Katon korjauksen ammattilaiset palveluksessasi!

Peltikaton korjaukset
Tiilikaton korjaukset
Huopakaton korjaukset
Muut kattotyöt…

Katon korjaus Lappeenranta

Katon korjaus Lappeenranta – Katonkorjausammattilaisiimme voi luottaa joka käänteessä! Jätä kaikki kattokorjaukset meidän vastuullemme. Katon korjaus, paikkaus ja tiivistys onnistuu aina yhtä hyvin, ja työmme ovat kotitalousvähennyskelpoisia. Halutessasi voit maksaa kattovuodon korjauksen tai muun katon korjauksen Lappeenrannassa yhteistyökumppanimme myöntämällä rahoituksella.

Se, mitä esimerkiksi vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaus sekä tiivistys maksaa, selvitetään tapauskohtaisesti. Ensin meidän tulee tietää se, millaisia vaurioita katossa on, ja kuinka niihin tulee puuttua. Jos katto vuotaa, kosteutta on voinut päästä myös katon alle. Meidän on selvitettävä myös se, onko tarvetta aluskatteen korjaukselle. Edessä voi olla myös katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden korjaus, mikä voi tarkoittaa käytännössä esimerkiksi kastuneiden villojen tai laudoituksien vaihtamista.

Kun tiedämme, mitä kattosi tarvitsee, laadimme hyvän tarjouksen avaimet käteen -periaatteella tehtävästä kattourakasta. Kun katon korjaus Lappeenrannassa on ohi, voimme toteuttaa jonkin kattohuollon, mikä voi pidentää katon kattoikää.

Toteutamme kattokorjaukset myös saarikohteissa, eikä mikään urakka ole meille liian haasteellinen. Voit siis luottaa ammattiosaajiimme silloinkin, kun tarvitset myrskyvaurioiden korjausta. Saamme kaiken kuntoon, vaikka puu olisi kaatunut talon tai mökin katon päälle.

Koska aluettamme on koko Etelä-Karjala, voit tilata kattopaikkauksen myös sellaisille paikkakunnille kuin Taipalsaari, Ruokolahti, Luumäki, Lemi tai Imatra. Mikään katon korjaus Lappeenrannassa tai sen ympäristössä ei ole meille myöskään liian pieni, joten ota yhteyttä, jos lumi irrotti lumiesteen, tikkaat tai kattoläpiviennin, ja kattoon tuli reikä. Kilauta katonkorjauspalvelullemme myös silloin, jos katto vuotaa piipun kohdalta.

Huopakaton korjaus Lappeenranta – Paikkaamme bitumikaton arvonsa mukaisella tavalla

Huopakaton korjaus Lappeenranta – Paikkaamme ja kunnostamme kaikki bitumikatot siten, kuin ne ansaitsevat tulla kunnostetuiksi! Kohtelemme huopakattoasi kuin kukkaa kämmenellä, sillä monet huopakattotyöt on tehtävä hellävaraisesti. Liian rajut otteet esimerkiksi lumenpudotuksen aikana voivat aiheuttaa vaurioita.

Jos huopakatossa on jotain korjattavaa, korjaus on osattava tehdä asianmukaisesti ja huolellisesti. Ota siis yhteyttä ja tilaa huopakaton korjaus Lappeenrantaan meiltä. Korjaamme huopakaton arvonsa mukaisella tavalla, emmekä liioittele, kun on aika hinnoitella huopakaton tai palahuopakaton korjaus, paikkaus sekä tiivistys.

Mitä aikaisemmassa vaiheessa huopakaton tai palahuopakaton korjaustyöt esimerkiksi saaressa aloitetaan, sen parempi. Tarkastathan kattosi kunnon usein – mieluiten joka kevät ja syksy. Ota heti yhteyttä, jos huopakatto tai palahuopakatto vuotaa. Olethan yhteydessä myös silloin, jos huomaat katolla reikiä, repsottavia saumoja, kupruja tai huonossa kunnossa olevia läpivientejä. Kenties jokin palahuopapaanu tulisi liimata paremmin paikoilleen? Ehkäpä katolla on sammaleita, mitkä olisi hyvä poistaa? Ota yhteyttä, niin tulemme laittamaan kaiken kuntoon.

Huopakaton korjaus Lappeenrannassa voi tarkoittaa myös huopakaton tai palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaustöitä. Jos tuuli pääsee vuotien alle, se voi rikkoa kattoa ikävästi. Huopakatto tai palahuopakatto voi vaurioitua ikävästi myös silloin, jos puu kaatuu talon päälle. Myrskyn vaurioittaman huopakaton korjaus Lappeenrannassa voi liittyä myös irronneisiin kattotarvikkeisiin. Me osaamme puuttua kaikkiin vaurioihin oikealla tavalla, joten ota yhteyttä ja tilaa harja- tai vaikkapa tasakaton korjaus, paikkaus ja tiivistys! Kokeneet ammattilaisemme aloittavat bitumikaton korjauksen niin pian kuin mahdollista.

Peltikaton korjaus Lappeenranta – Peltikattosi ansaitsee ensiluokkaisen kattokorjauksen (minkä voit tilata meiltä)

Peltikaton korjaus Lappeenranta – Pätevät ja huolelliset peltikattoammattilaisemme laittavat sinunkin kattosi loistokuntoon! Peltikattosi ansaitsee vain parasta, ja sitä saa juuri tästä osoitteesta. Voisi luulla, että ensiluokkainen peltikaton korjaus ja tiivistys maksaa mansikoita. Näin ei kuitenkaan ole asian laita, jos tilaat peltikaton korjauksen Lappeenrannassa meiltä. Me hinnoittelemme kaikki kattotyöt varsin kilpailukykyisellä tavalla, joten meiltä kannattaa tilata myös ne kaikista pienimmät peltikattokorjaukset (kuten peltikaton reikien paikkaus).

Olemme nappivalinta myös silloin, kun tarvitsemasi peltikaton korjaus Lappeenrannassa on normaalia suurempi ja monipuolisempi kokonaisuus. Näin voi olla esimerkiksi silloin, jos myrsky on kaatanut puun peltikaton päälle. Meiltä sujuisi myös painuneen peltikaton oikaisu. On kuitenkin varsin harvinaista huomata puun kaatuneen talon päälle. Peltikaton myrskyvaurioiden korjaus liittyy todennäköisemmin irronneisiin kattovarusteisiin. Sekin on mahdollista, että kova tuuli on irrottanut kattopellit tai peltilistat.

Entä sitten luokalle painuneen peltikaton oikaisu? Sekään ei ole kovin tavallinen peltikaton korjaus Lappeenrannassa. Kevättarkastus kertoo todennäköisemmin siitä, että peltikatto vuotaa jonkin läpiviennin tai esimerkiksi jiirin kohdalta. Pienetkin peltikattovuodot kannattaa korjata saman tien, joten aloitamme peltikaton korjaustyöt saaressa tai mantereella mahdollisimman pian yhteydenottosi jälkeen.

Peltikaton kunnostus voi tarkoittaa myös ruosteisten kattopeltien vaihtoa tai peltikaton aluskatteen korjausta, paikkausta ja tiivistystä. Urakan aikana voimme toteuttaa myös kattopeltien naulojen tai kateruuvien vaihdon uusiksi kateruuveiksi. Ehkä tarvetta on kattopeltien lisäkiinnityksille tai kattopesulle? Teemme kaiken tarvittavan panostaen myös yksityiskohtiin, onhan kokonaisuus aina yksityiskohtiensa summa.

Tiilikaton korjaus Lappeenranta – Tiedämme tiilikattokorjausten merkityksen (ja siksi panostamme niistä joka ainoaan)

Tiilikaton korjaus Lappeenranta – Tiilikattoammattilaisemme ovat aidosti asiantuntevia kattokonkareita, jotka haluavat kattosi parasta! Kun tarvitset tiilikaton myrskyvaurioiden korjausta, tiilikattovuodon paikkausta tai vaikkapa piipunjuuren tiivistystä, luota laatuun ja ota yhteyttä tähän katonkorjauspalveluun. Tiedämme, että kaikilla tiilikattokorjauksilla on suuri merkitys, ja siksi panostamme niin pieniin kuin suuriinkin tiilikattopaikkauksiin.

Se, mitä tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys maksaa, selviää pian sen jälkeen, kun tiedämme kattosi tarpeet. Sanomattakin on selvää, että rikkinäisten kattotiilien vaihto maksaa vähemmän kuin tiilikaton kunnostus sen jälkeen, kun myrsky on kaatanut puun talon päälle. Uskomme kuitenkin, että olet tyytyväinen siihen hintaan, millä tiilikaton korjauksen Lappeenrannassa teemme. Olemme nimittäin varsin kohtuullisia, kun laskemme hintaa esimerkiksi tiilikaton aluskatteen korjaukselle, paikkaukselle ja tiivistykselle.

Tämän takia meiltä on helppo tilata mikä tahansa tiilikaton korjaus Lappeenrannassa. Ota siis yhteyttä, jos kova tuuli irrotti harjatiilen, reunatiilen tai jonkin muun kattotiilen. Tiilikaton korjaustyöt saaressa tai muualla voivat liittyä myös tiilikaton läpivienteihin. Ehkä tiilikatto vuotaa savupiipun kohdalta? Ei hätää – me hoidamme tiilikaton korjauksen Lappeenrannassa avaimet käteen -periaatteella, mikä tarkoittaa sitä, että kunnostamme myös kosteusvauriot, joita vuotava piipunjuuri on voinut aiheuttaa.

Voit tilata meiltä myös kaikki tiilikattohuollot aina tiilikaton harjauksesta lumenpudotukseen. Tiilikatto kannattaa harjata pari kertaa vuodessa, sillä roskakerros hidastaa katon kuivumista. Huollamme kernaasti myös tiilikaton sadevesijärjestelmän. Sekin tulee pitää puhtaana roskista, jotta se toimisi oikein vuodesta toiseen.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Lappeenranta – Aluskatteen kunnostus etenee suunnitelmallisesti

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Lappeenranta – Tilaa kaikki aluskatteeseen liittyvät toimenpiteet meidän aikaansaavilta ammattilaisiltamme! Suunnittelemme kaikki kattotyöt hyvin etukäteen, jotta kattourakka etenisi mahdollisimman sulavasti. Tämä pätee myös silloin, kun kyse on peltikaton tai tiilikaton aluskatteen korjauksesta, paikkauksesta sekä tiivistyksestä. Ensin selvitämme, miten aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Lappeenrannassa on tehtävä, ja sitten käymme tuumasta toimeen. Esimerkiksi aluskatteen korjaus jiiristä (eli sisätaitteesta) soljuu mukavasti eteenpäin, koska urakka on suunniteltu niin hyvin etukäteen. Suunnitelmallisuus näkyy muun muassa niin, että paikan päällä on oikea määrä käsipareja ja työkaluja.

Voidaan todeta, ettei ole sellaista kattotyötä, mitä ei kannattaisi tilata meiltä. Tilaa siis empimättä esimerkiksi aluskatteen korjaus ja paikkaus savupiipun kohdalta. Tämä katonkorjauspalvelu tietää, kuinka aluskatteen ylösnostot ja tiivistäminen savupiippuun tehdään! Olemme luotettava valinta myös silloin, kun edessä on aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys jonkin muun läpiviennin (kuten kattoikkunan, kattoluukun, kattovalokuvun, viemärintuuletusputken tai ilmanvaihtoputken) kohdalta.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Lappeenrannassa voi johtua monesta eri asiasta, mutta tärkeintä on saada aluskate nopeasti kuntoon. Jos katto alkaa vuotaa ennen kuin aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Lappeenrannassa on saatu hoidettua, katon alapuoliset osat voivat kastua. Kosteusvaurioiden kunnostaminen voi nostaa esimerkiksi omakotitalon kattovuodon korjauksen hintaa, joten aluskatteen kuntoa kannattaa seurata. Jos aluskatteessa on jotain vikaa, ota yhteyttä ja anna meidän kunnostaa tiilikattosi tai peltikattosi aluskate.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Lappeenranta – Korjaus hoituu hienosti harjaantuneilta ammattilaisiltamme 

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Lappeenranta – Korjaus hoituu hienosti, kun tilaat sen harjaantuneilta ammattilaisiltamme! Olethan yhteydessä heti, kun huomaat, että kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Lappeenrannassa. Mitä pidempään kattoläpivienti (kuten kattoikkuna, kattovalokupu tai kattoluukku) vuotaa Lappeenrannassa, sitä todennäköisempää kosteusvaurioiden syntyminen on.

Katon korjaus vuotavan savupiipun, kattoikkunan, kattoluukun, kattovalokuvun, viemärintuuletusputken, ilmanvaihtoputken tai jonkin muun läpiviennin kohdalta tehdään aina täyden palvelun pakettina. Se tarkoittaa sitä, että kunnostamme myös kosteusvauriot, joita on voinut syntyä, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti on vuotanut Lappeenrannassa.