Katon korjauksen ammattilaiset palveluksessasi!

Peltikaton korjaukset
Tiilikaton korjaukset
Huopakaton korjaukset
Muut kattotyöt…

Katon korjaus Imatra

Katon korjaus Imatra – Kattokorjauksemme johtavat kiistattomasti hyvään lopputulokseen! Suhtaudumme kaikkiin peltikattokorjauksiin, tiilikattokorjauksiin ja huopakattokorjauksiin varsin kokonaisvaltaisella otteella. Haluamme löytää katon kaikki pulmat ja laittaa ne kerralla kuntoon. Tarvittaessa katon korjaus, paikkaus ja tiivistys jatkuu jollain kattohuollolla. Esimerkiksi myrskyvaurioiden korjaus voi jatkua katon harjauksella, ja kattovuodon korjaus voi täydentyä vaikkapa sammaleiden poistolla.

Se, mitä katon korjaus Imatralla maksaa, selvitetään jo alkuvaiheessa. Samalla selvitämme sen, miten esimerkiksi vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaus sekä tiivistys juuri sillä kertaa tulee tehdä. On monia tapoja puuttua siihen, että katto vuotaa, mutta me valitsemme niistä parhaimman. Tarvittaessa vuotavan katon korjaus Imatralla täydentyy katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden korjauksella. Katon vesivahinkojen korjaukseksi lukeutuu esimerkiksi kastuneiden villojen tai laudoituksien vaihtaminen.

Kosteutta voi päästä katon alle myös silloin, jos katto vuotaa savupiipun juuresta, joten katto kannattaa tarkastaa usein, jotta katon korjaus Imatralla saataisiin tehtyä ennen tilanteen pahenemista. Ota yhteyttä, jos huomaat, että lumi on irrottanut lumiesteen, tikkaat tai kattoläpiviennin, ja kattoon on tullut reikiä. Tilaa saman tien myös aluskatteen korjaus. Korjaamme katot myös saarikohteissa, työmme ovat kotitalousvähennyskelpoisia ja urakalle voi hakea rahoitusta yhteistyökumppaniltamme.

Aluettamme on itse asiassa koko Etelä-Karjala, joten tarjoamme apuamme myös sellaisilla paikkakunnilla kuin Lappeenranta, Ruokolahti, Parikkala, Rautjärvi sekä Taipalsaari. Teemme mielellämme niin pienet kattopaikkaukset kuin isommatkin kattokorjaukset, joten riennämme avuksesi myös silloin, jos puu on kaatunut talon tai mökin katon päälle.

Huopakaton korjaus Imatra – Irronneeseen kattoonkin löytyy meiltä ratkaisu

Huopakaton korjaus Imatra – Meidän bitumikattoeksperttimme laittavat kattosi kuntoon kaikissa tilanteissa! Ota yhteyttä, jos kesämökin huopakatto tai palahuopakatto vuotaa piipun juuresta. Piipunjuurivuoto voi paljastua vaikkapa keväällä. Mitä nopeammin huopakaton korjaus Imatralla aloitetaan, sen parempi, sillä alkuvaiheessa kattovuodon paikkaaminen on yksinkertaista ja edullista.

Emme veloita huopakaton tai palahuopakaton korjauksesta, paikkauksesta sekä tiivistyksestä mansikoita silloinkaan, jos kattovuoto on jatkunut jo pidempään, ja katon alla on kosteusvaurioita. Laadimme kilpailukykyisen tarjouksen myös silloin, kun kyse on siitä, että omakotitalon huopakatto tai palahuopakatto on vaurioitunut puun kaaduttua talon päälle. Sekin on mahdollista, että kova tuuli on irrottanut omakotitalon, mökin tai jonkin piharakennuksen bitumikaton. Tällaiseenkin tilanteeseen löytyy paras ratkaisu juuri tältä katonkorjauspalvelulta.

Ensin selvitämme, mitä kaikkea katto tarvitsee, ja sitten sen, mikä on paras tapa toteuttaa esimerkiksi huopakaton tai palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaustyöt. Tämän jälkeen tiedämme, miten hyvällä hinnalla huopakaton korjaus Imatralla juuri sillä kertaa onnistuu.

Kun huopakaton tai palahuopakaton korjaustyöt esimerkiksi saaressa on tehty, voimme jatkaa katon kunnon kohentamista toteuttamalla jonkin kattohuollon. Esimerkiksi tasakaton korjaus, paikkaus ja tiivistys voi täydentyä vaikkapa roskien poistolla katolta ja kattokaivoista. Huopakaton korjaus Imatralla on tuiki tärkeä toimenpide, mutta huopakattohuoltojenkaan merkitystä ei voida vähätellä. Hyvin huollettu huopakatto pysyy hyvässä kunnossa pitkään, mikä vähentää huopakattopaikkausten tarvetta. Kerromme mielellämme lisää siitä, mitä juuri sinun tasakattosi, pulpettikattosi, harjakattosi tai vaikkapa aumakattosi tarvitsee, ja toteutamme kernaasti kaikki huopakattotyöt.

Peltikaton korjaus Imatra – Ammattilaisemme toteuttavat loistavasti kaikki peltikattopaikkaukset

Peltikaton korjaus Imatra – Kokeneet peltikattoammattilaisemme ovat varma valinta joka urakkaan! Teemme kaikki peltikattokorjaukset yhtä hyvällä hinta-laatusuhteella, eikä ammattitaitomme lopu kesken. Näin ollen voit ottaa empimättä yhteyttä myös silloin, kun kyse on painuneen katon oikaisusta tai jostain muusta harvinaislaatuisemmasta peltikaton korjauksesta Imatralla.

Ehkä myrsky kaatoi puun talon peltikaton päälle? Se ei – onneksi – ole mitenkään jokapäiväistä. Meidän ammattilaisemme kuitenkin tietävät, miten peltikaton myrskyvaurioiden korjaus tehdään – silloinkin, kun kyse on tällaisista epätavallisista vaurioista. Miettinet, mitä ne tavalliset myrskyvauriot ovat. Vauriot vaihtelevat tietenkin tapauskohtaisesti, mutta on melko tavallista, että tuuli irrottaa kattopellit tai peltilistat (tai joitain kattovarusteita). Jos sinun rakennuksellesi käy näin, tiedät, mistä peltikaton korjaus ja tiivistys kannattaa tilata.

Mikään peltikaton korjaus Imatralla ei ole meille liian pieni. Jos näin olisi, emme voisi väittää tarjoavamme peltikattokorjauksia laidasta laitaan. Otahan yhteyttä myös silloin, kun tarvetta on peltikaton reikien paikkaukselle, ruostevaurioiden kunnostukselle tai peltikaton aluskatteen korjaukselle, paikkaukselle ja tiivistykselle. Pienetkin vauriot kannattaa paikata heti, jottei kävisi niin, että peltikatto vuotaa.

Ammattilaisemme toteuttavat peltikaton korjaustyöt loistavasti myös saaressa, ja kun esimerkiksi huonokuntoisimpien kattopeltien vaihto on ohi, voimme jatkaa urakkaa esimerkiksi asentamalla kattopeltien lisäkiinnitykset. Lisäkiinnitykset estävät kattopeltien irtoamisen kovalla tuulella. Ehkä peltikaton korjaus Imatralla tulisi viimeistellä tekemällä kattopeltien naulojen tai kateruuvien vaihto uusiksi kateruuveiksi? Tartumme toimeen, voidaanhan tällaisella peltikattotyöllä ehkäistä monet pulmat.

Tiilikaton korjaus Imatra – Tinkimättömällä tarkkuudella toteutettu tiilikattokorjaus tästä osoitteesta

Tiilikaton korjaus Imatra – Tiilikattokorjaajamme ovat tarkkaakin tarkempia, kun he korjaavat kattoasi! Tarkkuus onkin tärkeä hyve tiilikattokorjaajalle. Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys ei onnistu odotetusti, jos esimerkiksi rikkinäisten kattotiilien vaihto toteutetaan huolimattomasti. Voi olla, ettei pelkkä rikkinäisten tiilien uusiminen riitä. Kattokorjaajan on muistettava selvittää, onko tarvetta myös tiilikaton aluskatteen korjaukselle, paikkaukselle ja tiivistykselle.

Aluskatteen kunto on tärkeä asia, sillä aluskatetta tarvitaan esimerkiksi silloin, jos tiilikatto vuotaa. Tiilikattovuoto voi alkaa aivan yllättäen. Esimerkiksi myrsky voi rikkoa kattoa niin, että se alkaa vuotaa, ja silloin tarvitaan aluskatetta, mikä pitää katon alapuoliset osat kuivina tiilikattokorjauksen valmistumiseen saakka. Jos kattoa ei tarkasteta usein, tiilikaton korjaus Imatralla voi lykkääntyä – ehkä jopa liikaa. Jotta tiilikaton ja/tai aluskatteen korjaus ehdittäisiin tehdä niin sanotusti hyvän sään aikana, kannattaa katon kunto tarkastaa kaksi kertaa joka vuosi.

Katon vauriot ovat harvoin niin suuria, että ne erottuvat kauas. Näin on lähinnä silloin, jos myrsky on kaatanut puun talon tiilikaton päälle. Esimerkiksi sen, että tuuli on irrottanut harjatiilen, reunatiilen tai jonkin muun kattotiilen, huomannee vasta lähietäisyydeltä. Olipa kyse isosta tai pienestä tiilikaton korjauksesta Imatralla, tilaa se meiltä. Teemme työt tinkimättömällä tarkkuudella, eikä hintakaan nouse kynnyskysymykseksi, sillä hinnoittelemme niin kattovuodon paikkauksen kuin vaikkapa tiilikaton myrskyvaurioiden korjauksenkin erittäin kilpailukykyisesti. Tiilikaton korjaustyöt onnistuvat myös saarikohteissa, sillä kalustomme ja reippaiden ammattilaistemme ansiosta pystymme toteuttamaan tiilikaton korjauksen Imatralla lähes kohteessa kuin kohteessa.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Imatra – Aidolla asiantuntemuksella korjattu aluskate ei petä

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Imatra – Meidän ammattilaisiltamme löytyy kaikki se asiantuntemus, mitä aluskatteen kunnostus edellyttää! Teetä peltikaton tai tiilikaton aluskatteen korjaus, paikkaus sekä tiivistys tällä katonkorjauspalvelulla, niin kaikki menee nappiin.

Sillä ei ole väliä, miksi tarvitset aluskatteen korjausta, paikkausta ja tiivistystä Imatralla. Me osaamme puuttua kaikkiin ongelmiin, joita esimerkiksi omakotitalon aluskatteella voi olla. Ensin selvitämme sen, miksi aluskate on vaurioitunut. Kyse voi olla myös aikoinaan tehdyistä asennusvirheistä, joiden takia aluskate ei voi toimia odotetusti. On tärkeää, että aluskatteen ylösnostot ja tiivistäminen savupiippuun on toteutettu oikein. Myös limitysten tulee olla asianmukaisia. Tilaa aluskatteen korjaus jiiristä (eli sisätaitteesta) meiltä, niin aluskatteen ja koko kattokokonaisuuden tulevaisuus alkaa näyttää hyvältä.

Ota yhteyttä silloinkin, kun kyse on aluskatteen korjauksesta ja paikkauksesta savupiipun kohdalta. Kenties tarvitset aluskatteen korjausta, paikkausta ja tiivistystä jonkin muun läpiviennin (kuten kattoikkunan, kattoluukun, kattovalokuvun, viemärintuuletusputken tai ilmanvaihtoputken) kohdalta? Siinäkin tapauksessa aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Imatralla kannattaa tilata juuri meidän kattoeksperteiltämme. Aidolla asiantuntemuksella korjattu aluskate toimii juuri oikealla tavalla vuodesta toiseen.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Imatralla on käytännöllisesti katsoen aina parempi vaihtoehto kuin aluskatteen uusiminen. Aluskate on tarkoitus uusia vasta kattoremontin yhteydessä. Joskus aluskate kestää kauemmin kuin vesikate. Esimerkiksi silloin, jos vesikatetta aletaan uusia ennen sen teknisen käyttöiän päätepistettä, voidaan tulla siihen tulokseen, ettei aluskatetta tarvitse uusia yhtä aikaa vesikatteen kanssa.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Imatra – Korjaus onnistuu, kun asialla ovat osaavat ammattilaisemme!

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Imatra – Korjaus ei jää onnistumatta, kun tilaat sen kattoammattilaisiltamme!

Ota yhteyttä heti, kun huomaat, että kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Imatralla.

Jos katon korjaus vuotavan savupiipun, kattoikkunan, kattoluukun, kattovalokuvun, viemärintuuletusputken, ilmanvaihtoputken tai jonkin muun läpiviennin kohdalta toteutetaan jo alkuvaiheessa, voidaan välttyä kosteusvaurioilta.

Ei hätää, vaikka kosteusvaurioita olisi jo syntynyt siksi, että kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti on vuotanut Imatralla.

Kunnostamme kaiken, eikä mikään enää sitten muistuta siitä, että kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti on vuotanut Imatralla.