Katon korjauksen ammattilaiset palveluksessasi!

Peltikaton korjaukset
Tiilikaton korjaukset
Huopakaton korjaukset
Muut kattotyöt…

Katon korjaus Fiskars

Katon korjaus Fiskars, huolellisin ottein alusta loppuun asiantuntijoidemme kautta. Toteutamme korjaukset avaimet käteen- palveluna sekä laadukkain tuottein ja tarvikkein. Meiltä löytyy toimivat paikkausmassat, kateruuvit ja harjatiivisteet, samoin sadevesikourut, aluskatevuodat sekä ensiluokkaiset kattoturvatuotteet. Käytössämme on asiaankuuluvat putoamissuojaimet sekä muut turvavarusteet. Myös telineet ja henkilönostimet varmistavat onnistuneen, turvallisen korjauksen. Hoidamme sujuvasti haastavatkin työt, kuten jiirien ja aluskatteen paikkaukset, samoin vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun tiivistykset sekä korjaukset. Meille voit uskoa luottavaisin mielin kattotyöt pienistä suuriin. Tuloksena on tiivis ja tyylikäs katto, joka kestää säätä sekä aikaa.

Katon korjaus, paikkaus ja tiivistys Fiskarsissa voi tulla tarpeeseen monestakin syystä. Uusi ja tervekin katto voi kaivata esimerkiksi myrskyvaurioiden korjausta. Kenties puu kaatui talon, mökin tai katon päälle, tai myrsky muulla tapaa vioitti kattoa. Tai sitten lumi irrotti lumiesteen, kattoläpiviennin tai tikkaat, niin että kattoon tuli reikä. Useimmiten kattovuodon korjaus tulee kyseeseen arkisempien rasitusten vuoksi, sillä katto kohtaa päivittäin kosteutta ja uv-säteilyä sekä sään- ja lämpötilanvaihteluita. Katto saattaa vuotaa savupiipun juuresta tai sauman tai kiinnikkeen kohdalta, tai katteeseen voi ilmestyä reikiä ja kulumia ruosteen tai sammaleen johdosta. Puutteellinen tai osaamaton kattohuolto saattaa lisätä korjaustarvetta. Ennen pitkää katolla alkavat oirehtia myös mahdolliset asennusvirheet.

Meiltä saat Fiskarsissa niin täsmäpaikkaukset kuin laajemmatkin katon korjaukset, kastuneiden villojen tai laudoitusten vaihdot sekä tarvittaessa jopa rakennemuutokset. Paikkaamme taitavasti harjakatot, aumakatot, tasa- sekä mansardikatot, kaikki materiaalit tiilestä peltiin ja palahuovasta bitumikermikatteeseen. Voit tilata kauttamme omakotitalon, autotallin ja kesämökin katon korjaukset, kunnostukset kaikkiin asuin- ja ulkorakennuksiin sekä myös saaressa sijaitseviin kohteisiin. Toimialueeseemme kuuluu kattavasti muukin Raasepori ja Uusimaa; Hanko, Pohja, Tammisaari, Lohja, Inkoo, Siuntio ja Vihti. Ammattilaistemme kattotöitä voit hyödyntää verotuksessa kotitalousvähennyksen kohdalla, ja sivujemme kautta on kuluihin lisäksi haettavissa joustavaa rahoitusta tarpeen mukaan. Katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden korjaus kannattaa ennen kaikkea suorittaa ajoissa, jotta yksittäiset epäkohdat eivät pääse laajenemaan kattaviksi kosteusvaurioiksi. Kunnostettu katto saa palkintona pitkän ja laadukkaan käyttökaaren. Hanki siis talollesi kestävä suoja helposti ja kätevästi kauttamme!

Huopakaton korjaus Fiskars – hoidamme kunnostukset laatutuottein

Huopakaton korjaus Fiskars, tehokkaat paikkaukset pitävät kattosi toimivuudesta huolen. Huopakaton, eli bitumikaton kunnostus hoituu meiltä ensiluokkaisin tuottein. Tuomme katollesi tasokkaat tiivisteet, massat sekä materiaalit, ja asennamme taidolla vauriokohtiin oikein mitoitetut paikkapalat. Kiinnitämme palahuopakatolta ylösnousseet huopanaulat ja bitumipaanut takaisin paikoilleen. Kuprut eli höyrypussit taas leikkaamme auki, tasoitamme ja tiivistämme kuntoon. Meiltä saat sujuvasti tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset, samaten myös kaikki huopakaton tulityöt sekä alushuovan ja umpilaudoituksen vaihdot. Lisäksi suoritamme huopakaton tai palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaukset Fiskarsissa, sekä kaikki huopakaton kunnostukset myös saaressa sijaitsevissa kohteissa.

Joskus huopakatto tai palahuopakatto vuotaa Fiskarsissa myrskytuhojen takia, jolloin korjaus voi vaihdella tiivistyksestä kattavampiin rakenteiden paikkauksiin. Ehkä myrskytuuli riepotteli huopavuotia tai myrsky irrotti pellityksiä katolta, tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle. Haastetta tuottavat ajan mittaan myös arkiset ympäristön kulutukset; sade- ja sulamisvedet, uv-säteily sekä toistuvat lämpötilanvaihtelut. Ikääntyminen kuivattaa huopakermejä ja kasvattaa riskiä halkeilulle. Katteeseen voi syntyä reikiä, repeämiä, painumia, ryppyjä tai vekkejä. Sammal ja lumikuorman paine puolestaan iskevät saumakohtiin, ja joissakin tapauksissa osaamaton käsittely voi aiheuttaa katolla vaurion. Esimerkiksi puhdistus tai lumenpoisto väärillä välineillä vioittaa herkästi huopaa. Meiltä saat näihinkin tilanteisiin asiantuntevan palvelun.

Peltikaton korjaus Fiskars – paikkauksilla vältetään isommat remontit

Peltikaton korjaus Fiskars, tiivistämme kattosi tyylipuhtaasti harjalta räystäille saakka. Myös peltikaton onnistunut paikkaus edellyttää vahvaa tuotetuntemusta. Kokeneet kattopeltiseppämme asentavat katollesi laatutuotteet – ensiluokkaiset kateruuvit sekä niihin soveltuvat tiivisteet. Jos kattopellit irvistävät tai rämisevät tuulella, suoritamme lisäkiinnitykset tarpeen mukaan, ja samalla voimme vaihtaa laajemminkin nauloja tai kateruuveja uusiin kateruuveihin. Saat meiltä saumojen tiivistykset sekä peltikaton reikien paikkaukset. Teemme myös yksittäisten kattopeltien vaihdot, mikäli vauriot keskittyvät tietyille osin kattoa. Hoidamme yläpohjan kunnostukset, kun peltikatto vuotaa rakenteisiin, ja toteutamme taitavat aluskatteen korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset. Lisäksi saat meiltä peltikaton korjaustyöt kaikissa saarikohteissa. Olipa kattosi tilanne mikä tahansa, meiltä löydät laatupalvelun.

Peltikaton tiivistys Fiskarsissa saattaa olla esimerkiksi myrskyvaurioiden korjausta. Tällöin tuhot voivat vaihdella katepinnan naarmuista rikkinäisiin välikaton rakenteisiin. Ehkä tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat jättäen katon säälle alttiiksi. Tai sitten vahinkoa syntyi, kun myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Myös arkisissa sään ja ympäristön kulutuksissa piilee riski vaurioille, kun toistuvat lämpötilanvaihtelut saavat kattopellit elämään edestakaisin. Tuloksena kiinnikkeet höllentyvät ja liitokset alkavat irvistää. Vesitiiveys on mennyttä, ja katto kaiken lisäksi rämisee tuulella. Vanhemmiten katolle tulee tutuksi myös reikiä syövyttävä ruoste. Kun ongelmia ilmenee, saat meiltä pätevät peltikaton korjaukset Fiskarsissa.

Tiilikaton korjaus Fiskars, tehostamassa kattosi tiiveyttä ja turvaa

Tiilikaton korjaus Fiskars – kokeneet osaajamme hoitavat homman kaikenlaisissa kohteissa. Meiltä löytyy laaja-alainen tietotaito myös tiilikaton materiaaleihin liittyen. Kun suoritamme haljenneiden, paikoiltaan liikkuneiden tai rikkinäisten kattotiilien vaihdot, varmistamme aina, että uudet tiilet sointuvat kauniisti kattoon. Korjaustöiden lomassa teemme tarpeen mukaan suojakäsittelyt ja uudelleenpinnoitukset tiilille. Näin katto saa jatkossa paremman turvan sään ja ympäristön uhkilta. Tiivistämme tiilikaton saumat ja kunnostamme muutkin katon yksityiskohdat, kuten laudoitukset, vesikourut, pellitykset, jiirit sekä kattoturvatuotteet. Lisäksi hoidamme aluskatteen korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset, samoin painuneen rakenteen oikaisut sekä tiilikaton korjaustyöt saarikohteissa.

Kun tiilikatto vuotaa Fiskarsissa, voivat syynä olla ulkoiset rasitukset – usein tiilikaton korjausta tarvitaan etenkin katepinnan vaurioiden takia. Sammal ja jäkälä tarraavat tiukasti huokoiseen tiilipintaan, ja kosteus yhdessä säänvaihteluiden kanssa pakkasrapauttaa tiilet. Talvisin lumi saattaa rikkoa saumoja tai painaa kattoa notkolle, ja kun murentunut katepinta päästää vedet lävitseen, kastuvat tiilikaton ruodepuut. Pahimmassa tapauksessa vaurioita löytyy aluskatteen tienoilta. Tällöin vaarassa ovat myös välikaton rakenteet sekä jopa sisäilman terveys. Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Fiskarsissa voi tulla tarpeen nopeallakin aikataululla, jos ongelmia syntyy varoittamatta esimerkiksi myrskyvaurioiden myötä. Kenties tuuli tai myrsky irrotti harjatiilen, kattotiilen, reunatiilen tai tiilikaton pellitykset. Tai sitten rakenteita rikkoutui, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Fiskars, korjaus hoituu kauttamme myös yläpohjan osalta

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Fiskars – laadukas palvelumme kohentaa kattosi kokonaisvaltaista suojaa. Aluskatteenkin korjaus vaatii laatutuotteet esimerkiksi tiivistysmassojen ja läpivientikappaleiden osalta. Teemme peltikaton sekä tiilikaton aluskatteen korjaukset, tiivistykset ja paikkaukset, muun muassa savupiipun kohdalta sekä jiiristä ja sisätaitteesta. Asennamme jiireihin oppikirjan mukaiset, kahdensuuntaiset aluskatteet, ja suoritamme huolelliset ylösnostot sekä tarkan tiivistämisen savupiippuun. Aluskatteen korjaus, tiivistys ja paikkaus Fiskarsissa hoituu kauttamme myös läpivientien suhteen, esimerkiksi kattoikkunan, ilmanvaihtoputken, kattoluukun, viemärintuuletusputken sekä kattovalokuvun kohdalta. Paikkaamme reiät ja repeämät sekä kunnostamme irronneen tai roikkuvan aluskatteen, tarvittaessa vaihtaen vauriokohtiin uutta aluskatetta tilalle. Toteutamme täydellä ammattitaidolla laajemmatkin yläpohjan korjaukset. Vaihdamme huonokuntoiset eristevillat sekä lahovaurioiset rakenteet.

Mistä syystä toteutamme aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Fiskarsissa? Tietysti aluskate kuluu ja hapertuu siinä missä muutkin katon osat. Myrskyvauriot, kuten kaatuva puu, voivat lisätä korjaustarvetta. Kokonaan oma lukunsa ovat vielä mahdolliset asennusvirheet. Aluskate on voitu asentaa väärästä suunnasta, väärinpäin tai väärälle kireydelle, niin että vesi ohjautuu vääriin paikkoihin, kuten vaikkapa katteen päälle. Tai ehkä aluskatteesta puuttuu ylösnostoja tai ilmanvaihtoputkista eristeet. Tämä johtaa katolla kondenssivuotoihin ja muihin laajempiin haasteisiin. Puoleemme voit kääntyä niin pienissä kuin suurissa aluskatepulmissa. Etsimme katollesi täsmäratkaisut vankalla tietotaidolla!

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Fiskars – korjaus palauttaa läpiviennit toimintakuntoon

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Fiskars – korjaus tehostaa kattosi käyttövarmuutta ja pitää kosteuden loitolla. Kunnostamme läpiviennitkin tarkoin ottein ja tasokkailla materiaaleilla. Kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Fiskarsissa, johtuu se yleensä päivittäisistä sään ja ympäristön rasituksista. Vaihdamme falskaavat tiivistykset sekä aikansa eläneet suojapellit, ja tarvittaessa hoidamme kunnostukset myös ympäröivien rakenteiden osalta. Toteutamme katon korjaukset vuotavan savupiipun, kattoikkunan ja kattovalokuvun kohdalta, sekä kattoluukun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken tai muun vuotavan läpiviennin kohdalta.

Meiltä saat parhaan palvelun, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Fiskarsissa, tai kun muita korjauksia tai tiivistyksiä tarvitaan kattosi hyvinvoinnin tueksi. Mukanamme tuomme laadukkaat tuotteet, työkalut, materiaalit sekä tarvikkeet. Tuloksena katto saa pidemmän käyttöiän sekä parhaan toimintavarmuuden!