Katon korjauksen ammattilaiset palveluksessasi!

Peltikaton korjaukset
Tiilikaton korjaukset
Huopakaton korjaukset
Muut kattotyöt…

Katon korjaus Riihimäki

Katon korjaus Riihimäki, huomioimme kattosi yksilöllisen tilanteen kaikissa kunnostustoimissa. Taitavat ja tehokkaat täsmäpaikkaukset jatkavat nykykaton käyttöikää. Meiltä löytyy kattava tuotetuntemus sekä laadukkaat materiaalit ja tarvikkeet, harjatiivisteistä telineisiin ja henkilönostimiin sekä kiinnikkeistä kattoturvatuotteisiin. Hoidamme kunnostukset asiakaslähtöisesti ja avaimet käteen- periaatteella, katolle sekä rakenteille turvallisin menetelmin alusta loppuun saakka. Saat meiltä kastuneiden villojen vaihdot sekä laudoitusten lahovauriopaikkaukset, samoin vuotavan aluskatteen, kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun tiivistykset ja korjaukset. Kun teetät katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden korjaukset osaajiemme kautta, on työnjälki kaikin puolin siisti sekä pitävä ja korjaustulos pitkäikäinen.

Katon korjaus, paikkaus ja tiivistys Riihimäellä voi tarkoittaa myrskyvaurioiden paikkausta. Ehkä puu kaatui talon, mökin tai katon päälle, tai myrsky muulla tavoin vioitti kattoa. Myös arkiset sään- ja lämpötilanvaihtelut tuottavat omat haasteensa, kun katepintaan iskevät kosteus, lumi, pakkanen sekä auringon uv-säteily. Sammal ja ruoste reikiinnyttävät vanhemmiten kattoa. Myös aluskatteen ja yläpohjan tienoilta voi löytyä vuotoja tai toimivuusongelmia. Lumikuorma saattaa alas tullessaan raapia katepinnan piloille, tai ehkä lumi irrotti kattoläpiviennin, tikkaat tai lumiesteen, niin että kattoon tuli reikä. Puutteellinen tai osaamaton kattohuolto voi niin ikään lisätä korjaustarvetta, ja tuntuvaa tuhoa saattavat aiheuttaa myös alkuperäisen asennuksen virheet.

Toteutamme katon korjaukset ja paikkaukset Riihimäellä kaikentyyppisiin kohteisiin, harja-, auma-, tasa- sekä taitekatoille pellistä tiileen ja huopaan. Voit tilata toimestamme omakotitalon, autotallin, -katoksen ja mökin katon korjaukset, kunnostukset pihavarastoon ja rantasaunaan sekä muihin asuin- tai ulkorakennuksiin. Meiltä saat avun, kun katto vuotaa savupiipun juuresta tai läpiviennin kohdalta, tai kun sadevesikourut ja muut kattovarustelut ovat kunnostusta tai vaihtoa vailla. Toimialueeseemme kuuluu kattavasti muukin Kanta-Häme; Hämeenlinna, Hausjärvi, Janakkala, Loppi, Tammela ja Hattula. Lisäksi suoritamme kaikki katon korjaustyöt saaressa sijaitsevissa kohteissa. Ammattilaistemme kattotyöt kuuluvat verotuksessa kotitalousvähennyksen piiriin. Sivujemme kautta voi kuluihin myös hakea joustavaa, luotettavaa rahoitusta. Kun katon paikkauksiin ja kunnostuksiin ryhdytään riittävän ajoissa, selvitään yleensä täsmätöillä, kuten yksittäisen kattovuodon korjauksilla. Katto välttää vakavammat kosteusvauriot sekä suuremman kokoluokan remontit, ja niin se pystyy tulevinakin vuosina tarjoamaan rakenteille tiiviin suojan!

Huopakaton korjaus Riihimäki – meiltä saat sujuvan ammattipalvelun

Huopakaton korjaus Riihimäki, vahvalla taidolla ja vakuuttavin ottein ammattiosaajiemme kautta. Huopakaton, eli bitumikaton korjaustöiden kohdalla tuotetuntemus on erityisen tärkeää. Vesitiivis lopputulos vaatii laadultaan ensiluokkaiset massat sekä materiaalit, ja huopakaton paikkapalat täytyy niin ikään osata mitoittaa ja asentaa oikein. Kokeneet ammattilaisemme hoitavat taidolla haastavat ja kokonaisvaltaisetkin korjaustyöt, kuten rakenteeltaan poikkeavan tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset. Tiivistämme kärsineet saumat ja kiinnitämme irronneet bitumipaanut palahuopakatolta. Paikkaamme katepinnan reiät, repeämät, painumat ja kuprut eli höyrypussit. Toteutamme sujuvasti alushuovan ja umpilaudoituksen vaihdot Riihimäellä, samoin kaikki huopakaton tai palahuopakaton kunnostukset saaressa sijaitsevissa kohteissa. Kunnostusten avulla palautamme huovalle täyden teknisen toimivuuden, niin ettei suurempiin remonttitoimiin tarvitse ryhtyä ennen aikojaan.

Hoidamme huopakaton sekä palahuopakaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Riihimäellä, kun katto vuotaa vaikkapa myrskyvaurioiden tai muiden äkillisten ongelmien takia. Ehkä huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle, tai kun osaamaton käsittely vääränlaisilla välineillä vioitti herkkää huopaa. Vanhetessaan huopakermit lisäksi kuivuvat, jolloin halkeilua tapahtuu helpommin, ja veronsa vaativat myös uv-säteily, lumikuorma, pakkanen sekä sade- ja sulamisvedet. Katteeseen voi ilmestyä sammalta ja jäkälää, jotka rasittavat liitoskohtia. Kermien väliin päässyt kosteus taas saattaa pullistaa huovan kupruille. Meiltä saat siistein ja sujuvin ottein kaikki huopakaton korjaustyöt.

Peltikaton korjaus Riihimäki, tuloksena tiivis ja turvallinen katto

Peltikaton korjaus Riihimäki – kaunis ja kestävä kattokokonaisuus järjestyy tekijöidemme toimesta. Myös peltikaton onnistuneen korjauksen perustana ovat laadukkaat materiaalit ja tuotteet. Vaihdamme kuluneiden naulojen tai kateruuvien tilalle ensiluokkaiset kateruuvit, ja asennamme mukaan aina tuliterät tiivisteet, joilla varmistetaan vedenpitävät kattopellit. Jos katon saumat ja liitokset irvistävät tai jos pellit rämisevät tuulella, hoidamme kattopeltien lisäkiinnitykset kohteen tarpeiden mukaan. Suoritamme peltikaton reikien paikkaukset sekä yksittäisten kattopeltien vaihdot. Samoin teemme peltikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Riihimäellä. Kattopeltisepiltämme hoituvat myös peltikaton korjaustyöt saarikohteissa, joten olipa kattosi tilanne mikä tahansa, voit kääntyä empimättä puoleemme.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Riihimäellä voi tulla vastaan katon ikääntyessä. Pikkuhiljaa kosteus sekä lehtiroska luovat ruosteelle otolliset oltavat. Arkiset sään- ja lämpötilanvaihtelut aiheuttavat peltien elämistä edestakaisin, jolloin kiinnikkeet pikkuhiljaa antavat periksi ja liitokset menettävät tiiveyden. Joskus peltikatto saattaa vuotaa myös aluskatteen ja yläpohjan osalta. Tällöin katolle voi kehkeytyä kosteushaittoja tai muuta laajempaa korjaustarvetta. Vielä eräs mahdollinen vaihtoehto ovat peltikaton myrskyvaurioiden korjaukset, sillä myrsky on voinut tehdä mittavaa vahinkoa uudella ja terveelläkin katolla. Kenties rakenteita rikkoutui, kun myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle, tai kun tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky muulla tavoin vioitti kattoa.

Tiilikaton korjaus Riihimäki – paikkaus on tehokas ratkaisu kattosi haasteisiin

Tiilikaton korjaus Riihimäki, kunnostamme kattosi säältä suojaan ja parannamme käyttövarmuutta. Ammattilaisiltamme löytyy täsmätuotteet kaikkiin tiilikaton paikkauksiin Riihimäellä. Kun toteutamme haljenneiden, lohjenneiden tai muuten rikkinäisten kattotiilien vaihdot, pidämme huolen, että uudet tiilet sointuvat kauniisti kattoon. Kunnostamme tiilikaton pellitykset, jiirit, laudat sekä muut yksityiskohdat, ja toteutamme sujuvat aluskatteen korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset. Tai tarvitsetko tiilikaton korjausta ja paikkausta saaressa sijaitsevaan kohteeseen? Meiltä saat luotettavat laaturatkaisut näissäkin tiilikaton tilanteissa.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Riihimäellä voi tulla eteen myrskyvaurioiden myötä, jolloin katto voi vuotaa vahingoista riippuen niin vesikatteen kuin yläpohjankin osalta. Ehkä tuuli tai myrsky irrotti harjatiilen, kattotiilen, reunatiilen tai tiilikaton pellitykset. Tai sitten rakenteita rikkoutui, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Tavallisimmin korjaustarve on kuitenkin tulosta sään ja iän tuomista kulutuksista; katepintaa jäytävät sadevedet, uv-säteily sekä syövyttävät ilmansaasteet. Lämpötilanvaihtelut yhdessä kosteuden kanssa luovat pakkasrapautumisen kierteen. Sammal ja jäkälä murentavat tiiliä, tai lumi voi painaa rakenteet notkolle. Pienissä ja suurissa kattohuolissa olemme viisas valinta – toteutamme korjaukset laatutuottein sekä kokemuksen suomalla varmuudella!

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Riihimäki, kattosi käyttöikä jatkuu kunnostusten avulla

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Riihimäki – kokenut tiimimme hoitaa kuntoon kaikenlaiset katot sekä kohteet. Myös aluskatteen korjauksissa tuotetuntemuksella on olennaisen tärkeä rooli. Käytössämme on aina tasokkaat tiivistysmassat, aluskatevuodat ja läpivientikappaleet, ja työt tehdään taitavasti katolta käsin sekä turvallisuusmääräysten mukaan. Suoritamme sekä peltikaton että tiilikaton aluskatteen korjaukset, tiivistykset ja paikkaukset, muun muassa jiiristä ja sisätaitteesta sekä samaten savupiipun kohdalta. Varmistamme, että limitykset on toteutettu riittäviksi koko katon matkalta, ja hoidamme aluskatteen ylösnostot sekä huolellisen tiivistämisen savupiippuun. Lisäksi teemme aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Riihimäellä läpivientien kohdalta: kattoikkunan, kattovalokuvun, kattoluukun, ilmanvaihtoputken ja viemärintuuletusputken kohdalta. Kunnostamme reiät ja venymäkohdat sekä revenneen tai roikkuvan aluskatteen. Jos katolta löytyy kastuneita rakenteita tai villoja, toteutamme niidenkin korjaukset.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Riihimäellä voi tulla eteen varsinkin vanhemmiten, sillä aluskate kuluu ja altistuu vaurioille siinä missä muutkin katon osat. Kattoa voivat lisäksi kohdata myrskytuhot tai muut odottamattomat ongelmat. Valitettavan usein myös törmäämme aluskatteen alkuperäisessä asennuksessa tehtyihin virheisiin. Aluskate on haastava toteutettava ja vaatii vahvaa taitoa, joten osaamaton tekijä voi asennuksellaan aiheuttaa mittavaa vahinkoa katolle. Aluskate on ehkä asennettu väärästä suunnasta, väärinpäin tai väärälle kireydelle, tai sitten jiiripuiden väliin on jäänyt rakoa, tai läpivientien ylösnostoja puuttuu. Tilanne voi oireilla kondenssivuotoina, kosteusvaurioina tai toimivuusongelmina. Olipa aluskatteen korjaustarve mikä tahansa, meiltä löytyy laatuvarmat ratkaisut.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Riihimäki – korjaus ja tiivistys pitävät kattosi terveenä

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Riihimäki – korjaus kohentaa kattosi toimintakykyä ja pelastaa turhilta remonteilta. Luotettavat korjaajamme etsivät katollesi sopivimmat tuotteet sekä ratkaisut. Kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Riihimäellä, syyksi paljastuvat yleensä paikalliset vauriot, kuten aikansa eläneet tiivisteet. Vaihdamme ränsistyneet suojapellit ja falskaavat läpiviennin tiivistykset. Jos läpivienti on ehtinyt kauttaaltaan huonoon kuntoon, uusimme sen tarvittaessa kokonaan. Meiltä saat niin ikään sujuvat kunnostukset läpivientiä ympäröiviin rakenteisiin. Teemme katon korjaukset vuotavan savupiipun, kattoikkunan ja kattovalokuvun kohdalta, sekä kattoluukun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken tai muun läpiviennin kohdalta.

Tiedämme mitä tehdä, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Riihimäellä, ja hoidamme sujuvasti muutkin korjaukset kattosi tilanteen mukaan. Tuomme mukanamme aina laatutuotteet sekä moitteettomat materiaalit ja tarvikkeet – tuloksena saat tiiviin ja kestävän katon sekä talolle parhaan suojan!