Katon korjauksen ammattilaiset palveluksessasi!

Peltikaton korjaukset
Tiilikaton korjaukset
Huopakaton korjaukset
Muut kattotyöt…

Katon korjaus Karkkila

Katon korjaus Karkkila – asiantuntevat osaajamme kunnostavat katostasi kaikin puolin kauniin ja kestävän. Korjaustarvetta tuottavat niin sään ja ajan rasitukset kuin äkilliset mekaaniset vauriotkin. Ehkä katto vuotaa esimerkiksi savupiipun juuresta tai piipun tai läpiviennin kohdalta, tai kenties täytyy teettää vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaus sekä tiivistys. Uudemmassa kohteessa riittävät yleensä pienet, paikalliset täsmätyöt, kun taas vanhempi katto voi vaatia osakseen jo kattavampia kunnostustoimia. Kattoa verottavat vuosien varrella monenlaiset ympäristön kulutukset, kuten kosteus, siitepöly, lehtiroska, sammal sekä auringon paahtava uv-säteily. Toistuvat lämpötilanvaihtelut iskevät etenkin läpivientien tiivistyksiin, ja vähitellen huopakate haurastuu, tiili halkeilee ja pelti ruostuu. Korjaustarvetta edistää entisestään, jos katon huolto on huonolla tolalla. Tai ehkä katon alkuperäiseen asennukseen liittyen on tehty kohtalokkaita virheitä. Toisaalta uusi ja tervekin katto voi nopeasti joutua korjauskuntoon, mikäli kohdalle osuvat odottamattomat lumi- tai myrskyvauriot. Kenties haasteita syntyi, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle, tai kun lumi irrotti kattoläpiviennin, lumiesteen tai tikkaat, niin että kattoon tuli reikä.

Saat meiltä sujuvat katon korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Karkkilassa, yksittäisen kattovuodon kunnostuksesta lumi- sekä myrskyvaurioiden korjauksiin. Teemme kastuneiden villojen tai laudoituksien vaihdot sekä katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden paikkaukset, kattoturvatuotteiden kunnostukset samoin kuin aluskatteen ja rakenteiden korjaukset. Käsiimme voit uskoa luottavaisin mielin kaikenkokoiset ja -tyyppiset kohteet – paikkaamme harja-, auma-, tasa- sekä taitekatot tiilestä peltiin ja palahuopaan. Suoritamme siististi niin omakotitalon, autotallin, -katoksen kuin mökin katon korjaukset, kunnostukset kaikkiin asuin- ja ulkorakennuksiin sekä myös saaressa sijaitseviin kohteisiin. Ammattilaistemme kattotöitä voit hyödyntää verotuksessa kotitalousvähennyksen kohdalla, ja sivujemme kautta on kuluihin haettavissa joustavaa, luotettavaa rahoitusta. Palvelemme korjauksissa vuoden ympäri laatutuottein sekä -menetelmin, avaimet käteen- periaatteella aina kattosi tarpeiden mukaan. Toimialueeseemme sisältyy kattavasti muukin lähiseutu ja Uusimaa; Vihti, Lohja, Hyvinkää, Siuntio ja Nurmijärvi. Kunnostuksilla säästät aikaa ja rahaa sekä säilytät rakenteet suojassa – ota siis yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous katon korjauksesta Karkkilassa!

Huopakaton korjaus Karkkila, pitävällä työnjäljellä ja tyylikkäin tuloksin

Huopakaton korjaus Karkkila – hoidamme kuntoon painumat ja kuprut sekä muut katepinnan vauriot. Huopakatto, eli bitumikatto kärsii kulumista varsinkin vanhemmalla iällä. Mekaaninen sekä kemiallinen rasitus syövät suojaavan sirotteen pois, ja kun ikääntyminen sekä uv-säteily kuivattavat huopaa, riski halkeilulle kasvaa. Katteeseen voi ilmestyä reikiä, repeämiä, vekkejä, painumia tai kupruja, joskus jopa suoranaisia pullistumia eli niin sanottuja huopakaton höyrypusseja. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vuotaa jiireistä, saumoista tai läpivienneistä, sammaleen juurten sekä lumikuorman vuoksi tai myrskyvaurioiden toimesta. Ehkä myrskytuuli riepotteli huopavuotia tai myrsky vioitti kattotekniikkaa, tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon päälle.

Meiltä hoituu huopakaton sekä palahuopakaton korjaus, tiivistys ja paikkaus Karkkilassa, tasakaton kunnostuksista huopakaton tulitöihin sekä myrskyvaurioiden korjauksiin. Valitsemme aina paikkausaineet ja -menetelmät huolella kohteelle sopiviksi, jotta työnjälki on kaikin puolin siisti ja pitävä sekä lopputulos ensiluokkainen. Käsittelemme sammaleesta kärsineet saumat ja liimaamme irronneet bitumipaanut palahuopakatolta, ja täsmäkunnostamme massalla pienehköt katepinnan kulumat. Isompiin vauriokohtiin puolestaan kiinnitämme erityiset huopakaton paikkapalat, ja leikkaamme auki sekä tasoitamme kuntoon kuprut eli huopakaton höyrypussit. Toteutamme Karkkilassa tarpeen mukaan myös kokonaisvaltaisemmat korjaustyöt, kuten huopakaton alushuovan ja umpilaudoituksen sekä katevaneroinnin vaihdot. Lisäksi hoidamme huopakaton sekä palahuopakaton korjaustyöt saarikohteissa – katto kuin katto ja homma kuin homma, käsissämme paikkaus luonnistuu!

Peltikaton korjaus Karkkila – paikkaus pitää kattosi parhaassa vireessä

Peltikaton korjaus Karkkila, kokeneet ammattilaisemme hoitavat kuntoon niin pienet kuin suuretkin vauriot. Peltikaton saattavat äkisti rikkoa muun muassa myrskytuhot. Kenties katto kärsi vahinkoa, kun myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Tai sitten tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky muulla tavoin vioitti kattoa. Peltikaton laittavat kuitenkin lujille myös astetta arkisemmat rasitukset, kun sään- ja lämpötilanvaihtelut saavat kattopellit elämään edestakaisin. Tuloksena tästä kiinnikkeet löystyvät ja peltien liitokset alkavat irvistää, jolloin vesitiiveys menetetään, ja katto kaiken lisäksi rämisee tuulella. Kun peltikatto vuotaa, voi ongelmia löytyä myös yläpohjan ja aluskatteen tienoilta – vaikkapa aluskate saattaa olla väärin asennettu tai kärsinyt mekaanisen vaurion. Vielä eräs tyypillinen peltikaton uhka on kattoa nuoleva ruoste, ja erityisen hanakasti korroosio valtaa hoitamatta jätetyt pellit.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Karkkilassa edellyttää onnistuneet pohjatyöt, kuten lian sekä ruosteen poiston alustasta, niin että paikkauksesta saadaan pitävä. Useimmissa tapauksissa järkevin ratkaisu on nykyisen peltikaton reikien paikkaus, sekä toisinaan yksittäisten kattopeltien vaihto, kun vauriot osoittautuvat luonteeltaan paikallisiksi. Suoritamme kattopeltien lisäkiinnitykset sekä naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin, samoin peltikaton aluskatteen ja yläpohjan korjaukset, paikkaukset sekä tiivistykset Karkkilassa. Lisäksi kattopeltisepiltämme hoituvat peltikaton myrskyvaurioiden korjaukset, sekä peltikaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Karkkila, turvallisin menetelmin ja kattosi tarpeiden mukaan

Tiilikaton korjaus Karkkila – tyylikäs ja pitävä työnjälki hoituu rautaisten ammattilaistemme toimesta. Vankkatekoinen tiilikattokaan ei ole immuuni sään ja ympäristön kulutuksille. Esimerkiksi sammal ja jäkälä tarttuvat juurillaan tiukasti tiileen, ja ne syövät katteesta ravinteita sekä kuljettavat mukanaan kosteutta. Talvella omat haasteensa lisää katon päälle kasautuva lumikuorma, sillä lumi voi painaa rakenteet notkolle tai synnyttää liitoksiin saumavuotoja. Ikääntyvän tiilikaton kohtaloksi voi koitua pakkasrapautumisen kierre, kun katteen sitoma kosteus vuoroin jäätyy ja sulaa lopulta rikkoen tiilet. Tällöin vesi pääsee halkeamista katteen alle lahottamaan ruodelautoja, ja aikaa myöten tiilet painuvat alaspäin, kun ne eivät enää ole missään kiinni. Jos tiilikatto vuotaa rakenteisiin, täytyy tutkia myös aluskatteen tilanne – kenties tarvitaankin tiilikaton aluskatteen korjausta, tiivistystä sekä paikkausta. Tai ehkä rakenteita rikkoutui, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle, tai sitten tuuli tai myrsky irrotti harjatiilen, kattotiilen, reunatiilen tai tiilikaton pellitykset.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Karkkilassa ehkäisee vakavammat vauriot, kuten ikävät kosteus- ja lahohaitat sekä turhat, ennenaikaiset remontit. Tyypillisesti tiilikaton korjaustarve osoittautuu luonteeltaan varsin paikalliseksi, jolloin katolle riittävät yksittäiset toimet, kuten rikkinäisten kattotiilien vaihto. Saat meiltä myös tiilikaton lahonneiden lautojen ja myrskyvaurioiden korjaukset, painuneen rakenteen oikaisut sekä katon kunnostukset saarikohteissa. Tiilikaton korjaus Karkkilassa viimeistellään kattotiilien pintakäsittelyllä, jotta hapertunut kate saadaan takaisin turvaan kosteuden ja kasvuston uhkilta.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Karkkila, huolellinen palvelu kattosi hyödyksi

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Karkkila – uudistamme kattosi vedenpitävyyden ja kunnostamme rakennevauriot. Aluskate on välttämätön osa toimintakykyistä kattoa varsinkin maamme vaihtuvissa sääoloissa. Laadukas, oikein asennettu aluskate poistaa sekä ulkoa että sisältä tulevan kosteuden, ennen kuin se tiivistyy eristeisiin tai muualle yläpohjan rakenteisiin. Jos aluskate kuitenkin on reikäinen tai revennyt, tai se roikkuu irti paikoiltaan, ei vesi pääse poistumaan räystäiden suuntaan, vaan päätyy kastelemaan rakenteet. Meiltä saat sujuvat aluskatteen kunnostukset kohteessa kuin kohteessa – teemme peltikaton sekä tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Karkkilassa.

Paikkaamme reiät sekä asennamme repeämiin uutta aluskatetta tilalle, ja kattotöiden yhteydessä silmäilemme läpi myös yläpohjan kunnon sekä tilanteen. Korjaamme katolta valumajäljet, lahovauriot tai kastuneet villat, ja parannamme eristystä tai välikaton tuuletusta, jos se ilmanvaihdon puolesta on tarpeen. Hoidamme aluskatteen korjaukset ja paikkaukset haastavienkin elementtien osalta, kuten jiiristä ja sisätaitteesta sekä muun muassa savupiipun kohdalta. Asennamme jiireihin laudoitukset, saumaukset sekä pellitykset viimeisen päälle, ja suoritamme aluskatteen ylösnostot sekä toteutamme tiivistämisen savupiippuun. Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Karkkilassa hoituu meiltä myös läpiviennin kohdalta – kattoikkunan, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken, kattoluukun ja kattovalokuvun kohdalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Karkkila – korjaus ja paikkaus ehkäisevät kosteushaitat sekä muut isommat vauriot

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Karkkila – korjaus tukee koko talon terveyttä ja turvaa, kun annat työt kokeneiden osaajiemme huoleksi. Läpiviennit sisältävät rakenteensa puolesta kattovuodon ja kosteusvaurion riskin. Kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Karkkilassa, meiltä saat paikalle pätevät tekijät ja ensiluokkaiset tuotteet. Hoidamme katon korjaukset vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun kohdalta, sekä savupiipun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken tai muun läpiviennin kohdalta. Vaihdamme virttyneet tiivistykset ja aikansa eläneet suojapellit. Asennamme myös puuttuvat tiivistekappaleet sekä puolitiehen jätetyt ylösnostot.

Meiltä saat parhaan avun, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Karkkilassa – ota siis yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta sekä paikkauksesta!