan tasakaton korjaukset, tiivistykset ja paikkaukset. Lisäksi teemme huopakaton tai palahuopakaton korjaustyöt saaressa sijaitsevissa kohteissa. Yksilöllisesti valitut tuotteet sekä metodit varmistavat toimivan tuloksen.

Meiltä hoituu huopakaton tai palahuopakaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Iitissä, kun katto vuotaa erilaisten mekaanisten tai kemiallisten rasitusten johdosta. Sade- ja sulamisvedet, sammal sekä lumikuorma luovat painetta saumoihin. Ikääntyminen myös kuivattaa kermejä niin, että halkeilua tapahtuu helpommin. Kosteus voi livahtaa huopien väliin ja pullistaa katteen kupruille, tai mekaaninen vaurio saattaa syntyä osaamattoman käsittelyn johdosta. Vielä eräs vakavasti otettava uhka ovat myrskyn tekemät tuhot. Tällöin tuntuvaa vahinkoa saattaa löytyä uudelta ja terveeltäkin katolta. Kenties huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle, tai kun myrskytuuli riepotteli huopavuotia tai myrsky irrotti pellityksiä katolta. Hoidamme Iitissä myös huopakaton tai palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaukset. Käsissämme kattotyöt luonnistuvat laatutuottein sekä -metodein.

Peltikaton korjaus Iitti – luotettavan palvelun saat osaajiemme kautta

Peltikaton korjaus Iitti, peltikaton korjaus ja tiivistys parantaa kattosi turvaa sekä pienentää remonttitarvetta. Kattopeltisepiltämme löytyy vahva tuotetuntemus paikkauksiin. Tuomme mukanamme ensiluokkaiset tiivistykset sekä kiinnikkeet. Niillä peltikaton saumat korjataan takaisin priimakuntoon. Jos peltikaton liitokset irvistävät tai jos pellit rämisevät tuulella, toteutamme kohteessa tarpeen mukaan kattopeltien lisäkiinnitykset. Samalla vaihdamme kuluneita nauloja tai kateruuveja laajemminkin uusiin kateruuveihin, sekä suoritamme peltikaton reikien paikkaukset tai yksittäisten kattopeltien vaihdot. Hoidamme niin ikään peltikaton aluskatteen korjaukset, tiivistykset ja paikkaukset. Lisäksi saat meiltä peltikaton korjaustyöt kaikissa saarikohteissa.

Peltikaton korjaus Iitissä voi tulla uudellakin katolla vastaan, mikäli kaivataan vaikkapa lumikuorman tuhojen tai myrskyvaurioiden paikkausta. Kenties vahinkoa syntyi, kun myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Tai sitten tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky muulla tavoin vioitti kattoa. Tavallisesti peltikatto kuitenkin vuotaa arkisempien uhkien vuoksi, kun sään- ja lämpötilanvaihtelut aiheuttavat pelteihin edestakaista liikettä. Pikkuhiljaa kiinnikkeet höllentyvät ja peltikaton naulat pumppautuvat ylös. Kun saumat alkavat irvistää, on vesitiiveys katolta tiessään. Vanhemmiten kosteus ja lehtiroska kutsuvat ruostetta asettumaan pelteihin, ja korroosio nakertaa tehokkaasti etenkin hoitamatta jääneen katon. Toteutamme Iitissä taidolla peltikaton korjaukset pienistä suuriin. Tuloksena on kaunis ja käyttövarma kokonaisuus harjalta räystäille saakka.

Tiilikaton korjaus Iitti, paikkaus vahvistaa rakenteille pitävän suojan

Tiilikaton korjaus Iitti – Tiilikattosi paikkausten ja muiden kunnostustöiden avulla katollesi saadaan pitkä ja laadukas käyttöikä. Tiilikatonkin korjaus vaatii kokeneen osaajan laajalla tietotaidolla. Kun suoritamme haljenneiden, paikoiltaan liikkuneiden tai rikkinäisten kattotiilien vaihdot, pidämme huolen, että uudet tiilet sulautuvat kauniisti kattoon. Korjaustöiden lomassa voimme samaten toteuttaa suojakäsittelyt katolle, jotta tiili saa jatkossa pidettyä puolensa ulkoisia uhkia vastaan. Hoidamme tiilikaton aluskatteen korjaukset, tiivistykset ja paikkaukset, painuneen rakenteen oikaisut sekä yläpohjan lahovauriokorjaukset. Kunnostamme katolta myös sadevesikourut tai muut yksittäiset elementit: pellitykset, laudoitukset, harjatiivisteet, jiirit ja kattoturvatuotteet. Saat meiltä moitteettomat tiilikaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Iitissä. Samoin teemme kaikki tiilikaton korjaustyöt saaressa sijaitsevissa kohteissa.

Tiilikaton korjaus Iitissä paikantuu tyypillisesti katepinnan vaurioihin, joita saavat aikaan muun muassa sammal ja jäkälä, lumi sekä lämpötilanvaihtelut. Sammaleen juuret tarttuvat hanakasti huokoiseen tiilipintaan, ja ne nakertavat kattoa vähä vähältä, kunnes tiilikatto lopulta vuotaa. Talvisin lumi tuo lisää taakkaa jo muutenkin raskaalle katolle; lumi saattaa painaa rakenteet notkolle tai rikkoa tiilikaton saumoja. Säänvaihtelut yhdessä kosteuden kanssa taas pakkasrapauttavat tiilet, ja kun katepinta murentuu ja antaa periksi, vesi pääsee ruodelautoihin. Tiilikaton aluskate ja yläpohjakin voivat toisinaan kaivata korjausta, tai ongelmia saattaa äkisti syntyä myrskyvaurioiden vuoksi. Kenties tuuli tai myrsky irrotti ja vei mukanaan harjatiilen, kattotiilen tai reunatiilen. Tai sitten katto kärsi vahinkoa, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Iitti – yksilöllinen palvelu on kohteelle eduksi

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Iitti, pitämässä kattosi parhaassa turvassa myös yläpohjan rakenteiden osalta. Laadukkaat tuotteet ovat tärkeä osa aluskatteenkin korjausta ja paikkausta. Meiltä löytyy tasokkaat aluskatevuodat sekä tiivistysaineet ja -kappaleet. Lisäksi hoidamme kunnostukset eristevillojen ja rakenteiden suhteen. Teemme peltikaton sekä tiilikaton aluskatteen korjaukset, tiivistykset ja paikkaukset Iitissä, esimerkiksi jiiristä ja sisätaitteesta sekä muun muassa savupiipun kohdalta. Toteutamme jiireihin oikeaoppiset, kahdensuuntaiset aluskatteet, ja hoidamme tunnolliset ylösnostot sekä aluskatteen tiivistämisen savupiippuun. Suoritamme aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset myös katon eri läpivientien kohdalta, kuten kattoikkunan, ilmanvaihtoputken, kattoluukun, viemärintuuletusputken sekä kattovalokuvun kohdalta. Lisäksi kunnostamme yläpohjan rakenteiden kosteus- ja lahohaitat, sekä kohennamme eristystä tai välikaton tuuletusta, kun se ilmanvaihdon takia on tarpeen.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Iitissä voi olla tarpeen monestakin syystä, mutta huomattavan yleisiä aluskatteen kohdalla ovat asennukseen liittyvät virheet. Aluskate on voitu asentaa väärästä suunnasta tai liian löysälle tai kireälle, jolloin vesi ei ohjaudu räystäitä kohden, vaan kertyy esimerkiksi aluskatteen päälle. Jos jiiripuiden väliin on jäänyt rakoa, kosteus pääsee tihkumaan läpi, ja puutteellinen eristys läpivientiputkissa taas johtaa kondenssiongelmiin. Tietysti myös yksittäiset mekaaniset vauriot vaativat laadukasta korjausta. Reiät ja repeämät voivat syntyä pikkuhiljaa sään ja iän tuomissa haasteissa.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Iitti – korjaus toteutetaan kauttamme taidolla ja aina kattosi parhaaksi

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Iitti – korjaus tukee läpivientien toimivuutta ja kunnostaa haastekohdat. Meiltä saat vahvalla tuotetuntemuksella myös kaikki läpiviennin paikkaukset. Kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Iitissä, syynä ovat varsin todennäköisesti sään ja ympäristön rasitukset. Tuomme tasokkaat tiivistykset ja suojapellit, jotka vaihdamme kuluneiden tilalle. Tarvittaessa hoidamme kunnostukset myös läpivientiä ympäröiviin rakenteisiin. Suoritamme katon korjaukset vuotavan ilmanvaihtoputken ja viemärintuuletusputken kohdalta, sekä savupiipun, kattoluukun, kattoikkunan, kattovalokuvun tai muun läpiviennin kohdalta.

Tarjoamme pätevän avun, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Iitissä, tai kun muita korjauksia ja paikkauksia tarvitaan toimivuutta silmällä pitäen. Työt sujuvat kauttamme laatutuottein sekä materiaalille turvallisin menetelmin – panosta siis katon tiiveyteen ja hyvinvointiin, ja kutsu meidät kunnostamaan kattosi!