Katon korjauksen ammattilaiset palveluksessasi!

Peltikaton korjaukset
Tiilikaton korjaukset
Huopakaton korjaukset
Muut kattotyöt…

Katon korjaus Hamina

Katon korjaus Hamina – Katon kunnostus, paikkaus ja tiivistys suojaavat kattosi ennenaikaiselta remontilta. Meiltä saat kattotyöt avaimet käteen- palveluna alusta loppuun saakka. Tuomme mukanamme laadukkaat paikkausmassat, kateruuvit sekä harjatiivisteet, samoin aluskatevuodat, sadevesikourut, pellitykset ja kattoturvatuotteet. Meiltä löytyy kaikki tarvikkeet ja kalusto ammattitason työkoneita myöten. Käytössämme on lisäksi putoamissuojaimet sekä muut turvavarusteet. Katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden korjaukset hoituvat kauttamme sujuvin ottein, tarvitsitpa kattovuodon tiivistystä tai aluskatteen ja rakenteiden paikkausta. Teemme kastuneiden villojen tai laudoitusten vaihdot sekä jiirien ja läpivientien korjaukset, samoin vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun tiivistykset sekä paikkaukset.

Syntyneiden vaurioiden luonne sekä laajuus vaihtelevat kohteesta riippuen, joten toteutamme katon korjaukset Haminassa aina räätälöidysti tarpeen mukaan. Katto saattaa vuotaa savupiipun juuresta tai sauman tai kiinnikkeen kohdalta. Myös katepinnan reiät, kolhut, halkeamat ja repeämät kertovat paikkaustarpeesta. Sadevedet, sammal, ruoste sekä uv-säteily vaativat katosta veronsa, ja lämpötilanvaihtelut pyrkivät hapertamaan etenkin läpivientien tiivisteet. Jos aluskatekin on nähnyt parhaat päivänsä, vaarassa ovat myös rakenteet. Pienikin vuoto voi osoittautua kohtalokkaaksi veden päätyessä yläpohjaan. Puutteellinen tai laiminlyöty kattohuolto saattaa lisätä korjaustarvetta, ja kokonaan oma tarinansa ovat vielä alkuperäisen asennuksen virheet. Toisaalta uusi ja tervekin katto voi joutua korjauksen kohteeksi, mikäli siihen iskevät lumikuorman tuhot tai yhtäkkiset myrskyvauriot. Ehkä rakenteita rikkoutui, kun puu kaatui talon, mökin tai katon päälle myrskyssä. Tai kenties lumi irrotti lumiesteen, tikkaat tai kattoläpiviennin, ja seurauksena kattoon tuli reikä.

Meiltä saat täydellä tuotetuntemuksella katon korjaukset Haminassa, olipa kohteen malli ja materiaali tai rakennustyyppi mikä tahansa. Paikkaamme sekä tiivistämme pelti-, tiili-, huopa- sekä palahuopakatot, harjakatosta tasa- ja pulpettikattoon sekä aumakatosta mansardikatteeseen. Ammattilaistemme kattotöitä voit hyödyntää verotuksessa kotitalousvähennyksen kohdalla. Sivujemme kautta on kuluihin myös haettavissa joustavaa rahoitusta tarpeen mukaan. Hoidamme tyylipuhtaat omakotitalon, autotallin, -katoksen ja mökin katon korjaukset, kunnostukset varastoon ja pihasaunaan sekä muihin asuin- tai ulkorakennuksiin. Lisäksi saat kauttamme katon korjaustyöt saaressa sijaitsevissa kohteissa. Toimialueeseemme kuuluu kattavasti koko Hamina ja Kymenlaakso; Virolahti, Miehikkälä, Kouvola, Kotka, Pyhtää ja Vehkalahti. Kunnostukset kannattaa toteuttaa katolle viipymättä epäkohtien ilmettyä, jotta yksittäiset vauriot eivät ehdi äityä laajemmaksi korjaustarpeeksi. Panosta siis katon turvaan ja hyvinvointiin teettämällä paikkaukset kauttamme. Tuloksena saat vahvan ja varmatoimisen katon sekä talollesi tyylikkään suojan!

Huopakaton korjaus Hamina – sujuva kunnostus osaajiemme kautta

Huopakaton korjaus Hamina, paikkaus huolehtii takaisin kuntoon katon teknisen toimivuuden. Huopakaton, eli bitumikaton kunnostus edellyttää kattavaa tuotetuntemusta. Valitsemme massat ja muut paikkausmateriaalit tarkasti kohteelle sopiviksi. Mitoitamme tarkasti myös paikkapalat, jotka asennamme vauriokohtiin. Kunnostamme kermeistä reiät, repeämät, painumat sekä halkeilleet saumat, ja kiinnitämme paikoilleen ylösnousseet huopanaulat tai bitumipaanut palahuopakatolta. Mikäli kosteus on pullistanut katteeseen kupruja eli niin sanottuja huopakaton höyrypusseja, leikkaamme huopaa varoen auki ja tasoitamme epäkohdat kuntoon. Hoidamme taidolla huopakaton tulityöt sekä alushuovan ja umpilaudoituksen vaihdot, samoin taitoa kysyvät tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset. Meiltä saat sujuvat huopakaton tai palahuopakaton paikkaukset ja tiivistykset Haminassa, sekä huopakaton korjaukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Tyypillisesti huopakaton vauriot paikantuvat tavalla tai toisella katepintaan, joten useimmiten korjaukset Haminassa tarkoittavat yksittäisiä täsmätöitä. Kosteus, lumi, pakkanen ja uv-säteily verottavat huopien tiiveyttä. Myös ikääntymisen myötä kermit kuivuvat, ja halkeilun riski kasvaa. Huopakatto tai palahuopakatto saattaa vuotaa saumojen ja läpivientien kohdalta, joihin esimerkiksi sammal ja jäkälä pyrkivät vuosien saatossa iskemään. Tuhoja voi syntyä myös osaamattoman käsittelyn tai vääränlaisten välineiden johdosta, tai sitten huopakatto tai palahuopakatto saattaa kaivata myrskyvaurioiden korjausta. Ehkä myrskytuuli riepotteli huopavuotia tai myrsky irrotti pellityksiä katolta. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle.

Peltikaton korjaus Hamina, tiivisteiden vaihdosta myrskyvauriokorjauksiin

Peltikaton korjaus Hamina – meiltä saat paikkaukset laatupalveluna kohteeseen kuin kohteeseen. Myös peltikaton korjauksessa tuotteet sekä materiaalit täytyy valita huolella. Tuomme mukanamme peltikattotöihin ensiluokkaiset kiinnikkeet: kohteelle soveltuvat kateruuvit sekä niihin liittyen tuliterät tiivisteet. Lisäksi hoidamme tunnollisesti korjausta edeltävät pohjatyöt. Näin varmistetaan toimiva lopputulos sekä siisti ja pitävä työnjälki. Toteutamme saumojen tiivistykset sekä peltikaton reikien paikkaukset, joskus myös yksittäisten kattopeltien vaihdot, kun vauriot keskittyvät tietyille kohdin kattoa. Jos saumat irvistävät, hoidamme tarpeen mukaan kattopeltien lisäkiinnitykset. Samalla voimme laajemminkin vaihtaa nauloja tai kateruuveja uusiin kateruuveihin. Saat meiltä myös peltikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Haminassa. Lisäksi hoidamme peltikaton korjaustyöt kaikissa saarikohteissa.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Haminassa voi tulla eteen myrskyvaurioiden takia. Tällöin saattaa löytyä tuntuvaa tuhoa uudelta ja terveeltäkin katolta. Ehkä tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat jättäen katon säälle alttiiksi. Tai sitten rakenteita rikkoutui, kun myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Useimmiten peltikatto kuitenkin vuotaa arkisten kulutusten myötä, kun sään- ja lämpötilanvaihtelut aiheuttavat pelteihin edestakaista liikettä. Tuloksena kiinnikkeet antavat periksi ja liitokset alkavat irvistää. Tällöin vesitiiveys menetetään, ja katto rämisee tuulella. Vanhemmiten peltikaton uhkiin lukeutuu kattoa syövyttävä ruoste. Korroosio valtaa helposti etenkin hoitamatta jääneet pellit.

Tiilikaton korjaus Hamina, paikkauksilla kohennat katon toimivuutta

Tiilikaton korjaus Hamina – paikkaus sekä tiivistys antavat katollesi lisää käyttövuosia. Tiilikattokin vaatii laadukkaat tuotteet sekä ammattikorjaajat avukseen. Silloin kun tarvitaan liikkuneiden, haljenneiden tai rikkinäisten kattotiilien vaihtoa, varmistamme, että uudet tiilet sointuvat julkisivuun mahdollisimman hyvin. Tarpeen mukaan teemme vielä suojakäsittelyt tai uudelleenpinnoitukset katteelle. Näin tiilet pystyvät jatkossa paremmin hylkimään säätä, likaa ja sammalta. Hoidamme myös tiilikaton aluskatteen korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset, kastuneiden eristevillojen vaihdot sekä rakenteiden oikaisut ja paikkaukset. Kunnostamme sujuvasti saumat, jiirit, pellitykset ja kattoturvatuotteet. Lisäksi teemme tiilikaton korjaukset kattavasti myös kaikissa saarikohteissa.

Kun tiilikatto vuotaa Haminassa, korjaus liittyy yleensä katepintaan; sammal, lumi sekä uv-säteily koettelevat tiilien kuntoa. Sammal ja jäkälä tarttuvat juurillaan tiukasti katepintaan. Lumi taas voi rikkoa katolta saumoja tai painaa rakenteet notkolle. Säänvaihtelut yhdessä kosteuden kanssa pakkasrapauttavat tiilet, ja kun murentunut kate viimein antaa periksi, vesi pääsee lahottamaan ruodepuut. Lopulta tiilet alkavat painua alaspäin, kun ne eivät enää ole missään kiinni. Huonolla tuurilla vuotoja tai vaurioita paikantuu myös yläpohjan tienoille. Tiilikaton kunnostus Haminassa voi tarkoittaa myrskyvaurioidenkin korjausta, jolloin tuhot vaihtelevat katepinnan naarmuista rikkinäisiin välikaton rakenteisiin. Kenties tuuli tai myrsky irrotti ja vei mukanaan harjatiilen, kattotiilen tai reunatiilen. Tai sitten vahinkoa syntyi, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Hamina, kokeneet tekijämme hoitavat homman

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Hamina – toteutamme kunnostukset tietotaidolla ja kokemuksen suomalla varmuudella. Myös aluskatteen paikkaus vaatii huipputuotteet, työkalut, materiaalit ja tarvikkeet. Tuomme korjaustöihin laadukkaat tiivisteet, massat ja aluskatevuodat. Meiltä löytyy myös syvällinen ymmärrys katon toimintaan ja rakenteeseen liittyen. Toteutamme peltikaton sekä tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Haminassa, muun muassa jiiristä ja sisätaitteesta sekä esimerkiksi savupiipun kohdalta. Varmistamme, että limitykset on tehty riittäviksi koko korjattavalta alueelta. Suoritamme myös tunnolliset ylösnostot, kuten aluskatteen tiivistämisen savupiippuun. Lisäksi teemme aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Haminassa läpivientien kohdalta, esimerkiksi kattoikkunan, kattovalokuvun, ilmanvaihtoputken, kattoluukun ja viemärintuuletusputken kohdalta. Paikkaamme reiät ja repeämät sekä muut mekaaniset vauriot. Kunnostamme myös yläpohjan eristeet ja rakenteet, sekä kohennamme tarvittaessa ilmanvaihtoa.

Aluskatteen onnistunut toteutus vaatii kattavaa ammattitaitoa. Niinpä valitettavan usein vauriot juontuvat alkuperäisen asennuksen virheisiin. Aluskate on voitu asentaa väärästä suunnasta tai liian löysälle tai kireälle. Tai puutteellinen eristys ilmanvaihtokanavissa voi johtaa kondenssiongelmiin. Lisäksi aluskate hapertuu iän myötä siinä missä muukin katto. Huonolla tuurilla myös myrskyvauriot voivat koitua aluskatteen kohtaloksi.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Hamina – korjaus huolehtii läpiviennit takaisin kuntoon

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Hamina – korjaus palauttaa läpivienneille tiiveyden ja toimintakyvyn. Myös läpiviennit täytyy paikata kuntoon ensiluokkaisilla tuotteilla. Kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Haminassa, syy löytyy tavallisesti jokapäiväisistä sään ja ympäristön rasituksista. Vaihdamme hapertuneet tiivistykset tai muut vioittuneet läpiviennin osat, sekä toteutamme tarvittavat kunnostukset myös ympäröivien rakenteiden suhteen. Suoritamme katon korjaukset vuotavan savupiipun, kattoikkunan ja kattovalokuvun kohdalta, sekä kattoluukun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken tai muun vuotavan läpiviennin kohdalta.

Kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Haminassa, hoidamme korjaukset laatutuotteilla ja luotettavin ottein. Ammattitaitoisten osaajiemme kautta tulos on taatusti priimaa. Sijoita siis katon tuleviin käyttövuosiin teettämällä korjaustyöt kauttamme!