Katon korjauksen ammattilaiset palveluksessasi!

Peltikaton korjaukset
Tiilikaton korjaukset
Huopakaton korjaukset
Muut kattotyöt…

Katon korjaus Helsinki

Katon korjaus Helsinki – Laadukas kattokorjaus alkaa siitä, että otat yhteyttä ensiluokkaisiin kattokorjaajiimme! Muuta ei tarvitakaan, sillä katon korjaus ja katon paikkaus hoidetaan aina avaimet käteen -periaatteella. Vaikka sinun ei tarvitsekaan osallistua omakotitalon, kesämökin tai esimerkiksi ulkorakennuksen katon korjaukseen Helsingissä millään tavalla, ei katonkorjausurakka maksa mansikoita. Katon tiivistys hinnoitellaan kilpailukykyisesti huolimatta kaikesta sen yhteydessä osoitettavasta ammattitaidosta. Katon vesivahinkojen korjauksen ja kaikki muut kattopaikkaukset voi maksaa yhteistyökumppanimme tarjoamalla rahoituksella, ja kun työt on tehty, on yksityisasiakkailla mahdollisuus kotitalousvähennyksen hakemiseen.

Esimerkiksi kattovuodon korjaus on suorastaan malliesimerkki niistä katon korjauksista Helsingissä, mitkä kannattaa tilata tästä osoitteesta. Tiivistämme tasakaton, harjakaton tai vaikkapa aumakaton asianmukaisella tavalla. Jos tarvitset myös aluskatteen korjausta, teemme kaikkemme aluskatteesi kunnon palauttamiseksi. Tarvetta voi olla vaikka aluskatteen osittaiselle uusimiselle jiirin kohdalta.

Katon alapuoliset osat voivat kastua, kun katto vuotaa. Yläpohjan kastuneiden eristeiden vaihtaminen voikin olla osa vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjausta. Myös kattorakenteissa voi olla kosteutta. Se, että katto vuotaa esimerkiksi savupiipun juuresta, voi johtaa lahovaurioihin. Lahovaurioihin tulee puuttua pian, jotta ne eivät leviäisi.

Katon korjaus Helsingissä voi ulottua kattorakenteisiin silloinkin, kun on kyse myrskyvaurioiden korjauksesta. Joskus myrsky saa aikaan pahaa jälkeä. Jos puu kaatuu katon päälle, huopakatto, peltikatto tai tiilikatto voi vaurioitua mittavasti – muttei kuitenkaan niin mittavasti, ettemmekö osaisi sitä kunnostaa. Korjaamme ja kunnostamme katot myös saarikohteissa, ja toiminta-alueeseemme kuuluu ihan koko Uusimaa – kuten esimerkiksi sellaiset paikkakunnat kuin Espoo, Vantaa, Sipoo, Nurmijärvi ja Tuusula. Kun siis seuraavan kerran tarvitset kattokorjausta (vaikkapa siksi, että kattoon on tullut reikiä lumen irrotettua tikkaat), ota yhteyttä tähän erityisen hyvään katonkorjauspalveluun ja anna meidän kunnostaa kattosi!

Huopakaton korjaus Helsinki – Huoli pois: me korjaamme bitumikattosi

Huopakaton korjaus Helsinki – Huolestuttavaankin tilanteeseen löytyy nopea ratkaisu, kun otat yhteyttä tähän katonkorjauspalveluun! Meidän ammattilaisemme tietävät, millä tavalla huopakaton ja palahuopakaton korjaus ja paikkaus kulloinkin tulee tehdä. Lisäksi pystymme aloittamaan nopeasti meiltä tilatut huopakattokorjaukset (eikä huopakaton tai palahuopakaton tiivistykseen mene kauaa). Näin ollen sinun ei tarvitse pitkään kärvistellä sen kanssa, että huopakatto tai palahuopakatto vuotaa. Myös huopakaton tai palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaustyöt etenevät rivakasti, kun tilaat ne meiltä. Osaamme kunnostaa kattosi, jos tuuli on repinyt vuotia tai irrottanut kattoturvatuotteita. Löydämme parhaat ratkaisut kattosi kunnostamiseen silloinkin, jos huopakatto tai palahuopakatto on vaurioitunut puun kaaduttua huopakaton päälle myrskyssä.

Jokaista tapausta on toki tarkasteltava erikseen, mutta hyvä nyrkkisääntö on se, että huopakaton korjaus Helsingissä tulee aina edullisemmaksi kuin huopakaton uusiminen. Siksi emme tarjoa katon purkamista ja vaihtamista, ellei se ole aivan välttämätöntä. Paikan päällä selviää, miten esimerkiksi tasakaton korjaus tulee tehdä, jotta katon kunto voitaisiin nostaa erinomaiselle tasolle. Joskus huopakaton korjaukseen Helsingissä tulee liittää myös jokin kattohuolto, eikä tämä ole meille mikään ongelma – pikemminkin päinvastoin! Huopakattohuoltojen avulla katto voi kestää pidempään, sillä huoltotoimenpiteillä voidaan vähentää kattoon kohdistuvien rasitusten määrää. Kaikkia rasituksia ei voida estää, mutta huoltotoimenpiteillä voidaan parantaa katon kykyä kestää niitä rasituksia, joita ei voida välttää.

Kun siis seuraavan kerran tarvitset huopakaton tai palahuopakaton reikien paikkausta tai jotain muuta huopakaton korjausta Helsingissä, ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa homma kotiin. Toteutamme huopakaton ja palahuopakaton korjaustyöt myös saaressa, joten rakennuksen sijainti ei ole este. Sinun ei tarvitse jännittää etukäteen tasakaton korjaustakaan, sillä meidän ammattilaisemme hallitsevat hommansa kattokaltevuudesta riippumatta.

Peltikaton korjaus Helsinki – Pelottomat kattokorjaajamme kunnostavat myös jyrkät katot

Peltikaton korjaus Helsinki – Peltikattokorjaajiimme voit luottaa riippumatta siitä, mitä kattosi tarvitsee, sillä meiltä löytyvät ratkaisut joka tilanteeseen! Ota yhteyttä, jos peltikatto vuotaa, niin tulemme tiivistämään vuotavan peltikaton asianmukaisella tavalla. Peltikattovuodon korjaukseen saattaa kuulua myös peltikaton aluskatteen korjaus, mikä voi tarkoittaa käytännössä esimerkiksi aluskatteen osittaista uusimista. Jos aluskate on ollut rikki, on peltikattovuoto voinut kastella katon alla olevat rakenteet, ja silloin peltikaton korjaukseen Helsingissä tulee liittää kosteusvaurioiden kunnostus. Tarvetta voi olla niin märkien eristeiden uusimiselle kuin lahovaurioiden kunnostamisellekin. Urakan päätteeksi voidaan toteuttaa vaikkapa kattopeltien naulojen tai kateruuvien vaihto uusiksi kateruuveiksi.

Ehkäpä kyse onkin peltikaton myrskyvaurioiden korjaustöistä? Kova tuuli voi irrottaa kattopellit tai peltilistat, ja tämä voi johtaa tarpeeseen tehdä kattopeltien vaihto. (Vinkki: kattopeltien lisäkiinnitysten avulla voidaan vähentää tällaisten myrskyvaurioiden syntymisen todennäköisyyttä.) Erityisen pahoja myrskyvaurioita voi syntyä silloin, jos myrsky kaataa puun peltikaton päälle – tuolloin tarvittaneen muutakin kuin peltikaton reikien paikkaus! Otamme tuttuun tapaamme selvää katon kaikista tarpeista toteuttaaksemme kattokorjauksen avaimet käteen -periaatteella.

Hoidamme peltikaton korjaustyöt myös saaressa, eikä katemateriaali tai kattokaltevuuskaan ole este kattokorjauksen tilaamiselle. Osaamme korjata niin aaltopeltikatot, lukkosaumakatot kuin konesaumakatotkin. Peltikatto voi olla melko loiva, mutta myös merkille pantavan jyrkkä. Mitä jyrkemmästä katosta on kyse, sitä haastavampaa peltikaton korjaus voi olla, mutta meitä eivät kaltevatkaan katot pelota. Tilaa peltikaton korjaus Helsinkiin meiltä, niin tulemme paikalle oikealla tavalla varustautuneina. Oikeanlainen kalusto ja oikeanlaiset varusteet jouduttavat kattourakkaa. Toki peltikaton korjaus Helsingissä kysyy myös ammattitaitoa, rohkeutta ja motivaatiota. Meillä on niitä kaikkia yllin kyllin, joten ei ole mitään syytä sille, miksi peltikattokorjausta ei kannattaisi tilata tältä katonkorjauspalvelulta.

Tiilikaton korjaus Helsinki – Stressitön tiilikattokorjaus tilataan tästä osoitteesta

Tiilikaton korjaus Helsinki – Tiilikattokorjauksemme etenevät mitä stressittömämmällä tavalla! Sinun ainoa tehtäväsi on ottaa yhteyttä ja pyytää tarjous tiilikaton korjauksesta ja paikkauksesta. Tämän jälkeen me otamme vastuullemme katon korjaustarpeiden kartoittamisen. Kun tiedämme, mitä tiilikattosi tarvitsee ja miten tiilikaton korjaus Helsingissä on sillä kertaa tehtävä, saat hyvän tarjouksen esimerkiksi tiilikaton myrskyvaurioiden korjauksesta avaimet käteen -periaatteella.

Tiilikatto ei hevillä hajoa, mutta rajuilma voi jättää jälkensä kattoon. Sen takia katto on hyvä tarkastaa jokaisen isomman myrskyn jälkeen (ja lisäksi joka kevät ja syksy). Myrskyn jälkeen voidaan tarvita esimerkiksi rikkinäisten kattotiilien vaihtoa. Kenties tuuli on irrottanut jonkin kattotiilen, kuten harjatiilen tai reunatiilen? Myös kattotarvikkeita – kuten ilmanvaihtoputkia, tikkaita tai rännejä – on voinut lähteä tuulen matkaan. Pahimmillaan kyse on siitä, että jokin talon lähellä kasvanut ja todennäköisesti jo melko huonokuntoinen puu on kaatunut tiilikaton päälle.

Olipa kyse mistä tahansa, tilaa tiilikaton korjaus Helsinkiin meiltä. Tekemämme kattokorjauksen jälkeen sinun ei enää tarvitse kantaa huolta siitä, että tiilikatto vuotaa. Voit luottaa myös katon alapuolisten osien kuntoon, olemmehan tarkastaneet, tarvitsetko esimerkiksi tiilikaton aluskatteen korjausta – emmekä ole jättäneet puuttumatta mihinkään akuuttiin korjaus- tai huoltotarpeeseen.

Koska teemme tiilikaton korjaustyöt sujuvasti myös saarikohteissa, voit tilata tiilikaton korjauksen Helsinkiin riippumatta siitä, missä korjattava katto sijaitsee. Sinun ei tarvitse pohtia sitäkään, onko meillä riittävästi asianmukaista kalustoa, välineistöä tai ammattitaitoa tiilikattosi korjaamiseen. Stressittömyyttä lisää sekin, että saat tarjouksen kattokorjauksen hinnasta sekä valistuneen arvion kattopaikkauksen kestosta jo etukäteen. Tässä vaiheessa emme osaa sanoa hinnoista muuta kuin sen, että tiilikattokorjaukselle lasketaan kilpailukykyinen hinta sen perusteella, mitä juuri sinun kattosi kaipaa.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Helsinki – Korjaus suunnitellaan täyttämään katon kaikki tarpeet 

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Helsinki – Korjaus onnistuu vain, jos se täyttää katon kaikki tarpeet (ja me pidämme huolen siitä, että juuri näin tapahtuu). Jos siis huomaat, että jokin kattoläpivienti – kuten kattoikkuna, kattovalokupu tai kattoluukku – vuotaa Helsingissä, ota saman tien yhteyttä tähän katonkorjauspalveluun. Me tiedämme, että peltikattovuoto, tiilikattovuoto tai huopakattovuoto tulee korjata nopeasti (vaikka kyse ei olisi muusta kuin katon korjauksesta vuotavan savupiipun tai jonkin muun läpiviennin kohdalta), jotta tilanne ei alkaisi kehittyä huonompaan suuntaan. Siispä tulemme paikalle ottamaan selvää sinun kattosi huolto- ja korjaustarpeista.

Kun tiedämme, mitä aumakatto, tasakatto, pulpettikatto, harjakatto tai esimerkiksi taitekatto tarvitsee, annamme hyvän tarjouksen katon kunnostamisesta täyden palvelun pakettina. Tartu tarjoukseen, niin sinun ei tarvitse enää surra tai pelätä sitä, että kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Helsingissä.

Kattovuodon lopettamiseen tarvitaan tietenkin vesikatteen tiivistys. Se voi tarkoittaa esimerkiksi vesikatteen ja kattoikkunan liitoskohdan tiivistämistä tilanteen vaatimalla tavalla. Joissain tapauksissa on parempi uusia läpivienti. Oikea tapa kattokorjauksen toteuttamiseen selvitetään luonnollisestikin tapauskohtaisesti.

Jos kyse on siitä, että kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu huopakaton, peltikaton tai tiilikaton kattoläpivienti vuotaa Helsingissä, tarvetta voi olla myös katon alle syntyneiden kosteusvaurioiden korjaamiselle. Kattourakkaan voi liittyä myös aluskatteen korjaus.

Kaikki edellä mainittu pätee myös silloin, kun on kyse katon korjauksesta vuotavan viemärintuuletusputken, ilmanvaihtoputken tai TV-antennin kohdalta. Kattovuoto kuin kattovuoto korjataan avaimet käteen -periaatteella, ja koska ammattilaisemme ovat niin päteviä ja huolellisia, on lopputulos aina kerrassaan erinomainen.